Fredag

Hej hopp!


Igår var vi som sagt barnfria. Vi drack lite vin här hemma och sen begav vi oss till Måsta och åt lite :) Det var riktigt skönt med lite egen tid men nu saknar jag min lilla älskling :) Mamma kommer och lämnar henne om ca en timma :)


Nu på förmiddagen har jag mest legat och degat, behagligt :) Vi har precis ätit lite frukost/lunch i form av carbonarasås och snart ska jag hänga lite tvätt. När lilltösen kommer hem tar vi nog en promenad till ÖB och köper lite prylar till Kristians studiogrej :P Tänkte kika efter en ram och ett fotoalbum också, jag beställde nämligen foton från
Fujidirekt igår, 65 öre/foto. Billigt! Så nu behöver jag någonstans att sätta fotona också :)


Tvätten nästa!


Barnfritt

Hallå i ösregnet!

Imorse när vi hade vaknat fixade vi alla iordning oss och sen åkte vi till mamma och lämnade Gina. Kändes lite konstigt men hon får det bra med sin mormor och moster :)


Jag och Kristian åkte vidare till tuna park. Jag köpte kläder åt Gina, ett par pumps åt mig, två par strumpbyxor och en morgonrock/badrock :) Kristian passade på att införskaffa sig en skiva.


Efter det åkte vi till Coop bygg och köpte lite borrar. Kristian köpte brädor och lite annat till sin studio, han ska nämligen bygga en etagesäng och ha studion under den.. lite svårt att beskriva men det kanske kommer ett foto när allt är färdigt :)


Ikväll ska vi nog grilla och dricka lite vin och bara mysa tror jag, man behöver sånt ibland :) Mamma kommer med Gina runt lunch imorgon så då får jag pussa på min lilla tös igen :)


Onsdag

Hej hopp! Blev inga bilder igår som jag sa, sorry för det! Får se om jag kan få arslet ur vagnen och fixa det idag.. lovar inget!


Idag har vi inte hunnit göra så mycket, Gina och jag har gosat i sängen hela förmiddagen och nu sitter jag och ska kika efter lite kläder :) Alltid lika roligt ;) Båda jag och Gina behöver lite nytt, hon växer ju så det knakar :)


Imorgon ville mamma, pappa och Daniella låna Gina så jag ska dit med henne på förmiddagen och sen blir hon kvar där ända till på fredag :P Jag kommer sakna min lilla tös men hon får det bra med sin morfar, mormor och moster :) Får se om jag och Kristian hittar på något när vi är barnlediga eller om vi bara stannar hemma och njuter av lugnet, det visar sig :) Ellos nästa!


Nu är vi hemma

Vi har haft en toppen resa! Båtturerna var aningen sega men det var skönt att vi hade hytt iallafall :)


Vi kom till hotellet i fredags kväll. Vi packade upp lite och somnade ganska snabbt. På lördagen gick vi upp skapligt och begav oss till Tammerfors. Det var cirka två timmar bilresa dit. Där hämtade vi upp Jennifer och sen åkte vi till stan där och glodde lite. Efter det åkte vi till ett nöjesfält som heter Särkänniemi. Det var mysigt där och Jennifer och jag åkte lite karuseller :)


När vi hade varit där några timmar åkte vi och kikade där Kristian hade bott som barn. Kul att kika :)


På kvällen åkte vi tillbaka till hotellet. Söndagmorgon gick vi upp tidigt och packade lite och sen åkte vi till båten. Vi sov en stund och sen gick vi upp och åt lunch. Resten av resan satt vi mest och glodde :P Gina var snäll hela resan :) Mammas lilla gullefjun!


Det här var lite kort berättat men jag orkar inte skriva mer :P Lägger nog upp bilder under dagen eller imorgon :)


Finland, here we come!

Morrn!

Har sovit illa inatt, antagligen för att man vet att man ska upp tidigt och åka iväg.. Någon som har sovit sämre än mig är min man, han har sprungit uppe hela natten :P Tur att vi har hytt på båten så man kan ta igen sig några timmar :)


Igår städade jag lite här hemma, tänkte att det kunde vara skönt om det var lite snyggt när man kom hem. Hade också besök en sväng av mamma, pappa och Daniella :) Dock gick största delen av min dag åt att springa på toa :/ Var riktigt kass i magen.. men så kan det vara, nu mår jag iallafall bra igen :)


Blir nog dåligt med inlägg i helgen men jag skriver på måndag igen :) Ha en bra helg!


