Nej, nu busade T9 med mig igen! Orkar inte...

Nej, nu busade T9 med mig igen! Orkar inte meddela längre såfort det blir fel, så är det felstavat vet ni varför :)


Ikväll har vi haft pusskalas här hemma :) ...

Ikväll har vi haft pusskalas här hemma :) Gina har kastat sig efter oss med öppen mun, kladdigt men ganska tidigt! Hon behagade att somna för ca en halvtimma sen, och såklart i vår säng! Imorgon går vi och våldgästar Camilla och barnen, vi är mer där än hemma :D Snart somnar jag, Natti!


Bloggtorka

Hej hopp!


Har inte haft tid för datorn de senaste dagarna, Gina har börjat med sin "somna sent period" igen så datorn är utesluten.. Så är det!


I lördags var vi iallafall på Ellas 2 års kalas och fikade lite! Igår skulle vi ha åkt och firat min kusin Tindra men Gina var inte riktigt pigg så vi stannade hemma.


Dagen har vi spenderat i Skiftinge med Camilla+barn :) Vi gick dit 09.00 och kom inte hem förrän runt 15.45! En heldag med andra ord och det var mysigt :) Gina har förrästen börjat åla sig framåt :) Det tar sig, snart kanske hon kryper!


Nu ligger tösen i sin säng och gnäller så jag ska väl pussa lite på henne!

Och så var det T9 igen :P det skulle stå h...

Och så var det T9 igen :P det skulle stå halvjobbig och inte handbojor :P Natti!


Har varit en lite handbojor dag idag.. Blo...

Har varit en lite handbojor dag idag.. Bloggar mer imorgon! Sov så gott!


Diet tips?

F*N! Jag mådde apa igår och åkte och köpte mig mat på Burger King så det var den dieten det.. Idiot är man ibland men jag hade absolut ingen ork kvar och mina händer darrade varenda dag pga blodsockerfall.. Blä! Så idag ska jag ha en äta-vad-jag-vill-dag och imorgon tänkte jag köra igång med någon ny diet, har ni några tips så är jag intresserad!


Om en stund ska vi iväg och köpa presenter åt Ginas kusin Ella som fyller två år idag och även åt min kusin Tindra som fyller fem år på tisdag :) Grattis flickor! Efter det ska vi hämta hem mitt lilla hjärtegull :D Hon är såååå saknad!

Jag är på dåligt humör! Det är dietens fel...

Jag är på dåligt humör! Det är dietens fel.. Funderar på att avbröt den och börja med lchf istället. Känner att jag inte orkar bära Gina som jag brukar och jag blir lätt yr.. Får se! Jag har iallafall lämnat tösen hos mamma nu, jag saknar henne redan men det blir skönt att få vara lite själv också. Hon kommer ju hem imorgon :)


Gina sover fortfarande i sin bilstol! Det ...

Gina sover fortfarande i sin bilstol! Det händer inte ofta att hon sover såhär länge! Jag har passat på att packa åt henne till övernattningen, och så har jag glott lite på datorn :) Hoppas tösen vaknar snart, jag börjar bli uttråkad och hon har fortfarande inte ätit lunch :P


Såg att jag skrivit minuten arenan, det sk...

Såg att jag skrivit minuten arenan, det skulle såklart stå munktell :P T9 busar lite med mig när man mobilbloggar :)


Det blev ändrade planer idag också! Camill...

Det blev ändrade planer idag också! Camilla hämtade oss innan nio och då åkte vi till öppna förskolan i Stenby men det var stängt där pga. aktivitet i minuten arenan så vi åkte dit istället :) Vi har lekt, hoppat, sprungit, fikat och busat massor :) Nu har vi precis kommit hem och Gina sover i bilstolen så jag kopplar av en stund! Ikväll ska tösen hem till mamma och sova där så jag får lite tid för mig själv och vila upp mig, ska bli skönt!


Dag 7/13

Morrn! Dagarna går så snabbt och jag känner mig riktigt duktig! Det bjöds på massor av godsaker på partyt igår men jag tog inte ett smack, bara kaffe (som man får dricka obegränsat av). Bra Sandra!


