Haha eksemet kokar inte, det kliar ju såkl...

Haha eksemet kokar inte, det kliar ju såklart ;)


Mätt och belåten! Den pajen kommer jag gör...

Mätt och belåten! Den pajen kommer jag göra igen :) Apropå ingenting så har jag fått eksem :( Hela armarna och låren är rödfläckiga och det kokar som attan! Har inte haft eksem sen jag var liten så jag vet inte var det kommer ifrån :( jag har inte bytt sköljmedel eller något heller.. Mysko!


Kunde jag lägga in en doft på bloggen skul...

mms_img13159 (MMS)

Kunde jag lägga in en doft på bloggen skulle nu garanterat bli avundsjuka ;)


Idag har vi varit på öppna förskolan, lunc...

Idag har vi varit på öppna förskolan, lunchat med Cattis och lekt hemma hos Camilla :) Håller för tillfället på med en kycklingpaj :)


Nu har vi äntligen fått upp lampan som mam...

mms_img53226 (MMS)

Nu har vi äntligen fått upp lampan som mamma och jag har gjort :)


Gina slog upp sina blå 06.30 idag.. Sen de...

Gina slog upp sina blå 06.30 idag.. Sen dess har hon varit tjurig men nu leker och pratar hon på golvet :) Jag vet inte vad dagen har att erbjuda, det visar sig :)


Familjen slöhög ligger i sängen och degar....

Familjen slöhög ligger i sängen och degar. Ingen av oss orkade ställa sig vid spisen så istället slog vi oss ner grödor datorn och knappade in onlinepizza.se ;) Mums! Gina är trött och tjurig, förmodligen somnar hon mellan oss snart.


Snart beger vi oss till svärmor som fyller...

Snart beger vi oss till svärmor som fyller år idag, grattis :) Efteråt blir det nog en sväng till Öb för inköp av toapapper, våtservetter, lampor mm.


Jag har en pratande tjej brevid mig. Hon p...

Jag har en pratande tjej brevid mig. Hon pratar ljudligt vill jag lova :P Strax blir det frulle!


Badhuset blev succé! Gina var så lycklig :...

Badhuset blev succé! Gina var så lycklig :) Hon älskar verkligen att bada! Efter badhuset hann jag inte mer än lägga henne i vagnen så sov hon, det tar på krafterna att plaska. Vi gick och mötte Cattis och Milla för lite lunch. Vi kunde inte bestämma oss för vart vi skulle äta så tillslut gav vi upp och gick till McDonalds ;) Nu har vi precis varit på massage, underbart! Det gjorde ont men var samtidigt väldigt avslappnande. Ska snart hem och fredagsmysa men först ska vi handla lite.


Nu ska vi åka och bada :D

mms_img30586 (MMS)

Nu ska vi åka och bada :D


Här har vi varit vakna sen 05.30.. Gina ha...

Här har vi varit vakna sen 05.30.. Gina har fått välling och så har vi haft hostmaraton :( Nu har lillfröken somnat i min famn, mysigt :)


Nu tänkte jag lägga min lilla telefon på l...

Nu tänkte jag lägga min lilla telefon på laddning och glo på tv tills jag somnar.. Om jag inte har hosta ihjäl mig innan, det återstår att de! Sovgott alla söta :)


Host host låter det här hemma, både från m...

Host host låter det här hemma, både från mig och Gina.. Men vi är nästan alltid förkylda så det börjar bli en vana.. Ikväll har vi ätit, duschat, lekt och packat morgondagens väska. Då ska vi till badhuset och leka igen. Efter det blir det lunch på stan och på eftermiddagen ska Milla och jag till Hållsta och få massage, det ska bli behagligt :)


Nu ska min tös snart få lite mellis :) Det...

Nu ska min tös snart få lite mellis :) Det blir nog gröt för fruktpurén är slut, den går åt som smör i solsken! Ikväll måste jag verkligen sätta mig och räkna på mina föräldrapenningdagar, vore ju tragiskt om de tog slut innan Gina börjar på dagis :P


Har varit i kyrkan här i slagsta och lekt ...

Har varit i kyrkan här i slagsta och lekt fram till nu :) Gina somnade på vägen hem så jag släpade upp vagnen så jag skulle slippa väcka henne. Såklart vaknade hon såfort vi kom innanför dörren ;)


Imorse åkte vi till Skiftinge och lekte pr...

Imorse åkte vi till Skiftinge och lekte precis som vanligt! Vid 12.00 åkte vi och lunchade på Svea plan med mamma, pappa och Daniella :) Vi har också hunnit med att gå på stan och fikat hos mamma. Kristian är för tillfället på bandmöte och jag har precis fått Gina att somna! Gjort rent vagnen har jag lyckats med också!


