Gina och jag gick och vilade förut och lyc...

Gina och jag gick och vilade förut och lyckades somna mellan 16.00 och 18.30 :O Så vi får se när hon behagar att somna.. Själv skulle jag kunna sova nu :)


Hittills idag: *Möte *Träffat Cattis *Vari...

Hittills idag: *Möte *Träffat Cattis *Varit hos Ginas farmor & farfar *Städat


Morrn! Vi går bara upp tidigare för varje ...

Morrn! Vi går bara upp tidigare för varje morgon.. Idag var klockan 06.15! 10.00 ska vi på ett möte och efter det åker vi nog och badar någonstans, vet dock inte var ännu :)


Ligger här och funderar.. Jag bara undrar,...

Ligger här och funderar.. Jag bara undrar, vad hände egentligen? Vart tog du vägen? Jag saknar dig!


Vi har haft en skön utedag idag också! Gin...

Vi har haft en skön utedag idag också! Gina badade för första gången i ån och verkade nöjd med det :) Vi kom hem för ca en timma sedan och har precid tagit en kalldusch. Ginas öga kladdar en heldel fortfarande men hon verkar inte störas av det :)


Vaknade 6.30 idag! Haha, bara att kliva up...

Vaknade 6.30 idag! Haha, bara att kliva upp :) Ginas vänstra öga var alldeles ihopklibbat så det tog sin lilla tid innan det blev rent. Hon verkar inte ha ont iallafall! Om en stund åker vi och hämtar upp mormor och så hälsar vi på morfar en sväng :)


Vi tog cykeln till Klippbergen idag och um...

Vi tog cykeln till Klippbergen idag och umgicks med Ginas faster och kusiner :) Vi har solat, badat och bara njutit :) Jag lyckades bränna ryggen också, klant! Men vi tackar för en toppendag iallafall :)


Det hade inte skadat att sova en stund til...

Det hade inte skadat att sova en stund till men det tyckte inte mitt barn så jag fick så fint gå upp ;) Idag är det så fint väder så jag vill inte bara sitta hemma. Kanske tar vi cykeln ut till stugan och hälsar på Kristians päron, får se :) Ha en underbar dag i solskenet!


Det gick fint i Torshälla! Min sista intro...

Det gick fint i Torshälla! Min sista introdag där och sen är det dags att jobba på riktigt, spännande :) Åkte förbi McDonalds på vägen hem, var så gräsligt hungrig! Nu blir det natti så jag orkar upp med Gina imorgon :)


Nu åker jag och jobbar 16.30-21.30 i Torsh...

Nu åker jag och jobbar 16.30-21.30 i Torshälla :)


Gina tar sig ett bad i skuggan på balkonge...

mms_img25492 (MMS)

Gina tar sig ett bad i skuggan på balkongen :)


Vi har haft en jättemysig dag! Camilla kom...

Vi har haft en jättemysig dag! Camilla kom hit Imorse och drack kaffe :) Sen åkte vi till Willys för att köpa blöjor och när vi hade skjutsat hem henne åkte vi till morfar en sväng. När vi var klara där skulle mina arbetskamrater och alla pensionärer ut och grilla korv och äta tårta så vi följde med :) Gina var populär hos alla och vi blev bjudna på både korv och tårta! Vi har också lyckats få årets första myggbett ;) På vägen hem somnade tösen så nu sitter jag och kollar på tv och laddar inför ett jobbpass ikväll!


Godmorgon! Fint väder idag :) Kanske åker ...

Godmorgon! Fint väder idag :) Kanske åker vi ut till mormor och njuter av solen, vi får se :) Ha en bra dag!


Hittade en gammal bild på Gina. Att jag ha...

mms_img69194 (MMS)

Hittade en gammal bild på Gina. Att jag hade turen att få en så fin dotter! På bilden är hon ca 3 månader :)


Trött tjej :)

mms_img69193 (MMS)

Trött tjej :)


Tog cykeln till mamma förut och sen fortsa...

Tog cykeln till mamma förut och sen fortsatte vi vidare till morfar en stund.. Nu är vi tillbaka hos mamma igen :) Gina sover och mamma fixar med grillen!


Det blev en hemmadag igår :) Vid 16.00 åkt...

