Kväller

Nu har vi varit iväg hos mamma och vattnat hennes blommor. Gick bra.. tror jag, hoppas jag inte dränkte dem bara :P Höhö!

När vi kom hem tog Gina en dusch med mig, hon verkade tycka det var mysigt :) Just nu är jag så trött att jag skulle kunna svimma!!!

Någon kommenterade om att ligga ner och amma på nätterna och det har jag testat men hon får inte riktigt tag då och så tappar hon greppet hela tiden så jag måste sitta upp för att hon ska få i sig :/

Nu ska vi gå till sängen! Natti


Bvc

Idag var vi på bvc igen :) Det är riktigt skönt att ta en promenad dit! Nu väger lillskruttan 4140 och är 54,5 lång! Sist vägde hon 3800 så det är perfekt :) Skönt att tuttarna gör nytta iallafall :P

Det gick inget vidare med ersättningen igår, hon åt bra men det tog ändå bara två timmar innan hon ville ha mat nästa gång. Vet inte hur jag ska göra för att få sova.. Jag pratade iallafall om amningen på bvc. Min rygg är totalpaj nu när jag ammar så hon tyckte jag skulle fundera på om jag ville fortsätta amma eller om jag ska börja med ersättning istället. Vi får se hur det blir med sen saken.

Ikväll ska jag iväg till mamma och vattna hennes blommor, det blev inget av med det på dagen. Mer än så händer nog inte.


Ersättning

Godkväll!

För en stund sedan glodde vi på filmen Farsan som jag och Jennifer hyrde förut när vi var i affären :) Den var skojig måste jag säga! Just nu håller jag på och gör ersättning åt Gina. Tänkte försöka ge henne det ikväll för jag har hört att det tar längre tid för kroppen att smälta än vad bröstmjölk gör så förhoppningsvis kan vi få sova lite längre mellan måltiderna inatt, det skulle verkligen behövas!

Imorgon ska vi till BVC igen. Lilltösen lär ju ha vuxit så mycket som hon käkar :P Men man vet aldrig! Måste också hem till mamma en sväng för jag har lovat att vattna hennes blommor nu när de är i London!

Natti!


hej sandra =)

Hoppas att det duger =)
måste dra nu, ring om ja ska ändra något.
Puss påer!

/Cattis


Tisdag

Hejhallå!

Inatt har Gina vaknat och ätit varje timma :O Förstår inte hur hon gör! Hon äter ganska mycket varje gång också så jag kan inte begripa hur allt går ner i den där lilla magen.. Men så är det!

Imorse sov vi till 09.30. Behagligt men jag har kunnat sova längre. Skulle kunna sova ett halvår i sträck om jag fick men det får jag inte.

Jag har precis lyckats få i mig frukost.. det var på tiden. Ska snart fixa mig och sen går jag och Jennifer ner till Måsta och käkar lunch. Såklart följer Gina med men hon får ingen pizza! Hon ligger och sprattlar i sin babysitter nu, ser ganska mysigt ut :)



Skrikbarn

Idag har Gina haft en skrikdag.. Hon vaknade 10.00 och har varit vaken hela dagen! Hon har skrikit och skrikit och det ända som har dugit är tutten. Nappen har hon vägrat ta så jag har agerat napp istället. Det har varit alldeles gräsligt jobbigt men sånt är livet. Hon somnade tillslut 18.00 och så vaknade hon 19.00 igen och åt. Hoppas hon sover bra inatt nu när hon var vaken hela dagen.

Nu ska jag lägga mig och koppla av, det behövs!


Design

Någon som vill hjälpa mig med bloggdesignen? :) Vill ju ha Gina med på bloggen nu när hon finns till :)

Ska mysa med min man nu! Nattinatti!


Bebismys

Har precis legat och gosat med Gina :) Tillslut somnade hon på min mage så jag la ner henne i sin säng.

Här kommer lite bilder på skruttan :)







Det är mest sovbilder.. Måste bli bättre på att ta bilder när hon är vaken :P



Söndag

Trött som fasen.. som vanligt :P
Dunkande huvudvärk.. som vanligt.

