Vad gör ni?

Sitter hemma och glor för tillfället.. Två från Kristians band kommer hit om en stund och ska tydligen vara här till 21.30 ungefär.. Vad gör alla andra idag? :) Själv ska jag nog bosätta mig framför datorn eller tvn när Gina har somnat och pojkarna har dragit :) Kanske spela lite Wii? Vem vet :)


Lite julbilder

Hejsan!


Här sitter jag i pyjamas och luktar svett :) Ska duscha om en stund ;)


Vad händer idag då? Jag och Gina ska vara hemma hela dagen, Kristian ska ut och spela på Harrys ikväll.. Tanken var att jag skulle följa med men vi har ingen barnvakt åt Gina så jag får så fint stanna hemma :) Så kan det vara!


Här kommer lite julbilder


Ginas första julklapp :)



Öppnar julklappar



TomteGina och jag :)



Glad tomte :)



Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder för det tar sån tid :P Ha det fint!


Tävlar igen

Jag är med och tävlar hos Josefine om ett paket med NOKA produkter


Hejsan!

Längesen igen! Så kan det bli :) Gina somnar sent om kvällarna och då har jag ingen lust med datorn och om dagarna har vi annat för oss :)


Vår julafton var kanon! Vi var hos mamma och Daniella. Pappa, morfar, mormor och morbror Janne var där också :) Jag fick kläder, smycken, skor, presentkort, kameragrej, hudprylar mm :) Gina fick kläder, skor, fotoalbum, pengar, bilstol, leksaker mm. Vi är jättenöjda :)


Juldagen spenderades hos svärföräldrarna. Vi åt risgrynsgröt och skinkmackor där, gott!


Annandag jul åkte jag och Gina ut till farmor och farfar. Där var mina farbröder och deras familjer också. Fick julmat och julklappar :)


Resten av tiden har vi shoppat, plockat, tvättat, myst, ätit och allt det där som man gör en vanlig vardag :D


Får se när nästa inlägg kommer ;)



Tvätt

Hejsan hoppsan!


Igår var vi på öppna förskolan med Camilla och barnen :) När vi åkte därifrån vid tolv tog vi oss hem till dem och åt lunch, därefter gick vi till ÖB :) Köpte tvål, presentpapper och sköljmedel. På eftermiddagen lämnade jag Gina och Kristian hemma och åkte iväg för att handla på Willys. Resten av kvällen åt vi gott, kollade på tv och myspyste :)


Imorse åkte jag och Gina till bvc klockan 10.00. Hade bokat tid för en vikt, tösen väger nu 9125 g och är 68,5 cm lång :) Hon växer och frodas mitt lilla gryn! Kul att se att hon går upp i vikt nu när vi har slutat med ersättningen :) Resten av dagen har vi bara varit hemma och lekt och plockat lite.


Just nu håller jag på och tvättar så jag har lite kläder tills imorgon :) Då ska jag gå ut med tjejerna och det ska bli SÅ kul :) Har inte varit ute med dem på ett och ett halvt år så nu är det dags :) Dock blir det lugnt eftersom jag ska ta hand om Gina dagen efter och dessutom ska jag försöka ta mig iväg och inhandla de sista julklapparna :)


Kanske skriver imorgon om jag har tid, annars hörs vi en annan dag ;)


Tävlar

Jag hittade en tävling på Micahs blogg där hon lottar ut smycken och jag är såklart med! :)


Vi lever!

Halloj alla fina människor :)


Tänkte meddela att vi lever eftersom det var ett tag sedan jag bloggade.. Vi har inte gjort så mycket de senaste dagarna, det har blivit samma gamla vanliga :) Jag har inte haft så mycket tid att blogga eftersom jag har en mammig dotter och en man med halsfluss. Har helt enkelt haft fullt upp :) Men nu är Kristian piggare så jag hoppas kunna få lite mer datortid nu!


