Hmmm

Jag har en dålig dag. Blää! Hoppas dåligheten försvinner med tolvslaget.. eller gärna tidigare. Hejdå! Gott nytt år på er om jag inte skriver mer idag.

Årets sista morgon

Jag har en man som är oerhört korkad idag. Han dillar om Hugo 93 år som bor på andra sidan gatan med sin mamma som är 90 år.. Hmm! Iallafall ska jag försöka skruva ihop alla lösa skruvar i hans hjärna innan kvällen :) Idag ska jag nog till Cattis en sväng och gratulera henne eftersom damen fyller 19 år idag, vi gratulerar :) Sen blir det hem och fixa oxfilé och lite efterrätter :) Nu ska jag frulla, hejdå!

Drinktips?

Kolla in min finfina design ;) Cattis har skapat den :)!! Det tackar vi för!

Har någon tips på alkoholfria drinkar inför morgondagen? :) Vore kul att dricka annat än Cola på självaste nyår ;)

Impuls shopping

Haha kom hem från tuna park för en stund sedan. Köpte mig en 42" tv och en skrivare med kopiator och scanner :P Haha så går det när man har pengar ;) Dessvärre tar pengarna slut så småningom.. den dagen, den sorgen ;) Nu ska jag greja med skrivaren medans baby fixar med TVn ;)

Slagstabo!

Tack för alla fina kommentarer jag har fått :) Roligt!!
Igår flyttade vi till slagsta :) Mamma och pappa hjälpte till med flytten och eftersom jag inte ska bära tungt så stod jag mest och glodde men det funkade bra för mig ;) Hela gårdagen ägnade vi åt att skruva ihop saker, koppla in tv, packa in saker i skåp och eftersom vi har egen tvättmaskin nu så tvättade jag nästan hela dagen :P Ska lägga ut lite bilder sen när vi börjar komma iordning.

Dagen ska spenderas åt att köra ännu fler småsaker, t.ex micro, kaffebryggare och lite sånt :)


Vecka 19

Du
Många kvinnor kan känna livmodern 2-3 cm under navlen och om du ser din profil i speglen kan du verkligen se hur din kropp har förändrats. Det är inte ovanligt att vid det här laget ha gått upp 5-6 kg. Av detta svarar beisen för c:a 200 gram, moderkakan 170 gram och fostervattnet ungefär 310 gram. Vidare har dina bröst ökat i vikt med 170 gram vardera och livmodern med ytterligare 300 gram! Det är viktigt att komma ihåg att viktökningen skiljer sig mellan olika kvinnor och det finns ingen anledning till panik om du gått upp lite mer eller mindre än genomsnittet. Viktökningen kommer förmodligen att påverka din hållning och din sömn.

Barnet
Din bebis är denna veckan 13-15 cm och väger ungefär 200 gram. Vid förlossningen väger den vanligtvis 15 gånger mer, så den kommer lägga en hel del på hullet framöver.

En av de mest fascinerande sakerna med fostrets utveckling är hjärnan. Hjärnan är ett av de första organen som bildas de första veckorna och dess abnorma storlek i förhållade till resten av kroppen under den första delen av utvecklingen visar dess stora betydelse. I vecka 19 har muskler i hela kroppen kopplats ihop med hjärnan via nervtrådar och kan därmed kontrolleras medvetet av bebisen!

Öronen står ut från huvudet, och i munnen börjar de första groddarna till barnets permanenta tänder dyka upp. Armar och ben har nu korrekt relativ storlek i förhållande till kroppen och fötterna är hela 2,5 cm långa!

Egna tankar
Under den senaste veckan har jag kännt att det har rört sig lite i magen men ingenting extremt. Jag har inte riktigt kännt att allt har varit på riktigt förrän vi fick se ultraljudet! Det var helt galet häftigt. Det lilla hjärtat som slog där inne och de små armarna och benen som jag kommer att få hålla i någon dag. Den första lilla skymten av vår bebis :) Jag längtar till det "riktiga" ultraljudet den 8/1 :)


