Hallååååå

Hej igen :) Helgen har varit trevlig :) I fredags va vi och kollade när K:s dotter red :P Efter de drog vi ner till strömsholmen och kollade på crucified barbara.. Sen gick vi hem och åt chips ;)

I lördags va vi på IKEA i västerås en sväng och köpte lite köksgrejer. På kvällen va ja på kräftskiva med min kära familj och massa andra familjer :) Lite dragen va man allt ;) K kom och hämtade mej vid halv tio så vi åkte hem och myste :)

I söndags va vi på dop.. K:s systers dotter skulle döpas :P Himla mysigt faktiskt ;)

I måndags hade ja tre körlektioner :O De blev lite väl mycket och dessutom pluggade ja teori så ja va ganska trött på bilar efter den dagen :D

Igår hade ja en körlektion och en teorilektion, de gick fina fisken :) På kvällen tog ja och K en cykeltur, skönt faktiskt!

Idag då? Jo! Ja har varit på teorikurs från 7.40-9.40 BORING! Men de måste väl göras ;) Nu sitter ja här me mor och Ingeborg en stund.. Ska gå ner på stan sen och köpa batterier och vid 13.50 har ja körlektion. Börjar få ont i halsen också men ja hoppas de går över till helgen när ja och K ska till stockholm och mysa ;) Nu har ni fått reda på lite som har hänt i mitt OERHÖRT innehållsrika liv ;) Eller inte.. men ja älskar livet som de är :D Ska dricka te nu, bye


Kommentarer
Postat av: rantalicious

Då är det bara att och kika då hihi!! =) Vad ska du hitta på i Stockholm då? Något roligt?

2009-09-02 @ 20:48:11
URL: http://www.metrobloggen.se/rantalicious

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0