Jag lever!

Hallå kära läsare, det var ett tag sedan! Jag har helt enkelt haft fullt upp.. så kan det vara när man har en liten tös som älskar uppmärksamhet och samtidigt ett hem att ta hand om :)


Vår helg tillbringades i stugan vid Klippbergen. Det var kanonskönt och Gina trivdes ute i friska luften. Så mycket mer har inte hänt i helgen.. Jag var hos pappa och hälsade på i söndags men annars har det varit lugnt!


Igår tog jag mig en promenad ner till stan. Gick och glodde lite och sen gick jag hem till mamma. Hon var dock inte hemma men jag var där ändå :) Kristian kom och hämtade oss efter jobbet och då åkte vi till hans syster och fikade. Fick massor av fina kläder där till Gina, tack! Det går verkligen åt :)


Idag har vi varit och lunchat med mamma. Tog en sväng till Panduro sen (galet rolig butik!). Vid 15.00 åkte vi till bvc. Gina väger nu 6655 gram och är 61,5 cm, stora tjejen :)


Nu ska jag fortsätta med min matlagning :)



Har du barn?

Har barn som är födda mellan 1 juli 2010 och 1 september2010 eller mellan 1 januari 2009 och 17 mars 2010? Då har Buzzador en kampanj du kan vara med i! Om du klickar här kan du vara med i kampanjen och du hjälper också mig :)


Imorgon kommer ett blogginlägg om helgen!


Badhuset

Igår åkte vi till stan runt 11.00. Då gick vi till Barnens hus och köpte två nya flaskor och nya nappar till de gamla flaskorna. Därefter begav vi oss till guldklimpen och köpte en bikini åt mig :) Det tog sin lilla tid att testa alla men tillslut hittade jag en bra! När vi var klara gick vi till badhuset. Gina var lite tjurig när vi bytte om eftersom hon inte hade sovit någonting på dagen men hon fick lite mat och sen somnade hon i min famn :P Där sov hon i ca 10 minuter och sen var hon jättepigg och glad :P Så vi gick in och plaskade en stund och hon verkade ha jättekul för hon sprattlade för fullt med benen och så så glad ut :) Vi badade nog i nästan en halvtimma innan vi bytte om och åkte hemåt :)


Det blir badhuset fler gånger för vår del men då vill jag nog ha någon med mig för det var inte det lättaste att byta om, hålla koll på alla saker och hålla i Gina samtidigt :P Men mysigt var det!


Nu ska jag pussa på min nyvakna tös!


Hej, jag är vaken

Morrn!


Här sitter jag och har precis ätit frukost. Jag är riktigt pigg konstigt nog för jag somnade inte förrän 01.30 inatt.. Men så är det :) Min man har precis åkt till jobbet och mitt lilla gullefjun sover fortfarande så jag fick lite tid över till datorn :)


Idag tror jag att det blir badhuset, har fortfarande inte riktigt bestämt mig :P Vi får helt enkelt se vad vi hittar på!


Jag har grejat!

Hej hallå!


Idag började vi dagen med att åka till stan runt 11.30. Vi begav oss till mamma för att låna telefonen, mina simkort är nämligen inaktiva i väntan på att mitt abonnemang ska börja gälla :) Så jag åkte dit och ringde lite. Satt där till 13.30, då gick Gina och jag ner till banken och efter det gick vi till guldklimpen och kikade efter en bikini, det kan ju vara bra om man ska börja vara i badhuset :) Men jag köpte ingen ännu, måste betala räkningar och allt först så jag vet hur mycket som blir över :)


Vi åkte hem vid 15.00. Då gick vi direkt hit till kyrkan och kollade lite om de hade något babyöppet eller liknande här, det vore kul att ha något att pyssla med :P


Nu ska jag ta hand om minövertrötta tös :)


Göra ingenting

Idag har vi bara legat och slöat, hela långa dagen. Vi hade lite planer egentligen men ingen av dessa blev av så vi var bara hemma.. Men det var riktigt skönt det också :)


Imorgon ska jag ringa några samtal, bland annat Svenska kyrkan angående Ginas dop :) Och händer det
ingenting annat roligt kanske vi tar oss till badhuset. Vi får se helt enkelt vart dagen för oss!


Nu har jag och Gina precis tagit vårt dagliga kvällsbad och nu äter hon lite. Snart blir det sängen för lillskruttan och jag och min älsklingsman kanske kollar på film :)


Nattinatti!


