Städ!

Håller på och städar lite.. eller dammsuger iallafall :P Gina vänder sig hela tiden till magen nu för tiden och så sparkar hon sig iväg så jag tyckte att det kunde vara någorlunda rent på golvet då :P Haha! Ska snart torka golven också :)


Under dagen har vi alla tagit oss en tupplur, skönt! Vi har också spelat lite guitar hero, van halen :)


Nu ska jag ta upp dammsugaren igen och sen tar jag och Gina en promenix till pappa/morfar :P


Veckan hittills

Jag har nog en lite bloggsvacka just nu.. Eller jag har rättare sagt en datorsvacka. Har knappt petat på datorn på flera dagar. Har nog haft annat för mig :P


Beskriver mina dagar hittills lite kort!

Måndags:
Körde mormor till sjukhuset
Hälsade på morfar
Mormor bjöd på lunch
Möte
Fikade med mamma
Åkte hem och myspyste!


Tisdags:
Tog hand om min sjuka älskling (den manliga)
Köpte en hylla, cd, påslakan, lakan, matta, spel mm.
Städade lite
Tvättade
Pysslade


Det är väl vad som har hänt hittills! Idag ska vi mest vara hemma och gosa alla tre. Gina och jag går nog till pappa vid 16.00 när han har slutat, vi ska nämligen provbyta telefon :)


Nu ska jag pussa på min lilla älsklingsbebis :)


Vart tog bloggandet vägen?

Fick för mig att jag hade bloggat igår men tydligen inte :)


Vi åkte iallafall till mamma vid 10.30 igår. Vi drack kaffe och vid 12.00 gick vi ner till stan. Köpte lite snöre, nappar och klistermärken :P Vi gick tillbaka till mamma ganska snabbt och då började jag tvätta. Det är så dåligt med tvättider här i huset så det är smidigare att tvätta där :) Sen gjorde vi en lampa, den är nog inte torr på ett bra tag men jag ska försöka komma ihåg att lägga ut en bild när den är klar :)


Vid 16.00 åkte vi och hämtade Kristian och så bar det av till Coop för handling! På hemvägen stannade vi till hos mamma och hämtade lite saker och resten av kvällen hade vi hemmamys :D


Idag åkte vi och hälsade på Kristians farfar på förmiddagen. Därefter tittade vi in hos morfar som för tillfället bor på trumslagargården :) Därefter åkte vi till rusta, jula och byggmax och shoppade loss!


Snart ska jag klä på min lilla älskling och sen åker vi på Alexanders 1 års kalas :)


Jag glömde!

Jag glömde ju berätta att jag hörde Ginas första riktiga skratt igår! Hon har skrattat lite grann tidigare men jag har aldrig hört så mycket som igår :P Det var inne hos läkaren som jag busade lite med henne och då började hon tokskratta och då började såklart jag också skratta för det var så roligt att höra! Haha, jag måste ha sett bra knepig ut därinne :D Men åh vad mysigt det var att höra!


Bjuder på en nakenfisbild :D Den är ganska gammal men mysig!



Morsning

Godmorgon! Idag vaknade jag 08.30 av att Gina låg och pratade i sin säng. Såhär glad blev hon när hon fick komma upp.



Hihi, gullefjun!


Idag tänkte jag att vi skulle gå till kyrkans öppna förskola men jag vaknade så sent så vi struntar i det :) Kanske nästa vecka.. Idag stannar vi hemma och myser hela dagen istället, det behöver jag nog. Gina håller på att somna nu så jag ska passa på att sätta in några foton i hennes "Boken om mig".


Ha en fin dag!


Lite funderingar..

Jag låg och funderade lite på föräldraskapet igår.. Det är verkligen ingen dans på rosor!


När man var gravid pratade alla om hur mysigt det var med barn, hur mycket man älskade dem och massor av andra positiva saker. Men det var ingen som pratade om det negativa, hur orolig man är hela tiden, hur slut man är dygnet runt och hur stressigt livet blir. Jag har nog aldrig varit så stressad i mitt liv, och ändå är Gina en väldigt snäll och lugn bebis. Jag vet att jag är ute och flänger en hel del och åker runt till folk men stannar jag hemma hela dagarna och bara är så lär jag deppa ihop totalt..