Hej hopp! Idag har vi flängt runt. Jag har...

Hej hopp! Idag har vi flängt runt. Jag har bland annat tagit ut min spiral, lunchat hos mamma och fikat hos mormor :) Har ätit och myst nu på kvällen bara :) Imorgon blir det lek i Skiftinge igen!


Morrn! Natten har varit krånglig! Gina har...

Morrn! Natten har varit krånglig! Gina har vaknat efter nappen stup i kvarten och lite då och då vaknade hon till för att ha en pratstund :P Hon börjar bli täppt i näsan igen så det var nog därför.. Blir att köpa näsdroppar idag :)


Ska sudda nu, Natti :)

Ska sudda nu, Natti :)


Nu sover mina kärlekar igen ;) Gina sover ...

Nu sover mina kärlekar igen ;) Gina sover så djupt att nappen glider ur munnen och den blir som ett litet hål, så söt :) Hon är väldigt täppt i näsan så vi får se hur natten blir.. Imorgon ska jag på läkarbesök klockan 11.00 och på barnmorskebesök klockan 13.00. Förhoppningsvis hinner vi förbi lilla mor där emellan också :)


Min tös vaknade ca 20 minuter senare och v...

Min tös vaknade ca 20 minuter senare och var hysteriskt mammig.. Nu, efter mycket om och men, har hon tillslut somnat om.. I min famn! Smidig tjej ;) Men jag får väl passa på att njuta av goset för en vacker dag är hon stor och tycker att mamma är den mest korkade människan på jorden ;)


Vi var i Skiftinge hela dagen idag och lek...

Vi var i Skiftinge hela dagen idag och lekte :) Det var mysigt. Nu har Gina precis somnat i sin egen säng :D Vet inte om hon sover för natten eller om hon bara sover sen middag men hon var såå trött så jag kunde inte hålla henne vaken längre! Kan inte ens minnas när hon somnade i sin egen säng sist!


Hejhopp! Idag är vi i Skiftinge och leker ...

mms_img26238 (MMS)

Hejhopp! Idag är vi i Skiftinge och leker igen :) Tog en promenad hit i snön!


Mina kärlekar har somnat brevid mig i säng...

Mina kärlekar har somnat brevid mig i sängen och jag ligger här och googlar på allt och inget, ibland undrar jag hur jag skulle klara mig utan google!


Vi två idag åkte vi och hämtade Sabina och...

Vi två idag åkte vi och hämtade Sabina och Elias :) Det bar av till Tuna park där Sabina köpte bebiskläder och jag köpte en bok åt Gina :) Tog en fika där också. Det var längesen jag såg fröken, vilket är dumt eftersom vi båda faktiskt är hemma om dagarna! Nu har jag nyss badat med min tös :) Blir gos resten av kvällen!


Min tös är hemma igen :) Kristian gick och...

mms_img53903 (MMS)

Min tös är hemma igen :) Kristian gick och hämtade henne förut och jag fick en stund för mig själv :)


Hej hopp! Igår på Ikea shoppade vi lite ti...

Hej hopp! Igår på Ikea shoppade vi lite till Ginas rum :) Blev en lampa, en matta, en rullgardin (som vi lyckades glömma kvar på Ikea), en förvaringspryl och så köpte jag haklappar och några plastskålar :) Köpte också dörrar åt vår hylla i hallen. När vi kom hem åkte vi till Kristians farfar med en tv. Gina fick vara hos sin farmor och farfar under tiden :) När vi kom tillbaka och skulle hämta henne ville de ha henne lite längre så vi bestämde att hon fick sova kvar där :) Kristian och jag gick hem och städade och sen hade vi bara en myskväll till melodifestivalen och film :) Ganska skönt att vara barnfri ibland och få koppla av men nu saknar jag min älskling så vi ska snart ta oss iväg och hämta henne :)


Morrn! Har sovit gott inatt! Jag tror vi s...

Morrn! Har sovit gott inatt! Jag tror vi somnade runt 20.30 alla tre igår, kul fredagskväll ;) Idag ska vi till Ikea! Måste köpa lite saker som behövs till Ginas rum så hon kan få flytta in där snart :)


Nu är en resa till Turkiet, Alanya bokad, ...

Nu är en resa till Turkiet, Alanya bokad, lovely :)


Har ganska nyligen fått min överträffa beb...

Har ganska nyligen fått min överträffa bebis att somna :) Lite tokig tid att sova egentligen men hon var så tjurig så jag hade inget val :) Har lyckats klämma i mig hemmagjorda hamburgare också som Kristian gjorde, mumma ;)


Nu är vi hemma igen! Släppte av Camilla ho...

