Tösen sov i sin säng inatt också :) Hon va...

Tösen sov i sin säng inatt också :) Hon vaknade några gånger men då vaggade jag sängen och så somnade hon om :) Idag har vi varit vid stugan en sväng och så har vi varit hos mamma. På eftermiddagen var vi på lägenhetsvisning i Torshälla :)


Gina sov jättebra i sin säng hela natten :...

Gina sov jättebra i sin säng hela natten :) Hon vaknade vid 4.30 och fick välling och sen sov vi till 07.00 :) Snart ska vi gå till öppna här i Slagsta och efter det tar vi en promenad och hämtar bilen som är färdiglagad på verkstaden. Ha en bra dag! :)


Skojar ungen med mig? Hon somnade i sin sä...

Skojar ungen med mig? Hon somnade i sin säng utan ett pip och hon har fortfarande inte vaknat! :D jag var nyss och petade på henne för att se så hon levde (vilket hon som tur var gjorde:)). Kan det vara möjligt att det kommer bli såhär enkelt? Isåfall blir jag lycklig :) Jag vaknade bara till nu för en kiss/drick/blogg paus, ska sova vidare nu :)


Ligger i soffan och dricker kaffe och ladd...

Ligger i soffan och dricker kaffe och laddar inför natten.. Det är alltså meningen att jag ska lägga mig samtidigt som Gina, alltså ca 20.00, och sen ska jag ligga där till imorgonbitti. Kul utan tv, not! Men hoppas att det här funkar så vi kan få ha vår säng för oss själva sen :)


Jag fick förresten tips idag på hur jag ka...

Jag fick förresten tips idag på hur jag kan få Gina att sova i sin egen säng :) Hon sover redan middag där! Hoppas det går bra ikväll också.. Natten kommer bli jobbig men om bara några dagar hoppas jag att det går smidigare :)


Det blev öppna idag :) Vi mötte Camilla oc...

Det blev öppna idag :) Vi mötte Camilla och Melissa klockan 09.00 imorse och så traskade vi (i hennes raska takt) till Skiftinge. Vi har också hunnit vara hos Camillas mamma en stund (som inte var hemma), hämtat Ellen på dagis och lekt en stund i lekparken :) Jag saknar ju lilla Ellen om dagarna, man är ju så van vid att hon alltid är med :)


Öppna idag? :)

Öppna idag? :)


Har ingen lust att skriva vad vi har gjort...

Har ingen lust att skriva vad vi har gjort idag, det är ändå ingen som bryr sig om det om 25 år :) Dagen har iallafall varit bra och det tackar vi alla inblandade för :) Gina har börjat resa sig mot bord och stolar nu :) Tidigare har hon varit som en kokt spagetti i benen men nu börjar hon lära sig. Kul att se framsteg hos tösen :) Hon fick också sin sjunde tandsing idag! Nu har hon fyra tänder uppe och tre nere, stora tjejen! Hon och pappsen ligger och snarkar brevid mig och jag ska snart göra dem sällskap, godnatt!


Påskmaten igår var god :) Dock var jag ett...

Påskmaten igår var god :) Dock var jag ett ganska tråkigt sällskap eftersom vi åkte hem direkt efter maten :P Så är det när man är trött! Idag har vi hälsat på morfar, fikat i lekparken med Håkan, Camilla och barnen och varit ute vid stugan en sväng :) Gina lekte med sin kusin Ella i sandlådan, skitigt blev det ;) Hihi! Här hemma har vi badat och Gina somnade tidigt!


Lyckades somna inatt tillslut! Idag har vi...

Lyckades somna inatt tillslut! Idag har vi hälsat på Kristians farfar och varit vid stugan en sväng :) Nu ska vi hemåt en stund och sen bär det av till Jenny på påskbord! Mums :)


Jag är så gräsligt trött men kan inte sova...

Jag är så gräsligt trött men kan inte sova :( Myrkryp i benen, äcklig olja på kroppen (som jag tillslut gick upp och duschade bort), dåligt med plats (eftersom Gina bresar ut sig och tar upp halva sängen), snoret rinner, för kallt, för varmt.. Listan kan göras lång! Ligger och glor på tv och ska snart göra ett nytt sömnförsök! Nattinatti :)


Vi åkte till balsta på förmiddagen med lit...

