Jag måste ju ha världens bästa man!!

Hej hallå! Var i affären förut och köpte glass och honung åt min stackars hals, men nu mår den lite bättre :) Lilla mor var här en sväng förut och drack kaffe och hämtade bilen. Ingeborg blev kvar här, hon ska ligga och snarka med mig inatt ;)

Kristian kom hem vid 15.15 ungefär, trevligt att han kunde sluta tidigare :) Vet ni vad mannen hade med sig? En bebistidning och choklad till mig! Han är ju världens bästa man! Jag är glad att han finns :) Nu sitter han och spelar trummor ;)

Jag tänkte ta mig ett bad och läsa min tidning. Chokladen är redan slut :S Men gott var det ;)


Jag tycker inte om rubriker

Nu har jag tagit min lilla tupplur :) Två timmar sov jag och det var så skönt så ni anar inte :) Dock är jag väldigt svettig nu när jag precis har vaknat men jag slängde upp fönstret och så blir det en dusch snart.

Jag hade fått en avi från posten, gissar på att det är min box som har kommit :) Ska gå och hämta den och införskaffa mig lite halslindrande medel och sen blir det tillbaka till sängen och mysa för mig själv :)


Uppe med tuppen

Hallå där! Idag är jag vaken ännu tidigare än jag brukar :P Men eftersom min dygnsrytm verkar styras av Kristians arbetstider så är det inte så konstigt, han åkte nämligen en timma tidigare idag.

Natten har varit gräslig med snor, andningssvårigheter, smärta och hostningar som är så djupa så det känns som att halva bröstkorgen ska komma upp :P Men jag ska inte gnälla, jag kan ju sova på dagarna om jag vill :) Jag hade även hållit min kära man vaken med mina snarkningar, ber om ursäkt för det!

Idag ska jag göra ingenting.. blir nog snart frulle och sen kanske jag sover en stund igen. Om min Greys Anatomy box har kommit ska jag hämta den och då passar jag på att köpa glass och honung till halsen. Har den inte kommit så låter jag bli :P En hel del matte skulle också behöva göras..

Ha en bra dag!


En smaskig tacopaj

Hej hopp! Åt köttbullar och makaroner förut.. funkade! Sen har jag mest och sett dum ut fram till 16.00 då jag gick till affären och mötte Kristian. Vi handlade lite småsaker som behövdes och sen begav vi oss hemåt. Jag har nyss gjort en tacopaj som luktar riktigt gott, hoppas den smakar lika bra ;)

Har sååå ont i fötterna efter en halvtimmas stående vid spisen, helt galet! Skriver nog inte mer ikväll så godnatt!


Emma besök

Jag la mig i sängen och sov en stund förut, svettades som få! Efter det glodde jag lite på datorn och sen tog jag mig en dusch och dammsög i köket. Vid 11.30 kom Emma hit och drack te. Pratade lite och hon tog kort på bebis sakerna :P Nu har hon precis åkt till jobbet och jag ska nog göra mig lite lunch, är HUNGRIG!!!


buhehue

Jag har en konstig känsla i kroppen så jag går och lägger mig igen, hejdå!


Krassligt

Morrn! Har sovit gräsligt illa inatt. Har haft svårt att andas, varit kissnödig, haft ont i ryggen och varit allmänt seg.. Dumt tycker jag! Jag som trodde att det inte skulle bli någon förkylning eftersom mitt halsont precis hade försvunnit men nu är det tillbaka och näsan är täppt.. Men så är livet!

Idag händer det ingenting, ska ta det lugnt bara och vila så den här sjukdomen inte blir värre. Emma skulle kanske komma förbi men vi får se.

Nu ska gröten ner i magen!


Jag är en omatematisk människa

Var hos pappa och åt lunch vid 12.00. Det bjöds på fläskfilé och potatisgratäng, smaskens! Satt och pratade en stund och jag fick se pappas tatuering som han gjorde idag :) Sen åkte jag hemåt igen.. Satte mig med matteboken en stund förut och hjälp mig! säger jag bara! Det var evigheter sedan jag pluggade matte i skolan så man har tappat mycket och dessutom är det inte det lättaste när man inte har någon som kan förklara för mig.. Men det är bara några uppgifter som ska göras varje vecka så man har iallafall gott om tid på sig att fundera lite på uppgifterna.

När jag hade ledsnat på matten så gjorde jag rent ugnen :P Blev ganska bra, jag gjorde ingen storstädning med medel och grejer, skurade bara ur det värsta.. Nu ska jag försöka mig på att sy lite :) Wish me good luck!


Nörd

Nu har jag spelat Sims i en hel evighet :P Haha, kanoners! Badat har jag också gjort, myspys!

Jag har nog ingenting mer roligt att förtälja just nu.. Tålamod mina vänner!


Massagemorgon!

Hoho i stugorna! Vaknade idag av att jag fick massage, DET tycker jag om :) Det var välbehövligt efter gårdagen, tack älskling ;)

Idag ska jag försöka ta tag i mina första matteuppgifter.. Kollade igenom boken och jag får nog önska mig själv ett stort lycka till för det ser inte ut att kunna gå överhuvudtaget :P Men men måste ju försöka :) Jag ska också till min kära far vid 12.00 och äta lunch och så ska jag tvätta lite :) Får se om jag hinner sy lite också, annars får jag göra det imorgon.

Nu blir det frulle!


En dag med mor!

Mitt barnmorskebesök gick fint! Den vanliga barnmorskan jag brukar ha var sjuk så det blev en annan, hon var kanon :) Bebisens hjärtljud låg på 134 slag/minut. Den låg nog och sov :) Mitt järnvärde var mycket bättre än sist för nu har jag tagit mina tabletter som jag ska :) Blodtrycket var fint och sf måttet låg på 31 cm vilket var fint enligt min kurva. Bebben är fortfarande inte fixerad och kan vända sig men det lär den inte göra :) Fick också en tid till sjukgymnast nästa vecka så jag får en tens apparat :)

Mor och jag begav oss till stockholm efter barnmorskebesöket. Började i någon babybutik men det var inte så mycket att ha. Därefter blev det IKEA. Köpte ett spjälskydd, tvättlappar, tråd och tyg. Tänkte sy ett drapperi till grovköket.

På vägen hem igen stannade vi på Hedlandet i strängnäs. Där blev det en hylla, ett linne och ett par stödstrumpor. Minns inte om jag köpte något mer, har dåligt minne :S Jag tackar iallafall mor min för en trevlig dag och fina saker!

Nu har jag så gräsligt ont i fötterna så jag vet knappt vad jag heter! Det blir snart lite mat och sen ska jag ta mig ett bad. Orkar inte skriva mer ikväll, natti!


Förresten...

Här har ni något att roa er med när jag är borta :)


Nu bär det av!

Har spelat sims på morgonen, trevligt tidsfördriv måste jag säga ;) Nu är jag iallafall duschat, sminkad och påklädd. Kläderna var inte det lättaste, mina enda hela byxor, som för tillfället passar, ligger i tvätten så det blev tights och en glittrig klänning. Till det blir det vanliga gympadojor :P Haha, det är väl ingen som känner mig i stockholm heller :D

Nu ska jag straxt stänga av datorn och bege mig av mot stadens torg!

Puss på dig Kristian om du läser :) Ni andra som läser får ingen puss men en klapp på axeln kan jag ge :)


Bambarabambam

Sitter och lyssnar på musik för att väcka kroppen lite ;) Just nu är det In flames men spellistan hoppar runt lite så vem vet vad nästa låt blir ;)

Kristian har precis åkt för att arbeta och jag har nyss knölat i mig två mackor.. Ska snart ta ett bad och fixa lite för 09.45 ska jag vara hos barnmorskan och efter det bär det av till mamma. Vi ska fara till kungens kurva idag, blir trevligt :)

Skriver ett inlägg innan vi åker :)


Hej kvällen

Har inte gjort så mycket mer idag, tvättat lite täcken, kuddar och madrassprylar till bebissängen bara :) Och så har jag skrubbat facket som man häller tvätt- och sköljmedel i.. Det var riktigt ÄCKLIGT! Alldeles svart! Men nu är det rent och fint igen. Har också pressat in lite falukorv i " lilla" magen. Gott!

Vår tvättmaskin tar inte in sköljmedel när man tvättar och så tar den bara in tvättmedel från "förtvättsfacket". Någon som vet varför det blir så? :)

Nu ska jag lyssna på när min man spelar trummor på sin mage :) Sen blir det sömn! Natti natti!


Spjälsäng

Nu har jag skruvat spjälsäng i två timmar! Jag började med att göra fel så jag fick ta bort skruvarna och börja om :P Men det gör ingenting, jag har ändå ingenting bättre för mig :) Det var inte det lättaste att göra själv, skulle behövs någon som höll i delarna när jag skruvade men med lite tålamod så gick det :)

Jag skulle vilja handla lite oftare på IKEA bara för att det är SÅÅ kul att skruva ihop sakerna :P Haha, vet inte varför jag tycker det är så kul men det är så det är iallafall ;)



Såhär blev resultatet :) madrassen är ute på vädring och allt annat är i tvätten men jag fotar en annan dag när allt är bäddat för om jag känner mig själv så kommer det bäddas, bäddas igen och tvättas sängkläder några hundra gången innan bebisen anländer ;)



Redo för dagen.. eller något

När jag la mig i sängen förut så somnade jag (inte helt ovanligt). Vaknade vid 09.00 av att någon idiot stod och gapade på tv på något sånt där "ordjakten".. Blä!