Lilla hjärtat

Morrn! Inatt har Gina sovit bra! Hon var jättegnällig igår kväll, förmodligen övertrött. Men när hon väl somnade sov hon fem timmar i sträck innan hon ville äta igen! Så lång tid har det aldrig gått mellan måltiderna förut :)


Vi vaknade vid 07.00 så nu har vi ätit frukost och gosat :) Nu ligger tösen i sin säng och tittar på sängmobilen. Hon sprattlar med armar och ben och ser jättenöjd ut. Ibland kommer det ett litet léende och mitt mammahjärta smälter :) Min goa lilla tjej!


Idag bär det av ner på stan där vi ska luncha med min mamma, pappa och syster, trevligt :)
 


Fy på mig!

Vilken gräsligt dålig uppdatering! Men jag har helt enkelt inte haft lust att blogga.. Men nu har jag det :)


Det har inte hänt så mycket i våra liv de senaste dagarna. Vi har tagit en promenix till ÖB bara.. Det är väl det :P Sen har det blivit hemmamys bara :) På fredag åker vi till finland så då blir det nog också lite dålig uppdatering men det får ni leva med :)



Regnig kväll

Vad skönt med lite regn! Det behövdes :)

Idag har vi varit en sväng vid stugan igen. Sen åkte vi till tuna park och köpte en lödkolv :P Och efter det bar det av hemåt. Jag har plockat lite här hemma och legat och läst.

Nu på kvällen tog Gina och jag ett bad och nu ligger hon och sover :) TVn nästa!


Snorigt

Halloj!

Igår var vi vid stugan några timmar :) Klockan 14.00 åkte jag och Gina till bvc för vägning och mätning. Hon väger nu 4960 och är 57,5 lång! Stora tjejen ;) Tur att hon växer bra :)

När vi var klara hämtade vi Kristian och sen åkte vi och handlade lite. Hemma grillade vi kyckling och myste hela kvällen :)

Idag ska vi också till stugan vid 12.00. Mer vet jag inte vad som händer :)

Vår lilltös är snorig i sin lilla näsa. Värst är det på nätterna och hon pustar, stönar, stånkar och snorar i sängen. Vid 04.00 lät hon så mycket så jag tog upp henne och gav henne näsdroppar och så använde jag nässugen och rensade näsan lite. Då blev det bättre och hon somnade direkt i min famn så hon fick sova i vår säng brevid mig.

Nu ska vi fixa oss lite :) Ha en bra dag!


Iväg

Äntligen är det lite svalare väder ute idag, välbehövligt!

Imorse vaknade Gina 04.00 och var pigg.. Så det var bara att gå upp med henne :P Vi la oss på ett täcke på golvet och efter en stund somnade hon om. Jag har kollat på tv och läst resten av morgonen :) Nu är jag nyduschad och om en stund ska vi ut till stugan. Klockan 14.00 ska vi till bvc. Hoppas snuttan har gått upp lika bra nu när hon äter ersättning som hon gjorde när jag ammade. Visar sig!

Hejdå!


Första doppet

Idag vid 11.00 åkte vi och hälsade på Kristians farfar och efter det bar det ut till mormors stuga. Mamma och Ingeborg var också där. Vi satt i solen, fikade och jag tog årets första dopp med mamma och Ingeborg :) Det var riktigt skönt i vattnet!

Sen vi kom hem har vi ätit lite och sen har jag bara legat och läst medans Gina har sovit. Just nu matar Kristian henne och jag kokar vatten till ersättningen :)

Nu har jag ingenting mer att berätta, hejsvejs!


Torsdag

Hej hallå i värmen! Här har vi varit vakna sen sisådär 07.00. Då vaknade Gina och gnällde lite och såfort jag tog upp henne somnade hon om så hon fick sova på min mage en stund :)

Idag ska vi hälsa på Kristians farfar och sen tänkte vi åka ut till morfar och mormor en stund :) Då ska jag försöka ta årets första dopp :P

Ha en bra dag!