Idag vaknade vi 06.45.. Gina tyckte nog att hon hade sovit färdigt då :P Jag började med att duscha och Gina sitter och leker nu. Straxt blir det frukost :) Den här dagen blir jobbig i matväg :/ En kopp te till frukost, ingenting till lunch och en lammkotlett till kvällen. Men det fixar jag :) Som tur är ska vi åka med Camilla och barnen till öppna i Stenby och kolla läget där :) Jag har varit där en gång tidigare men då var Gina ganska liten så hon verkade inte bry sig så mycket om vad vi gjorde..


Frulle nästa!

Nu är vi hemkomna från tupperware party ho...

Nu är vi hemkomna från tupperware party hos Camilla :) Jag köpte en "grej".. Vet inte vad den heter men jag kanske kan lägga ut en bild imorgon :) Gina har precis somnat nu så jag ska passa på att koppla av lite!


Hela dagen låång!

Nu är vi hemma igen :) Har precis slängt in kycklingen i ugnen, ska bli gott :)


Idag har vi lekt, ätit (morot och ägg), pratat, kollat på film och pysslat! Om en stund ska vi tillbaka till Camilla för hon ska ha tupperware party :) Hoppas man hittar något vettigt!


Nu är vi påväg hemåt :)

mms_img74663 (MMS)

Nu är vi påväg hemåt :)


Hej hopp! Nu är vi hemma hos Camilla och h...

mms_img74662 (MMS)

Hej hopp! Nu är vi hemma hos Camilla och hennes barn och leker :)


Dag 6/13

Dagarna går riktigt fort tycker jag! Och nu har jag gjort ungefär hälften av dieten, inte helt fel :) Har hittills gått ner 4,1 kilo så det är kul när man ser restultat :D


Idag skippar vi öppna förskolan och går till Camilla och hennes barn och leker istället :) Nu ska vi äta frulle!

Ligger och glor på Fuskbyggarna, intressan...

Ligger och glor på Fuskbyggarna, intressant! Snart ska vi sova.. Morgondagens planer är lite ändrade, skriver mer imorgon :) Sovgott!


Kul fakta!

Visste du att:


*Greklands nationalsång har 158 verser. Ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill
*Eskimåer använder kylskåp för att hindra att maten fryser.
*En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.
*Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.
*Charlie Chaplin vann en gång 3:dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling.
*En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.
*Fjärilar smakar med fötterna.
*En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
*Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
*Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
*Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.
*Greklands nationalsång har 158 verser. Ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill.


Gott och kul :)



Smaskens om ni frågar mig :)

En eftermiddag med Cattis

Efter att vi hade ätit lunch kom Cattis hit :) Vi försökte oss på att installera photoshop men det gick inget vidare.. Försökte också borra lite i våra skåpluckor men inte heller det lyckades vi med. Däremot lyckades vi skrämma Gina med borren, hon blev jätterädd :(


På kvällen har jag ätit kött, sallad och broccoli, det smakade bra!


Imorgon är det dags för öppna förskolan här i Slagsta!

Gott med mat!

Hejhopp!


Vi gick och mötte Camilla och barnen vid 09.00 imorse och sen knatade vi till Skiftinge :) Gick hem igen vid 12.00 och nu har Gina precis ätit och jag har kokat min torsk som jag sitter och avnjuter just nu, det var inte helt fel! Ikväll får jag dessutom äta biff så det blir en riktig kanondag det här :D


Om en stund kommer Cattis hit, blir kul :)


Missa förresten inte min första bloggtävling som jag ska ha i sammarbete med
HIPP barnmat! Kommer mer info inom kort!

Dag 5/13

Hejhopp! Dagarna flyger förbi känns det som :)


Idag gick vi upp 06.30.. Vet inte om jag var jättesugen på att kliva upp då men det är väl bara att gilla läget ;) Vi är ätit frukost nu, idag blev det gröt till Gina och en morot till mig. Men idag ska jag få äta torsk till lunch och biff till kvällen så då kanske man kan bli mätt iallafall :)


Straxt ska jag hoppa in i duschen och så ska vi göra oss iordning. Ha en bra dag alla :)

Nu ligger jag här igen med en snarkande ma...

Nu ligger jag här igen med en snarkande man på ena sidan och en snarkande bebis på andra :) Imorgon går vi till skiftinge igen och leker :) Sen skulle vi kanske till Cattis eftersom det inte blev något idag. Vi får se vad dagen mer har att erbjuda :) Snart ska jag nog försöka sova! Natti natti :)


Tjosanhej!

