Nu har tösen precis somnat! Måste försöka ...

Nu har tösen precis somnat! Måste försöka ändra tillbaka hennes sovrutiner snart. På kvällen har vi kladdat med maten, badat och lekt :) Nu är det snart sovdags för mig också, Natti!


Såhär mysigt har vi det just nu :) Tokig t...

mms_img17399 (MMS)

Såhär mysigt har vi det just nu :) Tokig tid för Gina att sova men idag struntar jag i det för jag behöver få koppla av en stund :)


Efter mötet åkte vi ut till mormor :) Det ...

Efter mötet åkte vi ut till mormor :) Det är så skönt att sitta vid hennes stuga och bara vara! Man måste ju passa på när det är fint väder :) Vi har ocks hunnit med att träffa Cattis på stan. Nu kom vi precis hem :)


Denhär lilla tösen är det bästa jag vet!

mms_img10598 (MMS)

Denhär lilla tösen är det bästa jag vet!


Igårkväll somnade vi 22.00 och sov ända ti...

Igårkväll somnade vi 22.00 och sov ända till 08.30 imorse!! Det var skönt :) Nu är vi färdigfixade och om en timme ska jag iväg på möte. Efter det vet jag inte vad som händer, det visar sig!


Kvällen har gått över förväntan :) Gina ha...

mms_img66263 (MMS)

Kvällen har gått över förväntan :) Gina har fått feber efter sprutan så hon har varit ganska seg och mest suttit och gosat med mig. Nu sitter hon i badkaret och plaskar :) Finns nog ingen som blir så glad av att bada som hon :D Hon ska få alvedon och välling efter badet och så hoppas jag att hon vill somna skapligt ikväll.


Känner att dethär kommer bli en jobbig vec...

Känner att dethär kommer bli en jobbig vecka! Mitt humör är i botten, jag blir irriterad på ingenting och dessutom ska Kristian till studion varje dag efter jobbet så det blir dåligt med avlastning :( Det är väl bara att bita ihop och tänka på att det inte är långt kvar till Sweden rock festival :) Då har jag bestämt mig för att koppla bort allt som har med barn att göra och BARA fokusera på mig själv, jag behöver det!


Vaccinationen gick bra, hon blev ledsen en...

mms_img63506 (MMS)

Vaccinationen gick bra, hon blev ledsen en stund men det gick över ganska fort :) Hoppas hon slipper feber bara. Just nu är vi med mormor och hälsar på morfar. Vi har fikat och nu lyssnar vi på någon. gammal musik där de sjunger om Eskilstuna :P Gina dansar och dricker vatten :)


Lillfisen sover fortfarande :) Trött tjej!...

Lillfisen sover fortfarande :) Trött tjej! Jag har hunnit Fixat hår, sminkat mig, duschat och klätt på mig :) Jag älskar såna här morgnar när jag hinner fixa mig i lugn och ro! När Gina vaknar äter vi frukost och sen får vi bila till bvc för vi kommer inte hinna gå.


Morrn! Jag är vaken men tösen min sover. S...

Morrn! Jag är vaken men tösen min sover. Skulle behöva duscha men vill inte lämna lillkorven själv i sängen, risken finns ju att hon rasar ner.. Så jag får så fint vänta :) Om vi hinner tänkte jag att vi tar en promenad till bvc men det beror lite på hur länge Gina tänkte sova. Onödigt inlägg men var gör väl det? :D


Vi åkte till Kristians mamma för en snabbf...

Vi åkte till Kristians mamma för en snabbfika på förmiddagen. Sen åkte vi till mammsen och gav henne paket. Jag, Daniella och Ingeborg hade köpt ett våffeljärn, våffelsmet och grädde ;) Mor blev nöjd! Var hos mormor en sväng också och nu är vi hemma. Jag fick rosor, choklad och ett kort av Gina i morsdag present :) Tror att pappsen också var lite delaktig i det hela så både han och tösen fick en stor tackpuss :) Imorgon ska Gina vaccineras klockan 09.00 så efter det åker vi nog till öppna om inget annat blir inplanerat. Snart ska jag sussa, godnatt :)


Vi sov ända till 08.00 idag :) Frukost på ...