Min nya vardag :P Men jag har det ganska mysigt mellan varven också :)

Idag ska jag och Gina på min kusin Emmas två års kalas :) Ska bli mysigt! Men först måste vi iväg och köpa present, vilket inte är det lättaste.. Vad köper man till en två åring? Ingen koll! Något blir det väl iallafall :)

Nu ska jag hoppa in i duschen!


Midsommar

Blev inget skrivande igår, min dag var lite för hektisk för att hinna med bloggen :P

Vi vaknade iallafall 05.00.. Suck! Då var lilltjejen pigg och ville absolut inte sova så vi låg i stora sängen och gosade fram till 07.30.

På förmiddagen var vi på stan och köpte present till Jennifer och Kristians farfar och så köpte jag lite kläder, det behövs :P När vi kom hem igen gjorde vi oss alla iordning och sen bar det av till Klippbergen där vi grillade och åt hela kvällen :) Det var trevligt men tråkigt nog var jag så trött att jag blev en zombie mot kvällen.. Men så får det vara när man har bebis i huset :) Vid 22.00 åkte vi hem och jag somnade nästan direkt!

Idag har jag bestämt mig för en slödag :) Kan vara skönt ibland.

Har inget mer att säga, hejsvejs!


Idag då?

Ni anar inte hur underbart jag har sovit inatt! Tror inte att jag har fått så mycket sömn sedan Gina föddes :) Hon somnade vid 21.00 igår och första måltiden blev 00.30. Hon åt i tio minuter och sen sov hon ända till 04.00! Åt tio minuter då också och sen var det matdax vid 07.00, sen sov vi ända till 09.30! Alldeles underbart :)

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, det är ju fint väder så en liten sväng med barnvagnen tackar jag inte nej till :) Fast jag gillar inte att gå när jag inte har ett mål så jag får planera vart jag ska först :P


Ute i solen

Imorse kom mamma och hämtade mig och Gina vid 08.30. Vi packade ihop barnvagnen och sen begav vi oss ut till morfar och mormors stuga i vilsta :) Där har vi tillbringat dagen, jag i solen och Gina i sin vagn i skuggan :) Hon sov nästan hela tiden så hon verkade trivas med att ligga utomhus :)

Vi kom hem för ca en timma sedan. Jag har tvättat av Gina och bytt hennes blöja och själv tog jag mig en dusch för det blir svettig ute i solen! Nu ligger min lilla prinsessa brevid mig i vår säng och tittar runt och hickar lite :)

Hoppas på fint väder imorgon också för då kanske det blir lite mer solande :)


En mammadag

Hejhå!

Mamma kom och hämtade oss straxt innan 13.30. Då begav vi oss till McDonalds och Statoil. Handlade det vi skulle ha och sen for vi till Jysk och hämtade vårt andra nattduksbord. Efter det skulle mamma till pingstkyrkans loppis :P Gina och jag väntade i bilen, det där med loppisar är ingenting för mig :P När mamma var färdig åkte vi till babyproffsen och köpte solskydd till bilen och en spegel så man ser lillsnuttan när vi åker bil eftersom hon sitter i baksätet :)

När allt detta var uträttat bar det av hem till mor. Där drack vi kaffe och sen kom Kristian och hämtade oss efter jobbet :) Nu har vi ätit lite mat och jag ska ta mig en dusch! Imorgon skriver jag nog ingenting på förmiddagen för vi ska ut till morfar och mormors stuga och glassa lite :)


Personnummer

Igår fick vi hem papper med Ginas personnummer :) Nu sitter jag och ska fylla i hennes namn så allt blir rätt :) Vore ju dumt om jag skrev fel namn, haha! Men det ska jag låta bli!

Lillskruttan har precis ätit.. som vanligt! Hon har varit jättesnuttig hela natten och nu på förmiddagen och nappen verkar inte duga. Lite halvsegt att slänga fram tuttarna såfort hon är lite gnällig..