Sjukhusvistelse

Igår vid 12.00 fick jag väldigt ont i högra sidan av magen. Det höll på in några timmar och tillslut ringde jag förlossningen och frågade om det skulle vara så eller om något kunde vara fel. Hon tyckte att vi skulle åka upp till akuten så det gjorde vi. Vid 15.30 kom vi dit och då fick jag ett rum att lägga mig i. De tog lite prover och så fick jag dropp eftersom jag inte fick äta något. Vid ca 20.00 kom läkaren in och gjorde en gynundersökning. Hon tog även ultraljud!! Vi fick se varan lilla tidigare än vi hade tänkt oss :) Det var bara en som tur var och allt såg bra ut. Den lilla vinkade åt oss och stoppade in tummen i munnen :) Det var häftigt! Läkaren sa att det verkar vara en liten vilding som bor därinne men att h*n hade det mysigt iallafall. Efter att läkaren hade glott färdigt och klämt överallt fick vi åka hem. Hon sa att det inte var något allvarligt men jag fick med mig en mugg och ett rör som jag skulle ta morgonurinprov med och lämna in det på mvc för urinodling. Skönt att allt är bättre nu!

Skulle egentligen ha jobbat idag men jag ringde och sa ifrån eftersom jag ska försöka ta det lite lugnt nu i några dagar. Vi ska förresten få nycklarna till nya lägenheten idag :) Spännande!

Lite bilder

Bebben :)

 



Bebben :)




Våra ringar :)


Ointressant

Idag har jag och baby varit på soptippen och slängt en soffa och en hylla och lite annat skit :) Nu ska vi äta!

Annandag jul!

Idag fick jag frukost på sängen.. börjar bli lite bortskämd med det ;) Haha! Igår tog vi oss en promenad till Ica Ekängen och handlade lite kvällsgott :) Det var riktigt skönt att ta sig en promenad.

Idag ska vi hämta Jennifer och fira lite jul med henne :) Får se om vi tar oss iväg till någon mellandagsrea också :)

God Jul i efterskott.. eller så :)

Nu är min julafton över, och alla andras också antar jag :) Jag jobbade som sagt 7.16 igår, dagen var KAOS!! Sprang runt hela dagen och hade ont i magen och fick göra massor själv. Skit! Men nu är det klart! Åkte hem och duschade en snabbis sen bar det av till Kristians föräldrar där hans systrar och deras familjer också var. Åt julmat och myste :) Fick en brödrost och en fruktkorg och något mer av dem. Fick också pengar, det tackar vi för :) Saker som behövdes :) Runt 19.00 åkte vi hem till mina föräldrar, där var också morfar, mormor och morbror Janne. Blev fika och paketöppning. Jag fick lite mammakläder, tekoppar, te, kaffelatteglas, chokladask, strumpor, en mysdress, pengar och många andra "braochhasaker". Är väldigt nöjd :)

Kan också meddela att och och min Kristian har förlovat oss :) Det är kärlek! Jag älskar den mannen så jag nästan blir galen, puss på dig!!


Dagen före dopparedagen!

Jag tror iallafall att man säger så :) Godmorgon!! Jag har precis klivit upp och upptäckt att jag inte har någon man hemma. Ringde honom precis och morgonpigg som han är har han varit iväg och köpt julklappar åt mig och nu skulle han köpa frukost :P Trevligt för mig måste jag säga ;) Dagen ska jag ägna åt att köpa julklappar (i sista minuten) som alla andra :) Haha jag trodde för flera veckor sedan att jag var klar men jag insåg igår att jag inte är färdig på långa vägar så det blir att härja runt bland folk idag :) Men det kanske är lite av julcharmen. Imorgon blir det ganska lugnt ändå, jag jobbar 7-16 och efter det åker vi till Kristians föräldrar och äter lite gott och senare på kvällen beger vi oss till mina föräldrar och fikar lite :) Det händer lite annat kul imorgon men det berättar jag då ;)


Hyper man

Japp det är vad jag har här hemma, en man som har oerhört svårt att sitta stilla och koppla av. Men jag älskar den mannen :)

Igår var jag hos jobbcoachen.. näst sista gången som tur är. Efter det åkte vi till Kristians syster, vi skulle sitta barnvakt så hon kunde få hålla på i nya lägenheten i lugn och ro men den lilla ungen ville inte vara ifrån sin mamma och skrek ganska fint så det gick inte så bra :P Men vi pratade och drack kaffe iallafall så det var trevligt :) Resten av dagen gjorde vi inte så mycket vettigt.