Har plockat undan lite i köket och tagit ett bad. Nu sitter jag och äter frukost :O Hade helt glömt bort att göra det även fast jag var hungrig :P Hungrig är jag iofs dygnet runt så det var inget ovanligt :)


Vecka 35

Du
Livmoderns övre del har nu vuxit ungefär 15 cm ovanför naveln och din viktökning ligger sannolikt omkring 10.8 till 13 kg. De flesta kvinnor börjar känna rejält sig tunga och otympliga och börjar tänka “ska bebisen aldrig komma ut?”. Vissa får problem med att äta och att andas djupt. Det kan då vara bra att äta lite men ofta för att inte ytterligare öka sitt obehag.

Livmoderhalsen kommer att börja utvidgas under de kommande veckorna för att bebisens huvud och kropp så småningom skall kunna passera ut genom förlossningskanalen. Livmoderhalsen behöver vara 10 cm öppen för att bebisen skall kunna förlösas.

Om det känns tungt just nu, håll ut! Det är bara några få veckor kvar och alla besvär och obehag kommer snart att få sin belöning!

Barnet
Bebisen väger nu omkring 2.5 kg och är c:a 47 cm lång. Den här veckan har bebisens naglar definitivt nått kanten av fingrarna. Vid förlossningen kan naglarna se ganska långa och spetsiga ut. Bebisen riskerar inte lika mycket att riva sig själv med naglarna eftersom det är så ont om utrymme i livmodern vid det här laget.

Bebisen fortsätter att bygga sina fettdepåer och blir allt knubbigare och rundare. Bebisen börjar utveckla sitt eget immunförsvar.

Egna tankar
Du är hjärtligt välkommen ut nu bebben, det är inget roligt längre! Hela kroppen gör ont hela tiden och bläää! Men nu ska vi vara positiva :) Bara 41 dagar kvar men jag har en känsla av att bebisen kommer ligga där inne lite extra länge bara för att jävlas med sin mor ;) Hoppas att jag har fel! Nu har vi iallafall snart handlat färdigt allt, det som behövs är en babysitter, spjälskydd, lite apoteksprylar och ev. ett bärsele. Lite blöjor och sånt ska inhandlas också men det får vänta en stund till. Kommer säkert behövas fler saker men det visar sig när bebisen är ute :) Annars händer det inte mycket, förutom att man går och räknar ner dagarna :)


Morrn, ny vecka!

Hallå där! Nu är jag tillbaka efter helgens "vila". Höhö! Jag får nog mer vila på vardagarna än på helgerna om jag ska vara ärlig. Men jag tycker om helgerna bäst för då har jag min man hos mig :)

Igår gjorde vi inte så mycket, det enda som hände var att jag körde Jennifer och hennes kompis till dansen och tog en kaffe hos mor min. Resten av dagen spenderade jag i sängen, var gräsligt trött minsann!

Idag ska jag inte heller göra något, mamma och jag ska till Kungens kurva imorgon så jag måste ta hand om mina fötter idag så de orkar med morgondagen ;) Jag tänkte iallafall skruva ihop bebissängen och kanske tvätta lite. Får se hur dagen blir :) Nu ska jag snart krypa ner i sängen igen och glo på tv, har ingen lust att vara uppe nu :)

Ha en bra dag!


Söndag

Godmorgon godmorgon!

Kvällen igår var trevlig, alla var kvar här till 22.30 ungefär. Dock var jag så trött att jag nog inte var något vidare roligt sällskap :P Men det kan jag tyvärr inte göra så mycket åt. Hade också gräsligt ont i fötterna och ryggen. När alla hade gått tog jag ett varmt bad och sen kastade jag mig i sängen och somnade ganska snabbt :)

Idag har min darling plockat undan allt i köket, skönt att jag slapp det :) Tack baby! Sen har vi bara ätit frukost och gjort ingenting. Har inga större planer idag :)


Vilopaus

Usch vad jag är trött! Har inte blivit så mycket sömn inatt.. Eller tillräckligt för en normal människa men jag skulle behöva minst det dubbla :P Haha!

Vi var iväg en sväng till IKEA förut och köpte spjälsäng, madrass, täcke, kudde, handdukar och en liten sänghimmel :) När vi kom hem bar det av till Ica och så köpte vi lite grejer till kvällen. Kristians och mina föräldrar kommer hit och äter ikväll, de har inte träffats förut så det blir nog kul.. hoppas jag :P Vi ska iallafall bjuda på toast skagen till förrätt. Till huvudrätt blir det en jättegod kasslergrejs som Kristians mamma har gjort och ris och sallad till det. Efterrätten blir vit chokladmousse med bär. Hoppas det blir lyckat!

Nu måste jag fortsätta med städning och undanplockning inför kvällen!


Kanoners

Kvällen igår var riktigt trevlig tycker jag :) Bra musik ;) Umgicks större delen av kvällen med mamma, pappa, Kristians systrar och den ena systerns karl :P Och lite med Kristian när han hade tid :) Träffade min gamla granne och en gammal klasskompis, trevligt tycker jag :D Inte varje dag. Och Cattis och Bo m. vänner var där också :)

Fin kväll, tack alla som gjorde den :)


Varför är min man så konstig?

Han irrar omkring och ska göra hundra saker på en gång och han är allmänt knepig :P Hah! Det är kärlek!

Ska snart köra honom till Harrys sen åker jag en sväng till pappa innan vi också beger oss ner mot stadens torg! Ha en toppen kväll allihopa!


Bad boy!

Sitter här och är hungrig som en gnu!!! Ringde precis Kristian för jag har suttit och väntat på honom så vi ska äta tillsammans, och vad gör karln? HAN ÄTER PÅ HARRYS!! "Oj, jag glömde ringa"! Låt aldrig en gravid kvinna vänta på mat! Som straff får han köpa med sig pizza hem åt mig ;) Hihi! Då är vi kvitt ;)

Nu blir det tv och en kurrande mage i väntan på flottig pizza ;)


I'm very confused...

Igår ringde en man till mig och pratade lite om matte B kursen som jag har sökt. Han frågade bl.a varför jag ville läsa kursen och varför jag ville läsa den på distans.. När han hade förklarat lite så sa han att jag antagligen får börja den 3/5. Nu helt plötsligt fick jag ett mail där det står att jag ska börja nu på måndag :O Hur i hela friden ska jag hinna det? Jag måste ju köpa böcker för 350 spänn som jag INTE har nu! Jag blir lite förvirrad.. Det är väl iofs ingen jättepanik eftersom jag har 10 veckor på mig att klara kursen men jag känner mig lite confused just nu..

Har iallafall badat nyss, myyys :) Sitter och väntar på att min man ska komma hem, han är på Harrys och soundcheckar. Hoppas han blir kvar hemma till vi ska till Harrys :) Om han inte blir det åker jag nog till pappa sålänge. Får se hur allt blir. Kvällen blir nog trevlig iallafall :)


Du vet att du är höggravid när...

- När din sambo väcker dig och ber dig varje natt att lägga dig längre bort för att du snarkar..
- Sambon måste parkera om bilen på nytt för att du ska kunna komma ut.
- Du är nära att skära dig varje gång du ska raka dig nertill och du ser inte längre tårna.
- Du tutar var gång du ska ur bilen för att magen lägger sig över ratten. (Händer ganska ofta)
- Det inte längre hjälper att "smita förbi" folk sidledes då du är bredare så än framifrån.

- Det känns som om man har sprungit en mil när man går upp för en trapp.
- När man rullar runt för att komma upp från soffan.

- När din sambo knyter dina skosnören.
- När man är rädd att kissa på sig när man nyser/ hostar
- Man tappar något på golvet och låter det ligga för att processen med att plocka upp det är för omständlig.
-
När man hellre går barfota än att ta på sig strumpor.
- När man inte orkar sminka sig eller fixa håret för att armarna somnar efter bara några sekunder över huvudhöjd
- När man behöver hjälp för att komma upp ur sängen eller soffan
- När det enda man orkar plocka upp från golvet är en godis som ramlat ner.
-
När man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig.
- När man letar efter alla andra möjligheter än att behöva använda trappan.
- När de högklackade skorna blir stående bakom de förnuftiga "kärrningskorna"

- När godisskålen får prioritet före middagen
- När middagen blir offrad för att få sova lite längre på soffan
- När allt blir tungt
- När man flåsar och flämtar som en valross efter att ha fått upp dragkedjan på skorna och måste sätta sig ner efter för att få blod i huvudet och få bort den lila färgen från ansiket.
- När man inte längre orkar stå i duschen utan sätter rätt ner på rumpan på golvet.
- När man sitter på golvet i duschen och inte förstår hur man ska komma upp igen.
- När ingen annan än du får tillgång till soffan längre.
- När dagens höjdpunkt är Dr. Phil och förslossningskliniken..
- När Grandiosa blir gourmetmat...
- När det känns som om bebisen försöker trycka ut slemproppen och gräva sig ut varje gång du lägger dig ner.
- När man planerar en utflykt utanför hemmet utifrån vart det finns toaletter.
- När anklarna får storlek av en överarm efter två timmar på bion.
- När du lägger på dig 2 kg vatten efter en vecka och säger ja, ja..
- När du ställer dig med benen en meter från varann för att förbereda dig på att böja dig ner.
- Allt är väldigt irriterande...

