Gutten abend ;D

Vet inte om stavningen på rubriken är rätt men who cares :D

Idag har jag och emma simmat. 44 längder blev det, BRA SANDRA :D Sen åt vi på åhlens.. Efter det pluggade jag teori en stund sen mötte jag cattis och maria och vi begav oss till jenny. Där blev det tårta, kakor och saft :)

Nu är jag hemma och om en stund ska jag och flickorna äta mcdonalds ;) Hejdå


Gutten morgen

Hej! Kan börja med att meddela att jag fick en liten kusin igår :) Det är en pojke som vägde 3030 och var 49 lång tror jag :) Galet kul och jag måste gratulera min farbror Håkan och hans tjej Camilla. Och såklart lilla Tindra som har fått en lillebror :)


Igår skulle ju jag och Emma ha simmat men när vi kom till badhuset så var det stängt :( De skulle inte öppna förrän 12.00 så vi gick till arbetsförmedlingen istället :) Mötte Karro och Jenny där så när Emma var färdig med sina konstigheter så gick vi till pastahuset och käkade ;) Efter det gick Emma och jag till bemanningen och sen gick jag till bilskolan. Plugade teori och hade körlektion sen :) När jag kom hem vid 16.00 så blev det att fota K lite sen åt vi kyckling och ris ;) På kvällen läste jag mest lite fakta på internet :P

Nu måste jag klä på mig lite för det blir att simma idag istället ;) Hejdå!


Morgonpigg!

Godmorgon! Igår jobbade jag 7.00-16.00 :) Skulle egentligen bara ha jobbat till 12.00 men det behövdes folk så jag fick stanna kvar. Bra tycker jag, pengarna behövs nu.

Idag vaknade jag vi 05.00. Kramades lite med baby då sen gick jag upp och fyllde min skrikande mage med två mackor :) Nu sitter jag här och mår illa och ska snart raka benen eftersom jag och Emma ska till badhuset idag och motionssimma ;) Vid 12.45 har jag tid på bilskolan och 14.55 ska jag köra lite bil ;) HÅLL ER UR VÄGEN! ;D

Jag har även en liten hemlis på gång men det är ingenting som jag berättar ännu ;) Haha ni får allt vara lite nyfikna :)

Veckan

Veckan har inte varit speciellt händelserik. Har tillbringat den mesta tiden på bilskolan. Igår var jag, Emma och Cattis på tuna park och handlade lite presenter. Jag köpte nytt smink och två tröjor till mig själv :)

Idag har ja spenderat hela dagen på bilskolan. Passade också på att luncha på spicy hot med Cattis :) Jag har flyttat mitt teoriprov och uppkörningen eftersom jag egentligen skulle ha haft det på tisdag. Körningen funkar bra men teorin behöver jag träna mer på så jag flyttade alltihopa, jag har ju hela livet på mig att ta körkort :) Just nu är jag lite förvirrad så jag ska glo på tv en stund och vänta på att min älskling och hans dotter kommer hem ;)

Tandläkarbesök och städning

Godmorgon! Nu har jag precis kommit hem från tandläkaren. Det gick finfint och jag har såååå snygga tänder ;) Inflammationen jag hade är nästan borta :) That´s gooooood!

Nu blir det att börja städa lite snart :/ Tråkigt men det måste väl göras. Om någon är intresserad av att komma förbi och göra mig sällskap idag så är ni hjärtligt välkomna ;) Bara att slå en pling! Ne nu ska jag göra nått.. :S Hejdå


Min helg

Fredagen var trevlig. Hade två körlektioner. På kvällen drack jag och baby lite och sedan kom Mika hit och drack med oss. Sen knatade vi ner till hyttans och kollade på Ks kompis Johan som spelade. Dit kom också en full Cattis med lite folk :) Jag och baby gick hem vid 01.00 ungefär.

I lördags gjorde vi inte så mycket. Jag var och firade mormor en sväng eftersom hon fyller 75 år idag ;) Hon fick en lampa och några tröjor. Hon bjöd på god mat och dryck. På kvällen låg vi bara och hade mys.