Idag åkte vi till banken vid 10.00. 10.30 hade jag tid på barnmorskemottagningen till en läkare så vi var där till 11.10. När jag var klar begav vi oss till tuna park och skulle köpa lite julklappar men det blev ingenting, vi gick ett var runt bara och sen åkte vi till apoteket innan vi begav oss hemåt :) Vi har plockat lite och ganska nyligen åkte vi till grev gott och köpte godis ;) Smaskens!! Nu ska jag pussa på min man :)

Vecka 18

Du
Livmodern har fortsatt att växa upp i din mage. Om du mäter så kan du känna den ungefär på två fingrars bredd under naveln. Din livmoder är vid det här laget ungefär lika stor som en Nätmelon.

Även om viktuppgången varierar från kvinna till kvinna så ligger den genomsnittliga viktökningen i vecka 18 på mellan 4,5 och 6 kilo.

Barnet
I vecka 18 är din bebis 13 till 14 cm lång från huvud till stjärt och tack vare de nu ökande fettdepåerna väger den omkring 230 gram. Den hitintills snabba tillväxten kommer nu att sakta ned något till ett något lugnare tempo.

 Det finns fortfarande plats i livmodern och din bebis kommer att vara aktiv under perioder då den kan sparka eller till och med göra kullerbyttor! Runt den här tiden blir kan bebisen också börja känna av alltmer intryck från världen utanför magen och gör sin närvaro känd genom sparkar och slag. Benen genom vilka ljuden passerar till innerörat har förkalkats och hårdnat, och de nervbanor som tar emot och processar signaler från hörselcellerna utvecklas, vilket innebär att bebisen nu kan höra.

Allteftersom graviditeten fortlöper kommer bebisen att vänja sig vid återkommande ljud, så som dina hjärtslag, röster, blodet som strömmar genom navelsträngen och andra vardagliga ljud. Den kan också bli skrämd av höga, plötsliga ljud.


Pepparkakor

Nu är jag hemma, kom hem vid 15.00 :) Har ätit lite pasta och bacon har även hunnitglo på ett avsnitt av Greys anatomy. Jennifer och Kristian sitter brevid mig och bakar pepparkakor, sjävl tvär vägrade jag :P Haha det är ingen höjdare att baka :P

Vi fick lite bebis saker av Kristians syster idag, ett "skötbords skydd" eller vad det kallas, och en blå badbalja :) Det tackar vi för :) Imorgon ska jag sitta barnvakt åt hennes tre barn så vi får se hur det går ;)

Sitter hos bondmoran

Här sitter jag hos Emma och glor :)

Igår var jag barnvakt åt mina små kusinen :) Vi lekte, busade och myste :) Hihi! Nu ska vi fika lite, skriver senare :)


Mjölk?

Imorse när jag vaknade upptäckte jag någonting "skorvigt" på min bröstvårta.. Jag pillade bort "skorvet" och där under var det blött. Kan det vara mjölk som läcker redan tro? Hmm.. Isåfall beh.över vi ju inte köpa mjölk till kaffet, höhöhö! Nej det där var äckligt :P Men jag vet inte, kanske, kanske inte.

Idag håller jag på och tvättar lite, förstår inte hur tvättkorgen kan bli full så fort när vi bara är två stycken men så är det, skönt iallafall att ha egen tvättmaskin i nya lägenheten :) Ikväll ska vi iväg till Kristians jobbarkompisar och dricka glögg :S Hjäälp.. Galna, svettiga karlar.. Aja, det löser sig nog :) Nu ska jag nog göra någonting, hejdå

Braunkopf

Yes, jag har varit på Ica Maxi med mor min och storhandlat. Det blev lite julskinka, kyckling, bröd, grönsaker och en massa annat smaskens. Just nu sitter jag med färg i huvudet och tänkte få lite brunt hår men jag är ganska duktig på att köpa samma hårfärg som jag redan har så det blir alltid likadant som innan :P Men vi får se hur det blir, 16.21 ska färgen ur ;) Har också handlat en liten julklapp åt kusin Tindra så nu är det bara Alexander kvar :) Ska nog bara köpa en chokladask åt pappa eftersom han inte vill ha någonting innan han ska flytta. Köper något större åt honom när han fyller år i januari istället :) Nu ska jag vänta på att min darling kommer hem så jag kan få pussa på honom och sen ska vi nog ut och hälsa på farmor och farfar lite senare :)


Hej hopp i vintervädret

Tog sovmorgon idag.. Vaknade ganska nyligen :P Har iallafall hunnit med att koka ägg och ätit frukost :) Har inga större planer för idag, har ingen bil just nu och några varma byxor har jag inte heller så jag kan inte ta mig så långt.. Kanske kan vara skönt med en hemma dag. Vi ringde till killen som bor i lägenheten i slagsta som vi ska flytta in i och han sa att vi eventuellt kan få flytta in redan nästa vecka :D Vi kom överens om att om vi får flytta in då så behöver han inte flyttstäda jättenoga utan bara ta det värsta som fönster, golv osv. Resten kan ju jag stå och städa om dagarna :) Dessutom är min älskling ledig from nästa vecka :) Så jag ska ta och ringa hyresvärden nu och fråga när de kan besikta lägenheten :) Hejdå


Bloggdesign

Japp nu ska den trevliga lilla Cathrin hjälpa mig med en bloggdesign så håll i hatten för den kan bli galen!