Självklart är det mysigt med barn och Gina är det bästa som någonsin kunnat hända mig. Jag ångrar henne inte en sekund och skulle inte vilja byta henne för allt i världen. Min älskade lilla prinsessa!


Kanske ett meningslöst inlägg men jag kände att jag behövde skriva av mig och min blogg är till för sånt!


Nu ska jag äta, HUNGRIG!


Helt slut!

Usch ja, trött är jag!!


Igår åkte vi till pingstkyrkan och mötte mamma. Tro det eller ej men jag handlade! En kökslampa och en hylla, båda från IKEA och de ser helt nya ut! Jag är nöjd :) Vi åkte vidare till mamma en sväng och sen gick vi ner på stan. Åt lite lunch på royal indian och sen gick vi till myrorna :P Jag har inte varit där på flera år och då var det riktigt skabbigt men nu var det faktiskt bara fräscha kläder! Köpte mig en vit skjorta. När vi var klara där åkte vi till mormor och fikade för hon fyllde år :) På vägen hem sen köpte jag med mig varsin kebebtallrik åt mig och Kristian ;)


Idag åkte vi till vårdcentralen 10.15. När jag var klar där åkte vi till mamma. Hon var inte hemma men jag umgicks en stund med Daniella och lilla Ingeborg ;) Vid 13.00 gick jag till stan och mötte Cattis och Maria, vi åt mat på corner, smaskens!!!


Runt 15.00 gick vi till sjukhuset. Ginas hosta är fortfarande inte bättre så jag fick en ny tid till barnmottagningen. Den här läkaren var kanon! Hon förstod att det var barn hon hade att göra med. Dessutom förklarade hon allt hon gjorde och hur det såg ut. Allt såg bra ut så antagligen är det bara en långdragen förkylning men vi fick iallafall hostmedicin utskrivet. Hoppas min skrutta blir bättre!


Tisdag idag! Jag bjuder på bilder :)

Jag tror iallafall att det är tisdag.. Vi säger så :)


En riktigt behaglig natt har vi haft, Gina somnade 18.30 igår och vaknade inte för mat förrän 05.30 :) Iofs brukar hon sova länge men de senaste nätterna har hon tappat nappen flera gånger men inte inatt! Skönt!


Igår färgade jag håret :O Fick ett ryck när jag var och handlade så jag köpte en toning, blev lite mörkbrunt.. Dock skulle jag nog ha köpt en förpackning till men vad sjutton för det var liiiite snålt mot slutet, men vad sjutton, så är livet :D Får se om jag är modig nog att lägga upp en bild på mig senare idag :P Haha!


Nu på morgonen har Gina och jag bara gosat i sängen, hon är så underbart glad på morgnarna så man blir alldeles glad själv :D Jag gick in och duschade efter en stund och när jag kom tillbaka hade hon somnat :P Så nu har jag klätt på mig och grejat lite, när tösen vaknar ska hon få på sig kläder och sen åker vi och möter mamma vid pingstkyrkan :P Det där med loppisar är inte riktigt min grej men vi följer väl med och glor iallafall :)


Här kommer lite bilder på världens finaste prinsessa!


Ingeborg och Gina :P


Rockstar! Det blev visst lite på sné :P


Haha, gissa var bebben är ;)


Myspys hos mamma :)


Glad tjej :D


Såhär söt är man när man sover :)

Nu måste vi klä på oss och åka! Ha en fin dag!


Min lilla prinsessa!

Ni anar inte hur mycket jag älskar min lilla tös! Förstår inte hur en så liten människa kan vara så älskad :) Jag skulle aldrig vilja byta bort mitt liv för något i världen, jag är så lycklig!


 

Mitt lilla gullefjun!


Nu ska jag återgå till verkligheten :P Min lilla hjärta sover så gott i sin säng för tillfället :) Det är såååå skönt att gå upp och duscha, äta frukost och fixa sig på morgnarna medans Gina fortfarande sover, egentiden är guld värd!