Vi åkte till balsta på förmiddagen med lite prylar som behövs inför Kristians kommande skivinspelning :) Efter det blev det påskmat hos mormor. När vi kom hem sov både Gina och jag middag, trötta tjejer ;)


Godmorgon! Har sovit som en liten prinsess...

Godmorgon! Har sovit som en liten prinsessa inatt ;) Igår var vi på tunapark med Daniella en stund. Därefter åkte vi till mamma och åt lax och potatis, mumma ;) Mormor och morbror var också där och åt. På hemvägen stannade jag på Willys och köpte blöjor och varsitt påskägg åt oss ;) Kristian och jag får godis i våra och i Ginas blir det två nappar och en ny nappflaska :) Idag ska vi till mormor och äta påskmat! Måste också förbi apoteket och shoppa lite, både Gina och jag är förkylda och tösen hade feber igår så alvedon ska inhandlas. Men först ska jag slöa en stund ;)


Fytusan vad jag är trött! Jag lyckades som...

Fytusan vad jag är trött! Jag lyckades somna 02.00 inatt och 20 minuter senare ringer en dyngrak Kristian och vill bli hämtad.. Han verkade inte så värst kapabel till att ringa taxi heller så jag packade in Gina och mig i bilen och åkte mot stan. När vi kom hem somnade han nästan direkt på hallgolvet så jag la mig i sängen :) Lyckades inte somna förrän 04.00 och så vaknade tösen min 08.00. Det var bara att kliva upp! Gina och jag har badat på morgonen och så har han fått rita sin första teckning ;) Den ska vi ge till mormor (min mamma) sen för hon fyller år idag :)


Ligger här och håller på att bli tokig på ...

Ligger här och håller på att bli tokig på ungen min! Jag har absolut inget tålamod när jag själv mår dåligt och det gör inte saken bättre att hon vaknar och är hysterisk hela tiden :( Bara att bita ihop.. Tror tösen börjar bli sjuk igen, hon är snorig och nyser hela tiden. Hoppas inte hon har fått Kristians pollenallergi bara :( Det visar sig väl.. Nu ska jag bara ligga här och samla energi inför hennes nästa utbrott :(


Skitdag! Är deppig, trött och orkar ingent...

Skitdag! Är deppig, trött och orkar ingenting :( Dessutom har Kristian släpat hit jobbarkompisar så det är väl bara att hålla masken.. De lär väl gå ut sen så då får man så fint ta hand om lilla dotra själv. Vill bara sooova! Gnällinlägg, jag vet :(


Fotograferingen igår gick fantastiskt! Hon...

Fotograferingen igår gick fantastiskt! Hon lyckades ta massor av bilder och Gina log på varenda bild, kul :) Vid lunch åkte vi och hämtade Cattis och hennes mamma och sen bar det av till lilla mormorn i Södertälje :) Vi åt mat och fikade :) När vi var hemma igen vid 17.00 handlade vi på Willys :) Sen åkte vi hem och åt flintastek, potatisgrejor och bearnaisesås!


Nyduschad och påklädd, fina fisken :) Om e...

Nyduschad och påklädd, fina fisken :) Om en timma ska jag på anställningsintervju för ett personlig assistent jobb, dock bara sommarjobb men ändå :) Är inte ett dugg nervös för jag vill egentligen inte ha ett sommarjobb i år men det skadar ju inte att gå och prata med dem :) Efter intervjun måste Gina och jag spurta till Skiftinge där tösen ska fotograferas :)


Morrn! Bloggtorka här ;) Jag har haft lite...

Morrn! Bloggtorka här ;) Jag har haft lite att göra.. Igår städade jag på morgonen :) Eller jag plockade lite iallafall ;) Camilla och Melissa kom en sväng efter 10.00 :) Vi var ute en stund och sen åkte Gina och jag till mamma på lunch :) Klockan 13.00 var det möte och därefter åkte vi till Cattis och drack upp hennes kaffe. 17.00 var vi bjudna på god mat hos Linn :) Begriper inte hur jag hinner med allt ibland! Rörigt inlägg men det får duga :)


Hej alla fina :) Vi har spenderat hela lån...