- När  sambon av ren djävulskap puttar ner dig i soffan och du inte kommer upp igen och han blir sittandes för att se hur det ska gå.
- När BH storleken börjar närma sig slutet av alfabetet.
- När ett ärende om dagen gör dagen fullbokad.
- När mannen din faktsikt måste hålla med om att du inte har något att ha på dig.
- När du har märken på magen för att du inte lyckas låsa dörren utan att träffa magen.
- När du hellre sitter i bilen än att gå in och handla för att det är för mycket besvär att ta sig ut och in.
- När du hellre går i fula bommullsbyxor än i de vanliga gravidbyxorna för de har en söm under magen som pressar.

Hittade en lite rolig lista :) Det som är i fet stil stämmer in på mig men det kanske ni redan förstod ;)



Barnvagnsfix

Jag har haft lite tråkigt nu en stund så jag bestämde mig för att pyssla lite med barnvagnen :P Jag har stått och glott ett par gånger på den och försökt förstå hur jag ska kunna lära mig alla dessa saker men nu bestämde jag mig för att testa lite :P Gick sådär men jag har iallafall lärt mig hur man tar bort och sätter dit liggdelen :) Jag hinner nog lära mig allt när jag måste men jag tänkte att det är väl lika bra att peta lite med den nu när jag ändå är uttråkad :)

Jennifer kom precis hit och till 16.00 ska jag köra henne till stallet.. Sen blir det hem och bada lite, platta håret, smink, äta och allt som ska göras inför kvällen :) Det är inte det lättaste att hitta kläder inför kvällen för jag har bara en klänning som funkar men det får duga, kan ju testa mig fram :)



Smaskens

Sitter och moffar kladdkaka som jag gjorde igår :) Gott? Ja! Nyttigt? Nej! Dock vinner alltid mitt sug i sådanna här lägen ;P Men jag är gravid, då får man vara tjock och fet :D Iofs kommer jag inte vara gravid så länge till, vad ska jag skylla på sen då? :) Nej, då blir det hård träning som gäller, powerwalk med barnvagnen :)

Har fortfarande varken kommit upp på crosstrainern eller in i duschen.. Jag har sovit :D Som vanligt.. Drömde att jag hade massor med sol i ögonen så jag kisade i hela drömmen och när jag vaknade kunde jag inte öppna ögonen.. Skumt det där.

Nu blir det iallafall träning.. Snart..


Äntligen fredag...

Vet inte varför jag skrev äntligen för jag bryr mig inte riktigt om vad det är för dag, alla dagar ser likadana ut för mig ;P

Ikväll blir det iallafall Harrys med min man som har releaseparty med sitt band Griffen, kom dit ;) Kan bli bra tror jag :) Dessutom har jag min mor och far med mig som sällskap den här gången så jag slipper gå runt själv när de spelar som jag gjorde i Västerås :P

Om en stund ska jag trampa på crosstrainern och sen blir det dusch! Hörs sen!



Klantarsel!!!!

Skulle göra maten förut och då hällde jag ut halva spagettiförpackningen på golvet, DUKTIGT! När jag väl hade plockat upp nästan allt så skulle jag röra i köttfärssåsen och då gjorde jag något konstigt så det stänkte köttfärssås överallt, DUKTIGT IGEN! Har aldrig träffat klantigare människa än mig själv faktiskt, om jag ska vara ärlig :) Men så kan det vara.. Nu har bebben i magen hicka, den har det ofta måste jag säga.

Blir inget mer inlägg idag så godnatt :)


Haft besök

Vid 10.00 gick jag och la mig i sängen en stund, och såklart somnade jag ;) Vaknade vid 11.45 så då slängde jag på mig kläder och sen kom Alexander och Camilla hit. Vi drack kaffe och pratade. Straxt efter 14.00 körde jag hem dem så de slapp gå hela vägen i regnvädret. Alexanders vagn var inte den lättaste att fälla ihop men tillslut lyckade vi ;) Han fick också inviga vår bebis bilbarnstol :) Den funkade fina fisken! Hämtade upp Tindra hos dagmamman på vägen hem till dem :)

Nu är jag hemma också ska snart börja med lite mat, köttfärssås och spagetti blir det ;)



Alexander tyckte om Barnens hus tidningen ;)


Fy vad jobbigt!

Det känns att man är otränad som attan! Det var hur jobbig som hellst att trampa på crosstrainern! Det blev bara tio minuter, det räcker :) Om jag kör 10 minuter varje dag så borde det ju ge någonting, om inte annat så kanske jag känner mig piggare :)

Tog mig en lång dusch förut och nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. Skulle behöva vika all tvätt men det får nog vänta en stund.


Godmorgon i snön!

Trevlig med lite snö igen ;) Det kom säkert bara för att jag plockade undan vinterkläderna igår :P Men jag tycker fortfarande inte att det är så kallt att vinterjackan behövs :P Och den är inte heller speciellt svår att plocka fram om man nu skulle vilja ha den..

Var varit vaken i en timma nu ungefär :) Glott på tv och ätit frukost. När jag har smält frullen ska jag nog upp på crosstrainern en stund, det kan ju inte skada! Sen blir det nog dusch och fix för vid 12.00 kommer Camilla och Alexander hit :)

Grattis på födelsedagen mor!



Mer än så har jag icke att säga nu!


Och in i ugnen..

Kristian kom nyss hem :) Jag älskar den mannen ;) Nu står han i duschen och ser söt ut :)

Jag har gjort en fläskfilé gratäng.. eller något.. Hoppas det blir gott iallafall :) Det blir strips till!

Orkar inte skriva mer idag så jag önskar en god kväll och natt!


Poff!

Så kommer det säga när alla mina överflödiga kilon försvinner för nu har jag en crosstrainer hemma ;) Höhö! Lotta och Fredrik var här med den förut, det tackar jag så mycket för!!

Annars händer det som vanligt inte mycket i mitt liv, tvättar, diskar och ser glad ut bara ;) Börjar bli hungrig men jag har inte varit så smart och tinat upp något så det kanske är dags för det nu.. Får se vad det blir för gott :)


Ajajaj!!

Storstädning var inte skönt för min kropp känner jag! När jag väl höll på var det ingen större fara men nu har jag ont i fötter, rygg och jordens foglossning! Usch vad ont det gör. Kanske kan få en liten massage av min man ikväll om jag har tur ;)

Just nu har jag tråkigt.. Sitter och lyssnar på musik och dricker juice..


You were born to be my baby




Rainy night and they worked all day
We both got jobs cause there's bills to pay
We got something they can't take away
Our love, our lives

Close the door, leave the cold outside
I don't need nothing when I'm by your side
We got something that'll never die
Our dreams, our pride

My heart beats like a drum (all night)
Flesh to flesh, one to one (and it's alright)
And I'll never let go cause
There's something I know deep inside

You were born to be my baby
And baby, I was made to be your man

We got something to believe in
Even if we don't know where we stand
Only God would know the reasons
But I bet he must have had a plan
Cause you were born to be my baby
And baby, I was made to be your man

Light a candle, blow the world away
Table for two on a TV tray
It ain't fancy, baby that's OK
Our time, our way

So hold me close better hold on tight
Buckle up, baby, it's a bumpy ride
We're two kids hitching down the road of life
Our world, our flight

If we stand side by side (all night)
There's a chance we'll get by (and it's alright)
And I'll know that you'll believe
In my heart till the day I die

Cause you were born to be my baby
And baby, I was made to be your man

We got something to believe in
Even if we don't know where we stand
Only God would know the reasons
But I bet he must have had a plan
Cause you were born to be my baby
And baby, I was made to be your man

Solo

My heart beats like a drum (all night)
Flesh to flesh, one to one (and it's alright)
And I'll never let go cause
There's something I know deep inside

Cause you were born to be my baby
And baby, I was made to be your man

We got something to believe in
Even if we don't know where we stand
Only God would know the reasons
But I bet he must have had a plan

Cause you were born to be my baby
And baby, I was made to be your man

You were born to be my baby
And baby, I was made to be your man


Helt slut!

Nu har jag städat konstant i tre timmar! Hängde ut alla mattor först och sen har jag skrubbat hela badrummet, dammat överallt, rensat papper, rensat garderober, städat toan, dammsugit och skurat golven mm.. Puh säger jag! Jag tänkte att jag skulle passa på att hänga undan alla vinterkläder förut och precis när jag var klar såg jag att det snöade :P Haha! Men det blir nog inte så kallt att vinterkläderna behövs :)

Nu sitter jag och väntar på att golven ska torka sen ska jag duscha för nu är jag inte mysig :P Men hemmet är rent och det känns bra. Efter det blir det mat för magen kurrar!