Vi sov ända till 08.00 idag :) Frukost på sängen fick jag också, det är inte fyskam :) Gina startade dagen med att bajsa ner vår säng. Shit happens ;) Idag ska Kristian iväg och spela in musikvideo med Days of anger så tösen och jag blir ensamma :( Vi åker nog och firar mamma en sväng sen. Ha en bra morsdag alla mammor :)


Jag har precis färgat håret igen men för s...

Jag har precis färgat håret igen men för se imorgon hur det blev för det är fortfarande blött. Ser det illa ut imorgon med slänger jag i svart färg och sen får det var så! Annars rasar håret snart av.. Behöver klippa mig också men det är på tok så det får jag vara utan :) Nu ska jag glo på tv och moffa godis, sov gott alla fina!


Åkte till affären ändå och köpte färg så d...

Åkte till affären ändå och köpte färg så den ska jag slänga i huvet senare :) Gina sitter här och dansar :) Hon älskar att dansa och favoriterna är comhems reklam med judith och judith när de sjunger "snabbt, stabilt och jättejättebra" och så gillar hon nya Sony Ericsson reklamen när de ringer upp Sony mitt i natten och sjunger. Hon skiner upp som en liten sol och börjar dansa såfort de kommer på tv, häftigt att se ;)


Blev som väntat orange som en morot i huvu...

Blev som väntat orange som en morot i huvudet :D Vet inte riktigt hur jag ska göra nu.. Vill köpa någon askblond och slänga i håret men jag vägrar gå utanför dörren ;) Någon som känner för att komma med lite färg? ;)


Gina sover middag så jag passar på att fär...

Gina sover middag så jag passar på att färga håret :) Vill bli lite ljushårig till sommaren men det är inte det lättaste när man har haft svart hår innan. Skulle det bli katastrof får jag väl färga om det svart igen, inte hela världen :) Men jag ger det hela ett försök!


Det blev dåligt väder idag.. Vi var iväg t...

Det blev dåligt väder idag.. Vi var iväg till Kristians farmor till affären en sväng förut. Nyss åt vi lunch i form av kycklingsallad med kräftstjärtar i :)


Morrnmorrn! Ingen sovmorgon här inte ;) me...

Morrnmorrn! Ingen sovmorgon här inte ;) men det gör ingenting, man piggnar till ganska snabbt när det är ljust ute. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det beror väl på vädret :)


Hejhopp! Igår hade jag lite saker för mig ...

Hejhopp! Igår hade jag lite saker för mig så det blev ingen bloggtid över.. Idag har jag gjort mycket! Köpt morsdagpresent, träffat Cattis, fikat hos mamma och shoppat lite :) Jag köpte ett par skor, två t-shirtar, ett par shorts och tre par strumpor åt Gina och ett par leggings och hårfärg åt mig själv :) Shoppingrundan får jag tacka min söta lilla mamma för som packade på mig pengar trots att jag tackade nej. Hon är bra fin hon :) Nyss har jag bakar en kladdkaka som jag så fint fick avnjuta själv eftersom man och dotter har slocknat! Snart ska jag glo på Stepbrothers på 3:an, den är skojig den ;)


Vi hade en bra dag med Carro igår :) Vi gi...

Vi hade en bra dag med Carro igår :) Vi gick på stan, åt köttfärskluttar med vitlök och sen våldgästade vi Cattis :) Idag ska vi nog träffa Cattis igen, trevlans!


Morrnmorrn! Min unge tycks ha kommit in i ...

Morrnmorrn! Min unge tycks ha kommit in i någon slags gnällperiod för inget verkar duga och jag håller på att bli hysterisk! Aja, ska strax passa på att duscha medan hon är nöjd på golvet.. Idag ska vi iallafall träffa Carro, ska bli mys :)


Ikväll är jag besviken och ledsen :( Ska f...