Just nu ligger Gina brevid mig i sängen och smakar få sina fossingar och Kristian är iväg och repar. Morgondagen tillbringas nog i skiftinge om vädret tillåter :) Har ingen lust att gå om det är snökaos! Tar väl ev bilen isåfall men jag känner att det vore skönt med en promenad nu.


Jaja, tråkigt inlägg men så är det :) Nu luktar det bajs här så jag åker nog på ett blöjbyte ;) Vi hörs!


Bilder

Nu var det ett tag sen igen!


Vi har inte gjort så mycket i helgen. I lördags var iallafall jag och Gina på julbord med tjejerna, mycket trevligt :)


Dagen har vi spenderat i skiftinge :) Gina var tomte och vi gick luciatåg och fikade, myspys! På eftermiddagen julpysslade jag och Camilla med barnen.. Gina och Melissa är kanske för små för julpyssel men Ellen hjälpte till lite iallafall :)


Nu kommer lite bilder!


Såhär fin var min lilla tös idag :)



Glad unge :)



Och så kommer lite gamla bilder :)


Har hon verkligen varit såhär liten? :P



Nyfödd liten tös :)



Avslutar med denna bild där jag och Gina ligger och sover ;)



Glömde skriva!

Mitt lilla hjärtegull blev ju ett halvår igår! Glömde bort att skriva det här men hon fick massor av pussar här hemma iallafall ;)


Lägger ut en 6-månadersbild senare!


Äntligen!!

Idag kommer vår tvättmaskin! Tror inte att någon kan bli så glad av att tvätta men jag blir! Sååå skönt att slippa släpa ner allt till tvättstugan :) Jag är nöjd!! Den skulle komma mellan 11.30 och 12.00 så då kommer Kristian hem från jobbet och så kommer pappa hit och hjälper till att bära! Tack snälla :)


Från tvättmaskin till sömn.. De senaste nätterna har vår lilltös inte velat sova i sin säng.. antar att vi har skämt bort henne med att ligga brevis oss :P Men nu möblerade jag om och ställde hennes säng brevid våran och tog bort spjälskyddet och då sov hon i sin säng :) Lite gnällig blev det ibland men förhoppningsvis ger det sig snart :) Skönt att ha fått sova någorlunda inatt.


Öppna förskolan

Hej, hallå!


Vad gjorde vi igår? Jo, vi var i Skiftinge med Camilla och barnen :) Mysigt, precis som vanligt. Efteråt tog vi en promenad och vid 14.00 åkte vi hemåt :) Jag städade lite på kvällen och sen hände det inte så mycket mer kul :P


Imorse tog vi en lite promenix! Därefter gick vi till öppna förskolan här i slagsta. Lekte, fikade, pysslade och åt julmat :) Vi 13.00 följde Camilla och barnen med hit en stund och sen gick vi en liten promenad till.


Just nu sover Gina.. Hon håller på att vända på dygnen och det tycker jag inte om :P Det går inte att hålla henne vaken på dagarna heller så jag får väl helt enkelt gilla läget :P


En tvättmaskin, en tvättmaskin, det är en maskin som är väldigt fin...

Kom inte på något bättre i rubriken ;) Och som ni säkert förstå så kommer jag skriva något om tvättmaskiner.. Yes! Vi har nämligen köpt en :) Nu är jag alldeles jättetrött på att springa till tvättstugan jämt. Tvättkorgarna är ständigt fulla så en egen tvättmaskin behövs verkligen. Jag är nöjd :) Den kommer förhoppningsvis om några dagar. Dessutom tar de med vår gamla och skrotar den, smidigt tycker jag.


Vår lilla tös är iallafall piggare idag. Hon har 39,3 i feber men hon är gladare och mer igång än igår så jag hoppas att det är på bättringsvägen :) Nu sitter hon i gåstolen och spelar lite musik!


Vi hittar nog inte på så mycket idag heller.. Imorgon däremot måste vi ut innan jag blir galen :) Det är ganska långtråkigt att sitta hemma hela dagarna. Nu ska jag torka snor, hejsvejs!