På eftermiddagen tog Gina och jag en tupplur, det var riktigt skönt :D När vi vaknade hängde jag tvätt, plockade disk och dammsög (igen). När Kristian kom hem åkte jag och handlade lite på Willys.


På kvällen har Gina varit skittjurig :P Övertrötta bebisar är aldrig någon höjdare.. Men tillslut somnade hon iallafall :) Jag har precis betalat räkningar (alltid lika roligt) och så har jag ätit min kvällsmat som idag bestod av en morot, ett kokt ägg och 250 g keso :P Kristian var taskig och beställde kebabtallrik :O Var riktigt sugen på den men jag lät bli :) Duktig Sandra!


Tjäna pengar på din blogg?

Affiliator.com´


Klicka på ikonen för att bli medlem och tjäna pengar på din blogg :) Spelar ingen roll om du har många eller få läsare :) Jag är medlem och tycker att det funkar bra! Även om du inte vill tjäna pengar på bloggen får du gärna bli medlem så tjänar jag en slant :D


Lunchtime

Gina har ätit lite lunch för en stund sedan coh sen somnade hon i vagnen :) Jag har glott lite på datorn och nu äter jag min "lunch" som idag består av 1 liter juice och 3 dl yoghurt.. Vet inte hur jag ska få i mig allt, juicen är ju MASSOR och yoghurten är äcklig :O

Fixelifix

Har plockat lite i köket och även dammsugit. Det hamnar smörgåsrån ÖVERALLT och så trampar man i det där och släpar runt det under stumporna :P Så det blir en heldel dammsugning just nu!


Vet inte vad vi ska göra nu..

Nu har Gina slocknat igen :) Jag har passa...

Nu har Gina slocknat igen :) Jag har passat på att fixa mig, det går så mycket fortare att göra det när hon inte är med :P Vet inte vad vi ska hitta på nu på förmiddagen, det blir nog mest lite lek :)


Tisdag

Morrn! Här sitter vi och ser glada ut :) Har precis ätit frulle, Gina fick gröt och smörgåsrån och jag har druckit sockervatten och en rostad brödskiva :P Skulle ha varit gott med kaffe men den är slut så det fick bli vatten istället :)


Idag går vi nog och hälsar på Cathrin Johansson :) Hon ska hjälpa mig med min blogg :D Alltid lika roligt med nya designer! Hon skulle på möte på förmiddagen så vi äter lite lunch hemma innan vi går.. Idag ska jag dricka en liter juice och äta 3 dl yoghurt till lunch. Lite underligt schema men det funkar :)


Nej nu är jag trött, det blev ju lite dåli...

Nej nu är jag trött, det blev ju lite dålig sömn inatt.. Och känner jag min tös rätt så blir det en tidig morgon imorgon också ;) Lär nog slockna snart så godnatt! :)


Badabada

Gina och jag tog oss ett bad efter maten, hon plaskade så det stänkte lite här och där :D


Nu har tösen precis fått lite välling och hon somnade direkt efteråt, kors i taket! Men jag misstänker att hon vaknar om en stund igen, hoppas inte :D

Och här är dagens kvällsmat :P

mms_img74661 (MMS)

Och här är dagens kvällsmat :P


Såhär fint är det under Ginas stol ;)

mms_img74660 (MMS)

Såhär fint är det under Ginas stol ;)


Nu är vi hemma

Yes, we are back! Har ganska precis kommit hem och Gina sover fortfarande i vagnen så jag passar på att glutta lite på datorn.


Vi har haft en toppendag idag! Började med att gå till bvc vid 11.00. Gina hade bara gått upp 25 gram så nu väger hon 9150 g men hon hade växt en del på längden, dock minns jag inte i huvudet hur lång hon var.. När vi var klara där gick vi till Camilla och lunchade och efter det gick vi till skiftinge :) Vi kom fram till att det är 3,5-4 km dit så vi är ganska duktiga när vi går fram och tillbaka :)


Straxt ska jag tillaga min kvällsmat som idag består av lite broccoli, en tomat och en frukt.. Är vrålhungrig men det kanske kan mätta lite iallafall!

Nu är vi på öppna förskolan och leker :) S...

mms_img74659 (MMS)

Nu är vi på öppna förskolan och leker :) Skriver mer när vi kommer hem!