Ikväll är jag besviken och ledsen :( Ska försöka sussa nu och hoppas på en bättre morgondag.


Tösen sover igen :) Hon har börjat sova me...

mms_img49803 (MMS)

Tösen sover igen :) Hon har börjat sova med öppna ögon, vilket ser lite läskigt ut (syns dock inte på bilden). Om en stund ska vi äta lite lunch och sen iväg på möte.


Hejhallå igen! Nu är jag tillbaka efter nå...

Hejhallå igen! Nu är jag tillbaka efter några dagars vila :) Vi har inte gjort något nämnvärt så därför rabblar jag inte upp alla dagar. Just nu ligger Gina och sover?! Såhär länge har hon inte sovit på evigheter! Men jag misstänker att hon börjar bli sjuk för hon är lite snorig så vi stannar hemma och myser idag :) Vill någon göra oss sällskap så hojta gärna till! :)


Jag har lite bloggtorka just nu. Känner mi...

Jag har lite bloggtorka just nu. Känner mig lite nere så jag tar några dagars paus, jag återkommer efter helgen!


Fybövelen! Jag är inte skapt för att vara ...

Fybövelen! Jag är inte skapt för att vara vaken vid den här tidpunkten.. Tydligen är min tös det. Tror vi ska till Skiftinge, mer än så har vi inte planerat :) Ha en bra dag!


Vi har haft en mysig dag idag! Åkte till m...

Vi har haft en mysig dag idag! Åkte till mamma på morgonkvisten, min tös var glad att se mig :D Vid 10.00 tog vi en fika på stan med Carro. Det var inte igår! Men trevligt var det (trots att min unge var tjurig). På em åkte vi till öppna i Skiftinge en stund för att fördriva tiden. Vid 14.30 åkte vi hem till Bea och Wiggo. Det var jättelängesen vi träffades så det var riktigt kul :) Det blev prat, lite lek och så fick jag en fin tatuering av Wiggo ;) Nu har jag en arg unge så hon ska få sig ett bad ;)


Har nyligen lämnat min lilltös hos mamma :...

Har nyligen lämnat min lilltös hos mamma :) Det är så skönt att veta att det går bra att lämna henne där :) Kristian och jag stannar hemma istället och kollar på matchen. Jag håller på och kokar färsk potatis och rödvinssås medan Kristian grillar marinerad fläskfilé, mums ;)


Igår fick vi äntligen vår vagn såld :) Så ...

Igår fick vi äntligen vår vagn såld :) Så just nu använder vi en hello kitty vagn som vi har fått låna av Camilla innan vi köper en ny :) Resten av dagen hade vi bara mys! Idag har vi haft storstädning på schemat! Det var välbehövligt men det känns bra nu när allt är färdigt. Om en stund ska jag köra Gina till mamma för hon ska sova där. Kristian och jag ska ev. ut och kolla på hockeyfinalen :)


Igår var vi på öppna och lekte och åt lunc...

Igår var vi på öppna och lekte och åt lunch :) På eftermiddagen åkte vi till mamma som har kommit hem från Turkiet :) Hon hade köpt converseskor åt mig, Kristian och Gina :) Och så fick Gina lite kläder, tack lilla mor! Idag åkte vi till mamma på morgonen och jag lämnade Gina där eftersom jag ska på möte nu klockan 10.00.. Hoppas på att få fram något vettigt!


Nästan hela dagen har varit värdelös! Jag ...

Nästan hela dagen har varit värdelös! Jag har varit uttråkad och på dåligt humör.. Tröstade mig själv med en kycklingrulle till lunch och då blev livet lite bättre ;) Åkte på picnic i djurgårdsparken med Cattis och Becker på eftermiddagen. Har precis kommit hem och klockan 18.00 åker vi på lägenhetsvisning :)


Igår spenderade vi dagen med släktens älds...