Nu är vi hemma igen! Släppte av Camilla hos dem och så åkte Gina och jag vidare till coop och handlade lite.. När vi var klara satte vi oss vid kaféet där, Gina fick lunch och jag tog en kopp kaffe. Ikväll ska jag bara mysa med min man och dotter :)


Vi är på öppna förskolan och leker med Cam...

mms_img45671 (MMS)

Vi är på öppna förskolan och leker med Camilla, Melissa och Ellen :) skönt att få komma ut lite


Jävla skit säger jag bara! FAN vad jobbigt :(

Jävla skit säger jag bara! FAN vad jobbigt :(


Dagisbesöket idag var givande! Vi fick fik...

Dagisbesöket idag var givande! Vi fick fika, lite info och Gina fick leka :) Förhoppningsvis får vi en plats i Augusti :D Efter dagis åkte vi tall babyproffsen och stoppade lite och därefter åkte vi till Tuna park :) Blev lite lunch och shopping med dotra min :) Mysdag! På kvällen har vi kollat på resor och nu håller jag på med kvällsmat, baconlindad kycklingfilé med ostfyllning, gräddsås och ris, mumma!!


Godmorgon! Här har vi varit vakna sen 06.3...

Godmorgon! Här har vi varit vakna sen 06.30 :P Det är väl för att tösen somnade så tidigt igår. På morgonen var hon jättearg och vägrade äta gröt så hon fick välling istället, det slank ner! Nu ska vi börja göra oss iordning inför dagisbesöket :)


Min bebis somnade 18.15. Trodde att hon ba...

Min bebis somnade 18.15. Trodde att hon bara skulle ta en "powernap" som hon gjorde vid samma tid igår men hon sover fortfarande så jag hoppas det är för natten! Det visar sig. Imorgon ska vi gå och hälsa på Solstrålen (dagiset som jag hoppas få in Gina på). De har lång kö dit men de bad oss komma in dit imorgon vid 09.00 på lite fika och lek så då får bi förhoppningsvis se var i kön vi ligger :)


Här ligger vi och har det bra :) Gina har ...

mms_img62969 (MMS)

Här ligger vi och har det bra :) Gina har fått kvällsmat, vi har duschat tillsammans och nu ligger hon och pratar med kaninen :)


Vi åkte till Skiftinge förut och lekte :) ...

Vi åkte till Skiftinge förut och lekte :) Vid 12.00 åkte vi till stan och lunchade på ming palace med systeryster, myspys! Köpte en leksak åt Gina på BR och två tröjor/tunikor åt mig på Gina tricot :D Lika bra att passa på när vi ändå var på stan :)


Morrn! Vad händer idag? Vet icke.. Vi skul...

Morrn! Vad händer idag? Vet icke.. Vi skulle ha gått till Skiftinge med Camilla och barnen men de är sjuka :( Funderar på om Gina och jag ska ta bilen dit en sväng så hon får leka av sig lite, det blir så segt att sitta hemma..


Nu har min tös slocknat :) Min fina tjej! ...

Nu har min tös slocknat :) Min fina tjej! Min fina man sover också och själv ligger jag här och är jättesugen på baconlindad kycklingfilé! Har hittat ett recept som verkar supergott, ska nog testa det imorgon :) Snart ska jag begé mig till drömmarnas värld, godnatt.


Här dricks det välling för fulla muggar :)...

mms_img62849 (MMS)

Här dricks det välling för fulla muggar :) Tror dock inte att tösen somnar ännu på ett tag..


Kalopsen var helt ok ;) Skulle ha behövt l...

Kalopsen var helt ok ;) Skulle ha behövt lite soja bara och kanske lite grädde.. Då vet man till nästa gång! Jag passade på att göra köttfärssås när jag ändå höll på :) Skönt att ha i frysen när man inte känner för att laga mat. Ikväll ska jag njuta av glassen jag gjorde igår och så blir det tv


Håller på att lagar kalops för första gång...

mms_img57408 (MMS)

Håller på att lagar kalops för första gången i mitt liv så vi får se hur det går :) Camilla var här gör en stund sen och fikade lite :) Jag har hängt lite tvätt nu och så har jag gjort lite yoghurtefterrätter och fryst in åt Gina :) Hon har precis somnat så jag ska greja lite innan hon vaknar igen :)


Gravid eller småbarnsförälder?