Igår rensade vi i sovrummet. Vi har köpt ny säng så därför plockade vi ut massa skräp och slängde upp på vinden. När vi var klara med det åkte vi till jysk och köpte sängkläder och nya täcken. Sen åkte vi till Ks farmor och farfars sommarstuga och grillade för sista gången i år :)

Nu ska jag snart iväg till arbetsförmedlingen på något möte sen ska jag försöka få pappa att hjälpa mig köra hem en bänk och min tv ;)

Utbildningskontroll

Idag sov jag till 08.45 då min mor ringde och väckte mig :P Åt frukost, duschade och plattade håret :) Sen åkte jag till körskolan och hade utbildningskontroll.. Det gick åt helvete :) Jag blev plötsligt toknervös och gjorde nästan allt fel men det är sånt som händer ;)

När jag var färdig gick jag och klippte mig. Det blev bara topparna men sen gjorde frisören någon gräslig frisyr med lockar och skit. Jag såg helt enkelt ut som en tant! Jag skyndade mig hem till mor och far och satte upp håret i en snodd och sen tänkte jag åka hem men då ringde mor min och frågade om jag ville luncha med henne och det ville jag ju såklart, gratis är gott! :D Det blev bamboo city. Efter det mötte jag Cattis och vi gick till körskolan och pluggade. Nu är jag hemma och har diskat lite och nu sitter jag vid datorn som ni säkert märker ;) Nu ska jag pussas, hejdå


Halkbana

Idag har jag haft halkbanan.. eller hur man nu säger :P Det var SKITKUL! Haha man sladdade ganska så duktigt och jag körde även ut på gräset några gånger ;) Men det är sånt som händer.

Vi var klara vid 11.30 och då gick jag hem till mor och åt med henne och hennes kompis. Det blev Subway som var godare än pytt i panna.. Det är väl kanske inte så svårt att hitta godare mat än pytt i panna men ändå ;) Ikväll ska vi handla lite och börja planera och mäta lite här i lägenheten för helgen ska vi tillbringa åt att göra om här hemma :P

Arbetshäst!!

Jag tycker att rubriken på mitt inlägg ser felstavat ut men det är nog inte det :P Säg till isåfall!

Idag har jag jobbat 7-16. Det gick bra.. eller som vanligt :P Nu har jag och K nyss ätit hamburgare och han har åkt iväg till västerås på möte. Jag är alldeles nyduschad och snart tänkte jag börja sortera lite i min garderob för hittills har jag bara slängt in allting. Nee fan, ALLT ser felstavat ut idag, varför vet jag inte men säg till om någon ser en felstavning :P Haha, jag är nog bara korkad eller trött ;) Hejdå!


Hårfärgning

Ikväll har jag och K ätit god köttfärssås :) Sen har vi varit på tuna park. Jag köpte 3 par jeans, hårfärg och nagellack :) Har hårfärgen i nu så ska strax skölja ur den och slänga i slingor. Hörs någon annan dag!


Flytt!!

Gårdagen var så lugn som det bara går att få den :P Det var inte mycket som hände.

Idag vaknade jag vid 06.30 av att K låg och kramade på mig :) Han åkte till jobbet efter en stund och jag låg och glodde på svampbob fyrkant filmen ;) Haha! Har inte gjort så mycket idag, tänkte snart ta tag i disken :) VET NI VAD? Jag har gjort adressändring nu :D Så från och med nu är jag och K sambos :P Det är såklart lite nervöst eftersom jag aldrig har bott hemifrån förut men han är så galet underbar att jag inte kunde låta bli ;) Haha! Nu ska jag diska i mitt nya hem :P

Chips och sömn

Dagen har varit så slö som det bara går att få den :) Chips, sömn och massa mys!! Vi ska väl snart åka och hälsa på Ks föräldrar :)

Har inte så mycket mer att skriva för tillfället ;) Hejdå


Äntligen fredag!