Städplanering

Morrn morrn! Idag sov jag längre än till 06.00 :D Haha, vaknade ca 08.10.. Har nyss ätit smörgås med makrill så nu luktar andedräkten otvättad.. nederdel! Men det får duga till jag borstar tänderna, ingen ska lukta på mig ändå :)

Idag står det städning på schemat (om jag orkar). Min foglossning hälsar på ganska så fint när jag dammsuger men det måste ju göras så det är bara att bita ihop och göra det antar jag :) På eftermiddagen kommer också Lotta och Fredrik hit med en crosstrainer som jag ska få :) Nu kanske man kan röra sig lite utan att fötterna pajar? Vore riktigt skönt :)

Nu ska jag läsa bloggar sen blir det att städa badrummet till att börja med! Ha en bra dag :)


mohohoh

Då var man uppe igen efter en timmas tupplur, det är för jäkla behagligt att lägga sig en stund mitt på dagen :)

Har nyss tagit mig ett oljebad och nu sitter jag och väntar på Kristian, sen blir det väl mat och tv som vanligt :P Har ingenting mer vettigt att säga idag! Önskar er alla en god eftermiddag, kväll och natt!



Nu finns det mat

Åkte och tankade och hämtade Camilla och Alexander vid 09.00. Efter det åkte vi till Willys och sen bar det vidare till Coop Forum. Handlade en hel del så nu finns det mat hemma igen ;) Har nästan precis kommit hem så nu sitter jag och är hungrig, skulle behöva trycka i mig lite lunch men Jag har ingen lust att stå och laga något till mig själv.. Det kanske blir någon macka bara.

Har inget mer vettigt att berätta för stunden :)


Tisdag

Jag tycker att veckorna går jättefort fast ändå inte.. Vet inte riktigt vad jag tycker men ändå.. rörigt? ja!

Aja, har nyss ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen. Vid 09.00 ska jag hämta Camilla och Alexander och sen ska vi åka och storhandla, det behövs kan jag säga :) Vad dagen mer har att erbjuda visar sig väl..

Ha en bra dag :)


God afton

Har nyligen ätit nudlar och två smörgåsrån och det kurrar fortfarande i magen! Funderar på om jag ska värma lite broccoli och tugga på, det är gott :)

Mannen min sitter och spelar trummor i sin lilla "studio" som han har :)



Strange?

Jag skrev ett inlägg förut men det verkar inte ha publicerats? Knepigt.. Jaja!

Jag tog min en tupplur förut iallafall, skönt var det! Jag är så gräsligt trött om dagarna så det behövs en lite vilostund mitt på dagen ibland. Kristian ringde och väckte mig 12.10 ungefär. Har faktiskt inte gjort något vettigt alls idag. Tog mig ännu ett bad nyss, bara för att :) Har också hängt upp bebisgrejorna och tänkte snart lägga in dem i garderoben..

Nu är jag hungrig men så kan det vara ibland :)


Lilla Du därinne Jag undrar så vem Du är!
Att jag vet så lite om dig fast Du redan är här.
Är det Dina tår jag känner? Är det Ditt hjärta jag hör slå?
Är det sant att Du har ögon och naglar och en mage att pussa på?
Jag vet så lite om Dig fast Du redan är här,
Men jag älskar Dig som tokig vem Du än är!


Tvättar åt bebis

Tog mitt dagliga oljebad nyligen, man blir riktigt mjuk av det.. Kanske det som är meningen när man häller babyolja i badet? :)

Nu håller jag på och tvättar bebis saker, filtar, påslakan och den lilla badcapen :) Sånt måste ju också bli rent :) Tänkte fixa lite sånt nu och så tvättar jag sakerna en gång till när det börjar närma sig lite mer.. Idag är jag på "bebishumör". Jag blir så ibland och då vill jag bara fixa, pyssla och dona inför bebbens ankomst :P Ganska roligt när man blir på bebishumör för då har man något att göra medans man väntar..

Nu ska jag sätta mig och googla lite på allt och inget, har blivit duktig på det ;)



Bilder från lördagen


Jesper, Milla, Johan och Pine


Jenny och Jesper


Bo och Cattis


Hunden och jag blev vänner :)


Jesper, Bo, Jenny, Cattis, Milla, Johan och Pine


Dans.. eller något :)


I bilen påväg in till stan



En glad Milla med man :)



Vecka 34

Du
Från naveln är det c:a 14 cm till den övre delen av din livmoder, men tänk på att detta mått kan variera från individ till individ. Du ska inte oroa dig om du inte har exakt samma mått som dina gravida vänner så länge som du växer som du skall. En växande livmoder är ett tecken på att bebisen där inne växer bra.

Dina Braxton-Hickssammandragningar tilltar i styrka och frekvens allteftersom din kropp förbereder sig för förlossningen. Sammandragningarna börjar i övre delen av livmodern som blir spänd och hård för att sedan sprida sig nedåt och slappna av. Många misstar de här “övningssammandragningarna” för verklilga förlossningsvärkar, men det är oftast falskt alarm. Ett sätt att avgöra om det är Braxton-Hicks eller “verkliga” sammandragningar kan vara att gå omkring en stund. Om spänningen då släpper, och om det inte gör ont så är det nästan säkert Braxton-Hicks du upplever.

Barnet
Din bebis längd är denna veckan ungefär 32 cm från huvud till stjärt och 46 cm totalt. Den väger nu omkring 2.2 kg. Håret fortsätter att växa sig längre och tjockare. Bebisens hårfärg kommer troligen att förändras efter förlossningen, så om den är blond finns det en chans att det mörknar senare eller vice versa.

Det mesta av lanugohåret trillar av vid den här perioden, men vernixproduktionen ökar. Bebisen tar kalcium från dig för att kunna bilda skelett så därför är det viktigt att du för i dig mycket kalcium, antingen genom att dricka mjölk och/eller genom kosttillskott.

Om du skulle föda bebisen nu skulle den klara sig bra utanför livmodern, den största skillnaden mot ett fullgånget barn är lungornas mognad. även om lungorna i vecka 34 inte är helt färdigutvecklade så är chanserna goda att bebisen skulle klara sig utan intensivvård.

Bebisen flyter inte längre omkring utan vilar på livmodern. Naglarna har nu vuxit över kanten på fingrarna och bebisen kan riva sig på dem.

Egna tankar
7 veckor kvar! 7 veckor av väntan, längtan, spänning, rädsla, nervositet, ja allt som går att tänka sig.. Det gör ont nu med alla sparkar och rörelser, känns som magen ska gå sönder snart! Ryggen mår inte heller bra men jag har iallafall fått lite övningar av bm så jag hoppas att de kommer hjälpa. Det hickas där inne nästan varje dag och de är väl de enda rörelserna som inte gör ont iallafall :) Sammandragningar har det kommit en hel del av också, särskillt på kvällarna och de börjar göra lite ont nu, men inte gräsligt ont :)

Bebis sover bra på nätterna och såfort jag och Kristian börjar prata på morgnarna så sätter den igång och rör på sig, hoppas det blir så när h*n är ute också ;)


Måndag igen

Morrn i solskenet! Är uppe med tuppen, ganska vanligt nu för tiden. Har nyss frullat ;)

Jag var så trött så jag orkade inte lägga upp bilder igår, de kommer idag istället :) Vi sov redan innan 21.00 igår ;) Har inte så mycket mer att tillägga just nu :)

Ha en trevlig dag!


En god gärning!!

Vi åkte till mor min förut och hämtade min rosa cykel så nu är den också slagstabo ;) Efter det åkte vi till Torshälla till Kristians farmor och farfars gamla lägenhet och hämtade någon mojäng till tvättmaskinen. När vi åkte därifrån såg vi en liten tant som stod på näsan i en trappa! Vi stannade bilen och hjälpte henne upp, hon blödde i ansiktet och såg lite snurrig ut. När hon skulle gå in till sig vinglade hon lite men hon tackade för hjälpen och ville absolut inte att vi skulle ringa ambulans eller någon anhörig.. Såg inget trygghetslarm på henne heller så vi åkte hemåt och jag hoppas att det gick bra för tanten där hemma!

Nu håller vi på och "testkör" tvättmaskinen och den låter betydligt mindre än den gamla :) Fint tycker jag! Snart blir det falukorv, mmm!


En mysig kväll :)

Igår åkte jag och Kristian och handlade lite gott till kvällen :) Sen åkte jag till Hållsta och hämtade mammas och pappas kompisar som skulle hem till mamma. När jag kom hem åt vi kyckling och därefter bar det av till Bo :) Där var Cattis, Pine, Bo (såklart), Jenny, Johan, Jesper och Milla. Vi firade Millas 20 års dag med massa överraskningar. De drack för fullt och straxt innan halv tio åkte vi till Pines nya lya, fin måste jag säga. Där blev det champagne (cola för min del) och efter det skulle brudarna åka limousine (stavning?). Milla visste inget och blev nog överraskad ;) De hoppade in i limon och jag åkte hemåt.. Slänger in bilder från igår lite senare.