Still sick

Halloj! Imorse när Gina vaknade hade hon 39,8 :( Jag gav henne alvedon och sen ringde jag bvc och hörde med dem eftersom hon har haft feber i nio dagar nu och de tyckte att vi skulle åka till barnmottagningen så det gjorde vi. Där tog de tempen (som såklart hade gått ner av alvedonen) och vägde henne. Sen kikade de i öron och mun och lyssnade lite på lungorna. De sa att de var en vanlig virus infektion som borde ge sig så småningom.. Skönt det! Vi skulle hålla koll på maten bara :)


Nu ska jag pussa på min lilla sjukling!


Inte riktigt piggelin

I fredags åkte jag, Camilla, Gina och Alexander till Katrineholm. Alexander hade tid på sjukhuset där så jag skjutsade dit dem :) När de var klara tog vi en fika i cafeterian och sen åkte vi hemåt igen.


När jag hade släppt av dem åkte vi hem till mormor och fikade lite :) Så mycket mer hände inte under dagen..


Igår blev jag lite IKEA sugen.. Dock var inte min man lika pigg på att åka dit men efter lite tjat och mutor så gick han med på det :P Jag köpte en barnstol (bra att ha som extra), en bänk till badrummet och lite värmeljus :) Kristian fick med sig en hylla och en kontorstol till sin studio :P När vi kom hem började vi plocka ihop allt och resten av kvällen hade vi bara mys!


Idag har jag rensat ur lite skåp. Jag fick ett ryck och började greja lite :P


Tyckte att Gina kändes lite varm idag så jag tog tempen på henne förut och den låg på 39,9 :( Min lilla höna! Hon har varit sjuk i över en vecka nu :( Hon har iallafall fått alvedon så vi får se om febern har gått ner lite..


Smart förvaring?

Nu har jag städat :) Blev inte så mycket, mest dammsugning och golvskurning :) Tog ett ryck inne i badrummet och på toan också men ingenting märkvärdigt.. Det känns så skönt när allt är klart!


Dummt nog har vi många saker och för dåligt med förvaring, någon som har tips på lite smart förvaring? Kommentera gärna isåfall :)


Lite bättre

6-månaders kontrollen igår gick finfint :) Allt såg bra ut och Gina väger nu 8505g och är 67,8 cm lång :) Ögonen var det ingen fara med, vi skulle vara noga med att hålla rent dem bara. När vi kom hem från kontrollen la vi oss i sängen och bara gosade, vi var trötta båda två.


Imorse var Gina mycket piggare och ögonen såg bättre ut så vi gick till öppna förskolan här i slagsta :) Hon blev lite grinig efter en stund men när hon fick komma upp i knät var allt frid och fröjd ;) Vi åt lunch där och vid 13.00 gick vi hemåt. Jag har plockat lite här hemma så gott jag har kunnat med en gnällig dam på armen ;) Nu sover hon iallafall så jag passar på att kika lite vid datorn. När Kristian kommer hem ska jag sätta igång med dammsugning och lite annat pyssel :)


Sjuklingar

Här är det snorigt och febrigt, jobbigt :(


Igår var Gina lite piggare så vi åkte till Skiftinge och lekte en stund och efter det åkte vi till stan och handlade lite småsaker :) På kvällen åt vi friterad fläskfilé och pommes frites ;) Mumma!! Så mycket mer orkade vi inte med här i sjukstugan..


Imorse hade Gina 38,0 i temp så vi tar det nog lugnt idag. Vi är båda snoriga och hostiga så jag har ingen lust att göra något. Det enda som händer idag är 6-månaders kontroll på bvc klockan 11.45. Ska be dem kolla på Ginas ögon när vi väl är där för det kommer gul gegga ur dem och så ser de lite svullna och röda ut.


Min lilltös har somnat på soffan brevid mig nu :) Skönt för henne att få vila lite! Själv ska jag bara slöa framför tvn en stund innan vi åker.


RSS 2.0