Igår spenderade vi dagen med släktens äldsta generation ;) Började hos mormor i stugan och på eftermiddagen åkte vi ut till farmor och farfar :) Mycket gott fika blev det! Idag vet jag inte vad vi hittar på.. Gina sover just nu men runt lunch ska vi försöka ta oss ut och hitta på något! Vad vet jag inte men det ordnar sig :)


Vi har haft en supermysig dag med Jessica ...

Vi har haft en supermysig dag med Jessica och lilla Jamie i parken zoo :) Vi var hemma igen runt 14.30 så vi har mest lekt och ätit lite. Imorgon har jag några samtal att ringa men mer än så har vi inte planerat, jag är öppen för förslag! :)


Idag blir mitt lilla busfrö 11 månader :) ...

mms_img72620 (MMS)

Idag blir mitt lilla busfrö 11 månader :) Stora tjejen! Om en stund åker vi mot Jessica och Jamie och sen bär det av mot parken zoo :)


Just nu sitter vi i Torshälla vid en brygg...

mms_img55911 (MMS)

Just nu sitter vi i Torshälla vid en brygga och myser :) Kristian fiskar och Gina äter smörgåsrån. På eftermiddagen ska vi på kalas hos Ginas kusin som fyller två år idag!


Idag sitter jag med min lilla familj på ba...

mms_img63528 (MMS)

Idag sitter jag med min lilla familj på balkongen och grillar hamburgare :)


Såg ni förresten min nya fina bloggdesign ...

Såg ni förresten min nya fina bloggdesign och header? Det är fina Cattis sin har fixat åt mig :)


Hade ingen lust att blogga mer igår, jag h...

Hade ingen lust att blogga mer igår, jag hade för mycket humörsvängningar ;) Idag har vi hälsat på Ginas farmor en stund ute vid stugan. Och om en stund åker vi och lånar mammas lägenhet medan de är i Turkiet :) Det blir lite omväxling!


Datorbloggar!

Inte igår jag bloggade från en dator!

Idag har jag en trött tjej. Hon vaknade igår och hade ingen feber som jag trodde.. Men sen ville hon inte somna om förrän 22.00.

Idga var vi på öppna och lekte och åt lunch :) Nu är vi hos Cattis och vi försöker komma på något att roa oss med.

Kristian och jag åt kebab idag, mums ;) Ja...

Kristian och jag åt kebab idag, mums ;) Jag har varit sugen på det sen igår kväll! Gina fick köttbullar, det tycker hon om att sitta och plocka med när vi äter :) Jag har fått jättesvårt att äta de senaste dagarna :( Mår inte illa eller så men jag känner mig för det mesta äcklad av mat. Hoppas det ger sig om ett par veckor. Gina ligger på min arm och sover :) Hon verkar ha fått feber efter vaccinationen så hon får sova hos oss inatt :)


Vi var uppe med tuppen imorse och jag vakn...

Vi var uppe med tuppen imorse och jag vaknade med en gräslig halsont :( Febern är iallafall borta :) Vi åkte till bvc på morgonen. Mitt hjärta väger nu 10545g och är 72,5 cm lång :) Hon fick en vaccination inför turkietresan också. Efteråt åkte vi till mamma en stund och sen for jag och lämnade Gina hos sin farmor medan jag var på anställningsintervju! Den gick bra så nu är det bara att vänta och se :)


Här ligger fröken gnäll och bloggar, fint ...

Här ligger fröken gnäll och bloggar, fint :) Jag mår lite konstigt och det visade sig att jag har feber :O 37,8 så inga massor men det känns.. Hoppas jag är pigg imorgon för då ska Gina till bvc för vaccination och jag ska på anställningsintervju! Det vill vi inte missa. Nu blir det tv och sen sömn, Natti :)


Fytusan vad kallt det är!! Lundbergs verka...