Jag har haft frossa i flera nätter nu! Vet inte var den kommer ifrån men jag har haft så sen vi kom hem från bb.. mjölkstockning är det inte heller, bara extrem frossa som går över lika fort igen. Knepigt.. Aja!

Idag ska vi med mamma till McDonalds och Statoil :) Efter det bär det av till Jysk så jag kan hämta vårt andra nattduksbord, det fanns bara ett hemma häromdagen när vi handlade. Mer än så händer nog inte idag, skulle behöva sova lite för jag har ständig huvudvärk men det får man väl göra i graven :)


BVC

Blev inget inlägg igår, hade helt enkelt inte tid :)

Vi började iallafall dagen med att knata iväg till BVC till klockan 10.00. Gina väger nu 3500 och har gått upp 290 gram sen i tisdags, inte dåligt :P 53,5 lång är hon så det går frammåt :)

När vi var klara där gick vi till stan och mötte min pappa. Vi gick runt på stan en stund och sen mötte vi mamma och Daniella och så bjöd pappa på lunch på Åhléns :)

Vid 13.00 gick jag hemåt igen och då satte jag mig på en bänk så Gina fick käka lite och vid 14.00 gick vi till Slagsta glass och mötte Emma. Vi åt glass och vi fick ett gips set av henne så vi kan göra avtryck av Ginas hand och fot. Toppenkul :) Kom inte hem förrän 16.30 och då blev det mat och mys :)
 


Lasagne

Har precis haft besök av Camilla, Håkan, Tindra och Alexander :) Gina fick en lite kanin och en jättesöt mysdress som hon kan ha när hon blir lite större :) Det tackar vi så mycket för!

Nu håller jag på och gör lasagne :) Den står i ugnen och jag hoppas den blir god för jag är hungrig ;)


Söndag

Hej hopp! Inatt har jag sovit alldeles underbart! Eller kanske inte underbart men så bra man kan med en bebis hemma iallafall :P Hon har vaknat för mat 00.30, 02.30, 05.30 och 09.30. Helt perfekt :)

Om en stund kommer Håkan, Camilla, Tindra och Alexander hit och hälsar på :) De måste ju se lilla Gina :)

Nu ska jag klä på tösen! Hejdå


Lördag

Natten har varit bra måste jag säga.. Hon har vaknat varannan timma för mat och sen somnat om igen så inget krångel iallafall.. Själv är jag trött! Men så får det väl vara, hon måste ju ha käk.

Vet inte vad som händer idag.. Mamma och Daniella skulle iallafall komma förbi om en stund men mer än så är inte planerat. Vet inte om jag orkar göra så mycket mer.. det visar sig.


Lite sömn

Har äntligen lyckats sova en timma iallafall och det var otroligt skönt, även om jag fortfarande är så trött att jag skulle kunna somna stående.. Aja! Nu har lilltjejen precis ätit och nu sover hon i sin säng igen.

Själv sitter jag och väntar på att Kristian ska komma hem. Hatar när han inte är hemma och jag kan inte förstå hur jag ska överleva när han börjar jobba nästa vecka.. Ingenting jag ser fram emot. Sånt är livet!

Resten av kvällen kommer tillbringas med något gott framför tvn.


Krångelnatt

Halloj!

Kan börja med att berätta om gårdagen. Vi tog oss en promenad till stugan, dock gick vi vilse bland alla hus så promenaden blev extra lång.. När vi väl var framme grillade vi lite hamburgare och runt 15.00 gick vi hem igen.

Vid 16.00 kom Cattis och hälsade på :) Vi myste med Gina, drack kaffe och pratade, trevligt att bli lite uppdaterad om vad som händer i världen :P När hon hade gått åkte Kristian till västerås så jag och Gina blev själva.. Hon har krånglat precis hela natten så jag har inte fått många timmars sömn. Nu sover hon äntligen men jag kan inte somna även fast jag skulle behöva.