Grillning

Imorse åkte vi till apoteket och Coop. Handlade lite sköljmedel, blöjor och mm. Köpte oss även en elgrill som vi kan använda på balkongen! Sen åkte vi en sväng till stugan. Där var vi tills Gina blev hungrig så då fick vi åka hem, vi hade nämligen ingen mat med oss åt henne :)

När vi kom hem la oss Gina och jag på ett täcke på golvet och gosade. Hon somnade ganska snabbt och jag läste en bok :) Runt 17.00 invigde vi vår nya grill och det gick finfint! Fläskfilé, ris och bearnaisesås blev det :)

Nu sitter Gina och hickar/pratar i babysittern och jag har precis beställt nya bläckpatroner till skrivaren :)


5 veckor

Idag blir lilltösen fem veckor! Tycker det har gått så fort och hon har redan vuxit massor! Men det är väl så det är :)

Om en stund ska vi till apoteket och tuna park. Skönt att det inte är så apvarmt som igår. Men det kommer väl antar jag. Just nu ligger Gina och sover och snart ska hon få lite kläder på sig :)


Hot

Ja det är varmt! Men så är det :)

Idag har Gina och jag varit ute på en biltur! Vi kom hem runt 15.30 och då gick vi och badade av oss all svett. Nu har vi nyligen varit på apoteket men de hade inte det jag behövde så jag får åka imorgon istället. På hemvägen stannade vi på Ericssons och åt, smaskens!

Nu har jag precis bytt en stor bajsblöja och nästa projekt blir en kalldusch!


Tisdag

Vi kom inte iväg till mamma förrän runt 19.00 igår. Pappa kom och hämtade oss för Kristian behövde vår bil och gud vad skönt det var med AC!

Hos mamma fikade vi och gullade med Gina och sen körde pappa hem oss straxt efter 21.00. När vi kom hem badade jag Gina och sen fick hon mat. När jag hade lagt henne duschade jag och sen blev det sängen.

Idag vaknade Gina 06.00 och ville ha mat. Sen ville hon inte somna om så vi gick till vardagsrummet och la oss på ett täcke på golvet :) Hon fick ligga naken och lufta sig och nu har hon somnat. Gullunge! Idag vet jag inte vad vi ska göra. Det blir nog en slödag som igår, vi orkar inte göra så mycket i värmen.


Slöhög

Det har inte hänt så mycket idag. Jag har rensat lite papper och fixat en mapp till Ginas papper bara :) Sen har vi mest legat i sängen och degat, orkar inte göra så mycket annat i värmen. Gina äter stup i kvarten och det är ju bra när hon svettas så mycket :) Just nu ligger hon naken i vår säng och sover, hon gillar verkligen att ligga utan blöja :)

Om en stund ska vi äta grillspett och efter 17.00 åker vi till mamma en stund medan Kristian iväg :)



Det är varmt

En ny vecka igen då.. Såg på vädret att det skulle bli såhär varmt hela veckan. Det är väl bara att stå ut :)

Igår var vi ute vid stugan några timmar och bara njöt. Det var gräsligt varmt men efter en stund framför ACn så kändes det bättre ;) Vi åkte hem runt 14.00 och då lagade vi lasagne. Resten av dagen/kvällen kollade vi bara på tv och gosade med Gina :)

Idag har vi ingenting planerat.. Jag skulle vilja göra något men det är så varmt så vi får se vad som händer :)


Söndag

Godmorgon! Vi har varit vakna i ungefär en timma nu, lilltösen ville inte somna om efter maten :P

Idag måste vi köpa ny babysemp för vi har bara en måltid kvar nu.. Skulle vilja åka och bada också, får se hur det blir med det :) Det är svettigt som attan så det vore skönt med ett dopp.

Nu ska vi snart äta lite frukost!


Stora tjejen!

Gårdagen var trevlig! Vi grillade och pratade skit :) De åkte hem straxt innan 21.00 och då la vi Gina och sen tog jag en dusch. Resten av kvällen glodde vi bara på film.

Idag har vi inte gjort någonting, det är för varmt! Vi knatade till affären för en stund sedan och nu sitter vi och svettas! Gina ligger brevid mig i vår säng naken och luftar sig. Kan inte vara skönt med en varm blöja i den här värmen.

Igår blev vår tös en månad också :) Hon har vuxit en hel del sedan hon föddes och man märker hur hon utvecklas. Hon ler ibland när vi pratar med henne och hon är lite stadigare i nacken. Stora tjejen!


Nyfödd


1 månad



Städning

Hej!

Det gick fint igår på bvc. Gina väger nu 4434g och är 56 cm lång :) Det tar sig!

Idag har vi tillbringat morgonen och förmiddagen till att städa. Svettigt som attan men så blir det ju rent också, det behövdes. Gina ligger i babysittern och ser jättetjurig ut :P Haha, hon blänger på mobilen som hänger över henne :P Jag undrar vad hon tänker på :)

Ikväll kommer Kristians jobbarkompis med familj hit. Vi ska äta och dricka gott, blir nog lyckat :)


Åka runt

Hej hopp!