Rörig och tråkigt inlägg men jag har inte så mycket till fantasi just nu..

Nu ska jag snart åka till mor min och hämta min rosa cykel :)


En liten flytt

Gick och la mig i sängen förut, åhh så behagligt det var :) Precis när jag hade somnat till så ringde Kristian och frågade om jag ville komma och spana in hans farmor och farfars nya lägenhet, och det ville jag :) Så det blev på med kläderna och sen knatade jag iväg (de bor nästan i huset bredvid). Fin lägenhet var det och stor för att vara en etta! Vi blev bjudna på kaffe och smörgåstårta, det har jag inte ätit på flera år! Slank ner fint :)

Nu har vi nyligen fått hem vår nya tvättmaskin, förhoppningsvis låter den mindre än den förra :P Ska se om jag kan få med min man till affären sen, vore trevligt ;)


Lördag

Gårdagen spenderades med min man, ungefär som vanligt :) Lika mysigt varje gång, även om jag blir lite tjurig ibland ;) Men det kan han gott leva med :) Vi åt fläskfilé, strips och bearnaisesås! Smaskens! Sen blev det att glo på talang och äta popcorn :) Somnade gott vid 22.00!

Idag väcktes jag av Kristian som kom in och sa att det var frukost, trevligt tycker jag :) Åt lite och har tagit ett bad. Nu har han iväg och hjälper sin farmor och farfar att flytta så jag sitter här och håller på och somna, är så trött! Men that's life :)


Ni är då knepiga..

När jag hade ätit förut la jag mig i sängen och somnade, jag var SÅ trött! Dreglade gjorde jag så det stod härliga till :D Jag väcktes av att telefonen ringde.. Yrvaket svarade jag och det var från försäkringskassan? Jaha tänkte jag.. Tanten i luren var faktiskt trevlig så jag började under om det verkligen var försäkringskassan för de brukar icke vara trevliga, men jo då! Hon meddelade iallafall att mina mammaledighetspapper hade skickats till någon " expertgrupp" för att jag har så oregelbunden lön.. Och det kunde ta ÖVER EN MÅNAD innan det blev klart :O Jaha? Jag som tänkte börja med min föräldrarpenning i mitten på maj. Hon sa att om jag inte hade fått mina papper tills dess skulle jag ringa FK igen och se hur det gick och så skulle jag börja med att begära föräldrarpenning för en månad i taget.. Krångligt men sant. Det är väl bara att snällt vänta, men får jag inga pengar när jag ska ha dem då ska jag så fint ringa och härja :)

Nu ska jag kika efter lite roliga fläskfilé recept :)



Home sweet home

Barnmorskebesöket gick finfint! Järnvärdet är lite lågt men det är väl för att jag inte tar min tabletter :P Det är inget farligt sa hon men det vore ju bra, för min egen skull, om jag kunde komma ihåg dem.. Vi får väl se. Blodtryck var fint och bebbens hjärtslag låg på 150 slag/minuten. Mitt sf mått är 30 cm, bra för min kurva :) Bebis har vänt sig neråt men är inte fixerad så den kan vända sig igen, den hade ganska gott om plats så det kanske är en liten krabat som ligger där inne? Får se vad den väger :) Fick lite tips mot halsbränna, ryggsmärta och foglossning, hoppas det funkar :)

Efter barnmorskan bar det av till mor min (som vanligt) och där drack vi saft och kaffe. Fick med mig en fläskfilé hem till helgen, det tackar vi för :D

Nu tänkte jag kasta mig på lunchen för jag är hungrig som få!


Nu bär det av

Tror att gud (eller vem som nu har hand om vädret) har lite humörsvängningar, först regnsnö, sen snö och nu skinande sol.. Jaja, det blidde ju fint väder till slut så jag klagar inte :)

Nu ska jag kämpa en stund för att få på mig skorna och sen bär det av till tant barnmorska som ska klämma lite på magen min. Hoppas bebis har vänt sig som h*n ska :)


Jag ser det snöar..

Godmorgon i snökaoset! Myspys med lite snö såhär i mitten på april ;) Ingen idé att klaga, jag kan ändå inte göra något åt saken :)

Igår när Kristian hade kommit hem gjorde jag köttbullar och makaroner och efter det for han iväg till någon och diskuterade någon skiva som de grejar med :) Självklart hade karln med sig datorn! Så jag tog en sväng till affären och köpte frukostgrejer och lite smaskens till mig själv ;) Sen gick jag hem och badade och la mig i sängen och moffade :D

Idag vaknade jag 06.00 av min kramsugna man :) Har precis ätit frukost och ska snart ta mig ett bad innan jag ska fixa mig inför barnmorskebesöket 10.00. Blir bra, blir bra.

Ha en bra dag och kör inte av vägen ni som har hunnit byta till sommardäck ;)


Tycker att jag känner igen mig en smula...

Jag har spikat upp tre tavlor som ska hänga över bebissängen :) Gulliga måste jag säga, har haft en långtråkig dag men nu har jag iallafall något att göra :)

Tycker att jag känner igen mig en smula i dessa bilder ;) Hihi


 




Satans apparater

Slängde in våra sängkläder i tvättmaskinen förut för jag tyckte att det var dags att byta.. När maskinen hade varit igång en stund började den låta jättekonstigt så då stände jag av den och när jag öppnade luckan rök det ur maskinen.. Suck! Så nu fick jag slänga allt i badkaret med lite tvättmedel istället.. Tur att vi får en ny tvättmaskin i helgen och att jag hann tvätta både mörkt och vitt igår :)

Just nu har jag sammandragningar.. Känner hur magen blir hård och så har jag ett "tryck" neråt. Känns obehagligt men så är det i livet.



Det är varmt nu

Har legat och glott på supernanny på tv en stund, hon gör då underverk den kvinnan :P Haha!

Såg precis att det är 20 grader ute i solen :O Det är hett! Kanske ska ta sig ut idag? En bok på balkongen blir det iallafall :)


Godmorgon!

Återigen en ny dag, undrar vad man ska fylla denna dag med? Egentligen ingenting, skulle kännas bra med en sån dag idag. Min rygg mår inte riktigt som den ska.. Men så kan det vara. Får väl fråga barnmorskan imorgon om hon har något som kan hjälpa min stackars rygg.

Har inte så mycket mer att komma med nu förrutom att önska er en trevlig dag :)


Slagstaglass igen..

Åkte till mamma vid 15.30 och lämnade hennes vinterdäck. Tog mig en kopp kaffe där också :)

Precis när jag kom hem och skulle gå in i porten ringde Cattis och Bo och frågade om jag ville komma till slagstaglass för de skulle dit. Så jag vände på klacken och gick dit. Satt en stund och de åt sina glassar :) Kom hem för en stund sedan och har hängt tvätt, ätit och badat.

Nu blir det sängen och tvn nästa :) Godnatt gott folk!


Slagstaglass

Straxt efter förra inlägget ringde min far och frågade om jag ville äta slagstaglass med honom och sa att han var precis utan för mig. Jag luktade svett och hade bara trosor och linne på mig så det blev en "raggardusch" och på med klänning och strumpbyxor. Håret stod åt alla håll och kanter :) Knatade iväg till glassen och det var riktigt smaskens i vårsolen :) Tack pappa!

Har precis duschat och jag har nog aldrig kännt mig så ren som nu :D Haha!

Jag har förresten lagt in min blogg på den här sidan i hopp om att någon mer filur ska hitta till min blogg :P

SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen


Vill ha...

Har legat i solen någon timma nu, härligt! Men svettigt så nu måste jag duscha :)

Nu sitter jag och glor på
Nelly och det finns så mycket fina saker överallt som jag vill ha, om man ändå vore miljonär :)


Gluttar

Har sovit en stund igen, det var så skönt :) Snart har solen kommit så då bär det av ut mot balkongen ;) Sitter och gluttar på denna sida nu :)


Onsdag!

Godmorgon everybody! Eller något sånt.. Idag är jag uppe med tuppen som på den gamla goda tiden. Min man väckte mig för ungefär 45 minuter sedan :P Han ville kramas innan han åkte till jobbet och det ställer jag ju upp på :) Nu är han väck och jag har nyss frullat.. När det blir sol på balkongen ska jag lägga mig där en stund men innan dess ska jag berätta för er hur synd det är om mig med min förkylning ;) Hihi! Halsont till tusen och snorigt.. Inte så jobbigt egentligen men man blir så seg i hela kroppen och det tycker jag inte om.

Igår hade jag svårt att somna för halsbrännan och ryggvärken höll på att ta mitt liv.. ungefär! Ont gjorde det iallafall och i vanliga fall klunkar jag i mig bubbelvatten mot halsbrännan men patronen i vår soda stream är slut så det gick inte, blir att köpa ny.

Nu ska jag sluta gnälla :) Ha en finfin dag!