Hej! Idag har jag haft omkörning på landsväg. Det gick bättre än jag trodde faktiskt :) Vi åkte till Stora Sundby, Kungsör, Tumbo och lite andra små vägar. När vi var klara med det satt jag och pluggade teori i en timma. Det gick bra och jag klarade C testet idag :) Vid 12 gick jag hem till mor min så hon fick plocka bort mina stygn på ryggen :) Och nu sitter jag hemma hos K och glor. Hans dotter är här den här helgen så vi får se vad vi hittar på. Hon ska iväg och rida sen så då tänkte jag och baby passa på och handla lite gott till kvällen ;) See you later biatches :D


Godmorgon

Nu sitter jag här som vanligt :) Lyssnar på Europes nya skiva. Har inte varit så förtjust i dem förut men den här skivan gjorde de riktigt bra! Idag ska jag köra omkörning på landsväg.. Får se om jag överlever dagen ;) Nu ska jag duscha! Hejdå :)

Mask i magen

Har kört bil idag.. som vanligt. Började 9.50 med teori en timma, sen körde jag lite bil efter det. Min körskolslärares katt har tydligen mask i magen :P Om någon undrar :D När jag var påväg hem mötte jag lilla mormor på stan. Hon var kissnödig så hon fick följa med upp till oss och kissa :P Sen gick hon. Då tog jag och Ingeborg en sväng. Mötte en bakfull Cattis på vägen ;) När jag kom hem gick jag och mamma till café Kaka och lunchade. Gick tillbaka till körskolan efter det och hade ytterligare en körlektion. Nu är ja hemma med min baby igen :) Vi ska åka och handla lite om en stund men först ska jag ta mig en dusch :) Hejs!

Torsdagmorgon

Godmorgon! Här sitter jag och är vaken.. Ungefär som en pensionär! Men vafan, man måste ju förbereda sig tills den dagen då man blir pensionär ;) Min älskling har precis åkt till jobbet så nu sitter jag här med extremt krulligt hår och glor :) Nu ska jag ta och äta lite frukost, ha en bra dag!

Kärlek!

Har man inte världens underbaraste älskling som kommer hem med chokladhjärtan och blommor? Han är ju helt galet fin och jag är så kär :) <3


Where did you go and what did you find?

Tänkte att jag skulle vara finurlig att börja inlägget med en engelsk rad bara för att vara lite fräsig ;)

Åkte till körskolan 08.30 ungefär och hade körlektion i två timmar.. Körde lite på motorväg och motortrafikled och körde i en jävla massa rondeller :P Gick fina fisken! Sen satt jag och pluggade teori i nästan två timmar. Åkte hem hit till K och började städa! Jag har plockat undan kläder, dammat, diskat, dammsugit, skurat golv, städat badrummet, skurat spisen och lyssnat på kanonbra musik under tiden ;) Nu är allt färdig och jag känner att jag är värd en kopp kaffe och en cigg ;) Vi hörs senare babes!


Morrn :)

Godmorgon sverige! Här sitter jag och ugglar.. Käkade lite frukost med K för en stund sedan och nu har han åkt till jobbet vilket jag inte tyckte att han skulle göra eftersom han är sjuk men det struntade han tydligen i :P Så nu sitter jag här i min ensamhet och glor, tänkte väl ta mig en dusch om en stund. Idag har ja körlektion 8.45-10.50 :) Får se hur det går, igår gick det inget vidare för jag var väldigt stressad och uppjagad, vet int e varför. Men det är väl sånt som händer antar jag.. Nehe nu ska jag pyssla vidare med mitt, hejdå :)

Riskettan

Idag har jag haft riskettan kurs på körskolan på morgonen.. 7.30-10-30. Ganska segt till en början men mer och mer intressant ju mer man lyssnade. Mycket som man absolut inte visste. Kom hem vid 11 och tog en sväng med lilla Ingeborg och pratade lite i telefon med K :) Nu sitter jag och lyssnar på nightwish och ska snart ta mig nått att äta för det börjar kurra lite i magen :P Tänkte ligga och slappa en stund bara innan det är dags för körlektion klockan 16.00.

Ha en bra dag gott folk :)

Nya plaggen

Nya kläderna och skorna :) Här fixar jag mig inför kvällen.