Lunchfix

Nu har vi fixat oss och Gina somnade till en liten stund :) Håller för tillfället på med dagens lunch eftersom vi ska iväg hela dagen så jag får ta med mig matlåda. 2 ägg, i skinskiva och sallad blir det idag :P Vi knatar iväg till bvc straxt efter 10.00 och när vi har varit där går vi till Camilla och äter lunch med henne och hennes barn :) Knatar iväg till Skiftinge efter 13.00 så dagen är fullspäckad!


Drömde inatt att jag åt choklad och förstörde dieten, hade panik när jag vaknade :O Haha!


Kunde inte somna förrän 01.00 igår :O Och ...

Kunde inte somna förrän 01.00 igår :O Och så bestämde sig Gina för att hon ville ligga i vår säng och prata klockan 03.00.. Suck! Och hon kände också för att vakna 06.45 idag ;) Haha min lilla sötnos :) Nu har vi precis ätit frukost, idag fick jag äta en skiva rostat bröd :) Dock utan smör och pålägg så torrt blev det :P


Jaha här ligger jag och glor.. Kristian ha...

Jaha här ligger jag och glor.. Kristian har somnat och jag hat legat och glott på tradera en stund. Ska nog sova strax :) Godnatt!


Godkväll! Jag hade en tjurig tös ikväll! H...

Godkväll! Jag hade en tjurig tös ikväll! Hon ville inte ligga i sin säng och sova :P Kristian visade med henne en stund och då blev hon nöjd :) När hon var nöjd med att ligga i sin säng igen så fick jag sitta och klappa henne på magen tills hon somnade, smidig tjej ;) Men söt är hon!


Duduuuduuuddududu

Jag och Gina lyssnar på Nordman :D Hon verkar gilla musiken och ibland dansar hon i sin matstol, ser skoj ut :)


Vi åt för en stund sedan men Gina vägrade maten, det var bara efterrätten som slank ner :P Jag fick äta biff och sallad som igår, men biffen var så seg så jag fick ont i käkarna av att tugga :O Men ner slank den. Och imorse hade jag gått ner ett kilo :) Inga mängder men det är ju bara andra dagen än sålänge, vi får väl se om det blir några kilon till när jag är klar med dieten.. När den är slut så ska jag försöka börja med LCHF dieten så kanske man kan gå ner några kilo till, eller iallafall låta bli att gå upp igen :) Mitt mål är att gå ner 30 kilo men det dröjer nog ett bra tag innan jag kommer dit.. Men någon gång kanske :) Eller så gör jag inte det :P Får se!


Håller på och tvättar sängkläder så de ska snart hängas upp och sen åker skötväskan in i maskinen för den är full med småsmulor och luktar spya :O Så får det bli!


Imorgon ska vi till bvc och göra BOELtest på Gina. Ska också ta längd och vikt så det ska bli spännande att se hur mycket tösen har växt.


Nej nu skrev jag mycket.. Ska pussa på min dotra nu :D

Hoppsan! Somnade visst en stund jag också ...

Hoppsan! Somnade visst en stund jag också här brevid Gina, riktigt skönt :) Kristian ska iväg på bandmöte om en stund så tösen och jag får ha lite tjejkväll innan hon ska sova :)


Nu har jag ätit min lunch.. Lite enformigt...

Nu har jag ätit min lunch.. Lite enformigt blev det allt men det duger :) Gina har nyss somnat så jag passar på att koppla av sålänge :) Man blir ganska trött av dieten så jag får passa på att vila varje gång Gina somnar.. Vi hörs!


Dagens lunch, skinka och yoghurt :P

mms_img33774 (MMS)

Dagens lunch, skinka och yoghurt :P


Nu är vi på Ingeborgs fyraårs kalas ;)

mms_img33773 (MMS)

Nu är vi på Ingeborgs fyraårs kalas ;)


Dag 2/13

Godmorgon! Här sitter jag med min kopp kaffe som jag ska dricka till frukost.. Men det ska vara en sockerbit så det förstör kaffet lite men det funkar :)


Idag ska vi hem till mamma och fira lilla Ingeborg som fyller 4 år idag ;) Haha!

God kväll! Detta blir sista inlägget för i...

God kväll! Detta blir sista inlägget för idag! Har legat och spelat på mobilen en stund nu och jag känner mig sömnig så jag somnar nog om en stund, jag lär drömma om mat ;) Nej så illa är det inte, hungern har börjat lägga sig :) Skönt det! Natti natti folket :)


Kul kväll..