Bjuder på en bild

Är nyduschad vilket verkligen behövdes efter att ha suttit på balkongen, det inte klokt vad man svettas! Men skönt var det att sitta ute iallafall. Synd att jag blir uttråkad så snabbt :P Känner mig lite piggare nu iallafall men halsontet sitter envist kvar..

Tänkte bjuda på en magbild såhär på eftermiddagen ;) Ber om ursäkt för det lagom sexiga benet som också vart med på bild :)



Vecka 33 (32+2)


En solig dag!

Gjorde lite bacon och pastaröra förut :) Gjorde så det räcker ikväll också, orkar inte laga mer mat idag.

La mig på balkongen en stund när jag hade ätit, låg nästan en timma och det blev riktigt varmt. Är lite rädd att jag ska bränna mig bara, lätt hänt efter den långa vintern! Men skönt var det iallafall i solen, funderar på att gå ut igen lite senare. Har inte gjort så mycket mer, läst och druckit vatten :)


Seg som sjutton

Emma tjatade om att hon och Malin skulle komma hit förut :P Det var bara att pallra sig in i duschen då och klä på sig.. Nu skickade hon precis och skrev att de inte kommer så då kan jag lägga mig och vila istället :) Är seg och trött och halsen gör gräsligt ont. Hinkar i mig te med honung och hoppas att det går över snart. Tror att flickorna skulle komma imorgon istället :)

Ska snart göra lite lunch tror jag, börjar bli dags att få något i magen!


Förkylning?

Godmorgon! Vaknade ganska nyligen och har tryckt i mig lite frulle. Har gräsligt ont i halsen idag och är lite snorig, hoppas det inte blir någon dunderförkylning nu! Det har jag varken tid eller lust med..

Fint väder idag iallafall! Ska inte göra något speciellt, är lite seg så jag trampar nog runt hemma bara :) Kanske blir en sväng till mor och lämna däcken.. Visar sig :)

Ha en bra dag!


Däckbyte

Vid 10.30 åkte jag till Värjan. Kristian kom dit och vi fick träffa en "tant". Hon var trevlig och vi skrev på massa papper om att Kristian är pappan, att jag godkände det och att vi vill ha gemensam vårdnad om det skulle hända något :) Två vittnen var tvugna att komma in och kolla när han skrev på, såg skojigt ut :)

När vi var klara med det åkte jag till mamma och tog en sväng med Ingeborg, hon var som vanligt glad ;) Sen kom mamma och då åkte vi till "bilsnubben" och fick en tid för däckbyte. Efter det köpte vi mackor på lökens och åkte hem till mor och åt. Satt där till 14.30 och då åkte jag tillbaka till" bilsnubben" och bytte däcken. Nu är jag hemma och ska snart göra mat, HUNGRIG!! (som vanligt).


Vecka 33

Du
Din livmoder befinner sig nu c:a 15 cm ovanför din navel. Din viktökning ligger förmodligen mellan 10-13 kg. Under de sista veckorna upplever många att de behöver kissa oftare. Livmodern trycker på urinblåsan och kan göra att du behöver gå på toaletten ofta. Din livmoder har blivit c:a 500 gånger större än den var innan du blev gravid!

Produktionen av röda blodkroppar har nu börjat komma ikapp och blodbristen och andfåddheten som du kanske upplevde tidigare börjar avtaga under den här perioden.

Barnet
Nu väger bebisen c:a 2 kg och mäter totalt omkring 45 cm från topp till tå.

Förutom att gråta så kan nu bebisen göra allt som en nyfödd 40 veckors bebis kan. Det börjar bli trångt om utrymme inne i livemodern, men bebisen kan fortfarande sparka och röra sig. Den sover mycket under den här perioden, precis som en nyfödd bebis. Ögonen rör sig under REM-sömnen, och forskarna tror att fostret drömmer livfullt inne i livmodern.´

När bebisen är vaken så använder den sina sinnen; den lär sig alltmedan den lyssnar och känner. Bebisen har sannolikt valt en förlossningsposition nu och ligger antingen med huvudet nedåt eller uppåt (sätesbjudning). När barnmorskan känner på din mage så kan hon känna hur barnet ligger och eventuellt försöka vända det om det ligger med stjärten först.

Om bebisen föds denna veckan så är lungorna sannolikt starka nog att fungera utan hjälp, men den kan ändå behöva vård av specialisttränade läkare och sköterskor.

Ögonen är öppna under vakenperioderna och färgen på dem är vanligen blå, oberoende av vad den permanenta färgen senare kommer att bli, då pigmenteringen inte är färdigutvecklad. Den slutliga pigmenteringen kräver att ögonen utsätts för ljus och sker vanligen inom några veckor från förlossningen.

Egna tankar
Nu känns det! Har inte haft några större problem med ryggen under graviditeten men nu kommer de! Fötterna är också svullna som falukorvar nu och även de lösaste strumporna lämnar stora märken. Annars har jag inte mycket att klaga på. Har en känsla av att bebisen inte har vänt sig ännu för jag tycker att jag känner fötter överallt men jag har haft fel förr ;)


En kortis

Godmorgon! Solen skiner och fåglarna kvittrar, trevligt att vakna till :)

Har precis ätit frukost och duschat och snart bär det av till Värjan där vi ska skriva på faderskapspapprena :) Skönt att ha det klart innan bebisen kommer :) Ska kanske åka en sväng med mamma sen också, får se!

Önskar alla en trevlig dag!


Kväll..

Dopet förut var trevligt, blev dock inte kvar sålänge.. Fikade och åt en jättefin (och god) tårta :)

Har inte hänt massor idag, vi var iväg till affären en sväng och så har jag cyklat för första gången i år, det går alltid lika vingligt när man har haft cykel uppehåll ett tag :P

Nu är jag nybadad och ska snart krypa ner i sängen, är trött som en gris.. ungefär. Imorgon ska vi till Värjan och skriva på att Kristian är pappa till vår bebbe! Önskar er en god natt!


Dop nästa!

Morrn!

Har varit vaken sen 07.00 ungefär :) Åt äggmacka till frulle och nu har vi duschat och klätt på oss lite :) Ska hämta Jennifer vid 10.00 och vid 11.00 ska vi åka och hämta mor och syster. Efter det bär det av till kyrkan och Alexanders dop :) Mer planer än så har vi icke idag!



Halsbränna!!!

Den gör så ont att jag vill kräkas! Klunkar mineralvatten och det hjälper en stund men sen är skiten tillbaka igen.. Samarin kan slänga sig i väggen för det funkar inte det minsta enligt mig :P Har också sammandragningar och konstiga rörelser i magen, oskönt måste jag säga!

Nu ska ni slippa mitt gnäll, jag ska nämligen sätta mig och titta när världens bästa man lagar mat, fläskfilé och ris blir det ;) Ha en trevlig kväll!


En lugn dag..

Vi hade kul igår, lyssnade på pojkarna som spelade och trampade runt och såg dum och fet ut :) Men jag är nöjd, det är inte varje dag man har kul på krogen spiknykter :) Vi kom inte hem förrän efter 02.00 och då åt vi lite och sen somnade vi efter 03.00. Kände vid 07.00 imorse att jag inte fixade att ta mig till högskoleprovet men det kommer fler chanser och jag tänker inte ta det speciellt allvarligt. Hade sammandragningar som tusan och fötter och rygg värkte. Dessutom var jag trött som en gnu.

Dagen har tillbringats i sängen framför tvn, har somnat lite fram och tillbaka hela dagen. Nu har jag precis duschat och ska snart börja förbereda mig för en fika hos svärföräldrarna :)


Det blir lite att göra..

Körde Jennifer till stallet för en stund sedan. När jag kom hem stekte jag hamburgare åt henne och hennes kompis till kvällen som de får värma. Åt också en själv :) Nu har jag precis duschat och ska snart platta håret, sminka mig och klä på mig kvällens outfit.. Lite svårt att göra sig snygg för en utekväll när man har kroppsform som en flodhäst men det får gå, jag ska ju ändå bara kolla på bandet och traska runt bland alkoholstinkande människor :P Kanske ska unna mig en drink ikväll? Alkoholfri såklart :) Får se, får se!

Jag känner mig jättestressad även fast jag har en hel timma på mig.. Vet inte varför jag är stressad men det går nog över så småningom, jag har en förmåga att stressa upp mig för ingenting :) Vet inte om det blir fler inlägg idag men annars så önskar jag er en toppentrevlig fredagkväll för det tänkte jag ha :)


Det sover..