Klockan 11.00 ska vi till sjukhuset eftersom jag aldrig var på min tid förra veckan :) Efter det hälsar vi nog på morfar en sväng och sen lovade jag mormor att åka dit och hjälpa henne med sprutan, tur att det är den sista :)


När mamma slutar vid 13.00 åker vi nog till den nya outletbutiken som har öppnat, hoppas de har något kul! Skulle behöva köpa ett nytt spjälskydd också, det vi har är för kort så Gina sparkar ut benen mellan spjälorna, vilket kan bli dumt!


Det var dagens planer, nu ska jag klä på mig!
 

Gottgottigottgott

Hellööö!


Inatt kunde jag inte sova för Gina lät så mycket :P Hon lät ungefär som en bil som inte ville starta när hon sov, haha :) Vaknade iallafall runt 08.30 imorse. Då fixade vi oss och sen åkte Gina och jag till pappa. Där var hans gamla jobbarkompis Jesper och hans söner.. Vi fikade lite och sen åkte dem hem. Då åt pappa och jag lite lunch :) Runt 13.00 åkte Gina och jag till mormor och drack kaffe och hjälpte henne med sprutan. Sen bar det av hemåt!


När vi kom hem stoppade jag Gina i vagnen direkt och så gick vi till måsta äng och röstade och sen gick vi till affären.


Nu på kvällen har jag lagat en lasagne och en tacogratäng, gott :) Tog en vals med dammsugaren också, behövligt! Har precis ätit lite annanas och snart blir det tv gluttande!


Trötter

Hejsvejs!


Igår var Gina och jag hemma hela dagen. Hon hade fortfarande lite feber och var ganska kinkig så det kändes bäst att stanna hemma och vila. Pappa kom hit en stund och drack kaffe på förmiddagen och när han hade åkt tog Gina och jag en tupplur :) Resten av dagen hände det inte så mycket, jag satte upp lite gardiner och plockade lite bara :)


Idag har jag tvättat massor. Tänkte också ha storstädning men jag hann inte med mer än köket så jag får fortsätta imorgon. På eftermiddagen åkte vi till sjukhuset och hälsade på morfar och Kristians farfar. Efter det åkte vi till mormor och drack kaffe. Jag gav henne sin spruta också för hon vågar inte ta den själv :P På hemvägen köpte vi pizza och nu på kvällen har jag vikt all tvätt och tagit mig ett bad.


Nu ska jag moffa chips och kolla på tv :) Natti!


Lite shopping

Mina lilla älskling började sin dag med att lägga en jättebajs :D Vi klädde på oss och gick till ica och hämtade ut två paket. Det ena paketet innehöll strumpor till Gina och det andra var mina kläder från Ellos som jag har beställt :D Varje gång jag får paket från Ellos är det som julafton för mig :D Haha! Jag hade köpt några tröjor, en kjol och ett par jeans. Kjolen och jeansen hade jag väntat massor på men dumt nog var de för stora! Så jag får helt enkelt byta dem :)


Nu håller Gina på att somna igen så jag ska ta och packa skötväskan och sen bär det av till sjukhuset :)


Torsdag

Godmorgon! Här sitter jag och har det bra :P Vaknade vid 06.00 imorse av att Gina ville ha mat. När hon hade somnat om gick jag upp och åt frukost, duschade och fixade mig. Skönt att ha sånt klart när hon vaknar, och så får man lite egentid på köpet :) Inatt har vi sovit bra! Dumt nog har Gina börjat äta två gånger/natt igen nu när hon är sjuk, hoppas det inte blir en vana för hon sov ju så bra förut. Men sånt är livet :)


När lilltösen vaknar tänkte jag att vi skulle ta en sväng till affären och hämta ut mina paket :) Straxt innan 12.00 åker vi och hämtar mormor och sen blir vi nog kvar där och hjälper henne lite hemma under eftermiddagen :)


Ha en toppendag!


En dag på sjukhuset..