Idag har jag hälsat på mina älskade små kusiner, alltid lika trevligt :) Men kallt var det ute!! När vi åkte hem därifrån så hämtade vi upp analIda och Cattis och körde dem till Hällby :) Nu ikväll har jag ätit lite och så har vi tagit tag i lite adressändringar och eltjosan :) Älsklingen och jag ska snart mysa lite framför tvn och prata med våran bebbe i magen ;) Hejdå


Vinterland

Jag blev så glad när jag vaknade imorse och solen tittade in lite försiktigt :) MYYYYS!!! Jag har ätit lite frukost på morgonen och så har jag pratat med min älskling och nu är jag nyduschad. Ska snart iväg till mor min och lämna bilen och äta mat och sen bär det kanske av till Camilla och ta en fika :)

Oj..

Jag tänkte precis vara lite finurlig och kolla på en färdig bloggdesign och så råkade jag trycka på den så nu är bloggen alldeles konstig.. Vad göra? Help me!

Hemma igen

Jag bestämde mig för att åka till min mor en sväng förut. Drack lite kaffe och sen gick jag ner på stan och handlade lite smått och gott som jag behöver. Det blev bland annat en "lökskärare" eftersom jag är både usel på att skära lök och dessutom för lat ;) Köpte också en "tepåse" till mina lösa téer :) Ska snart diska lite och sen blir det att börja med maten, köttfärslimpa med ostfyllning tänkte jag slå till med idag, vi får se hur det blir :) Adjö sålänge!

Sötnosar!

Jag hann med lite saker under helgen :) I fredags var jag och tittade på Tindras luciatåg, åhhhh vad söta de var :)
I lördags jobbade jag 7-12 och sen gick jag till mormor och morfar och åt våfflor. Kristian hämtade mig runt tre och vi åkte hem. På kvällen åkte vi och fikade hos babys föräldrar och sen skjutsade vi Milla, Pine och Fluff till Cattis :)

Söndagen tillbringade vi hos mina föräldrar. Vi firade Daniella som fyllde 15 år igår, GRATTIS!!! Klockan 16 började jag jobba och det hände inte mer den dagen :P

Igår gjorde jag inte så mycket.. Jag jobbade 13-16, totalt meningslöst med den lilla turen men man får vara glad för det man får :P När jag kom hem gjorde jag mat och sen åt vi :)

Dagen tänkte jag tillbringa åt att städa :S Diska behövs och så ska jag försöka rensa undan lite kläder som jag inte kan ha längre :) Jag vill inget hellre än att gå ut och leka i snön när det är sånt här väder men det ser nog knepigt ut om jag skuttar runt för mig själv så jag får väl låna ett barn någonstans så ser det kanske normalare ut :P

Här kommer lite bilder från Tindras lucia :)

Gullungar

 



Glad Tindra :)


Glad tomtenisse :)


Vecka 17

Du
Ökad svettning är vanligt hos mamman, vilket beror på ökad blodmängd. Många kvinnor blir även täppta i näsan. Vidare kan slidan avge en ökad mängd sekret. Behovet av att kissa ofta bör ha gått över vid det här laget.

Barnet
Ditt barn är 11-12cm långt från huvud till stjärt och väger ca 150g. Huvudet är visserligen stort ännu, men det börjar se mer proportionerligt ut. Ögonen är fortfarande slutna, men de har blivit större och ögonfransar och ögonbryn har blivit längre. Underhudsfett börjar lagras, det hjälper till att hålla värmen samt ger energi. På huvudet växer mer och mer hår. Alla fingrar och tår har nu fått pyttesmå naglar. Det lilla hjärtat pumpar runt ungefär 24liter blod per dygn. Barnet blir medvetet om ljud utifrån och kan reagera på dem. Bröstkorgen hävs och sjunker när det tränar sin andning. Barnet befinner sig nu i den övre delen av livmodern och väger mer än moderkakan. Utifrån sett är barnet mitt emellan blygdbenet och naveln.