Det blev en hemmadag igår :) Vid 16.00 åkte jag och hämtade Cattis vid slagstaglass och körde hem henne. När vi kom fram upptäckte hon att hon hade tappat bort sina nycklar! Som tur var hade hon köksfönstret öppet och vi försökte klura ut hur vi skulle klättra upp dit :) Tillslut plingade vi på grannen och bad honom öppna källardörren så vi kunde hämta en stege :) Tillslut fick vi till stegen och bf klättrade in och öppnade. Mysigt litet äventyr i regnet :) Idag har vi dåligt med planer! Om vädret håller i sig blir det nog en cykeltur :)


Såhär fin var vår lilla midsommartös igår ...

mms_img72738 (MMS)

Såhär fin var vår lilla midsommartös igår :) Vi hade en jättemysig dag/kväll igår med god mat & dryck och trevligt sällskap :) Det blev också en dans runt barnens hemmagjorda midsommarstång :) Runt 23.00 skjutsade snälla Maarit hem oss :) Imorse fick vi sovmorgon ända till 09.15! Skönt tycker jag :) Vad resten av dagen har att erbjuda får vi se..


Glad midsommar på er! Hoppas alla får en b...

Glad midsommar på er! Hoppas alla får en bra dag och att det fina vädret håller i sig :)


Trött mamma AB! Vi har varit i kyrkan på m...

Trött mamma AB! Vi har varit i kyrkan på midsommarfirande, träffat Cattis & Milla och fikat hos Carro.. Till kvällsmat blev det pizza, hade ingen lust att laga mat idag! Snart somnar nog Gina så det blir att glo tv resten av kvällen :)


Uppe med tuppen! Idag kommer vi ha en bra ...

Uppe med tuppen! Idag kommer vi ha en bra dag trots regnet! Hoppas ni också får det :)


Jag har tvättat och städat lite till nu på...

Jag har tvättat och städat lite till nu på kvällen.. Känns bra :) Imorgon ska jag lämna blod klockan 10.00 och klockan 11.00 ska vi på midsommarfirande med öppna förskolan :)


Jag slocknade på tre röda igår! Vi gick up...

Jag slocknade på tre röda igår! Vi gick upp 07.45 imorse och fixade oss och sen kom kusinernas mamma Camilla vid 09.00. Vi fikade lite och sen åkte jag till jobbet och hämtade mitt schema och skrev delegeringsprov, gick finfint :) Efteråt tog vi en lunch på stan med syster och sen bar det av hemåt. Jag har städat lite och snart blir det mat!


Min bebbe somnade precis och nu är det änt...

Min bebbe somnade precis och nu är det äntligen min tur! Godnatt


Äntligen hemma! Det var massor av folk hos...

Äntligen hemma! Det var massor av folk hos polisen men nu är passet äntligen fixat så förhoppningsvis kan vi hämta ut det nästa vecka :) Kristian gör mat just nu så jag passar på att sitta ner några minuter.. Om Gina behagar att sova ikväll ska jag sova tidigt för jag är riktigt trött!


Sitter på jobbet och degar en stund innan ...

Sitter på jobbet och degar en stund innan vi ska köra ut lunchen :) Jag var uppe 05.15 imorse också så lite småtrött är man allt :P Efter jobbet ska jag hämta Gina och sen åker vi till stan och fixar det sista med hennes pass :)


Det gick bra att gå intro idag :) Det var ...

Det gick bra att gå intro idag :) Det var väldigt många nya namn att lära sig och så ska jag lära mig vart alla bor men det kommer nog med tiden :) Jag hade riktigt ont i huvudet i slutet av dagen pga all inlärning men jag hade kul! Kul att träffa vuxna människor, slippa tänka på barn och att få hjälpa andra :) Jag är nöjd! Imorgon väntar en ny 7-16 dag, jag ser fram emot det!


Jag är uppe med tuppen! Kunde knappt sova ...

Jag är uppe med tuppen! Kunde knappt sova på hela natten.. Konstigt att det alltid är så när man måste upp tidigt? Jag har iallafall fixat färdigt och nu ska jag väcka man och dotter :) Uppdaterar när jag kommer hem!


Cykelturen hem gick också bra, Gina pratad...

Cykelturen hem gick också bra, Gina pratade hela vägen :) Här hemma åt vi lite makaroner och korv och snart tror jag min lilltös somnar, hon ser väldigt trött ut :) Det blir tidig kväll för mig också för imorgon ska jag upp och jobba! Ska gå intro i torshälla så Gina får vara hos sin farmor under dagen. Blir nog bra att jobba lite! Godnatt


Vi är hos lilla mammsen :) Hon sover efter...

mms_img32258 (MMS)

Vi är hos lilla mammsen :) Hon sover eftersom hon har jobbat natt. I brist på någon ätbart slänger syster min ihop några negerbollar :)


Gina och jag trotsade regnet och begav oss...