En dag på stan

Idag på förmiddagen kom Emma hit med sin vovve och lite äppelpaj :) Vi fikade och pratade lite, trevligt :)


Runt 12.30 åkte jag och Gina ner till stan och mötte mamma. Gick runt lite och sen gick vi till tingsgården och åt lunch :) När vi hade ätit färdigt gick vi till mamma och hämtade Ingeborg och sen gick vi till badhuset. Jag skulle kolla om de hade babysim där men det hade de inte. Men man fick iallafall ta dit bebisar och bada om man ville så det ska jag nog passa på att göra nu när jag väl har ett kort där :)


På vägen hem såg vi en rosa cykel på torget som såg ut precis som min! Jag gick fram till en polis och frågade om han kunde kolla ifall det var min men det var det inte :( Så vi åkte hemåt.


Nu ska jag snart bada med min lilla tös och sen trycker jag nog i mig den sista äppelpajbiten ;)


Helgen

Helgen har varit lugn och skönt! Igår gjorde vi inte så mycket, var iväg till Willys och handlade lite och sen åkte vi till Coop bygg och handlad där också :P


Resten av dagen gosade vi lite och kollade på film :)


Idag har det inte heller hänt så mycket. Pappa och Daniella var här och fikade på förmiddagen och nu har vi precis hälsat på Kristians farfar :)


Snart ska vi äta lax, potatis och remouladsås, mumma!!! Ikväll ska Kristian repa så Gina och jag blir själva hemma.. Men det brukar vi klara av så det ska nog funka idag också :P


Fredag

Hej hallå!


Inatt har vår lilla tös varit hungrig.. Först vaknade hon 00.00 sedan 03.00 och sen 06.00. Suck! Men så är det :) På förmiddagen låg vi i stora sängen och gosade så hon fick sova en stund. Hon vägrar nämligen sova på dagarna om man inte ligger brevid henne :P


Klockan 13.00 gick vi till dagiset här nere och kollade efter dagisplats. Det var tydligen smockfullt men de skrev iallafall upp namn och telefon nummer så får vi se :) När vi var klara där så gick vi och träffade Maarit, Ginas mormor och alla kusinerna. Fikade lite och sen bar det av hem till Maarit. Där var vi kvar till 17.00 och sen kom Kristian och hämtade oss och så åkte vi och handlade på Willys.


Nu ska jag ta hand om min lilla tös som är lite tjurig ;)


Min lilla trötter

Godmorgon everybody!


Har haft en halvbra natt. Har drömt om bögar och bärselen? Bögarna kom nog in i drömmen eftersom vi kollade på "I love you Phillip Morris" precis innan vi somnade :P Och bärselet kom nog ifrån att jag bar runt en hel del på Gina igår i bärselet.. Iallafall så har jag vaknat hela tiden och vänt och vridit på mig.. Så kan det vara! Någon som inte har haft problem med sömnen är vårt lilla gullefjun! Hon somnade 20.30 igår och har sovit hela natten tills 06.30 då hon vaknade för mat. Nu sover hon igen och jag har passat på att äta frukost och duscha :)


Idag ska vi med Camilla och Alexander på någon "babyträff" eller vad det var i Tomaskyrkan, kan bli skoj :) Klockan 09.00 ska vi dit.


Nu ska jag läsa bloggar! Ha en bra dag i regnet :)



Kraftiga damen!

Halloj! Vi har precis kommit hem från pappa :) Var där och drack kaffe och hämtade lite filmer.


Annars har vi inte gjort så mycket idak, förutom bvc. Läkarbesöket gick fint och allt såg bra ut. Gina väger nu 6360 g och är 59 cm lång :P Rund och glá!


Vad händer imorgon? Hojta till om någon vill göra något :)


Bvc

Godmorgon!


Segt att vara uppe nu, jag har ju blivit van att sova till 09.00 iallafall ;) Men så är det! Idag ska vi till läkaren på bvc så Gina får undersökas :) Hoppas det går bra! Ska bli intressant att veta vad hon väger :P


Skriver ett inlägg när vi kommer hem igen om jag hinner, annars blir det ikväll :)


Bärsele

Förresten så var vi till barnens hus igår och kikade på ett bärsele. Jag tänkte mest kolla priser men då var mamma så snäll och köpte ett åt oss. Tack mamma!!!


Gina trivs bra med att sitta där i och kika. Eftersom hon är så stadig i nacken har jag henne vänd utåt så ser hon lite mer :)





Promenad

Igår var jag och Gina hos mamma hela dagen och tvättade. Eller jag tvättade och Gina låg mest och var söt :) Vid 17.30 tog vi oss en promenad och mötte Kristian och så hälsade vi på hans farfar. Vi var där någon timma och sen gick vi tillbaka till mamma. När vi kom hem tog Gina och jag ett bad och sen somnade hon.


