Lekdag!

Idag är Gina ledig från dagis. Vi tänkte låna med oss lilla Jamie och åka till öppna förskolan och leka :) Pernilla och Naima följer också med och även Pernillas syster+barn :) Kan bli en bra dag! På eftermiddagen ska Gina få sin andra vaccination inför resan, vi åker ju om lite mindre än en vecka ;)

Här sitter jag och glor för tredje natten ...

Här sitter jag och glor för tredje natten i rad. Jag är så fruktansvärt törstig hela tiden, dricker, kissar, dricker, kissar osv.. Måste kolla upp blodsockret! Efter jobbet ska jag iallafall hem till mamma för lite frukost och 8.15 ska jag möta Sandra på stan, vi ska gå på någon bemanningsutbildning. När den är slut får jag ÄNTLIGEN åka hem och krypa ner i sängen :)


Trött! Har 5 timmar kvar på jobbet innan j...

Trött! Har 5 timmar kvar på jobbet innan jag får åka hem och sova! Böi dock ingen längre sovstund för när jag vaknar ska jag göra mitt 6 timmar långa slutprov i sjukvården och efter det åker jag tillbaka till jobbet för ännu ett nattpass.. På måndag får jag sova ;)


Hade full rulle hela dagen igår, vi köpte ...

Hade full rulle hela dagen igår, vi köpte vinterskor åt Gina, lunchade med Jamie och Jessica och sen hämtade jag Camilla och for till bilprovningen. Saaben gick igenom galant och det firade vi med god mat på tuna park :)


Mysdag

Imorse hämtade vi Pernilla och lilla Naima för en sväng till öppna.. Lagom när vi hade kommit dit och tagit av oss alla ytterkläder så kommer personalen och säger att de inte har någon verksamhet idag, suck! Så vi packade på oss igen och for iväg till öppna i Skiftinge istället :) Det var ganska dåligt med folk men det är väl så på hösten/vintern, ALLA blir sjuka.
Imorgon har jag iallafall en fullspäckad dag! Stan och shoppa lite åt Gina+julklappar på förmiddagen, sedan köpa lunch och åka hem till Jessica och Jamie och moffa :) På eftermiddagen ska jag skjutsa hem Gina och sen ska jag åka och hämta upp en kompis och vi ska åka och besikta bilen och efter det blir det mat! När det är klart är det bara att åka hem igen och byta av mannen som ska på fest. Fullrulle vetebulle :)

Öppna förskolan idag!

Godmorgon! Här sitter min tös och jag färdigfixade och redo att möta dagen ;) Min lilla tös är frisk nu men hon får vara hemma med mig resten av veckan ändå, vi ses ju trots allt inte så ofta längre så vi passar på att umgås lite nu :) Snart ska vi packa oss in i bilen för att hämta upp Pernilla och lilla Naima och sen ska vi till öppna förskolan här i Slagsta! Vi har inte varit där sen i våras så det ska bli roligt! Ha en toppendag

Har nyss glott klart på Grey's Anatomy.. N...

Har nyss glott klart på Grey's Anatomy.. Någon mer än jag som tyckte det var bättre förr? Nu ska jag iallafall ta och sova, imorgon blir det öppna förskolan med Pernilla och Naima :)


Ser ni vilken snygg design jag har fått? :...

Ser ni vilken snygg design jag har fått? :) Tänk om jag var lika bra på bloggdesigner som Cattis :) <3


Ännu en sommarbild :)

mms_img176156118 (MMS)

Ännu en sommarbild :)


Söt tjej på midsommarafton :)

mms_img-63655309 (MMS)

Söt tjej på midsommarafton :)


Morrn! Idag är vi pigga och glada :) Jag h...

Morrn! Idag är vi pigga och glada :) Jag har fortfarande ont i halsen men är iallafall på bättringsvägen :) Gina har hosta men är för övrigt pigg :) Dock har stackars karln blivit sjuk men han envisades med att åka till jobbet ändå!


Sjukstuga

Igår var vi på vårdcentralen med Gina, stackars tösen har fått halsfluss :( Nu blir det penicillin tre gånger om dagen i en vecka! Det var lite knas att få i henne penicillinet först men nu har jag börjat blanda ut det med te och det funkar jättebra :)
Lillfröken har dessutom fått lite prickar i ansiktet, på bröstet och på händerna.. Misstänker vattkoppor men är inte säker så vi får väl se om de försvinner eller vad som händer :)
Idag har vi bara varit hemma heeela dagen. Både skönt och tråkigt! Tråkigt att vi är sjuka och att jag inte hinner plugga men mysigt att få umgås lite mer med mitt lilla troll :)

Gina hade något slags hysteriutbrott igår ...

Gina hade något slags hysteriutbrott igår kväll. Hon skrek konstant i flera timmar, förmodligen är det öronen som spökar :( Och inte nog med det! Jag misstänker att jag åkt på halsfluss för jag är tjock i halsen och ONT gör det :(


Söt tjej i lekparken igår :)

mms_img-56990401 (MMS)

Söt tjej i lekparken igår :)


I fredags efter att jag hade lämnat Gina p...

I fredags efter att jag hade lämnat Gina på dagis tog jag en promenad till mamma. Satt där och pluggade för fullt och sen gick jag hemåt och hämtade min tösabit :) Igår hade vi storstädning här hemma. Gina och jag var ute en sväng i lekparken också :) Idag har vi plockat och julpyntat lite :) Gina har feber och jag är förkyld så vi har bara vart hemma och kurerat oss :)


Har jobbat på Ginas dagis idag, supermysig...

Har jobbat på Ginas dagis idag, supermysigt! Min tös verkar bli en helt annan person när jag är där, hon tjurar och beter sig allmänt knepigt åt, förmodligen för att testa mina gränser ;)


Och med en bild på mitt fina barn säger vi...

mms_img-10625623 (MMS)

Och med en bild på mitt fina barn säger vi godnatt!


Bowlade idag, gick uselt! Men vi hade kul ...

Bowlade idag, gick uselt! Men vi hade kul ändå.. Carros födelsedagsfika däremot var inte jättekul när man hade stans tjurigaste unge med sig ;) Men det får man ta ibland! Nu tänkte jag egentligen glo på Greys Anatomy men jag är alldeles för trött så det får jag se på Kanal5play i efterhand!


Fullrulle

Det var dåligt med uppdatering här.. Har haft annat för mig helt enkelt! Dagen har bjudit på möte, träning och plugg. Snart ska jag iväg och träffa tjejen jag är kontaktperson åt :) Och kvällen bjuder på kalas hos Carro som fyller 21 år idag :)

RSS 2.0