Jag är medlem i Buzzador som delar ut gratis testprodukter i utbyte mot att man berättar sin åsikt om produkten, supersmidigt! Själv har jag fått äran att buzza Bambinonappar när Gina var mindre och just nu buzzar jag bepanthen salva och taco fish spice mix :) Det är jättekul att få testa olika produkter, dela ut dem till vänner och dessutom helt gratis!


Just nu söker Buzzador gravida och småbarnsföräldrar eftersom de ska ha extra många "småbarnskampanjer" i vår :) Vill du också bli en Buzzador så klicka
här.


Självklart kan du bli Buzzador även fast du inte är gravid eller småbarnsförälder :) Kan lova att det är både lätt och roligt :)

Morrn morrn! Här är vi vakna..såklart, ann...

Morrn morrn! Här är vi vakna..såklart, annars skulle jag knappast ha skrivit här på bloggen ;) Idag ska vi faktiskt ha en hemmadag! Camilla (mina kusiner mamma) skulle kanske komma förbi en sväng sen :) Håller på och diskar och tvättar just nu så det är nog mest sånt som står på schemat idag :) Kom och hälsa på oss om du vill! :D


Nu har vi ätit och jag har duschat :) Jag ...

Nu har vi ätit och jag har duschat :) Jag gjorde lite hemmagjord glass förut. Inte speciellt avancerat, vaniljvisp, dajm och in i frysen :D Gott! Fick en chokladask av min man idag som alla hjärtansdagpresent :) Tack darling! Väldigt osammanhängande inlägg känner jag.. Men men :) Nu ligger Gina och drar mig i håret så jag ska gosa lite med henne :)


Idag var vi i Skiftinge :) Vi tog bilen di...

mms_img47311 (MMS)

Idag var vi i Skiftinge :) Vi tog bilen dit, det var så kallt ute ;) Lek, bus, fika och sångstund stog på schemat, precis som vanligt :) Vi 12.00 åkte vi hem till Camilla och hon bjöd på lunch. Vi kom inte därifrån förrän 15.30 och då åkte vi till willys och shoppade :) Nu ska vi äta lax, skriver mer sen!


Morrn! Här sitter vi och äter frulle :) Sn...

mms_img47310 (MMS)

Morrn! Här sitter vi och äter frulle :) Snart bär det av till Skiftinge men vi har fortfarande inte bestämt om vi ska gå i kylan eller åka bil, det visar sig! :)


Gina har precis somnat nu, sötan :) Jag li...

Gina har precis somnat nu, sötan :) Jag ligger och är jättesugen på något gott men vi har inget, synd för mig :o Ska väl glutta lite på tv nu och sova lite sen :)


Jag somnade en stund på soffan förut :o Be...

mms_img20011 (MMS)

Jag somnade en stund på soffan förut :o Behagligt :) Gina sov ända till 17.00 och då fick hon mat i form av spagetti och köttfärssås. Nu har vi gjort kväller och ligger i sängen och myser alla tre :) Imorgon blir det Skiftinge heeela långa dagen, bus!


Äter lite avancerad mat såhär på en söndag...

mms_img41534 (MMS)

Äter lite avancerad mat såhär på en söndagseftermiddag ;)


Hemma igen! Efter besöket hos Kristians fa...

Hemma igen! Efter besöket hos Kristians farfar åkte Gina och jag till morfar och sa hej. Tror inte att han kände igen mig så vi blev inte så långvariga där :P Tog en fika med gamla jobbarkompisarna också när vi var där, kul :) Nu är jag hungrig!


Gina på golvet hos gammelfarfar :)

mms_img29412 (MMS)

Gina på golvet hos gammelfarfar :)


Morrn! Fick sovmorgon idag, underbart! Kri...

Morrn! Fick sovmorgon idag, underbart! Kristian tog Gina vid 07.00 när hon vaknade och jag fick sova en stund till, tack baby! Idag ska vi hälsa på Kristians farfar och jag ska få provköra vår nya bil ;) Det är en turbo och den är ganska stor så vi får se hur det går ;)


Dålig uppdatering IGEN! Men det blir så ib...

Dålig uppdatering IGEN! Men det blir så ibland:) i torsdags var vi på öppna förskolan här i slagsta :) Efteråt åket vi till stan och åt lunch med Cattis :) Det blev American pizza ;) shoppde lite kläder åt Gina också. Vid 16.00 åkte Kristian och jag och hämtade vår nyinköpta bil :) och efter det åkte Cattis och jag till jysk och Öb och handlade lite :) Gårdagen spenderade vi först hos Camilla och hennes barn :) På eftermiddagen åkte vi allihopa till badhuset. Gina tyckte det var jättekul så det måste vi göra om :) Idag har vi inte gjort så mycket, mest gosat :) Fick hem två HIPP paket också! Det innehöll en HIPPofant (mjukiselefant) en mjukiskanin, en badhandduk för bebisar, massor av plastskedar, en frottépåse och två haklappar. Superbra :) Det ena paketet kommer jag att lotta ut här på bloggen inom kort och det andra paketet var till Gina, tack HIPP! Nu ska jag mysa med familjen :)


Godkväll! Var iväg till Ica maxi och storh...