Imorse ringde jag bvc eftersom Ginas hosta inte verkar vilja bli bättre och de sa att vi skulle ringa till barnmottagningen så det gjorde vi. Där sa de att vi skulle komma upp så vi klädde på oss snabbt och sen åkte vi. När vi kom dit vägde vi Gina och tog tempen. Hon vägde 7095 g och hennes temp låg på 37,8 :/


Efter en stund var vi tvungna att gå för jag hade en sjukhustid klockan 11.00. Vi knatade dit och väntade i evigheter! Efter en halvtimma frågade jag när det skulle bli min tur och då var läkaren försenad så då struntade jag i besöket och bokade om min tid. Vi gick tillbaka till barnmottagningen och väntade ett bra tag. Tillslut kom världens tråkigaste läkare och hämtade oss. Han presenterade sig inte utan frågade bara vad jag var orolig för. Då sa jag att Gina hade hosta som inte verkade vilja ge sig. Till svar fick jag att en hosta inte kan ge sig på bara några dagar! Han lyssnade lite på bröstet och i öronen på Gina, sa att allt var bra och sen gick han.. Jahaja tänkte jag!


När vi var klara där gick vi till mormor och hälsade på. Vi pratade en stund och sen körde jag upp henne till morfars avdelning. Där hade vi möte med en kommuntant om boende till morfar. Mötet gick fint och vid 15.30 åkte Gina och jag hem.


Imorgon ska vi till sjukhuset och skjutsa hem mormor och hjälpa henne lite :)


Min lilla älskling!

Inatt har vi sovit lite halvilla som vanligt.. Gina har hostat en hel del så vid 04.00 tog jag upp henne och så myste vi en stund :) Jag ringde även sjukvårdsrådgivningen och hon sa att om Gina verkar ha svårt att andas bör vi åka till akuten men efter ett tag somnade lillbruden om så det var ju skönt :) Jag hoppas att hon inte hostar lika mycket inatt. Det gör ont i mitt mammahjärta att höra henne så förkyld :( Önskar liksom att jag kunde ta över hennes sjukdom men tyvärr går inte det så vi får göra det bästa av saken.


Idag har vi inte planerat något alls, det blir att ligga hemma och mysa och kurera oss :)


Sleepless nights..

Godkväll på er!


Igår hade vi lite att pyssla med. På förmiddagen åkte vi till mamma och åt frukost med henne och pappa. Kristian skulle jobba så jag hade ingen lust att sitta hemma. När vi hade ätit körde jag pappa till hållsta så han kunde hämta sin bil och sen åkte vi tillbaka och mötte mamma. Då knatade vi upp till sjukhuset och hälsade på stackars mormor som har brutit benet och morfar som har problem med hjärtat. Men de mådde bara bra båda två :) Trots omständigheterna..


Efter besöket åkte vi ner på stan och köpte present åt Ginas kusin Maja som fyllde år och sen åkte vi dit på kalas. Det var trevligt men varmt :P Men så blir det väl när det är mycket folk på en och samma plats :)


Natten har varit jobbig. Gina har gnällt massor och hon har inte velat sova :/ Stackars liten är jättesnorig och hostig. Vi fick låna sovpuckar av Maarit att ställa under sängen och de funkar jättebra :) Men sova ville hon ändå inte. Lite sömn har vi iallafall fått.


Idag åkte jag till mamma vid 13.00 och lämnade Gina medans jag var på möte. Efter det gick vi till sjukhuset och hälsade på morfar och mormor igen. När vi kom hem vid 15.30 somnade jag som en stock i sängen och när jag vaknade hade min älskling gjort mat :)


Nu har Gina precis somnat för natten och jag ska kika lite på datorn innan jag lägger mig och glor på tv :)


Lördag

Inatt sov Gina något bättre än natten innan men inte jättebra.. Så kan det vara, tror att hon börjar blir förkyld.


Jag har sprungit upp och ner till tvättstugan nästan hela dagen, skönt att ha allt rent igen :) Vi har också hunnit med en sväng till tippen och kastat lite skräp som bara är ivägen.. Mer än så händer inte, nu ska jag beställa lite kläder, jag behöver byxor till vintern :P


Fröken krångel

Natten har varit jobbig.. Precis när jag hade somnat igår, strax innan 23.00 så vaknar Gina och gnäller. Vet inte vad det var så jag stoppade in nappen och då blev hon tyst. Jag kröp ner under täcket och precis när jagla huvudet på kudden så började hon gnälla igen.. Så höll vi på säkert tio gånger och tillslut gjorde jag iordning lite mat åt henne för efter maten brukar hon kunna somna, och mycket riktigt så gjorde hon det.