Hej alla fina :) Vi har spenderat hela långa dagen hos Camilla, Ellen och Melissa :) Vi har lekt, pratat, ätit lunch, fikat och gått promenader :) Tack för en härlig dag! Gina och jag har precis kommit hem. Hon har precis somnat.. Lite dumt att sova såhär sent men det gör ingenting :) Jag ställde mig på vågen imorse och så att jag har gått ner 4,5 kilo sen i onsdags :O Det är nog för att jag inte äter så mycket onyttigt längre :)


Jag är jättetrött men kan inte sova pga my...

Jag är jättetrött men kan inte sova pga myrkryp i benen :( Det är så man blir hysterisk! Jag får helt enkelt ligga här och fladdra med mina ben tills det ger sig..


Här är en fin bild på mitt hjärta som fick...

mms_img55550 (MMS)

Här är en fin bild på mitt hjärta som fick äta mat själv idag ;) Dock hamnade maten nästan överallt utom i munnen :)


Dåligt på bloggfronten! Vi tog en promenad...

Dåligt på bloggfronten! Vi tog en promenad till babyproffsen igår och kikade på vagn. Jag fastnade direkt för en Baby jogger city select! Helt fantastiskt smart vagn men dessvärre svindyr, 12000! Hoppas på att hitta den billigare någon annanstans ;) Idag har vi fikat hos Milla, hälsat på morfar med mormor, fikat hos Cattis och varit på ljusparty hos Alexandra :) Trevlig dag :)


Jag är uttråkad! Gina har sovit i över två...

Jag är uttråkad! Gina har sovit i över två timmar nu så jag har hunnit fixa tvätt, duschat, klätt på mig, fixat hår och smink, lagat mat och ätit.. Finns inte så mycket mer att göra nu. När hon vaknar ska hon få lite lunch och sen tror jag vi tar en promenad till babyproffsen och kikar på syskonvagnar :) Tidigt, jag vet men det är bara för skojs skull :) Har ändå inget bättre för mig och jag är dålig på att ta promenader när jag inte ska någonstans så det är lika bra att ha ett mål ;)


Fick sovmorgon till 8.30 idag :) Det tacka...

mms_img21081 (MMS)

Fick sovmorgon till 8.30 idag :) Det tackar vi för! På morgonen har Gina lekt så jag har hunnit plocka lite med tvätten :) Vet inte vad vi ska hitta på idag, Kristian jobbar ju :(


Vaknade 05.40 imorse och var pigg :) Gick ...

Vaknade 05.40 imorse och var pigg :) Gick upp och fixade lite och sen vaknade min tös också. Vid 07.00 bar det av mot Kristinehamn och lilla pappa :) Vi glodde lite på stan, åt lunch och bara umgicks :) Åkte hemåt igen 15.30. Gina gallskrek de fyra sista milen! Jobbigt och oerhört stressande men jag försökte tänka att hon knappast satt i sjön :P Hon var bara lite uttråkad ;) Nu sover min lilla familj och jag har växtvärk i bebismagen :)


Idag var vi äntligen på öppna igen :) Det ...

Idag var vi äntligen på öppna igen :) Det var längesen nu! Efter det gick vi till Camillas mamma och kollade på en cykel och fikade :) Bra att jag mår illa så jag inte får i mig så mycket sötsaker ;) Vi har inte gjort så mycket mer idag.. Ätit, duschat och allt det vanliga :) Imorgonbitti åker vi och hälsar på pappa i Kristinehamn :)


För er som missat det ska Gina bli storasy...

För er som missat det ska Gina bli storasyster :) Förmodligen i december.. Känns läskigt men samtidigt spännande och jättekul :) Jag ligger här och kan inte sova. Har mått illa de senaste dagarna vilket är bra för då äter jag inga godsaker ;)


Åkte till Cattis runt lunch idag. Vi drack...

Åkte till Cattis runt lunch idag. Vi drack kaffe och åt ravioli :) Mötte Sabina vid 13.00 och då gick vi till Elias dagis och hämtade honom och sen gick vi tillbaka till Cattis och drack mer kaffe :) Kom hem 15.30 och har bara slöat :) Kristian hjälper sina föräldrar att flytta så Gina och jag är själva en stund till..