Fytusan vad kallt det är!! Lundbergs verkar inte begripa hur man höjer värmen för fryser gör vi från september till juni i den här lyan! Gina fick ligga i sin sovpåse inatt eftersom hon alltid sparkar av sig täcket och blir iskall. Lundbergs, vi fryser!!


Vi sov länge förut, både tösen och jag :) ...

Vi sov länge förut, både tösen och jag :) Vi lekte en stund och sen kom Emma på besök en stund. Hon hade med sig goda biskvier (stavning?) och vi drack kaffe. Nu har min lilljänta somnat för natten och jag ligger i vanlig ordning här ich glor. Hoppas hon kan stanna i sin säng inatt :)


Gina har varit skittjurig inatt :( Ingenti...

Gina har varit skittjurig inatt :( Ingenting verkade duga åt tösen.. Och mina underbara graviditetshormoner gör att jag tappar tålamodet och blir irriterad direkt :( Tur att Kristian finns <3 (även fast jag är lite tjurig på honom också ibland ;)). Imorse var vi iallafall hos bm. Vi pratade lite om förlossningen med Gina, min förlossningsdepression och lite annat smått & gott. Hon sa att jag är i vecka 7+4 ungefär och vi ska tillbaka för inskrivning den 7/6. När vi var klara åkte vi och hämtade Camilla och Melissa och så bar det av till Skiftinge :) Nu sover Gina middag så jag ska passa på att få i mig lite lunch.


Jobbigt! Jag är sugen på ostbågar men mår ...

Jobbigt! Jag är sugen på ostbågar men mår illa :( Skulle behöva sova men är inte trött.. Så kan det vara :) Imorgonbitti ska vi till barnmorskan för första gången med bebis nr 2. Ska bli spännande :)


Vi har varit en sväng i Skiftinge idag och...

Vi har varit en sväng i Skiftinge idag och lekt :) När vi kom hem åt vi ravioli till lunch och sen sov Gina i tre timmar!!! Jag passade också på att slumra till en stund ;) Vi har ätit lite mellis nyligen och plockat lite tvätt. Jag sitter och har ont i tuttarna :( Det är mysigt att vara gravid och veta att någon liten person växer i ens mage men det har också sina nackdelar! Sånt är livet, nu ska jag pussa på min lilla flicka :)


Inatt sov Gina hos oss eftersom hon inte v...

mms_img61583 (MMS)

Inatt sov Gina hos oss eftersom hon inte verkade riktigt pigg igår. Idag däremot är hon en liten hulligan igen ;)


Det har bara blivit en slappardag idag, vi...

Det har bara blivit en slappardag idag, vilket är ganska skönt men jag blir ju så fruktansvärt uttråkad! Vi har iallafall tvättat för fulla muggar och så kom pappa och Rose-Marie på besök för en stund sen. De hade köpt med sig slagstaglass ;) Det slank ner fint! Jag har ganska nyss kommit hem från affären och nu ligger jag bara och glor medan Gina sover. Det blir lite tokigt med våra rutinförsök nu när hon är sjuk men det får vi ta tag i en annan dag :) Förhoppningsvis är hon pigg imorgon så vi kan gå till Skiftinge och leka!


Nu är morgonbestyren avklarade :) Jag skul...

Nu är morgonbestyren avklarade :) Jag skulle såklart inte grilla förut utan frulla :P Gina har sovit i sin säng fram till 01.00 inatt. Då vaknade hon och var gnällig. Lilltösen hade feber så hon fick sova hos oss resten av natten. Nu på morgonen har vi städat endel så nu ligger vi och slöar :)


Morrn i stugan! Hade fullt upp igår. Vi va...

Morrn i stugan! Hade fullt upp igår. Vi var på stan med Cattis en stund och på kvällen åkte jag och firade Milla :) Det bjöds på tre rätters (fast jag åkte efter två). Vi fick toast skagen till förrått och till varmrätt blev det fläskfilé, potatisgratäng och rödvinssås :) mumma! Skriver mer sen, ska grilla nu!


RSS 2.0