Idag har jag grejat lite här hemma. Jag har hängt upp ett drapperi i tvättstugan och så skulle jag försöka hänga upp vårt tvättställ så man kan hissa det upp och ner men jag ver inte hur man gör.. Vi hade så när vi flyttade in men det gick sönder. Vet inte om någon vet vad jag pratar om men strunt samma ;)


Nu har vi precis kommit hem från en timmas promenad. Gina sover så illa på dagarna så vi gick en sväng så fick hon somna i vagnen. Vi gick bort till Mått Johanssons väg och så gick vi på den en stund innan vi vände hemåt igen. Det är äcklig luft ute så jag blev skapligt svettig! Men det var skönt att röra lite på sig.


Nu ska jag gosa med min lilla flicka :)


Det ska tvättas

Hello!


Idag sov vi till 09.00! Behagligt :) Nu på förmiddagen har jag vikt lite kläder och plockat undan lite här och där :P Just nu har Gina somnat! Det händer inte ofta att hon somnar på dagarna om hon inte åker bil eller barnvagn. Men sover gör hon iallafall så jag fick lite tid för datorn :)


Om ca en timma ska vi hem till mamma. Hon har bokat tvättid åt oss för här hemma är det nästan alltid fullt och vi har så mycket tvätt att jag inte hinner tvätta allt i vår egen maskin.


Nu vaknade bruden så jag ska ge henne lite mat :)


Det ska tvättas

Hello!


Idag sov vi till 09.00! Behagligt :) Nu på förmiddagen har jag vikt lite kläder och plockat undan lite här och där :P Just nu har Gina somnat! Det händer inte ofta att hon somnar på dagarna om hon inte åker bil eller barnvagn. Men sover gör hon iallafall så jag fick lite tid för datorn :)


Om ca en timma ska vi hem till mamma. Hon har bokat tvättid åt oss för här hemma är det nästan alltid fullt och vi har så mycket tvätt att jag inte hinner tvätta allt i vår egen maskin.


Nu vaknade bruden så jag ska ge henne lite mat :)


Städkvinnan

Hejhopp!


Igår hade Gina och jag en slödag medan Kristian jobbade några timmar. Vid 17.00 gick vi till Maarit med familj där vi fick tacos :) Vi skulle sitta barnvakt där medans de skulle iväg. Vi moffade godis, ostbågar och popcorn och kollade på film med barnen :) Vid 03.00 gick vi hemåt och la oss..


Idag åkte vi till coop forum och handlade vid 11.00. Efter det bar det av hemåt och nu har jag rensat alla kläder som Gina har fått ärva av Tindra, Ellen och Ella :) Perfekt! Det fanns en hel del som kan användas nu och resten sparar vi till vintern/våren. Efter att jag hade rensat fick jag städryck så nu har jag plockat undan lite grejer och snart ska jag dammsuga lite tänkte jag :)



Glad tjej :)




Kolla in magen ;)


Busy woman!

Har fullt upp om dagarna så det blir dåligt med uppdatering.. eller jag tar mig fullt upp så jag slipper sitta hemma ;)


I onsdags var vi hos mamma och åt mat med henne, mormor och Daniella. Mysigt och gott :P Efter det åkte vi till klippbergen och träffade Maarit+barn. Kaffedrickande och barnprat :P Fast lite annat prat blir det också :)


Igår åkte vi till Camilla, Alexander och Tindra på förmiddagen. Fikade och pratade lite. Kul att träffa små kusinerna också :) När vi hade åkt därifrån blev Gina tjurig så jag fick åka runt i bilen i över en timma för att hon skulle vara lugn.. så kan livet vara :) Runt 13.00 blev det klippbergen igen. Jag tror nog att jag umgås mer med Kristians familj än han själv gör :P Haha men det är bara trevligt :) I like the Huotari family!


På kvällen åkte vi till pappa och hjälpte honom med datorn och fikade lite :)


Idag har vi inte gjort något alls, bara slöat i sängen :) Gina har somnat nu en stund och jag har glott på tv. Nu ska jag göra lite nytta, hejsvejs :)


Huvudvärk..

Hej hallå!


Dagen har spenderats hos Kristians syster Maarit :) Vi gick dit strax innan 11.00. Vid 13.00 skulle jag på möte så då fick Gina stanna kvar hos sin faster och sina (högljudda) kusiner ;) När jag kom tillbaka satt vi och pratade en stund och vid 16.30 gick jag hemåt :)


Nu har jag lite ont i huvudet.. Kan vara för att jag inte är van vid sånt liv. Men de är söta de där små barnen så det gör mig ingenting :) Barn låter, så är det bara :D


Nu ska jag snart bada med mitt lilla gullefjun :)


Gina 2 månader

Kom på att mitt lilla gullefjun blir två månader idag så här kommer en tvåmånaders bild som hennes moster har tagit :)





Var är min cykel?