Gina och jag trotsade regnet och begav oss ut på en cykeltur ;) Gina verkade nöjd och pratade en bra bit. Sista biten somnade hon också :) Tummen upp för cykling!


Vi sov till 07.30 imorse :) Frukosten är p...

Vi sov till 07.30 imorse :) Frukosten är precis intagen och nu slöar vi bara i soffan ;) Idag ska Kristian till studion på eftermiddagen så då ska nog Gina och jag försöka oss på en cykeltur till mamma :)


Lillungen har sovit hela tiden, skönt det ...

Lillungen har sovit hela tiden, skönt det :) Det blev ingen film för oss eftersom dvdn inte behagade att funka, så kan det vara! Snart ska jag göra min familj sällskap i drömmarnas land, hörs imorgon :)


Gina har precis somnat, skönt att hon för ...

Gina har precis somnat, skönt att hon för en gångs skull slocknade tidigt :) Hoppas bara att hon sover för natten nu, risken finns att hon vaknar snart igen och är jättepigg :/ Jag tar mig ett glas rödvin nu och tittar på Simpsons men snart blir det film :)


Åt precis mat, mums ;) Jag var nere för en...

Åt precis mat, mums ;) Jag var nere för en stund sen och skruvade dit Ginas cykelsadel så imorgon tänkte vi proton för nu verkar hjälmen få sitta kvar på huvet också ;)


Är Gina är blivande gitarrist? :)

mms_img70361 (MMS)

Är Gina är blivande gitarrist? :)


Gina och jag tog en svag till Willys förut...

Gina och jag tog en svag till Willys förut. Handlade lite och efter en stund kikade jag på tösen och vet ni? Hon sov! Jag minns inte ens när hon somnade i vagnen sist :) Hon sov hela hemvägen och vaknade precis när vi kom hem. Nu ska jag slänga lite tvätt i maskinen!


Strax ska jag lägga in lite ny musik på mo...

Strax ska jag lägga in lite ny musik på mobilen och sen ska jag ta med mig Gina på en promenad till Willys för att handla lite :)


Det blev ingen sovmorgon, lillkorven vakna...

Det blev ingen sovmorgon, lillkorven vaknade 07.00 och var pigg.. Suck! Och jag som inte lyckades somna förrän 00.30 inatt var inte jättemunter när vi klev upp. Men det är väl lika bra att vänja sig vid tidig uppgång eftersom jag jobbar 7-16 på måndag. Nu har vi iallafall precis ätit frukost, vet inte vad som händer mer idag men vi skulle behöva både städa och handla.. Får se!


Vi kom hem från Arlanda runt 21.00.. Gina ...

Vi kom hem från Arlanda runt 21.00.. Gina fick ett bad då och sen gick vi och la oss i sängen. Hiv har kravlat runt och och somnade inte förrän nyss. Blir nog sovmorgon imorgon.. Jag glor på American history x men ska snart sova jag med. Natti


Nu är vi påväg till Arlanda.. Tråkig väg a...

Nu är vi påväg till Arlanda.. Tråkig väg att sitta och åka :/ Vi tänkte stanna och äta sen på hemvägen, det börjar kurra lite i magen ;)


Det blev ingen promenad idag heller efters...

Det blev ingen promenad idag heller eftersom det regnar :( Vi har inget regnskydd till vagnen.. Istället tog vi bilen och nu har jag iallafall gjort allt jag behövde göra på stan :) Efteråt lunchade vi med mamma och mormor och nu kom vi precis hem igen för Gina behövde sova. Jag ska nog också passa på att ta mig en tupplur :)


Hejhopp! Här har vi varit vakna en timma :...

Hejhopp! Här har vi varit vakna en timma :) Idag tänkte jag ta en promenad till stan och fixa mina jobbpapper eftersom de inte blev gjorda igår.. Blir ev lunch med mamma också :) Och när Kristian slutar jobbet kommer han och hämtar oss och så åker vi mot Arlanda för att hämta Jennifer.


Hoppsan vad otränad man är! Armhävningarna...

Hoppsan vad otränad man är! Armhävningarna var riktigt jobbig och situpsen ska vi inte tala om! Den stackars ynka lilla magmuskeln dom finns kvar i mig fick kämpa vill jag lova ;) Lär ha träningsvärk imorgon men det får jag ta. Tråkigt bara att bär man väl tar sig iväg och tränar så står det massa små snorungar och garvar och tramsar.. Låt oss feta svenskar träna ifred och så kan ni gå och supa er apraka eller vad man nu pysslade med när man var fjorton! Haha, nu har jag gnällt färdigt så jag ska försöka få min lilla unge att sova och sen blir det tv :)


Snart blir det träning i vilsta ;) Har pre...

