Vi har haft lite att dona med idag! Dagisi...

Vi har haft lite att dona med idag! Dagisinskolning på förmiddagen, vilket går hur bra som hellst. På eftermiddagen ringde de från stället jag var på anställningsintervju i fredags och berättade att jag fick jobbet :D Superkul!!! Men resten av min eftermiddag gick åt till att ringa runt och fixa de sista dagarna av Ginas inskolning eftersom jag börjar mitt nya jobb redan imorgon. Nu har det iallafall löst sig och jag ser fram emot morgondagen då jag ska på utbildning i Stockholm :) Nu ska jag försöka få lite sömn, nattinatti!


Nu på eftermiddagen har vi spenderat några...

Nu på eftermiddagen har vi spenderat några timmar i Hållstaskogen med Sabina och Elias :) Sabina plockade massvis med kantareller, jag plockade blåbär och lilla Elias plockade pinnar :) Gina däremot käkade upp allt som kom i hennes väg ;) Jag bakade en blåbärspaj när jag kom hem så den måste jag smaka på om en stund.


Min lilla hemlis jag gjorde igår var en an...

Min lilla hemlis jag gjorde igår var en anställningsintervju :P Det kändes bra men det är ju såklart fler än jag som slåss om tjänsten så vi får se hur det går, jag skulle få besked på måndag :) Igår kväll kom Kristians kompis Johan hit och åt och drack lite. Han blev kvar till ca 02.00 och då gick vi och la oss direkt. Imorse fick vi sovmorgon till 10.00! :) Så idag siktar vi in oss på en slödag.


Haha, förra inlägget hann visst inte bli k...

Haha, förra inlägget hann visst inte bli klart ;) Jag ska iallafall sätta mig och läsa lite nu för iimorgon ska jag iväg på en hemlis! Berättar mer om det då :)


Idag har vi haft en mysdag :) Dagis till 1...

Idag har vi haft en mysdag :) Dagis till 11.00, därefter tog vi en promenix till stan och lämnade in lite papper och när jag skulle gå hem igen kom regnet så jag följde med syster hem och härjade med henne och hennes kompisar ;) Gina och jag badade för en stund sen och nu sover hon.


Ändrade planer, det blir dagis imorgon! :)...

Ändrade planer, det blir dagis imorgon! :) Det var ok för personalen eftersom hon inte visar några sjukdomstecken så det var skönt. Efter dagis går vi nog till stan och lämnar in lite papper :)


Inatt vaknade min lilla skrutt och kräktes...

Inatt vaknade min lilla skrutt och kräktes två gånger :( Så idag och imorgon är vi hemma från dagis.. Lite tråkigt bara att sitta hemma när hon inte visar minsta tecken på att hon mår dåligt :P Men vi har grejat lite här hemma och haft mys framför tvn så vi överlever :)


Nu har Gina fått nya regnkläder och stövla...

mms_img13789 (MMS)

Nu har Gina fått nya regnkläder och stövlar :)


Inskolningsdag nr 2 gick också fint :) Bar...

Inskolningsdag nr 2 gick också fint :) Barnen lekte för fullt! När vi kom hem åt vi lunch och Gina sov middag. Vi har också hunnit med att träffa Maarit och skjutsat Camilla. Nu väntar vi på att Kristian ska komma hem och sen tar vi en promenad till Nightmare-outlet och kikar efter regnkläder åt fröken fräken :)


Helgen har varit lugnt för jag har inte må...

Helgen har varit lugnt för jag har inte mått så bra, därav inget bloggande! Men jag måste ju berätta för er vad vi har gjort idag! Vi har nämligen börjat inskolningen på dagis tillsammans med Melissa :) Även Ellen var med och de lekte på för fullt! Jag tror tjejerna kommer trivas toppen på dagis :)


Har precis suttit/setat? och sökt lite job...

Har precis suttit/setat? och sökt lite jobb :) Det blev en heldel ansökningar som åkte iväg! Har dessutom ringt jobbsamtal idag och kollat upp lite skolsaker, duktigt Sandra :) Min tös sover och så småningom är det min tur också, jobbar 7-11 imorgon!


Städhjälp ;)

mms_img27331 (MMS)

Städhjälp ;)


Idag tog vi sovmorgon till 08.30 :) Klocka...

Idag tog vi sovmorgon till 08.30 :) Klockan 10.00 träffade vi Camilla och Alexander på stan och tog en fika. Fixade lite ärenden innan vi åkte hemåt igen. Nu har vi precis ätit lunch här hemma och nästa projekt blir att lägga Gina för en middagslur så jag får ringa några samtal :)


Nyligen hemkommen från jobbet och nu ska j...

Nyligen hemkommen från jobbet och nu ska jag sova, hörs imorgon! :)


Dagen har varit bra :) Cattis var här och ...