Morrn! Idag mår jag betydligt bättre :) Om...

Morrn! Idag mår jag betydligt bättre :) Om en stund åker vi hem till Cattis (som vågar träffa oss :)) och fikar lite. Skönt att komma utanför dörren :)


Morgonen började gräsligt! Jag var genomsv...

Morgonen började gräsligt! Jag var genomsvettig och helt slut i kroppen.. Ringde Kristian och bad honom komma hem och ta hand om Gina så vid 10.00 kom han och jag slängde mig i sängen där jag har spenderat största delen av dagen. Har sovit endel och försökt äta lite så imorgon hoppas jag att det är bättre. Både Gina och jag skulle behöva komma ut en stund imorgon..


HAHA! Smset skulle till mamma och inte til...

HAHA! Smset skulle till mamma och inte till bloggen ;)


Jobbar du imorgon? :)

Jobbar du imorgon? :)


Usch! Jag som tyckte allt kändes så mycket...

Usch! Jag som tyckte allt kändes så mycket bättre nu på kvällskvisten men nu är både feber och diarré tillbaka :( Vet inte hur jag ska orka med morgondagen :(


Jag är riktigt seg idag! Febern verkar ha ...

Jag är riktigt seg idag! Febern verkar ha sjunkit men både jag och Gina har fått diarré son heter duga. Dagen har varit riktigt jobbig eftersom jag måste ta hand om Gina även fast man bara vill gömma sig under täcket.. Dessutom måste jag släpa med henne till toan fort som attan varje gång jag måste dit. Hoppas på att bli frisk snart! Gina mår som tur är bra, trots diarrén. Nu ska jag passa på att vila medan Kristian och Gina lagar mat.


Nu är vi påväg hemåt! Jag tror jag har fåt...

Nu är vi påväg hemåt! Jag tror jag har fått feber :( Frös som attan igår kväll och har känt mig konstig i kroppen.. Skriver mer imorgon :)


Nu är vi på båten som precis har börjat åk...

Nu är vi på båten som precis har börjat åka :) Hoppas på en mysig kryssning! Hörs imorgonkväll!


Ändrade planer! Vi åkte till Kristians för...

Ändrade planer! Vi åkte till Kristians föräldrar förut och kollade in deras nya lägenhet, avundsjuk AB! På. hemvägen blev det årets första slagstaglass ;) Och nu blir det en sista minuten kryssning :) Lite impulsgrej sådär, mys! Det blir Ginas andra tripp till Finland :)


Vi vaknade 06.00 imorse, ingen höjdare men...

Vi vaknade 06.00 imorse, ingen höjdare men det var bara att pallra sig upp.. On en stund bär det av på en promenad, kanske slinker det ner en liten slagstaglass också? :) Det visar sig! Ha en bra dag :)


Idag har vi snurrar runt. Till bilverkstad...

Idag har vi snurrar runt. Till bilverkstaden, babyproffsen, Öb, mamma, Svea plan, hämta cattis, Willys, Öb igen och hem! Roligare blev det inte.. Just nu ligger jag och trycker i mig ostbågar som om det inte fanns någon morgondag. Ska nog fortsätta med det nu :)


Godmorgon! Skönt med fredag! Idag ska vi b...

Godmorgon! Skönt med fredag! Idag ska vi boka en tid på verkstad för att fixa forden :) Skulle också behöva gå till Öb.. Vi får se vad som händer sen :)


Lämnade bilen på motorcentralen imorse. De...

Lämnade bilen på motorcentralen imorse. Det blåste så gräsligt att jag inte ville gå hem.. Istället tog jag bussen till stan och uträttade lite ärenden. Blev fika med Emma, Milla och Linn på eftermiddagen också :) Nu har Gina precis somnat(!) och det gör nog jag också snart, Natti!


Min sötnos har slocknat :) Vi har hunnit m...

mms_img46570 (MMS)

Min sötnos har slocknat :) Vi har hunnit med att äta frukost, leka och bada :) Jag ska nog snart göra mig iordning


Godmorgon! Igår åt vi lunch på tågstatione...