Snart blir det träning i vilsta ;) Har precis ätit så det finns en risk att jag får håll, we'll see :)


Snart blir det träning i vilsta ;) Har pre...

Snart blir det träning i vilsta ;) Har precis ätit så det finns en risk att jag får håll, we'll see :)


Det blev ingen stadspromenad för stället j...

Det blev ingen stadspromenad för stället jag skulle till hade stängt. Istället gick vi och lekte, åt lunch och fikade hos Camilla och Melissa :) Gina tyckte det var jättekul att träffa någon i hennes egen storlek :) Vi gick hemåt när de skulle hämta Ellen på dagis och nu har min tös precis somnat. Vet inte varför hon inte vill sova i vagnen längre.. Bilen och vår säng duger men inte vagnen. Aja, nu ska jag glo en stund på tv :)


Min unge är väldigt arg på sin gåvagn, för...

Min unge är väldigt arg på sin gåvagn, förmodligen gör den inte som hon vill ;) Hon drar och sliter den åt alla håll och så börjar hon skrika, bestämd liten fröken! Kul att kika på när hon pysslar :)


Det blev sovmorgon idag med :) Eftersom bå...

Det blev sovmorgon idag med :) Eftersom både Gina och jag somnar så sent på kvällarna är det ganska skönt att sova ut på morgonen. Jag har precis försökt få på Gina sin cykelhjälm så hon får vänja sig lite vid den men det går inget vidare :P Tror vi tar en promenad till stan om en stund :)


Kan inte sova :( Har haft svårt att somna ...

Kan inte sova :( Har haft svårt att somna nu i flera dagar och jag vet inte varför.. Det ordnar väl upp sig snart! Vet inte vad vi ska göra imorgon, om jag lyckas få dit Ginas sadel på cykeln kanske vi försöker oss på en liten cykeltur :) Lillfröken är inte så förtjust i hjälmen men det är väl en vanesak. Nu ska jag glo på tv i hopp om att bli sömnig. Sovgott :)


Vi har haft en mysdag idag :) Började med ...

Vi har haft en mysdag idag :) Började med en promenix och mötte Cattis. Handlade lite på Ica, lagade kyckling med pommes och beasås, lyssnade på musik och vek tvätt. Fin dag :) Gina och jag åkte till mamma vid 17.00 men när hon skulle iväg åkte vi och hämtade Cattis igen och så bar det av till McDonalds där vi åt McFlurry :) Nu ligger vi i sängen och glor.. Hoppas Gina kan somna snart :)


Vi sov till 09.00 idag, det var skönt! På ...

Vi sov till 09.00 idag, det var skönt! På förmiddgen har vi bara fixat oss, precis son vanligt.. Om en stund ska vi ta en promenad och möta Cattis :)


Hemma från träningen för en stund sen. Det...

Hemma från träningen för en stund sen. Det var skönt att röra på sig men det var någon slags afrodans så det var lite svårt :P Och så var kuriren där och fotade så jag koncentrerade mig mest på att undvika kameran ;) på torsdag är det dags igen men då är det ett baspass! Nu blir det sängläge, sovgott!


Nu är jag ombytt och klar för ikväll ska j...

Nu är jag ombytt och klar för ikväll ska jag iväg och TRÄNA :D Friskis & svettis börjar sin utegympa som jag ska gå på :) Ska bli skönt att röra lite på sig!


Idag har vi hunnit med möte, kaffe hos mam...

Idag har vi hunnit med möte, kaffe hos mamma och en sväng till Bea & Wiggo för att hämta en cykelsadel till Gina som vi har fått :) Vi åt falukorv och makaroner till lunch nyss och nu sover min bebbe.. Själv ska jag nog bara glo på tv och passa på att njuta av lugnet :)


Pisskväll! Kan inte sova heller :( Skriver...

Pisskväll! Kan inte sova heller :( Skriver imorgon igen.


Har städat lite hemma (med en trött tös på...

Har städat lite hemma (med en trött tös på armen), har försökt få tösen att sova (utan resultat) och nu har vi precis varit i affären :) Håller på och lagar torsk och potatis nu, kan bli gott ;)


Skönt att sova i sin egen säng! Synd att m...