Kristian är i västerås nu också så jag ska lägga mig i sängen och glo på tv.


Nej ni

Orkar inte berätta om dagen, gör det imorgon istället. Ska lägga mig i sängen och vila och hoppas att Gina kan sova en stund nu.. Godnatt


I'm tired

Morrn!

Trött är jag ska ni veta! Men så är livet :) Går inte att somna om heller så jag får väl gå här och vara trött..

Vi vaknade 06.30 idag, då ville skruttan ha käk. Sen somnade vi i våran säng en stund till.. När vi vaknade fick Gina bada med sin pappa :) Hon verkade tycka det var mysigt. Just nu har hon precis ätit så hon ligger i sin säng och låter lite.

Idag kommer Cattis hit på besök, ska blir kul :)


Besök

På eftermiddagen åkte Gina och jag iväg till min morfar och mormor. Satt där en stund och pratade och fikade och vid 16.30 åkte vi ut till min farmor och farfar. Blev prat och fika där med innan vi åkte hem vid ca 18.00.

Hemma hade min darling gjort mat så jag åt lite och sen var det Ginas tur att äta :)



Här ligger hon nu är och är pigg :)



Onsdag

Hej hopp!

Det blir lite glesare mellan inläggen nu när man är mamma ;) Men det får ni stå ut med :)

Idag vaknade vi ca 06.00 av en hungrig och pigg liten brud :P Hon fick mat och sen hade vi mys! När hon somnade om åt vi frukost och sen passade jag på att sova en stund till. Sen testade vi att handla mat från Ica Ekängens hemkörning :) Leveransen kommer imorgon så det blir toppen!

Nu sover lilltjejen på sin pappas mage :) Vi ska åka till min morfar och mormor om en stund är det tänkt! Ha en toppendag :)


Tisdag

Hej hallå!

Inatt har vi sovit helt ok.. Jag somnade redan vid 20.00 igår men det får man göra när man springer uppe på nätterna :) Gina har vaknat nästan en gång i timman för mat. Jag vaknade till under natten och frös så jag skakade.. Blev rädd att det är mjölkstockning på G eftersom jag har knölar i tuttarna, så jag hämtade Gina så hon fick tömma tuttarna lite och då blev det bättre :) Vi gick upp och bytte blöja vid 07.00 imorse och då ville hon inte somna om så vi la oss i sängen och gosade alla tre :)

Vid 10.30 hade vi tid på bb igen för vägning. Gina och jag åkte hemifrån straxt innan 10.00 så vi var framme på bb ca 10.20. Vid 11.00 hade fortfarande ingen kommit och hämtat oss så jag gick och frågade om de hade glömt bort oss.. Tydligen var de försenade :/ 11.30 fick vi äntligen komma in! Gina vägde 3510 nu så hon har gått upp :) Barnmorskan sa att det var ovanligt att de går upp så fort men det var ju bra iallafall!

Nu är vi hemma och har precis lunchat. Tror vi ska ut till stugan om en stund, vore skönt att komma ut lite :)


Lite shopping

Hoho! Nu har vi varit iväg en sväng.. Började med försäkringskassan där jag lämnade in mitt moderskapsintyg. Nästa stopp blev apoteket för att köpa en ny natt bh och en bröstpump. Sen blev det åhlens där vi köpte lite småkläder åt vår lilla dam :) De flesta kläder vi har hemma är för stora ännu så det behövs lite mindre kläder. Dock köper vi inte för mycket eftersom hon snart kommer ha växt ur dem :P

När vi var klara på stan åkte vi till Jysk och köpte nattduksbord, utemöbler och en byrå till Ginas kläder :)

Nu är vi hemma och Gina sover. Jag har precis ätit lite och Kristian skruvar ihop byrån :)


Måndag

Godmorgon! Börjar med att tacka för alla gratulationer :) Jag blir så glad! :D

Igår kväll var Ginas farmor, farfar, fastrar och en av kusinerna här och hälsade på :) Hon fick massor av fina kläder, sängkläder, en badcape, en nalle, en filt, nappar och blöjor. Tack för allt, det är sånt som går åt :) Vi fick också låna en babysitter och en amningskudde, helt perfekt! Gina blev en liten vandringspokal som alla ville hålla i och hon verkade ganska nöjd med att umgås med släkten :)

