Idag har vi inte gjort ett smack, bara gos...

Idag har vi inte gjort ett smack, bara gosat och slöat :) Ginas feber är borta som tur är så idag är hon piggare.. När Kristian kommer hem ska jag nog ta mig till affären och köpa lite fredagsgott ;)


Det blir vabb inatt också :( Tösen har haf...

Det blir vabb inatt också :( Tösen har haft feber idag och varit gnällig så det är lika bra att hon får vara hemma och kurera sig :) Vi har inte gjort så mycket idag, mest plockat och donat.. Bakade också en cheesecake ;)


Onsdagsbarn får lida ont. Onsdagsbarn är k...

mms_img-19780566 (MMS)

Onsdagsbarn får lida ont. Onsdagsbarn är kärt besvär. De som är födda på en onsdag, har i regel snabb uppfattningsförmåga, de är inteligenta och läraktiga, men de kan ofta vara ganska självsvåldiga.


Det blir inget jobb inatt :( Fick hämta he...

Det blir inget jobb inatt :( Fick hämta hem en febrig tös från dagis så jag vabbar. Förhoppningsvis är hin piggare imorgon så jag kan jobba natten då :) Nu ligger vi och har lite tv mys innan tösen somnar :)


Nu börjar jag längta hem till sängen :) Ma...

Nu börjar jag längta hem till sängen :) Man känner inte av tröttheten så värst förrän man sätter sig ner och degar!


Sitter på jobbet för tillfället och myser....

Sitter på jobbet för tillfället och myser.. Eller något :) Natt 1/3!


Här är vagnen som snart ska få flytta hem ...

images (MMS)

Här är vagnen som snart ska få flytta hem till oss :) En Baby Jogger City Mini Singel 4 wheels!


Morrn! Om en stund ska jag lämna Gina på d...

Morrn! Om en stund ska jag lämna Gina på dagis och efter det ska jag hem och bosätta mig i telefon.. Har en hel del samtal att ringa idag! Ska också fortsätta rensa lite här hemma :) Hittills är det bara barnsaker som jag har sålt men det kommer nog fram lite annat när man börjar gräva :)


Oj vad jag donar här hemma! Jag har nämlig...

Oj vad jag donar här hemma! Jag har nämligen börjat rensa här hemma och sålt saker på blocket :) Bara idag har jag fått ihop 900! Dessutom har jag beställt en ny vagn åt Gina idag så alla pengar som tjänas på sålda saker lägger vi på vagnen :)


Igår jobbade jag på Ginas dagis, vilket va...

Igår jobbade jag på Ginas dagis, vilket var både mysigt och intressant! :) Det var riktigt kul att se hur hon har det om dagarna. När vi kom hem vid 16.00 kom Cattis och Bea och åt pizza med oss :) De stannade kvar ända tills jag åkte till jobbet 20.30 :) Natten har gått riktigt bra och jag trivs verkligen med att jobba natt! Om en timma är det dags att åka hem och sova och när jag har hämtat Gina 14.00 ska vi träffa Jessica och Jamie :)


Idag har jag sovit och varit hos mor min :...

Idag har jag sovit och varit hos mor min :) Nu sitter jag på jobbet, slutar 07.00 och då ska jag sova! Blöjor måste inhandlas imorgon så det ska jag ordna när lilltösen är hämtad från dagis :)


Borta bra men hemma bäst :) Idag blir det ...

Borta bra men hemma bäst :) Idag blir det en riktig slödag känner jag, kanske äta lite gott och bara mysa!


Trött tjej har somnat i sin vagn! Vi befin...

mms_img-48680318 (MMS)

Trött tjej har somnat i sin vagn! Vi befinner oss i Kristinehamn hos pappa och Rose-Marie :) Jag är barnvakt åt min femåriga kusin Tindra så jag tog med mig min syster och barnen och åkte hit :) Vi har ätit god mat, lekt och bara varit. Nu ligger syster och jag i sängen och glor på film :)


Nu är det inte så lång tid kvar av arbetsp...

Nu är det inte så lång tid kvar av arbetspasset och det har faktiskt gått över all förväntan :) Men det ska bli riktigt skönt att få komma hem och krypa ner i sängen!


Sitter på jobbet nu :) Jobbar 21-07 så det...

Sitter på jobbet nu :) Jobbar 21-07 så det ska bli kul att testa på hur nätterna här i bygget funkar ;) Jag har inte sovit en blund under dagen så trött lär jag bli men jag får sussa imorgon :)


Bild

Såhär liten var mitt lilla hjärta för ett år sedan :) Vart tar tiden vägen?

Torsdag

Sovmorgon till 08.20 idag! Minns inte sist när det hände :) Vi åt frukost, duschade och slängde på oss kläder och 09.00 lämnade jag Gina på dagis, skönt att vi har dagiset precis utanför dörren.
Om en stund ska jag iväg på möte och efter det åker jag hem igen. Ska hämta Gina 14.00 på dagis och sen åker vi till stan och fikar/lunchar men Emma, Linn och ev. Cattis :) Får se om jag hinner sova några timmar när Kristian har kommit hem, det skulle behövas så jag orkar med att jobba inatt.

Nu är livet lite förändrat igen ;) De som ...

Nu är livet lite förändrat igen ;) De som känner mig vet att jag gillar att ha en hel del att pyssla med! Dock brukar det sluta med att jag har alldeles för många saker att hålla koll på samtidigt, men så är det ;) Nu har jag iallafall sagt upp mig från mitt nya jobb.. Det var ett bra jobb men det var ingenting för mig helt enkelt :) Istället tänkte jag jobba lite nätter på Lagersbergsgården, har första intro natten imorgon, ska bli kul!


Jag är dålig på att blogga! Ska berätta ko...

Jag är dålig på att blogga! Ska berätta kortfattat om våra liv ;) Gina sover nu för tiden i sin egen säng(!!!), jag jobbar på mitt nya jobb och är mkt förvirrad och.. Mer än så händer inte för tillfället ;) Imorgon blir det en sväng till vår kungliga huvudstad för veckomöte!


Idag hade Gina dagisfoto ;) Haha! Det hade...

Idag hade Gina dagisfoto ;) Haha! Det hade gått bra så nu väntar jag spänt på bilderna. Efter dagis cyklade jag och Gina till mamma och nu har vi precis kommit hem. Har en fläskfilépizza i ugnen som ska avnjutas om en stund, mums ;)


Morrn! Uppgång 06.30 och sen dess har jag ...

Morrn! Uppgång 06.30 och sen dess har jag städat! Om en stund kommer pappa och hälsar på, fint :)


Jag har varit dålig på att blogga den sist...

Jag har varit dålig på att blogga den sista tiden! Har helt enkelt haft fullt upp med mitt nya jobb, Ginas dagis och allt annat i mitt liv :) Just nu har precis färgat håret, rött blev det ;)


RSS 2.0