Efter någon timma började hon gnälla lite igen och efter lite krångel med nappen så somnade hon om. Så höll hon på några gånger.. Hon fick mat vid 04.00 igen och då sov hon till 07.00.


På förmiddagen har vi bara vilat oss lite, det behövdes. Vid 11.30 åkte vi och hämtade Camilla och Alexander och sen åkte vi till Coop och handlade lite. Jag köpte faktist coops egna blöjor åt Gina, de kostar 149 för två paket medans Libero (som vi brukar ha) kostar 109 kronor styck.. Det skadar ju inte att testa :) När vi hade handlat klart åkte vi tillbaka till Camilla och drack kaffe och lekte lite med de små liven :) Vi fick också massor av kläder och leksaker åt Gina, perfekt! Det tackar vi för :)


Ikväll står det mys på schemat! Vi ska äta kött och strips till, smaskens!


Lite hjälp tack..

Jag försökte greja lite med min blogg men som vanligt krånglade jag mest till det hela.. Skulle vilja få in en ikon på min sida :) Men jag är inte så smart.. Någon som kan hjälpa? :)



Tre månader

Idag blir vår tjej tre månader :) Tiden går riktigt fort tycker jag! Och idag hörde vi henne skratta för första gången, riktigt mysigt!


Vi mötte Emma vid badhuset idag på förmiddagen. Vi plaskade en stund och sen gick vi och mötte Linn. Då lunchade vi på Waynes och runt 13.30 åkte vi hemåt och sov en stund ;)


Nu på kvällskvisten har jag lagat pannbiff, potatis och brunsås :) Det blev inte av att jag gjorde det igår så det fick bli idag istället :) Mer har inte hänt förutom de vanliga kvällsrutinerna med Gina :)

Här kommer en tremånaders bild, lite suddig men det får duga :)




Fina fisken

Hej hopp!


Idag skulle jag till barnmorskan och sätta in spiral men så blev det icke.. får helt enkelt vänta till nästa månad istället :) Istället åkte jag och Gina till pappa och hälsade på. Drack kaffe och satt där en stund. När Gina blev trött åkte vi hemåt och hon somnade ganska snabbt. Mer har inte hänt idag, bara slöat :)


Gina har inte fått någon feber från vaccinationen som tur är :) Hoppas att det inte blir något heller, men det tror jag inte :)


Senare ska jag iväg och handla och sen blir det pannbiff till kvällsmat :)



Vaccination

Imorse gick jag upp vid 07.00 :) Då tog jag mig en dusch, fixade mig, åt frulle och diskade alla nappar och flaskor :P Klockan 09.00 väckte jag Gina och vi tog bilen till motorcentralen för lagning! Därifrån gick vi hem till mamma och drack kaffe. Mötte lilla Ulla på vägen också, det var inte igår! Mysigt :)


Mamma och jag gick ner på stan och åt lunch (Gina följde såklart med men hon gick inte). Åhlens blev det. Sen gick bebben och jag till bvc för vaccination. Gina var superduktig! Hon grät precis när hon fick sprutorna men sen var hon glad lika snabbt igen :) Hoppas hon slipper feber. Dock tror jag det kan komma för hon är gnällig :( När det var färdigt gick vi till motorcentralen och hämtade bilen och så bar det av hemåt.


Imorgon ska jag till mvc 11.30 och stoppa in en spiral i nederdelen.. Efter det blir det lugn så tösen får kurera sig!


Bilder på sovrummet blir det inte idag för jag är inte färdig ännu.. Kanske imorgon :)


Dåligt med inlägg..

Som vanligt är jag dålig på att blogga på helgerna.. men så är det :) Jag umgås med min familj då istället :P


Stockholmsresan i fredags var iallafall lyckad :) Och kan ni tänka er att det finska bandet var faktist bra, även fast jag inte förstog ett ord :P Vi kom inte i säng förrän 04.00 och så skulle vi upp 08.00 igen för att hinna med tåget hem på lördagen :P Men Gina fick vara med pappa och Daniella en stund på dagen så vi fick sova lite :) Vår lördag blev alltså väldigt slö!