Natten har varit toppen! Hon gnyr lite varannan timma så då får hon lite tutte :P Och så äter hon i tio minuter innan hon somnar om och vi kan lägga tillbaka henne i sin egen säng. Hoppas att det fortsätter såhär för det funkar alldeles perfekt :)

Vi vaknade vid 07.30 idag. Då fick Gina mat och sen somnade hon igen. Vi åt lite frukost och jag ska väl duscha och fixa mig om en stund. Planerna idag är att gå till försäkringskassan och pyssla lite. Måste också till apoteket och köpa en bröstpump så jag inte får mjölkstockning :O

Nu låter vår lilla prinsessa igen så hon ska få lite käk :)





Bilder

Nu har vi äntligen fått komma hem :) Känns bra och Gina verkar trivas! Hon har ganska nyligen fått sitt första bad och nu sover hon i sin säng. Hon är jätteduktig på att sova i sin egen säng så jag håller tummarna för att det håller i sig!

Mamma, pappa och Daniella var här för en stund sen. Gina fick lite kläder och en sängmobil :) Tack!

Lite bilder kommer här!


Jag med lustgas


Ute med gåbordet :P


Nyfödd Gina och trött mamma :)


Lilla Gina med dropp


Såhär sött sover hon i sin säng just nu :)


Hemgång? Hoppas!

Godmorgon!

Ni anar inte hur underbart jag har sovit inatt! Vi fick lämna Gina till avdelningen under natten så vi fick sova ut, det var välbehövligt! Tack personalen :) De kom in med henne när hon ville äta :)

Just nu sover lilltösen och Kristian och jag har precis ätit frukost. Hoppas på att få åka hem idag om hennes blodsocker fortfarande är bra. En vecka på sjukhus utan att en vara sjuk är skittråkigt :P Men Ginas hälsa gå först!

Nu ska jag pussa på min man, han får inte glömmas bort!!




Förresten..

Måste ju lägga upp bebis gissningarna!

Pappa 23/5
Camilla 1/6
Mamma 2/6
Rebecca 3/6
Milla 4/6
Kristian 5/6
Maarit 6/6
Lillcattis 6/6
Pine 7/6
Elinore 8/6

Ulrika 9/6
Emma 10/6
Jag 12/6


Lilla prinsessan!

Nu är vår lilla Gina född! 9/6 kl. 14.51 kom vårt lilla mirakel till världen! 3475 gram och 51 cm lång, alldeles perfekt :)

Förlossningen var långdragen och gräslig men den berättar jag om en annan gång!

Just nu är vi på bb. Gina har lågt blodsocker och har fått dropp i några dagar så det har blivit bättre. Nu är droppet borta och vi hoppas att hennes blodsocker vill fortsätta hålla sig bra så vi får åka hem snart. Det blir lite långtråkigt här.. Inatt ska Kristian sova här med oss och han tog med sig datorn så jag kan hålla mig någorlunda uppdaterad i världen!

Det blir fler blogginlägg när vi kommer hem igen, tills dess får ni ha det fint!


Nu får det vara

Har inte sovit något sen vi kom hem men har iallafall ätit och vilat.

Nu känns värkarna för jobbiga så vi åker in och blir kvar där. Hoppas på en liten bebbe snart :)


Hemma igen..

Var inne på undersökning nyss och jag var öppen 4 cm nu.. Jag fick välja själv om vi ville stanna kvar eller åka hem men jag ville hellst hem så vi får sova lite så jag fick några citodon med mig. De hjälper inte massor men jag orkar inte gå runt på förlossningen i evigheter.

Nu ska vi försöka sova lite så vi orkar med en förlossning. Ikväll eller inatt åker vi nog in och förhoppningsvis föder lite bebis :)


Åker och kollar..