Dagen har varit bra :) Cattis var här och även Bea dök upp efter en stund :) Gina har precis slocknat efter att ha härjat runt här hemma. När Kristian kommer hem är det min tur att rusa iväg för att jobba 16.40-21.30 :)


Godmorgon! Idag gick vi upp 07.00 och idag...

Godmorgon! Idag gick vi upp 07.00 och idag är jag glad :) Vet inte varför, känns bara som en bra dag! På morgonen har Gina och jag städat lite, det går väl lite halvbra när tösen hjälper till men det gör ingenting. Om en stund ska vi hämta upp Cattis och sen åker vi och handlar lite. Efteråt åker vi hem hit och lunchar :) Ha en bra dag!


Sötaste tjejen på leklandet idag :)

dsc_0660-1 (MMS)

Sötaste tjejen på leklandet idag :)


Glömde ju berätta att vi var på bvc idag :...

Glömde ju berätta att vi var på bvc idag :) Gina väger 11,7 kilo och är 77 cm lång :) Sist vi var på bvc var hon ca 10 månader och då vägde hon 10,7 kilo och var 71 cm lång så hon har växt massor på 4 månader :)


Jag lyckades få lillfisen att somna om för...

Jag lyckades få lillfisen att somna om förut och hon sov ända till 09.10 :) Under dagen idag har vi varit på Tunabusland med Bea och Wiggo :) Barnen härjade så de vart alldeles svettiga. Vi kom precis hem och Gina sover efter en fartfylld dag så jag passar på att slöa..


Varför sover inte min unge längre på morgo...

Varför sover inte min unge längre på morgonen? Jag ser att hon fortfarande är trött, men icke, hon ska vara vaken :) Hon har lärt sig ta sig ner från sängen själv så nu drar hon när hon känner för det. Man brukar höra de små fötterna tassa runt i köket :) Busunge!


Vi hade det toppenmysigt hos Camilla med b...

Vi hade det toppenmysigt hos Camilla med barnen :) De fick plaska i poolen och det var full rulle på dem allihopa! Vi kom hem vid 13.00 och då slocknade Gina direkt så jag har passat på att rensa både mina och hennes kläder. Insåg att lillfröken behöver ha lite nytt (som vanligt) så ikväll ska jag kika lite på nätet :)


Morrn! Jag hade hoppats på lite sovmorgon ...

Morrn! Jag hade hoppats på lite sovmorgon imorse eftersom tösen somnade så sent igår, men icke! 06.30 var det full rulle här hemma ;) När vi är klara med alla morgonsysslor tar vi nog cykeln mot Vallbygatan för lite lek och bus :) Ha en bra dag!


I'm back!

Det har varit lite mycket på sista tiden så jag har varken haft ork eller lust att blogga. Dels är det en stor omställning att börja jobba igen efter att ha varit hemma sen i mars förra året, och dessutom har jag jobbat många heldagar så det blev inte direkt en mjukstart som jag hade tänkt.. Det är också enormt stressande att aldrig veta när man ska jobba, eller om man ens får jobba över huvudtaget. Förhoppningsvis ordnar det upp sig bättre när Gina har börjat på dagis och vi får in lite bättre rutiner.


Den här veckan är jag iallafall hemma och nästan hela veckan är fullbokad :) Idag gar vi bland annat träffat morfar, mormor, farmor, farfar, pappa och Rose-Marie :) Imorgon ska vi träffa Camilla, Ellen och Melissa som vi knappt har sett på hela sommaren! Vi har saknat de töserna!


Nu ska jag busa med mitt lilla hjärtegull som står och hänger på mig.

Jag tar en bloggpaus tills på måndag, hörs...

Jag tar en bloggpaus tills på måndag, hörs då!


Gårdagen bjöd på jobb hela långa dagen :) ...

Gårdagen bjöd på jobb hela långa dagen :) Idag är det fint väder så ut ska vi. Hejsvejs


Nu är vi hemma igen! Det vart så mycket fo...

Nu är vi hemma igen! Det vart så mycket folk vid badet så vi kände att det var färdigbadat. På hemvägen ringde de från Torshälla och frågade om jag kunde jobba 08.00-15.30 imorgon :) Jobbar även 16-21 i Lagersberg då så det blir ännu ett dubbelpass :) Nu ska vi slänga fram grillen och grilla några fläskkotletter!


Igår när vi kom fram till vårt hotell i Ör...

Igår när vi kom fram till vårt hotell i Örebro slängde vi bara in allt i rummet och sen åkte vi till Marieberg för lite shopping och mat :) Vi fick bland annat med oss en tröja, ett par skor, lite smycken mm.. Imorse när vi vaknade packade vi våra saker, checkade ut från hotellet och gick till gustavsvik. Här ligger vi nu och slöar i solen (man får passa på att njuta av lugnet medan Gina sover ;))


RSS 2.0