Igår hade jag en storstädar dag! Gina fick vara med Kristian hela dagen så jag städade och tvättade massor. Det är så rent och fint i lägenheten nu så ni anar inte ;) Vi hann också med att fira Kristians pappa som fyllde år. På kvällen jobbade Kristian några timmar så jag och Gina åkte till pappa och sa hej.


Inatt sov Gina från 18.30 till 12.15!!! Hon vaknade för mat 05.00 och 08.00 men resten av tiden sov hon, sömntuta :P Hon har varit vaken hela dagen idag också och det var ju trevligt :) Vi har fått hjälp av mamma att möblera om i sovrummet. Nu står Ginas säng på andra sidan sovrummet och tvn är flyttad.. Om jag hinner ska jag fixa lite därinne imorgon så lägger jag ut en bild.


Imorgon ska vi åka och lämna in bilen när vi vaknar och klockan 13.00 ska Gina vaccineras. Vi får se om det händer något mer!


Natti!


Stockholm.. igen

Jahaja, då var det fredag igen! Behagligt måste jag säga..


Idag vid 11.30 åkte vi till mamma. Hon fixade sig lite och sen åkte vi till Rusta och Willys och handlade lite. Åkte och lämnade allt och sen åkte vi med alla saker till mamma. Gina ska sova där inatt så det blir lite saker :)


15.00 åkte jag hemåt och duschade och fixade till mig litegrann och så packade jag väskan som vi ska ha med oss till Stockholm. Vi ska ju på någon finsk konsert ikväll :P Höhö, jag lär inte begripa ett ord men jag följer väl med och ser glad ut :)


Ha en trevlig kväll!


En hektisk dag

Som sagt åkte vi till mödravården imorse. Vägde mig, kollade blodtryck och blodsocker och pratade lite. Blodtrycket var väldigt högt men hon sa att det nog berodde på att jag var stressad men allt annat var bra :)


När vi var klara där åkte vi till mamma och drack kaffe med henne och pappa. Sen knatade vi ner till badhuset. Mamma badade med Gina och jag agerade fotograf pga tjejveckan :P Höhö! Vi var där fram till 11.00 ungefär. Då tog vi en sväng på stan och sen köpte vi med oss lunch hem till mamma.


När maten var uppäten gosade jag lite med Gina och sen körde jag mamma till jobbet innan vi åkte vidare mot tandläkaren. De kraffsade i munnen på mig och det gjorde ONT! Det gör det fortfarande.. men så är det :)


Nu på kvällen har jag tvättat, hängt tvätt, ätit, duschat, packat Ginas väska och diskat flaskor. Snart blir det tv och sömn för mig, huvudet bultar! Nattinatti!






Sömnig

Morrn på er!


Vår stockholmstripp igår blev lyckad! Vi åkte ungefär 14.30. Då begav vi oss till mammas kusin Clabbe som har flyttat till Ekerö, fint!!! Där fikade vi och tog en liten promenix till badet. När vi åkte därifrån igen såg vi en häst med sadel och träns somsprang omkring på vägen.. Gissar att någon hade ramlat av, dumt!


Vi tog också en sväng förbi Anders Bagges hus, mest på skoj ;) Det fanns ett hus till salu brevid hans hus, vi funderade på att köpa det :P Haha! Sen åkte vi runt och kikade lite innan vi begav oss hemåt. Stannade också till på Max i Södertälje och åt, under tiden passade Ingeborg på att bajsa i bilen :D Hon var dålig i magen stackarn :/


Idag ska jag på efterkontroll klockan 08.00. Efter det bär det av till mamma och sen blir det badhuset med min lilla tös :) Klockan 15.00 ska jag till tandläkaren också så vi har fullt upp!


Nu ska jag gå och packa badhus grejor och skötväska :)


Stockholm

Hallå allihopa!


Vi har haft en seg morgon. Gina har sovit till 10.00 och jag måste ligga brevid henne annars sover hon inte på dagarna så jag glodde på tv :P Nu har jag precis tagit en snabbdusch och diskat alla nappflaskor och Gina ligger i babygymmet och busar :)


Idag ska vi till stockholm med mamma och hälsa på hennes kusin, blir nog trevligt :) Skriver mer ikväll om jag hinner :)


RSS 2.0