Åt lunch förut, blev köttfärs, ris och grönsaksröra som fanns kvar idag igen :P Men nu är den slut! Har också sovit en liten stund, vet inte om jag blev så mycket piggare men skönt var det iallafall :)

Under hela graviditeten tycker jag att armar och ben har somnat mycket lättare på mig. Vet inte varför men det räcker med att armen eller benet är böjt i någon minut så har det somnat.. Konstigt tycker jag, men det är ingenting som stör mig speciellt mycket :P

Nu ska jag vänta på att Kristian och Jennifer kommer sen när jag har kört Jennifer till stallet tänkte jag ta mig ett bad och efter det ska håret plattas :) Längre i min planering har jag inte kommit :P




En fikastund :)

Nyligen hemkommen från Camilla :) Åkte dit till 10.00 och fikade lite. Fick kaffe och lussekatter lite sent för det, eller tidigt, beror på hur man ser på saken.. Men det var gott iallafall :) Pratade lite med Alexander också och han visade sina nya konster :P

Har precis pratat med försäkringskassan också angående mina papper som jag skickade in för ett bra tag sedan. Skulle vara trevligt att veta hur mycket pengar man kommer få.. Hon sa att papprena hade kommit in den 22/2 och egentligen ska det ta högst 30 dagar att få besked.. Hmm säger jag om det. Jag sa till henne att jag skulle vilja veta så fort som möjligt så jag kan börja planera min föräldraledighet. Får se om det kommer hem några papper snart, vore ju trevligt!

Nu ska jag sluta gnälla :) Det är dags för mig att äta lite lunch snart sen ska jag försöka vila en stund så jag orkar vara uppe hela kvällen ;)


Morrn morrn!

Hej och goddag! Är uppe med tuppen idag, kändes inte som någon idé att somna om när Kristian åkte efter som jag ska till Camilla vid 10.00 idag. Nu får jag lite tid att sitta här, ta mig ett bad och greja i lugn och ro istället :)

Idag är det fullt upp! Kristian ska släppa skiva med sitt band Griffen ikväll i Västerås på Club Galaxy så han ska dit och soundchecka efter jobbet. Då ska jag köra Jennifer till stallet och sen blir det förmodligen hem och förbereda mat. När jag har hämtat henne kommer Kristian hem och hämtar mig och sen far vi mot Västerås där jag ska tillbringa kvällen.. Hoppas det inte blir alltför sent eftersom jag ska sitta och göra högskoleprovet hela dagen imorgon ;) Men det får ordna sig!

Kul förresten att folk gissar bebisdatum, fortsätt gärna med det, någon kanske har rätt :)

Nu har jag tryckt i mig min frulle så det står bad på schemat! Ha en bra dag!


Föräldrakurs nr 4

Åkte till mor min och drack kaffe vid 12.30 ungefär..

13.00 åkte jag till föräldrakursen :) Idag pratade vi om barnskötsel, ex hur man ska sköta naveln i början, vad man behöver hemma, amning och lite sådanna saker. Pratade även om lite "tips" som kan underlätta den första tiden med en bebis, det är ju en hel del som separerar pga bebisens ankomst. Så vi fick lära oss lite småsaker som kunde göra att allt kändes lättare. Inte säkert att sånt funkar men det skadar ju inte att testa :)

Vi fick också profylaxandas, säkert effektivt och bra men jag har väldigt svårt för det här med "att andas rätt", inte riktigt min grej :P Vi lärde oss också några massageövningar som pappan kan bidra med under förlssningen men jag antar att detta också är en smaksak. Det kändes iallafall skönt nu men det kan ju kännas helt annorlunda under förlossningen, det visar sig :)

Nu ska jag vänta på att min kärlek kommer hem sen ska vi åka och handla lite :)


När kommer du bebis?

Tog en vals med dammsugaren förut, känns bra nu ;) Har vikit all tvätt också, vilket inte var lite :P

Jag sitter och funderar när bebisen tänkte titta ut. Vill inte gärna att den ska komma riktigt ännu, h*n får gärna växa till sig först :P Pappa är helt övertygad om att den kommer 23/5 och mamma tror 2/6. Kristian tror 5/6 och jag tror 12/6 :) Någon som vill sig på att gissa? :) BF är ju 6/6..

Nu är det snart dags för lunch och sen bär det nog av till mor min.. Ska äta lite av köttfärs, ris och grönsaksröran jag gjorde igår :)


Torsdag

Hallå hallå! Soligt och fint idag, det tycker vi om :) Imorse var jag uppe vid 07.00 och åt frukost och sen la jag mig i sängen och somnade om :P Min man ringde vid 09.20 och väckte mig, det är ett trevligt sätt att vakna på :)

Ska bada lite om en stund och fixa lite sen bär det av till mamma en sväng och 13.30 är det föräldrakurs. Jag trodde det var sista gången förra gången men icke. Tror det är sista idag iallafall.. Får se vad vi gör idag :) Skulle iallafall ha lite "Profylaxövning" haha, öva andningstekniker inför förlossningen :P Kan bli skojigt!

Nu önskar jag er alla en trevlig dag i solen! Jag älskar dig Kristian!


En trött människa

Låg och kollade på tv förut och plötsligt somnade jag. Sov över en timma, behagligt!

Kristian ringde precis och sa att han ska jobba över någon timma till.. Jaha tänkte jag då.

Jag ska göra någon köttfärsmat nu, vet inte alls vad men det är tur att google finns så man kan få lite tips och recept!


Piercing..

Är nyligen hemkommen från stan, det blev American pizza istället för subway, men det är ju minst lika gott :) Jag tycker det är mysigt att träffa min familj ibland! Fick se Daniellas piercing i naveln, fin tycker jag :) Fick också se något som jag inte var så väldans beredd på, pappa har piercat bröstvårtan?! Jahaja, tänkte jag.. Lilla pappa som alltid har AVSKYTT piercingar och så sitter han där med en ring i vänstra bröstvårtan :P Haha! Jag tycker om min familj!

Nu ska jag göra ingenting för det är det enda jag vill göra..


Ändrade planer

Mamma ringde för en stund sedan och frågade om jag ville följa med henne, pappa och Daniella till subway och äta, visst vill jag det :) Har nyss duschat och ska snart fixa mig. Måste vänta tills tvättmaskinen är klar så jag kan hänga upp tvätten och slänga igång en ny maskin innan jag åker.

Jag har sammandragningar som attan just nu, de gör inte ont men är gräsligt obehagliga.. Bebis har börjat hicka mer och mer och :) Igår var h*n igång igen och man känner hur det skuttar till i magen :) Det är kärlek!


Onsdag

Godmorgon! Hade ingen lust att skriva igår. Åkte iallafall ner till stan och mötte Emma och Linn på Waynes vid 12.30. Malin kom också dit, trevligt :) De åt lunch och jag drack kaffe :) När Malin och Linn gick till sina jobb tog jag och Emma en sväng på stan. Var bl.a förbi värjan och pratade lite så nu ska jag börja plugga matematik B :) Blir dock distans så vi får se hur det går, matte är inte mitt starka ämne. Men det är värt ett försök iallafall :)

Vid 16.00 gick jag och Kristian på en kurs om föräldrapenning. Blev inte ett dugg smartare av den men jag tänkte ringa FK idag och se om de kan svara på mina frågor. Resten av kvällen gick åt att bada, äta och glo på tv.

Nu har jag ganska nyligen vaknat, har sovit illa inatt så jag unnade mig lite sovmorgon. Har inga planer idag och vill inte ha några heller. Känner för att bara vara idag.. Ska äta frukost nu och kolla på någon film.

Ha en bra dag!


Det luktar kiss?

Har slängt igång en maskin med disk och en med tvätt.. Nu kanske det kan bli ordning hemma igen ;)

Har precis tagit mig ett bad med babyolja i så nu är jag både ren och mjuk, inte illa! Nu när jag satte mig vid datorn luktade det kiss? Jag har då inte kissat på mig och tror knappast att min man har gjort det heller :P Haha! Det kanske kommer utifrån eller så är det mitt luktsinne som busar med mig, det har en förmåga att göra det :)

Ulla: Jag håller med om att det är en toppendag att träffa flickorna på :)


Tisdag

Godmorgon godmorgon!

Här sitter jag, mätt och belåten och andas frisk luft. Det var 13 grader när jag gick upp klockan 08.00 så jag öppnade balkongdörren direkt :)

Dagens planer består av en dejt med Linn och Emma vid 12.30 och klockan 16.00 ska jag på kurs om föräldrapenning som FK håller i. Får se om man blir något smartare. Nu på förmiddagen måste jag diska och tvätta, det ser alltid ut som ett bombnedslag här efter helgerna, vet inte varför men jag tycker inte om det!

Ha en bra dag gott folk!


Grejat

Min dag har varit trevlig. På förmiddagen åkte vi till Kristians farmor och farfar och hälsade på. När vi kom hem åt vi mat och sen hände det icke mycket. Vid 15.00 åkte vi till balsta och hämtade Kristians trumset som han behöver på releaspartyt i helgen i västerås :) Så nu har vi polerat och stämt dem. Vet inte om jag var till någon större nytta men kanske hjälpte jag till något ;)

Blir en slö kväll, håller på och somnar redan. Kan vara för att jag aldrig tar mina järntabletter. Har testat ALLT men kommer ändå aldrig ihåg att ta dem. Skulle behöva någon som ringer till mig och säger att det är dags att ta dem ;) Men det kan man inte begära, jag måste ju lära mig :)


Vecka 32

Du
Din livmoders översta del finns nu c:a 13 cm ovanför naveln. Nu när bebisen vuxit sig så stor och livmodern är högre i buken kan du märka av en ny upplevelse: när bebisen ligger uppochner i mage kan den sparka uppåt och träffa dina revben. Trycket kan göra att det känns ömt, särskilt om bebisen fastnar med en fot mellan revbenen. Du kan delvis förhindra detta genom att sitta upp så mycket som möjligt.