Usch vad jag är hungrig! Jag antar att jag får skylla mig själv ;) Jag är annars väldigt duktig på att småäta på kvällarna så det känns lite ovant när man inte ens får ta en frukt.. Men det går :) Hoppas bara att man kan somna!


Gina ligger i sin säng nu, hoppas att hon somnar för natten snart :) Hon har varit tjurig hela kvällen men nu är hon tyst och ligger och plockar med sin snuttefilt :) Sötan!

Hungriiiiig!

Håller på och lagar min kvällsmat nu, biff med sallad! Gott ska det bli för jag är riktigt hungrig :) Dock ska biffen vara okryddad så det kanske blir lite smaklöst men det gör ingenting :)


Ska gå och fortsätta med maten, adjö!


Oj, vad jag bloggar..

Insåg att detta är sjunde inlägget, bara idag :O Men jag tvingar ingen att läsa :D


Kan meddela att jag är hungrig!! Ska äta 250 g biff och sallad med olja och citron ikväll, kan bli gott :)


Har precis varit på willys och köpt biff s...

Har precis varit på willys och köpt biff som jag ska äta ikväll :)


Njuter

Gina är jättesnäll idag! Hon leker själv (vilket hon inte gärna gör annars) och jag får massor av tid för mig själv utan att behöva släpa runt på henne :D Skulle egentligen behöva vika tvätt och dammsuga men jag har ingen lust :P Sitter hellre vid datorn en stund nu när det finns tid :)


Vi var iväg till Ica förut och köpte allt jag ska äta de kommande dagarna men det var lite som inte fanns så när Kristian kommer hem ska jag åka till Willys och köpa det sista :) Kanske köper på oss lite blöjor också eftersom de har 3 paket för 138 kronor just nu, DET är billigt!!


Inget vidare..

Lunchen var blaha, blaha! Men det får man väl leva med, mätt blev jag iallafall :)


Bloggen lär väl handla en hel del om dieten de kommande 13 dagarna men så kan det vara, hoppas ni orkar läsa ;P


Är lite nyfiken på vilka som läser min blogg :) Skriv gärna en kommentar om du har lust!


Här är dagens lunch :P

mms_img35365 (MMS)

Här är dagens lunch :P


Om dieten

Har fått frågor om dieten! Fick idén att göra den från Emelie som håller på med den just nu :)


Här kommer lite fakta om dieten:


Ämnesomsättningsdiet


Denna diet skall vara i 13 dygn och är därför hård, men effektiv. Dieten går ut på att ändra din ämnesomsättning, vilket medför att du efter den 13:e dagen kan äta normalt utan att gå upp i vikt de nästföljande 2 åren.
( 2 år stämmer inte, men iaf ett halvår, och äta NORMALT då, inte överkonsumera utan äta efter tallriksmodellen).



Det är alltså ingen traditionell svältkur, däremot en kur som ökar kroppens ämnesomsättning och förbränning, därför verkar den även då du slutat med dieten.



Om kuren följs slaviskt kommer du att tappa allt överflödigt kroppsfett (6-20 kg).



Kuren skall följas i 13 dagar, varken mer eller mindre. Som redan nämnts skall kuren följas slaviskt. Om du under kuren dricker en öl eller ett glas vin, äter godis eller tuggar ett tuggummi, tar extra mat, så avbryts kuren direkt och med den försvinner också effekten.



Du kan härefter ta upp kuren efter ett halvår, men inte innan! Om du inte kommit längre än dag 6, kan kuren återupptas efter 3 månader. Om kuren följs till punkt och pricka i alla lägen får den absolut inte återupptas förrän om 1 år. Det rekommenderas att kuren återtages om 2 år om det är nödvändigt.



Det är tillrådigt att dricka minst 2 liter vatten/dygn.


Good luck! :)


Diet

Morrn!