Har precis ätit lite, smakade bra! Nu ska vi till förlossningen igen och kolla, hoppas på att få stanna men jag tvivlar på det.. Lär iallafall få något bättre smärtstillande än alvedon.

Skriver mer när vi är hemma igen om vi inte blir kvar.


Vider

Var och kissade nyss och hittade lite slempropp.. tog en dusch och skulle "duscha bort den".. Lättare sagt än gjort. Den där sega geggan (ursäkta infon) var bland det vidrigaste jag varit med om! Blod, kladd och äckel! Jaja, nu är hela borta iallafall och jag traskar runt med en binda.. Har inte använt binda på sisådär två år så det är inte min starka sida.. men det kanske blir :P Höhö!

Korkad info, ja! Men jag har inget bättre för mig mellan värkarna än att blogga ;)


Trött morgon

Här ligger jag och har ont, precis som igår.. Värkarna blir regelbundna och plötsligt avtar dem, riktigt irriterande! Just nu kommer de med ca 7 minuters mellanrum och de gör så ont att jag snart inte står ut hemma.. Ska ringa förlossningen lite senare tänkte jag, får se vad de ha att säga.

Har fått ungefär fyra timmars sömn inatt, mer än så går inte. Nu ska jag snart duscha lite.


Seg väntan

Det händer inte mycket här.. Hade ca 6 minuter mellan värkarna förut och trodde det började bli dax men då la de av! Surt.. nu är de igång igen men oregelbundna.. Kommer bli en låååång natt, skulle behöva lite sömn men det kan bli dålig med det..


Update!

Nej ingen bebis ännu!

Vi var nyligen inne på förlossningen och jag blev undersökt. Förstod att vi skulle få åka hem igen men man ville ändå ha koll. CTG såg fint ut och jag var öppen 2 cm, alltid något.. Slemproppen kommer ut så fint också (äcklig) så det är väl ett tecken på att det är dags ganska snart iallafall :) Värkarna hade inte slutat utan de hade bara flyttat på sig :P Men det kunde ju icke jag veta :)

Nu sitter jag bara och har ont lite då och då.. inte så märkvärdigt ännu, även om det känns. Har precis släng in en maskin tvätt så vi har lite rena kläder om vi behöver åka in..

Skriver mer senare!


No babies

Är kvar hemma.. värkarna har försvunnit :/ Men det har iallafall kommit en liten bit slempropp.. om någon är intresserad :P Och jag bajsar friskt vilket också tydligen är ett tecken :P Höhö! Smärtan har förflyttat sig från magen till höfterna och korsryggen.. Det gör gräsligt ont kan jag meddela!

Tack för alla lyckönskningar, orkar tyvärr inte svara på sms just nu för det har blivit några stycken men jag uppdaterar här om det händer något :)


Hej hopp

Det händer inte så mycket här.. Värkarna kommer och går och jag ringde till förlossningen. Det sa att jag får komma in om jag vill men jag kände att jag vill vänta en stund, man blir ändå bara hemskickad igen :) Jag skulle ringa dit vid 09.00 igen och se hur det var då. Värkarna kommer ibland med 10 minuters mellanrum och ibland är det bara någon minut mellan.. Vi får se hur det blir, kanske kommer bebben idag, kanske inte :)


BF

Sitter här och har ont! Har varit vaken ca en timma nu och min TENS apparat är på :) Kristian sover och jag tänkte att han kan få göra det om det skulle bli bebbe idag :) Blir det ingen bebbe idag har jag iallafall en utvilad man ;) Nu frågade han om jag vill flytta till Säby? :S hihi!

Jag vet inte riktigt hur värkarna ska kännas.. Det kanske är förvärkar jag har? Har ju inte haft några sånna.. Aja, det visar sig. Nu ska jag traska upp och gå lite och sen blir det ett bad! Jag ska försöka uppdatera om det händer något :)


Gutten abend..