Då bebisens behov av vitaminer och mineraler är större än någonsin nu så bör du fortsätta att äta ditt vitamintillskott ända fram till förlossningen. Om du inte redan har gjort det så kan det vara ide att skriva ett förlossningsbrev där du bland annat berättar om hur du ser din förlossning och vad du vill undvika.

Barnet
I vecka 32 väger din bebis närmare 1.8 kg och är c:a 44 cm från topp till tå.

Under den här perioden rör bebisen sig mer och kraftfullare än någonsin. Kommande veckor bli utrymmet att röra sig allt mindre, och den så kallade fosterställningen blir den enda möjliga. Håll reda på fosterrörelserna och kontakta MVC om de plötsligt skulle minska i frekvens och/eller intensitet.

Tillväxttakten avtar nu något och utgörs främst av ökat underhudsfett som också gör att bebisen ser rundare och mindre skrynklig ut. Amningsreflexen är utvecklad och vid beröring av kinden vänder bebisen på huvudet för att söka efter bröstet, och beröring av underläpp gör att den öppnar munnen. Den klarar också att suga och svälja på ett koordinerat sätt.

Egna tankar
Det händer inte så mycket nytt just nu, magen växer och sparkarna blir färre. Foglossningen känns och både ryggen och fötterna tar mer och mer stryk. Tur att jag har en bra man som masserar mig ibland ;) Imorse hade bebis hicka också, har bara kännt det en gång tidigare :)


Godmorgon!

Hallå i stugorna! Idag var vi vakna 05.50. Normalt? Icke! Men min man är som ett spädbarn, vaknar han så vaknar alla :D Haha! Har precis fått i oss lite frukost och nu sitter jag här, ska snart ner i sängen igen och glo på tv :)


We wish you a gutten nacht..

Har precis spelat lite wii sports med min man, dock var han bättre än mig. Nu sitter jag och budar på en skötväska på tradera :) Ska snart kasta mig i sängen framför tvn så jag önskar er alla en god natt!


Värme

Satte mig på balkongen en stund förut, varmt var det :) Fick sällskap av min man också. Kanske kan man få lite färg om man sitter där ute lite då och då.

Har ducshat och nu gav jag Kristian order att göra mat ;) Eller iallafall lägga in korvarna i ugnen, det blir nämligen korv med bröd :)



God mat hos mamma

Vi var som sagt iväg hos mamma och åt mat förut. Vi hade redan kommit överens om att det inte skulle bli påskmat, jag är inte jätteförtjust i det :P Så vi fick potatisgratäng och oxfilé med en svampsås till. Det var inte fyskam! Pappa och Daniella var också med och åt :) Till efterrätt fick vi tobleronemousse (tror jag?) och hallonsås till, mycket gott ;) Det blev massor med mousse kvar så det fick jag med mig hem. Fick också en nagelsax av pappa som han hade köpt nu när han har sparat till långa naglar ;) Men den var för liten så den passar nog bättre till bebis :) Daniella gav mig choklad, alltid bra till en gravid kvinna! Hon har varit i Österrike och hade köpt med sig en hel del choklad hem, det tackar vi för :D Tack familjen för en trevlig måltid!

Vet inte vad jag ska hitta på resten av dagen.. Skulle vara behagligt med en promenad i solen men mina fötter och fogar tackar nej till det.. synd säger jag. Kanske pallrar mig ut på balkongen en stund, får se, får se!


Tråk

Har ingenting att göra!! Ska snart åka och äta hos mamma som tur är, annars hade jag avlidit av uttråkning.. eller något.


Det är söndag

Godmorgon!

Igår hade vi stora moffardagen här hemma. Det började med en promenad till årets första slagstaglass! Det var gott :) På vägen hem handlade vi lite i affären. Hemma gjorde vi tacos och efter det sov vi i 2 timmar :)

På kvällen kollade vi på 2012 och åkt chips :) Filmen var bra men jag blir ganska lätt rastlös under filmer så mot slutet hade jag svårt att koncentrera mig ;)

Nu håller jag på med frukost och vid 12.00 ska vi till min mor och äta :) Annars vet jag inte vad som händer. Ha en fin dag!


Påsk!

Glad påsk får man väl börja med att säga!

Sovmorgon till 09.30 idag! Fast det kan ju bero på att jag var vaken till 04.00 inatt, vilket är väldigt ovanligt för mig ;)

Kvällen var trevlig igår, åkte till skogstorp vid 18.00. Åt mat, fikade och lyssnade på oändligt många diskussioner :P Vid 21.40 ungefär åkte jag till skogsängen och hämtade upp lilla Pine. Skjutsade henne till rinmansparken och sen bar det av hemåt. Glodde TV, dator och badade. Min man kom hem strax efter 02.00 och då var han hungrig så han gjorde bacon och makaroner ;) Sen somnade han SNABBT!! :)

Idag är årets första slagstaglass inbokad! Smaskens!! Mer än så händer nog inte..


HKJUHjhakjdaKS

Detta måste vara det värsta jag vet, att sitta själv och bara fundera. Usch på det!

Nu ska jag traska runt i lägenheten tills klockan blir två :)

Tack till
Cattis som gjorde min bloggdesign, jag är toppen nöjd :)

Godnatt!


Långfredag

Ja det är ju långfredagen idag och det känns verkligen, tycker tiden står still! Jag har duschat, spelat super mario och glott på TV. Lilla mormor ringde också och önskade glad påsk, mysigt ;)

Kristian har precis åkt och soundcheckat på Harrys så han kommer nog hem lagom tills jag ska åka och hämta mor och far.. Eller far och mor blir det väl eftersom jag ska hämta pappa först ;)

Blir nog borta ett tag ikväll och inatt ska jag kanske hämta Kristian från Harrys så det blir inga fler inlägg idag. Ha en fortsatt mysig långfredag!


Kristian i min nacke..

Yes, han ska tydligen flytta in där :)

Vi har sovit skapligt länge idag, vaknade vid 06.00 första gången och sen sov vi i omgångar till till ca 08.00.

Just nu håller min man på med frulle. Han ska iväg och soundchecka sen för de ska spela på Harrys ikväll.. Själv bär jag mig av till skogstorp med mina föräldrar (mammagris) ;). Får se om jag ska hämta mannen inatt eller inte :)

Ha en fin dag i solen!


Gottigott!

Vi har ganska nyligen kommit hem från affären, köpte massa gottgott till helgen ;) Det behövs verkligen om man kollar på kroppsformen, INTE! Men gott är det!

Alexandra är förresten på förlossningen så förhoppningsvis kommer hennes lilla klutt snart :)

Nu blir det sängen och moffa framför tvn ;) Natti!


Chicken

Åt precis kyckling, ris och bearnaisesås, det var gott! Huvudvärk har jag som heter duga, jobbigt som attan! Är inte jätteförtjust i att moffa alvedon heller men går det inte över så får jag nog ta mig en.

Ska iväg om en stund och handla lite inför helgen. Är skapligt sugen på en slagstaglass, de öppnade ju idag ;) Får se hur det blir med den saken :)


Deklaration

Fick mina deklarationspapper idag och kan glatt meddela att jag kommer få tillbaka 3746 kronor :) Passade på att deklarera direkt på internet så nu är det klart! Skönt :)

Jag bakade en paj förut, dock hade jag varken frukter eller bär hemma så det blev en vanlig smulpaj, lite torr men det funkar. Kristian kom hem en sväng på lunchen också :)

Glodde på Wall-E förut. Den var inget vidare om jag får säga mitt, hände inte så mycket i filmen och det var svårt att fatta vad som hände ibland eftersom de knappt pratade :P


Bilden tagen från
Discshop.


Ny bloggdesign?

Jag vill ha en ny bloggdesign.. Har försökt fixa en egen i två dagar nu men det tar evigheter att förstå sig på varje sak och när jag väl fattar så har jag absolut inga idéer! Någon som vill hjälpa mig? Vill ha en lite "vårigare" blogg :)


Trosbeställning

Godmorgon! Vaknade vid 06.00 imorse.. Duschade och åt lite frukost sen somnade jag om igen :) Myyyys!! Orkar inte göra speciellt mycket idag, ryggen värker så jag skulle kunna böla.. Men jag ska låta bli :)

Har precis beställt två par trosor från
Nelly. Köpte ett par förra veckan men nu när jag fick på mig dem så var de så gudomligt sköna så jag var tvungen att ha två par till ;) Bra att ha nu när man växer för de är stretsch (stavning?), och dessutom får det plats jättebindor där i efter förlossningen, bra Sandra! Passade på att beställa ett par fräna vår kalsonger åt min man också ;) Haha! Men de får han inte se förrän de kommer hem så jag lägger inte ut någon bild, jag vet att han brukar vara här och läsa ;)

Ska nog baka något idag för nu har vi smör hemma :)


RSS 2.0