Godkväll! Var iväg till Ica maxi och storhandlade förut.. Handlade MASSOR och när jag kom fram till kassan kom smartSandra på att plurran låg kvar hemma! Som tur var fick jag ställa mina saker där och åka och hämta plånboken :) så det löste sig tillslut ändå. Var inte hemma förrän efter 19.30 igen så då plockade jag in alla matvaror och så stekte jag hamburgare :) snart kommer jag slockna, Natti :)


Såhär glad är min tjej nu :)

mms_img65620 (MMS)

Såhär glad är min tjej nu :)


Glömde!

Glömde säga att hon också kan säga "pappa" och "lampa" :D Stora tjejen!

Fullt ös!

Hej!


Nu var det längesedan igen! Men vi har mest gjort precis som vi brukar så ni har inte missat så mycket i våra liv ;)


I lördags var Kristian och jag i västerås och åt gott, kollade på band och sov på hotell :) Då var Gina hos sin morfar och gosade, det hade gått bra :)


Gina har också fått fyra tandsingar nu, de ploppar upp lite här och där nu :) Och tösen blir 8 månader idag också, inte illa!

Behaglig natt

Gina somnade 19.00 igår :O Hon slocknade direkt efter vällingen och då sov hon för natten! Jag passade på att beställa leggings från Ellos eftersom mina har pajjat :P Det var riktigt skönt att hon somnade skapligt för en gångs skulle :)


Imorse vaknade jag 05.00 av att Gina ville ha nappen heeeela tiden :P Tillslut sov hon så då gick jag och duschade :) Vid 06.00 gnällde hon igen så vi la oss i vår säng och sov ända till 07.45 :) Då blev det frulle och fix precis som vanligt!


Nu ska vi snart klä på oss och gå till kyrkan för lite lek :)

Gina tar en dusch u handfatet :)

mms_img33044 (MMS)

Gina tar en dusch u handfatet :)


Onsdag

Hejhopp! Vad vi har gjort idag har ni säkert redan listat ut ;) Skiftinge, yes! Mysigt, precis som vanligt :)


Efter det gick vi till Camilla (också precis som vanligt) :) Ellen berättade många gånger om "ramla och slå i huvet", sötunge :)


Nu sitter Gina och är tjurig, tokigt! Ska snart äta och så kommer mamma och Ingeborg och hälsar på runt 18.00 :)

Såhär kul kan man ha det en helt vanlig on...

mms_img26937 (MMS)

Såhär kul kan man ha det en helt vanlig onsdagmorgon ;)


Godmorgon! Här äter vi frukost för fulla m...

mms_img26936 (MMS)

Godmorgon! Här äter vi frukost för fulla muggar och snart är det dags för en dusch innan vi går och leker i Skiftinge :) Gina sitter och säger pappa :P Ha en bra dag!


Godkväll! Eller gutten abend som tyskarna ...

Godkväll! Eller gutten abend som tyskarna säger :) Gina somnade som sagt redan vid 18.00 ikväll och jag hoppades att hon sov för natten men icke! 20.00 vaknade hon igen och skulle upp.. Nu har hon precis somnat.. I vår säng såklart! Jaja, mysigt det också :) Snart ska jag mig också sova, måste bara vänta tills min rethosta ger sig. Sov gott!


Ginas tredje tandsing!

Kände att Gina hade fått en tredje tand nyss :D Den här gången är det en "uppetand", gulligt :) Hon är så stor min tjej! Melissa hade också fått en tand idag, sin första! Så det är en riktigt tandsing dag idag!


Dagen har vi spenderat hos Camilla, Melissa och Ellen :) (som vanligt)! Vi trivs så bra där :D Camillas jobbarkompis var också där med sin dotter (som är exakt en månad äldre än Gina). Vi fikade och pratade om "föräldrasaker", t.ex blöjstorlekar, mattider och annat :D Haha!


På kvällskvisten har jag ätit falukorv och makaroner, hängt tvätt och pysslat lite med disken! Gina fick nyss välling och hon somnade direkt! I vanliga fall brukar hon krångla i flera timmar innan hon slutligen somnar i vår säng men nu ligger hon i sin egen :O Hoppas hon sover för natten!


Nu ska jag hänga tvätt! Tjingeling

RSS 2.0