Egna tankar
Den här veckan har magen växt enormt och det bullar verkligen ut under kläderna. Jag pratar med min mage varje dag och berättar för lillen där inne att det är mamma som pratar ;) Hihi, det känns så mysigt. Snart sätter vi igång med flytten och det ska bli kul att börja köpa saker när vi har kommit i ordning och inreda lite :) Längtar galet tills ultraljudet och det är inte många veckor kvar nu :)

Morfar time

Sitter hos morfar och ugglar. Kom hit runt 14.00.. Har även hunnit gå till apoteket och köpt järntabletter eftersom jag har dåligt järnvärde och så passade jag på att köpa en dosett för att försöka komma ihåg att ta tabletterna varje dag vilket jag är usel på att göra :P

Har spelat sims nästan ända sedan jag kom hit :P Morfar har kollat på handboll och pratat en hel del för sig själv ;) Ska hämta mormor sen när hon ringer och sen ska jag hem och pussa på min älskling :)

Måndag och tisdag

I måndags var vi i västerås och hämtade vår tv bänk :) Vi gjorde också lite andra hemliga saker ;)

Igår var jag och Emma på stadens torg och handlade julklappar :) Jag handlade lite till mamma och till K. Köpte också en födelsedagspresent till min syster som fyller år på Måndag :) Till mig själv köpte jag te och en gravidbok.

Idag ska jag till morfar vid 15.00 och umgås med honom medan mormor är på syjunta :) Innan det händer inte ett smack. Adjö

Felräkning.. Vecka 16

Jag har alltid varit lite fundersam över hur jag ska räkna min graviditet i veckor och nu har jag äntligen fattat hur det ska vara :) Alltså har jag räknat lite fel och jag är i vecka 16 nu och inte vecka 15!

Du
Din midja börjar försvinna, och ett tips för att behålla de vanliga kläderna några veckor extra är att trä genom ett gummiband som extra ögla i knapphålet och sedan knäppa gummibandet runt knappen!

Barnet
Ditt barn är 108-116mm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 100g. Nu är barnets armar och ben färdigbildade och lederna fungerar. Skelettet hårdnar i och med att benen förkalkas och denna process kallas ossifikation. Barnet kan nu koordinera sina rörelser då nervsystemet fungerar och musklerna svarar på hjärnans signaler. Det är fullt med aktivitet i livmodern, fostret rullar runt, sparkar och gör volter. Ännu kan det vara svårt att känna rörelser då fostervattnet fungerar som en ljud- och rörelsedämpare. Omföderskor kan känna ett litet fladder runt denna vecka. Är det ditt första barn så dröjer det oftast några veckor till innan du känner att det sparkar. Det går nu att avgöra barnets kön med hjälp av ultraljud.

I fostervattnet finns celler och kemiska ämnen från barnet. Dessa kan fångas upp vid ett fostervattensprov och kan ge viktig information om barnets hälsa.


Vecka 15

Du
Ditt förstorade hjärta har nu en 20 % högre kapacitet, allt för att klara syretillförseln till dig och barnet. Runt vecka 15 kan man utföra fostervattensprov för att upptäcka eventuella kromosomrubbningar, som Downs syndrom.

Barnet
Ditt barn är 104-114mm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 50g. Barnets revben, blodkärl och näthinnor syns tydligt genom den lövtunna huden. Huden börjar täckas av lanugohår, mycket fina hårstrån som hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen. Kroppsbehåringen följer mönstret på huden och bildar former som ser ut som fingeravtryck över hela kroppen.

Hörseln fortsätter att utvecklas och i mellanörat börjar ett antal mycket små ben att hårdna. Eftersom hjärnans hörselcentrum inte har bildats än, är barnet inte medvetet om alla ljud. Fostervattnet som finns runt barnet leder dock ljud, så med tiden kommer barnet att börja uppfatta din röst och dina hjärtslag. Både huvudhår och ögonbryn blir grövre hos barnet. Har barnet anlag för mörkt hår börjar pigmentcellerna i hårsäckarna producera svart pigment. Fostrets längd mäts vanligen inklusive ben från vecka 15 av din barnmorska.

Egna tankar
Det börjar äntligen synas att det finns någon inne i min mage :) Det värsta illamåendet har också försvunnit och även tröttheten. Jag har börjat köpa lite mammakläder (även om det är svårt att hitta något snyggt) eftersom jag inte kommer i de gamla kläderna längre. Jag börjar verkligen insé att jag är gravid nu och har fått lite bebisnoja. Jag längtar!