Nya kläderna :)

Stockholmshelgen :)

I lördags åkte vi ju som sagt till våran kära huvudstad :) Vi drog vid halv tolv och efter en stunds letande bland gatorna kom vi fram till vårat hotell vid halv två ungefär :) Vi slängde in grejorna och gick ner mot drottninggatan och shoppade.. Jag köpte en klänning, strumpbyxor, skor, bikini och ett nagellack :) Kommer inte ihåg om det blev något mer :P K köpte jeans och en t-shirt :) Vi åt lite och på vägen tillbaka till hotellet tog vi en öl :)

När vi kom fram så duschade vi och fixade oss inför kvällen sen gick vi och satte och på hard rock café och drack lite :) Kvällen fortsatte mot pub Anchor där vi satt och glodde och lyssnade på nått band en stund. Vid 1 gick vi till hotellet och la oss :)

Igår gick vi från hotellet vid 12 och åkte hemåt. På vägen stannade vi på Heron city (Vårt andra hem, haha) och köpte present till Ks pappa och hans systers son. Vi åt lunch där och sen åkte vi hemåt. Resten av dagen/kvällen blev lugn, låg och glodde på film och bara myste! Vi hade även äran att få ett antal telefonsamtal av ett visst pucko inatt men vi orkade inte ens lägga energi på att svara för antagligen skulle vi bara få lyssna på massa patetiskt fyllesnack :P

Nehe ni, K har åkt iväg en sväng och grejat me sin musik :) Själv ska ja väl göra lite mat snart, är hungrig efter 2 timmar körlektion :)

Kaffeslurk

Hejhopp, nu sitter ja här och dricker morgonens andra kopp kaffe :) Vi vaknade 7 idag :S Vet inte vafan vi gick upp då för men ingen av oss kunde somna om så vi myste en stund och gick in och duschade sen :) Nu sitter K och pratar me sin vän som kom på besök.. som vanligt snackar dom musik ;) Haha

Idag bär de av till stockholm me min baby :) Vi ska shoppa som galningar!! På kvällen blir de utgång (om vi hittar nått stället där de inte är 20 års gräns) :P Sen sover vi på nått mysigt litet hotell och ägnar natten åt varandra ;) Ja kan försöka ta lite foton och lägga upp, ja är dålig på sånt :P Nu ska ja ut och röka! Hejdå

Torsdag tror jag

Har varit på teorikurs idag igen, gick hyfsat men de är tråkigt att sitta och lyssna i två timmar.. När den va slut satte ja mej och pluggade teori på datan och klarade iallafall A testet :) Så nu är ja snart klar med B testet också! Ja hade körlektion 10.55 och de gick kanoners, blir lite för stressad ibland bara :P Kom hit vid 12 och slängde i en maskin i tvättstugan och åt en hamburgare. Har även sovit en stund för ja är inte riktigt pigg.. Sitter och dricker lite te nu och ska snart ner i tvättstugan igen :)

Hallååååå

Hej igen :) Helgen har varit trevlig :) I fredags va vi och kollade när K:s dotter red :P Efter de drog vi ner till strömsholmen och kollade på crucified barbara.. Sen gick vi hem och åt chips ;)

I lördags va vi på IKEA i västerås en sväng och köpte lite köksgrejer. På kvällen va ja på kräftskiva med min kära familj och massa andra familjer :) Lite dragen va man allt ;) K kom och hämtade mej vid halv tio så vi åkte hem och myste :)

I söndags va vi på dop.. K:s systers dotter skulle döpas :P Himla mysigt faktiskt ;)

I måndags hade ja tre körlektioner :O De blev lite väl mycket och dessutom pluggade ja teori så ja va ganska trött på bilar efter den dagen :D

Igår hade ja en körlektion och en teorilektion, de gick fina fisken :) På kvällen tog ja och K en cykeltur, skönt faktiskt!

Idag då? Jo! Ja har varit på teorikurs från 7.40-9.40 BORING! Men de måste väl göras ;) Nu sitter ja här me mor och Ingeborg en stund.. Ska gå ner på stan sen och köpa batterier och vid 13.50 har ja körlektion. Börjar få ont i halsen också men ja hoppas de går över till helgen när ja och K ska till stockholm och mysa ;) Nu har ni fått reda på lite som har hänt i mitt OERHÖRT innehållsrika liv ;) Eller inte.. men ja älskar livet som de är :D Ska dricka te nu, bye


RSS 2.0