Natten har varit.. lite krånglig! Gina vaknar stup i kvarten och ska ha sin napp och hon vill inte sova i sin egen säng.. men så kan det vara :) Hoppas att hon inte är så tjurig idag som hon har varit de senaste dagarna! Det blir lite jobbigt i längden :P Just nu sitter hon i sin stol brevid mig och kastar nappflaskan åt höger och vänster :P Jag tror vi leker Gina-kastar-saker-på-golvet-och-mamma-tar-upp-leken :P Den brukar lekas ganska ofta här hemma ;)


Idag har vi inga större planer, Kristian ska iväg en stund på förmiddagen så Gina och jag tar nog en liten promenad då och så skulle jag behöva handla lite småsaker. Ska nämligen börja med en diet idag.. En riktigt svältdiet som håller på i 13 dagar men det är värt att testa iallafall :)


Godkväll på er! Gina har varit skit tjurig...

Godkväll på er! Gina har varit skit tjurig ikväll.. Precis som hon har varit den senaste veckan :( Vet inte vad som är fel men hon verkar mest vara uttråkad för när vi började sjunga och dansa var hon supernöjd :) Vi tog oss ett bad också, alla tre och även då var hon nöjd.. Lite trotsig bara, vad vet jag ;) Ikväll blir det Lets Dance och cheeseballs :)


Såhär kul är det att äta på flaskor hemma ...

mms_img33309 (MMS)

Såhär kul är det att äta på flaskor hemma hos mormor :)


Idag är jag trött! Känner att lite ensamti...

Idag är jag trött! Känner att lite ensamtid skulle vara trevligt.. Det behöver jag just nu. Men man kan inte få allt här i världen


Med denna bild säger vi godnatt! Dock har ...

mms_img33308 (MMS)

Med denna bild säger vi godnatt! Dock har inte bilden något med sömn att göra men så kan det vara! Natti :)


Godkväll! Idag har vi somsagt varit på öpp...

Godkväll! Idag har vi somsagt varit på öppna förskolan :) Gina verkade ha kul, som vanligt :) När vi var klara där åkte vi till willys och handlade, fick sällskap av fröken Lyktberg vilket var väldigt trevligt :) Efter handlingen tog vi en fika på Amaranth och så småningom bar det av hemåt. På kvällsposten har Gina varit på dåligt humör :P men så är det ibland.. Har också upptäckt att tösens andra tand har tittat fram :D Nu ligger hon i sin säng och kastar nappar omkring sig men det dröjer nog inte länge innan hon somnar :)


Morrn! Har precis vaknat, pigg och glad :)...

Morrn! Har precis vaknat, pigg och glad :) Min lilla tös ligger brevid mig och snackar, sötnos :) Ska hoppa in i duschen om en stund men först ska jag ligga här och njuta av att göra ingenting! Ha en bra dag alla fina :)


Kul att det funkade att blogga med mobilen...

Kul att det funkade att blogga med mobilen :) Ska försöka sova snart.. Har ont i benen så vi får se hur det går :( Känns som växtvärk fast jag är nog lite för gammal för det.. Det är väl något annat :P Natti natti!


Testing testing! Funkar det att mmsa till ...

mms_img49748 (MMS)

Testing testing! Funkar det att mmsa till bloggen? :) Skickar med en bild på när Gina hade ätit häromdagen :)


Vår onsdag

Hallå!


Idag har vi haft fullt upp :) Började dagen med en promenad till Skiftinge.. Vad vi gjorde där vet ni nog redan :D Kom hem vid 12.30. Gav Gina lite mat då och sen fick hon följa med mig på möte :) När vi kom hem åkte vi till Autopipe och lämnade in mammas bil.. Hade förresten fått böter på den, taskigt!


På kvällskvisten har vi ätit, busat och nu har Gina precis somnat. Det var vääldigt längesen hon somnade såhär skapligt så jag håller tummarna för att hon sover för natten!


Imorgon ska vi till öppna förskolan här i Slagsta som öppnar igen efter en lååång julledighet, ska bli skoj :)


Verkar btw inte som att mina kära bloggläsare har några hyresvärdar, KOM IGEN NU! :D


Förresten..

..är det någon som vet om det går att skicka över bilder direkt till bloggen? T.ex via sms eller något? :D


Hyresvärdar i Eskilstuna?

Hejsan! Idag tog vi bilen till Skiftinge :) Lekte, sjöng och fikade som vanligt! Åkte till stan vid 12.30 och mötte Cattis och Amanda :) Lunchade på något pastaställe och sen bar det av hem till Cattis. Åkte hemåt vid 16.00 och då började jag direkt med maten, kyckling och ris :D


Just nu sitter jag och kikar på lägenheter, mest på skoj :) Har inga planer på flytt men det är kul att kika lite, kanske kan det dyka upp ett fint hem med lägre hyra, stooor uteplats och perfekt planlösning? Hihi, kanske finns den lägenheten bara i mina drömmar men så kan det vara :) Vilken hyresvärd har du/ni? Kommer inte på vilka det finns här i stan..


