Jag och Milla har precis kommit hem från e...

Jag och Milla har precis kommit hem från ett träningspass, DET NI! Vi var duktiga för att vara nybörjare :) Nu ska jag glo tv och sen sussa!


Sitter för tillfället på jobbet och kuckil...

Sitter för tillfället på jobbet och kuckilurar! Det blir en 11 timmars natt inatt eftersom klockan vrids tillbaka, men jag är inte bitter :) När jag kommer hem ska jag sova ett par timmar och därefter blir det kalas för Ginas kusin vitamin :)


Godmorgon! Snart ska vi knata ner till dag...

Godmorgon! Snart ska vi knata ner till dagis :) Tydligen är det nalle-dagen idag så vi tar med oss en liten nalle ner ;)


Jag älskar min Gina!

mms_img-18241530 (MMS)

Jag älskar min Gina!


Ligger i sängen och kollar på tv brevid mi...

Ligger i sängen och kollar på tv brevid min sovande tjej :) Hon somnade 19.00 idag för en gångs skull. De senaste kvällarna har hon velat vara uppe länge så idag bad jag dagispersonalen att de bara skulle låta henne sova middag en timma, vilket verkar fungera :)


Plugga?

Sitter hos mamma och försöker plugga.. Det går inget vidare :( Jag måste läsa en heldel med det får jag göra imorgon eftermiddag. På förmiddagen ska jag jobba på Ginas dagis, mys :)

Igårkväll var jag på smyckesparty och koll...

Igårkväll var jag på smyckesparty och kollade på alla fina smycken som Jessica har gjort :) Köpte ett halsband med Ginas namn eftersom tösen har haft sönder mitt förra.. Idag har Gina och jag fikat på stan med Linn, Emma, Milla och Johanna! Myspys!


Ännu en natt på arbetet, vilket kom som en...

Ännu en natt på arbetet, vilket kom som en överraskning! Jag hade tydligen bokad av bemanningen utan att ha fått ett sms så vid 21.00, när jag precis hade somnat, ringde folk från jobbet hysteriskt och undrade vart jag var.. Det var bara att klä på sig och åka fort som attan :) Även denna natt har varit extremt lugn.


Sitter på jobbet och häckar :) En väldigt ...

Sitter på jobbet och häckar :) En väldigt lugn natt måste jag säga! Imorgon ska jag/vi på husvisning, spännande! :)


Fredag

Idag kände jag för att skriva ett inlägg och därför gör jag det!
I lördags blev jag firad av mina vänner! De hade ordnat ett överraskningsparty åt mig och fina presenter :) I måndags började jag plugga sjukvård så det pysslar jag med om dagarna, superkul :)


Ikväll jag jag jobba 16-21.30! Jag är inte jättesugen på att jobba dagtid men jag tar hellre ett kvällspass än ett dagpass :) Men allra helst nätter! Jobbar imorgon natt också.. Får se hur det går att sova på söndag med familjen hemma.

Min 21 års dag blev inte så märkvärdig ;) ...

Min 21 års dag blev inte så märkvärdig ;) Sov till 15.00, hämtade Gina, lagade mat och allt sånt som man brukar göra :) Men i helgen blir det lite mer firande ;) Fick iallafall paket av min älskling :) Han är bra han!


Jahaja, nu har jag snart spenderat åtta ti...

Jahaja, nu har jag snart spenderat åtta timmar i mitt liv som 21 åring ;) Jobbade inatt och det gick finfint så nu är det sovdags!


Ojojoj vilka hektiska dagar! Fast på ett k...

Ojojoj vilka hektiska dagar! Fast på ett kul sätt :) Igår hade jag möten, satt barnvakt åt lilla Jamie, lunchade med Cattis och åkte sen på jobbmöte :) Hann också med att hälsa på morfar en sväng! Idag blir det lika mycket att pyssla med. Möte 10.45-15.00, nytt möte 16.00, dagisstädning 17.30 och till sist jobb 21.00-07.00 :)


Jag är en dålig bloggare... bloggerska? Aj...

Jag är en dålig bloggare... bloggerska? Aja! Idag har jsg lämnat blod, bra Sandra :) Imorgon ska jag träffa min kontaktpersons person (eller vad man nu kallar det). Ska bli spännande :) Ska också hinna förbi morfar en sväng :)


Jag älskar mitt lilla flickebarn <3 Inatt ...

mms_img-23570170 (MMS)

Jag älskar mitt lilla flickebarn <3 Inatt får hon dela säng med sin pappa för jag ska jobba natt 2/3 :)


Förresten..

.. vår fina vagn är påväg till oss! Den dyker nog upp i början på nästa vecka :)

Det händer roliga saker!

Kan börja med att meddela den första roliga saken och det är att Gina är frisk :) Så idag vart det dagis för hennes del!
Sak nummer två är att jag äntligen ska få bli kontaktperson :) Det var längesen jag var på mötet och nu har de äntligen hittat någon som kan passa mig så på tisdag ska jag få träffa henne/honom! :)
Tredje skojigheten är att jag ska börja läsa sjukvård den 17/10. Jag kommer att läsa på heltid så kursen ska läsas på 6 veckor och efter det är det 4 veckors praktik. När sjukvårdskursen är slut hoppar jag direkt på kursen utvecklingsstörning och andra funktionshinder :) Allt görs på distans, förrutom praktiken då såklart :)
Sist men inte minst är jag glad över att jag har fått ganska mycket jobb inbokat den här månaden :)

Lillfisen har sovit lite halvdåligt inatt,...

Lillfisen har sovit lite halvdåligt inatt, hon har hostat och snorat :( Hoppas det ger sig snart! Idag ska vi iallafall iväg och fira min kusin Alexander som har fyllt två år :) Efter det blir det en sväng på Tuna park för lite presentinköp :)


RSS 2.0