Imorse upptäckte jag att min cykel är försvunnen.. igen! Tredje cykeln på två år som har försvunnit för mig, surt! Om någon ser en babyrosa cykel utan växlar så är det antagligen min. Hojta gärna till isåfall :) Har tyvärr ingen bild kvar på den men rosa cyklar är ju inte jättevanligt :)


Hållstabesök

Imorse vaknade jag och Gina 09.00! Skönt att sova ut lite :) Då fick hon äta och sen plockade jag undan i köket och åt lite frukost. Vid 11.00 åkte vi ut och hälsade på Milla, Tobbe och Kerstin i Hållsta, mysigt :) Det var inte igår jag var hos dem och hälsade på! De bjöd på god mat och så blev det lite prat och gos med bebis.


Runt 14.30 åkte vi till motorcentralen och bokade tid för att laga bilen och när det var klart åkte vi till mamma och drack kaffe. Tillslut åkte vi och hämtade Kristian på jobbet och nu är vi hemma! Sitter och äter lite ris och korvstroganoff som min älskling har lagat ;)


Imorgon ska vi fara runt lite, hejsvejs!


Trötter

Igår när vi kom hem tog jag och Gina ett bad och sen somnade hon runt 22.00 :) Då diskade jag lite flaskor och sen gosade jag med min man :)


Imorse sov Gina ända till 09.00 :) Skönt med sovmorgon! Då blev det lite frulle och sen somnade Gina och jag om ända till 12.00. När vi vaknade fixade vi oss iordning och sen blev det en promenad till Kristians mamma och fikade lite.


Nu står Kristian och lagar mat och Gina ligger naken på golvet :P Händer inte mycket mer idag. Morgondagen ska spenderas i Hållsta :)


Lördag

Hej alla människor!


Idag vaknade vi vid 08.00 av att Gina låg och stånkade i sin säng :P Hon gör så ofta, vet inte varför :P Då fick hon iallafall mat och ny blöja och sen somnade hon om i våran säng. Då käkade Kristian och jag lite frukost :)


Nu har jag precis diskat nappflaskor, kokat nappar och slängt in en maskin tvätt. Ska snart plocka ur diskmaskinen sen börjar det bli lite fason på hemmet :)


Idag, vid 15.00, tänkte jag, Gina och pappa åka till farmor och farfar och hälsa på. De har inte sett henne sen hon var nyfödd så det är dags nu :) Vid 19.00 åker Gina och jag till Bo och firar hennes 20 års dag och moffar i oss tacopaj. Den är för attans god den där tacopajen :D


Det var dagens planer! Nu ska jag greja vidare :)


Rolig bild :)

Halloj!


Var som sagt i Tranås igår :) Vi var hemma runt 16.00 så då hämtade vi Gina och sen åkte vi hem. Resten av gosade jag med Gina för Kristian var och repade :)


Idag har jag varit jättetrött! Det var meningen att vi skulle åka och fixa vår bil som är konstig men jag somnade så det har inte blivit av.. Sov till 14.00 och då fick Gina mat :) Nu ligger hon i sin säng och tittar på mobilen och sprattlar med både ben och armar, så söt! Ikväll tar vi oss en promenad till pappa och får i oss lite mat, fläskfilé skulle det bjudas på ;)


Den här mmsade mamma till mig igår när de var barnvakt ;)




Tranås

Hej hopp!


Idag ska jag och Kristian till Tranås och hämta ett mixerbord som han ska ha :) Under tiden får Gina vara med sin morfar, mormor och moster :) Det blir så krångligt att ha med henne och dessutom sitter hon inte så bra i bilbarnstolen när man ska åka långt så hon får stanna hemma :)


Mer än så kommer nog inte hända idag :P Nu ska jag hoppa in i duschen!


Längesedan...

Ojojoj! Dålig uppdatering!! Men vet ni vad? Jag har inte suttit vid datorn sedan i fredags :O Vet inte varför men jag har helt enkelt inte haft lust..


Har faktiskt inte gjort så mycket de senaste dagarna. Jag har varit på stan och träffat Cattis och Carro häromdagen och så var jag hos mamma en sväng igår. Något mer speciellt har inte hänt.


Idag var vi och vägde Gina igen, minns inte de exakta siffrorna men jag tror att det var 5742 :P Riktig liten knubbis :) Men det är bra att hon äter iallafall! Hon äter ungefär varannan timma på dagarna och så sover hon ungefär sju timmar i sträck på natten, kanonskönt!


Nu ligger lillsnyggingen och pratar med sin pappa på golvet :)


RSS 2.0