Idag är det tisdag..

Halloj alla glada :) Och ledsna också förstås! Idag gick jag upp vid 07.45.. Det var lite kämpigt eftersom vi har sovit till efter 09.00 i flera veckor nu.. Men det är dags att få lite rutiner i vardagen igen :) Vi fixade iordning oss och sen gick vi och mötte Camilla och hennes barn. Började traska mot Skiftinge men det var alldeles för kämpigt att ta sig fram med barnvagnarna i slasket så vi vände och gick hem till dem och fikade istället :) Vi kom hem runt 14.00 igen. Då fick Gina lite mat och sen lekte vi en stund. Vid 15.00 gick vi och la oss i sängen och somnade :O Sov ända till 17.15! Men skönt var det :) När vi hade piggnat till åkte vi och hämtade Cattis och så bar det av till Jysk där hon skulle köpa en.. sittbänk? Eller något sånt :P Den ska iallafall stå i hallen! Nu på kvällen har jag ätit kladdkaka (mums) och äntligen fått tösen att somnat! Det tog över en timma men så kan det vara :) Nu ska jag pussa på min stackars man som är sjuk igen :(

Helgen

Godkväll! Den här helgen har varit riktig slö! Kristian har legat med feber hela helgen och Gina har varit jättegnällig.. Så kan det vara! Imorgon tänkte vi knata iväg till öppna förskolan i skiftinge,det var ett tag sen nu eftersom Gina har varit sjuk! Ska bli kul :)

Slöhög

Det förra inlägget verkade ju funka, trevlans ;) Då kanske uppdateringen kan bli liite bättre iallafall :) I veckan har vi inte gjort så mycket Gina har vattkoppor så vi har mest varit hemma :) Hoppas hon är bättre till nästa vecka för det börjar bli långtråkigt att gå hemma.. Nu har jag nyligen fått Gina att somna så jag ligger i sängen och äter cheeseballs och kollar på Lets dance :) Ha en trevlig kväll gott folk :)

testing

Hejhopp! Testar att mobilblogga för första gången ;)

7 månader!

Idag blir min lilla tös 7 månader! Det är inte klokt vad tiden går fort!


Magsjuka, tänder, feber mm

Rubriken beskriver nog vad som här hänt här de senaste dagarna :P I tisdagskväll blev Gina och jag megsjuka och i torsdagskväll var det Kristians och Jennifers tur.. Usch!


Nu är iallafall magsjukan borta så istället passar vi på att vara förkylda ;) Stackars Gina har lite feber och hon har prickar i pannan, vattkoppor? Vet inte hur sådanna ska se ut men det är nog inte helt omöjligt att det är vattkoppor..


I torsdags (6/1) kom Ginas första tandsing också, rart :) Hoppas att den andra också vill titta fram snart :)


Nu ska jag pussa lite på min sovande tös. Vi får se när jag skriver nästa gång.


Full rulle

Hej hopp! Här har det varit full rulle idag!


Började dagen med att gå till Skiftinge vid 09.00. Var på öppna förskolan och lekte till 12.00 och efter det tog vi en promenad ner på stan och hem till mamma. Drack kaffe och vid 13.30 gick vi ner på stan igen och mötte Cattis och Becker :) Lunchade på Bamboo City och sen blev det en sväng på försäkringskassan.


Kristian hämtade oss 15.15 ungefär och nu ska vi snart göra lite mat :)


En promenad

Hejsan och gott nytt år i efterskott får jag väl säga ;) Detta är alltså det första inlägget i år.. spännande :P


Vår nyårsafton var ganska.. vanlig :P Vi åt mat, kollade på film och smällde lite smällare :) Straxt efter tolvslaget var jag trött så jag gick och la mig ;)


Idag har Gina och jag tagit oss en promenad till mamma. Fikade lite där och sen kom Kristian och hämtade oss. Gina har slocknat nu och jag ska läsa lite bloggar, så rolig är jag ;) Hejs!


RSS 2.0