Skönt att sova i sin egen säng! Synd att man inte fick sovmorgon bara ;) Idag har vi träffat Bea och Wiggo :) Jag var först på ett möte och sen åkte vi till Tuna park och åt lunch. Gina fick en tröja i födelsedagspresent av dem, tack snälla! När vi hade ätit åkte Bea och Wiggo hem och Gina och jag åkte till babyproffsen och köpte en cykelhjälm åt tösen. Det blev en röd nyckelpigehjälm :) Nu är vi hemma och jag tänkte plocka lite :)


Skönt att vara hemma igen! Och det bästa a...

Skönt att vara hemma igen! Och det bästa av allt är ju att min lilla skrutt är hemma :) Hon sover nu och det är snart min tur också, man är lite sliten :)


Usch, känns som vi aldrig kommer fram! Vi ...

Usch, känns som vi aldrig kommer fram! Vi har stannat och ätit burger king precis :) Nu saknar jag mitt lilla hjärta så jag blir alldeles tokig!! Om ca 2 timmar får jag pussa på henne :)


Nu är vi äntligen påväg hemåt :) Borta bra...

Nu är vi äntligen påväg hemåt :) Borta bra men hemma bäst! Vi är snart i Växjö så vi har några timmar att göra i bilen.


Det blev en nykter dag för oss :) Vi har ä...

Det blev en nykter dag för oss :) Vi har ätit massor av mat ;) Och sett band, bland annat Styx, Black label society, Thin Lizzy och Ozzy Osbourne :) Imorgon förmiddag bär det av hemåt så får jag äntligen pussa på min lilla prinsessa som jag saknar alldeles fruktansvärt mycket!! Nu är jag så trött att ögonen går i kors på mig, sovgott!


Nu är jag nyduschad så den syns bättre nu ...

mms_img25463 (MMS)

Nu är jag nyduschad så den syns bättre nu :) Om en stund ska vi knata till affären och sen är det dags för festivalens sista dag!


Här är nya tatueringen :) Jag har precis t...

mms_img25461 (MMS)

Här är nya tatueringen :) Jag har precis tagit av plasten så den är fortfarande kletig. Ska snart duscha så får ni se slutresultatet sen ;)


Kul kväll! Vi har haft bra väder och jag ä...

Kul kväll! Vi har haft bra väder och jag är lite dragen :) Vi har kollat på bra band och vi har dessutom tatuerat oss!! Vad vi har gjort får ni se imorgon :) Nu ska vi sova, natti!


Dricker öl och lyssnar på Mr Big! Livet är...

Dricker öl och lyssnar på Mr Big! Livet är bra härligt just nu ;)


Nu är vi vakna! Vi har ätit frukost och gr...

Nu är vi vakna! Vi har ätit frukost och grejat på morgonen och om en stund åker vi och köper varsin stol och lite filtar :) Sen bär det av till festivalen igen. Idag spelar bland annat Mr Big och Whitesnake :)


Kvällen och dagen har varit regnig och svi...

Kvällen och dagen har varit regnig och svinkall men trevlig ändå :) Vi har bland annat sett Joan Jett and the blackhearts, Accept och Judas Priest :) Resten av banden minns jag inte namnen på! Vi har druckit öl och ätit mat och nu ska vi äntligen få sova :) Uppdaterar mer imorgon!


Haha, hittade den här bilden i ett gammalt...

dsc00132_1027653 (MMS)

Haha, hittade den här bilden i ett gammalt blogginlägg. Hon är ca 2-3 månader på bilden :) Vilken underbart fin dotter vi har!!


Snart är vi i Växjö! Regnet öser ner så vi...

Snart är vi i Växjö! Regnet öser ner så vi får nog införskaffa oss regnkläder till festivalen. Men det funkar ändå :) Har riktigt ont i huvudet, antar att det beror på att det inte blev så många timmars sömn inatt. That's life ;)


ÄNTLIGEN funkar det att mobilblogga igen :...

ÄNTLIGEN funkar det att mobilblogga igen :D Just nu är vi påväg till Sweden Rock festival, hoppas på bra väder och härlig musik!! Den senaste veckan har vi bland annat haft kalas för Gina, varit hos pappa i Kristinehamn och haft det mysigt i det fina vädret :) Och vet ni? Idag blir mitt älskade hjärta 1 år! Kan inte begripa att det var ett helt år sen vi knatade runt på förlossningen med värkar som inte gjorde någon nytta. Helt otroligt är vad det är :) Kommer blogga mer under festivaltiden! Puss på er!


Nudå?

Nudå?


Här är vi vakna och i farten ;) Gick upp 0...

Här är vi vakna och i farten ;) Gick upp 07.30 idag så tösen blir nog snart trött igen. Hon sitter och dansar för fullt just nu :) Snart ska vi klä på oss men först blir det gos!


RSS 2.0