Äntligen helg :)

Igår skjutsade jag min baby till julbordet i Vilsta runt 18.45 och sen åkte jag och hämtade Jennifer i stallet. Eftersom vi inte hade planerat någon mat så köpte vi McDonalds ;) Smarr! Kollade lite på tv och vid 20.00 kom min baby hem igen. Han sa att juilbordet inte var någon höjdare. Resten av kvällen ägnade vi åt att pussas och äta massa gott ;)

Idag Har vi inte gjort så mycket ännu. Baby håller på och skruvar ihop de digitala trummorna som vi köpte häromdagen :) Sen ska vi nog åka till hans farmor och farfar och handla med dem och om vi hinner så blir det en sväng till Västerås och hämtar vår TV bänk :) Ikväll ska vi sitta barnvakt åt Ks systers barn, det blir mysigt tror jag :) Imorgon blir det jobb 6.45-16.00 så jag hoppas att jag kan somna någorlunda skapligt ikväll. Nej nu ska jag glo på tv. Hejdå


Fredag

Idag vaknade jag vid 09.00. Fixade mig lite och vid 10.00 åkte jag till Camilla. Drack kaffe där och myste lite med Alexander :) Sen tog vi en promenad till apoteket i Fröslunda. När vi var klara knatade vi tillbaka och efter det åkte jag och hämtade mamma. Vi åkte till plantagen och mammsen köpte sig en gran :P Nu har jag nyligen kommit hem och har ätit lite nudlar och en macka :) Ska strax åka och hämta Jennifer och sen ska vi väl handla lite gott till kvällen ;) Hörs sen, hejdå!

Mammakläder

Nu har jag suttit i flera timmar och kollat runt efter mammakläder på internet men det finns absolut ingenting snyggt! Skulle vilja ha en röd klänning/tröja till jul och även några fina nyårskläder men det verkar totalt omöjligt att hitta något så jag antar att jag får glida runt i mina strumpbyxor och de vanliga klänningarna tills man ser ut som förut igen :P

Blev förresten ingen fika med Carro, hon var sjuk stackarn. Så vi får ta det en annan dag :) Nu sitter jag och väntar på att min baby ska komma hem så ska vi åka och handla när han har duschat :) Nu ska jag leta vidare efter kläder. Hojta till om någon skulle ha något tips :)

Bilägare..

Igår köpte jag och baby bil! En silvrig.. Kan det ha varit en Ford Focus? Minns inte exakt men har för mig det ;) Så nu har i en rymlig bil tills bebben tittar ut, det känns bra!

Idag har jag inte gjort så mycket, åkte till mamma och åt lunch med henne vid 12.00. Blev bamboo city som vanligt men det är ju såååå gott :) Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 15.00 så jag kan träffa den lilla, söta, rara Carro :) Vi tänkte ta oss en fika!

Hohoho!

Imorse gick jag upp klockan 06.00 och skjutsade baby till jobbet eftersom jag behövde bilen idag. Han sålde nämligen sin igår :) Vi 11.20 åkte jag och tankade och sedan åkte jag till Camilla och kusinerna :) Vi drack lite kaffe och sedan åkte vi med Tindra till ögonläkaren. Hon var så duktig den lilla trollungen :) När vi var klara skjutsade jag hem dem och nu har jag ganska nyligen kommit hem. Har precis slagit in en födelsedagspresent till syster min som fyller 15 snart ;) Nu tänkte jag äta lite innan jag hämtar baby och sedan ska vi åka och kolla på en ny bil :) Hej sålänge!

Läääängesedan.. Igen ;)

Nu är jag här igen! Vad har jag hunnit med sedan sist då? Jo jag har jobbat en del, varit i Västerås och varit på inskrivningssamtal hos barnmorskan :) VET NI VAD?? Jag har gått upp 9 KILO!!!! VA??!! Haha jag hoppas nästan att det ligger en hel drös med ungar i magen på mig så man iallafall har en anledning till att ha gått upp så mycket ;) Nej men nu ska vi inte vara så.. Får väl vara glad att jag mår bra iallafall.. och så kan man ju börja tänka på att ändra kosten lite extra :)

Idag ska jag och några flickor ut till Emma Tärning på landet och äta mat. Det ska bli trevligt :)

RSS 2.0