Godmorgon! Igår åt vi lunch på tågstationen med Cattis. Efter det hälsade vi på Jessica och Jamie :) På kvällen var jag på en första hjälpen kurs för barn, mycket intressant och lärorikt! Idag ska bilen lämnas in vid 10.45 så undertiden tänkte jag ta en promenad om det inte regnar alltför mycket. Ha en bra dag! :)


Det blev en tripp till blodcentralen idag ...

Det blev en tripp till blodcentralen idag :) Fick fylla i ett papper, kolla blodtryck och ta några blodprover så nu är det bara att vänta! Sitter hos mamma just nu som iofs inte är hemma men syster min är det :) Ska nog leka med Cattis sen :)


Hejsan! Idag är det onsdag och jag har for...

Hejsan! Idag är det onsdag och jag har fortfarande inte bestämt vad vi ska göra på förmiddagen! Antingen tar vi en promenad till Skiftinge och leker några timmar eller så åker vi till blodcentralen och tar de tester som krävs för att bli blodgivare :)


Vi har varit hos Camilla, Melissa och Elle...

Vi har varit hos Camilla, Melissa och Ellen idag på förmiddagen :) Vi låg på varsin sida av soffan och degade medan barnen lekte :) Efter lunch var vi på dagiset brevid oss och lekte :) Det är där Gina ska börja så det kändes kul att träffa alla en stund! Just nu är jag trött!! Jag har en väldigt mammig tös just nu så man blir lite galen ibland.. Men det är väl bara att bita ihop för det kan hålla i sig tills hon är ca 18 månader!


Tisdag idag! Gina sover på min arm och jag...

Tisdag idag! Gina sover på min arm och jag ligger och kollar igenom alla mina bilder på min telefon. Har flera hundra bilder och 99% av dem är på Gina ;)


Oj vad vi har hunnit med saker idag! Vi ha...

Oj vad vi har hunnit med saker idag! Vi har varit på olika bilverkstäder, köpt nappar och nappflaska på babyproffsen, skrivit på dagispapprena (15/8 börjar Gina på dagis), lunchat hos Camilla, hälsat på morfar med mormor, följt med Jessica och Jamie till bvc och slutligen fikat i Pines nya lägenhet! När vi kom hem vid 17.00 var det bara att börja med maten. Lekte en stund med Gina och nu sover hon :) Känns som att jag kommer slockna tidigt ikväll!


Kalaset igår var trevligt : Vi fick gott f...

Kalaset igår var trevligt : Vi fick gott fika och så fick vi dessutom med oss massor av fina kläder åt Gina som Ellen (Ginas kusin) har växt ur, suveränt! Så idag blir det till att rensa bland tösens kläder för det finns en hel del som hon inte kan ha längre.. Ska också ta en promenix till motorcentralen och kolla vad det kostar att fixa våra bilar :)


Vi var hemma vid 9.30 igen, sen dess har v...

Vi var hemma vid 9.30 igen, sen dess har vi bara slöat :) Ska snart äta lite kyckling och sen blir det kalas för hela slanten!


Morrn! Vi är påväg till Fagersta för bilbe...

Morrn! Vi är påväg till Fagersta för bilbesiktning :) Är just nu i Surahammar!


Gina tycker om festis :)

mms_img69894 (MMS)

Gina tycker om festis :)


Vi hade en trevlig kväll igår med öl, mat,...

Vi hade en trevlig kväll igår med öl, mat, bra musik och fint sällskap :) Vi var hemma runt 03.00 och då slocknade vi båda två! Idag tog vi sovmorgon :) Efter dusch och påklädning åkte vi och köpte kvällsgott och sen hämtade vi hem lilla prinsessan :) Hon sover just nu så jag ska glo på tv. Tjing!!


Kvällen igår blev lugn, jag handlade och t...

Kvällen igår blev lugn, jag handlade och tvättade lite bara :) Idag på förmiddagen åkte vi till stan och träffade Cattis, Jessica och Jamie :) Lunchade på Corner och sen bar det av hemåt igen.. Mamma hämtade Gina vid 14.00 så då satte jag igång med storstädning.. Nu blir det dusch!


RSS 2.0