Idag har vi lite att pyssla med. Jag ska iväg på möte klockan 11.00 och efter det åker jag hem en snabbis och hämtar min man och min dotter och så bär det av till bvc :) Efter det ska vi köpa nappflaskor och sen åker vi till stugan ett tag. Trevligt :)

Nu ska jag fixa mig lite och sen åker jag. Ha en bra dag i solen!


Biobesök

Hej hopp!

Vi åkte som sagt och hälsade på Kristians farfar en sväng idag. Efter det åkte vi till mamma och lämnade Gina och sen bar det av till Heron City. Där åt vi lite kebab först och sen gick vi och kollade på nya Shrek filmen i 3D, kanonbra! :) Vi åkte hem sen och nu har vi nyligen hämtat Gina på grappa där hon var med mamma och pappa :) Hon hade varit så snäll hela tiden :)

Just nu sitter lillbruden i babysittern med nappen i munnen och tittar. Snart kryper vi nog ner i sängen och tittar på film :)


Onsdag

Godmorgon!

Igår vid 16.30 tog jag och Gina en sväng till stan och träffade Linn och Emma. De ville äta så vi gick till Ming palace. Vi satt där ett tag och sen åkte vi hemåt :)

Hemma glodde vi på film och sen somnade jag :P

Idag ska vi hälsa på Kristians farfar en sväng. Efter det ska vi köpa några fler nappflaskor och sen bär det av till mamma där vi ska lämna Gina. Jag, Jennifer och Kristian ska nämligen till stockholm och se på nya Shrek i 3D så Gina får vara med morfar och mormor :)

Nu är min lilla tös hungrig så jag ska fixa mat åt henne :) Ha en bra dag!


Tisdag

Igår kväll gick vi till Kristians kompis och satt där ett tag. Karlarna drack lite öl och det pratades en hel del :) Vid 23.30 gick vi hemåt. Då matade jag Gina och sen somnade vi :)

Imorse skulle jag vara hos tandläkaren 08.45 för jag misstänkte att jag hade fått hål i tanden. Dock somnade jag om när klockan ringde 07.30 men som tur var vaknade jag till igen 08.00 så det blev en stressdusch, en ordentlig tandborstning och sen bar det iväg Tur att Kristian var hemma med Gina annars hade vi aldrig hunnit :P. Tänderna var det inget fel på men tandköttet var inflammerat efter graviditeten så jag fick en ny tid så ska de gå igenom tandtrådar och massa annat med mig :)

När jag kom hem åt vi lite frukost och sen åkte vi till västerås där Kristian köpte något svindyrt musikprogram.. Han är som ett litet barn när han grejar med sin musik ;)

Nu ska jag göra mat!


Måndag

Äntligen en ny vecka, känns bra!

Vet inte vad som händer idag.. Jag är iallafall sugen på pizza :D Antingen kanske vi köper, annars kan man ju göra hemmagjord, får se!

Jag har inte så mycket att berätta idag heller.. Kanske skriver mer till kvällen.


Söndag

Hallå alla..

Idag har jag inte gjort ett smack, bara glott på tv. Mamma och pappa var här en stund nyss och hälsade på och nu ska jag snart ta mig en kvällsmacka. Gina gosar med sin pappa för tillfället :)

Har inte så mycket mer att komma med!


Lördag

Morrn! Här sitter jag igen och glor. Gina har sovit bra inatt så jag här också fått sova, skönt! Just nu ligger hon och sprattlar. Idag skulle jag kanske äta lunch med mamma, vi får se hur det blir :-)

Sitter..

Ja som rubriken lyder så sitter jag.. Har precis glott lite på fotbollen i brist på annat att glo på så nu sitter jag mest och väntar. Kristian och jennifer åkte till leksand idag så jag och Gina är kvar här hemma. Lite tråkigt att vara själv nu när hon sover men det är ganska skönt med lite egentid också.. Det här var egentligen ett totalt meningslöst inlägg men jag kände för att skriva av mig lite.. Dessutom måste jag ju utnyttja att jag kan blogga med min nya telefon ;-) Nattinatti

Fredag

Igår hann jag inte skriva för jag hade en liten brud hängandes vid min tutte nästan hela dagen :-P vid 14.30 kom iallafall milla och cattis och hälsade på. De hade köpt jättesnygga kläder åt gina, bland annat en batman t-shirt :-P de åkte hem vid 16.00 så då åkte jag, kristian och gina till stugan en sväng. Idag skulle vi egentligen ha åkt till leksand sommarland men så blir det inte. Får se om kristian och jennifer åker men gina och jag blir kvar hemma. Har inte så mycket mer att säga nu. Ha en fin dag!

RSS 2.0