Jaha här sitter jag... Har lite ont i ryggslutet men roligare än så var det inte. Bf imorgon men jag tvivlar på att det händer något :P Hoppas kan man ju alltid göra :)

Ska snart lägga mig och glo på sommarkrysset och sen lär jag somna :) Nattinatti!


No problems!

Huvudvärken, yrseln och illamåendet är borta :) Skönt!

Tror jag ska äta lite snart..

Pappa 23/5
Camilla 1/6
Mamma 2/6
Rebecca 3/6
Milla 4/6
Kristian 5/6
Maarit 6/6
Pine 7/6
Elinore 8/6
Ulrika 9/6
Emma 10/6
Jag 12/6

Såhär ser listan ut just nu och ingen bebbe på G..


Fin dag

Nu har vi varit ute vid stugan en sväng och grillat korv :) Myspys! Vet inte vad jag ska hitta på nu.. Har ont i huvudet, mår illa och är yr.. Kanske beror på värmen? Sitter och funderar på om man ska ringa förlossningen och fråga men jag känner inte för att åka dit just nu :P Jag ska hinka vatten och så får vi se om en stund hur det känns då! Förhoppningsvis är det bättre.


Öronbarn

Morrn! Fint väder ute, trevligt..

Inatt har jag inte sovit något vidare.. Haft lock för öronen och de har gjort väldans ont! Imorse skulle jag få bort det där locket och det gjorde så ont att jag trodde jag skulle avlida och sen blev jag jätteyr.. Jag älskar mina öron.. not!

Har iallafall ätit frukost för en stund sen.. är fortfarande hungrig men jag orkar inte göra något mer så jag får väl vara hungrig..


Trötter

Nu är jag hemma! Min kära man lagar mat och jag är trött och har ont i huvudet pga värmen.. suck!

Vi ska äta om en stund så jag skriver nog inte mer idag, det blir en tidig kväll för mig. Sov så gott!


Sjukhusvistelse

Dagen blev inte riktigt som planerat.. Började med att åka till barnmorskan vid 10.00. Där klämmde hon på magen och allt var som vanligt. Sen var blodtrycket väldigt högt så hon gjorde om det några gånger och tillslut bad hon mig lämna ett urinprov. Det var 2+ protein i urinen så då skickade de mig till förlossningen.

Kom dit och fick ligga med ctg i över en halvtimma.. Sen kom en läkare och klämmde lite och sen gjorde de ultraljud och kollade moderkaka och navelsträng.. Allt var frid och fröjd och där var det inget fel på blodtrycket. 12.30 skickade de hem mig. Fick tid tillbaka både på måndag och tisdag för återkontroll och så skulle jag höra av mig om jag började må dåligt..

Då åkte jag och hämtade Kristian som skulle till studion och jag åkte till mormors land. Sen bar det av till mamma och här är jag nu. Har precis sovit en stund och nu ska jag fika :)


2 dagar kvar...

Godmorgon! Här sitter jag och ugglar :) Vaknade för en stund sedan och har duschat lite :) Kristian åkte precis iväg till jobbet med något papper och sen kommer han hem igen för han är ledig idag :) MYS!

Idag har jag lite att pyssla med.. Klockan 10.00 ska jag till barnmorskan.. Hoppas att de är sista besöket där men det tvivlar jag på :P Vid 12.00 ska Kristian till studion så då åker jag med till morfar och mormors stuga i vilsta :) Ska bli mysigt! Det är dagens planer hittills..

Frukost nästa!


Godkväll

Hämtade min kära man från jobbet vid 16.00 :) Åkte hem och åt kyckling, ris och currysås och efter det bakade jag lite negerbollar :) Just nu står de i kylen och kallnar..

Tänkte ta mig en dusch nu och sen blir det tv så jag säger godnatt nu :)


Det är lite soligt..

Nu har jag tillbringat ca 45 minuter på balkongen, längre än så går det icke.. Tog mig nyss en dusch igen och snart ska jag ta något att äta för magen kurrar :)

Dags att uppdatera bebbelistan igen :) Hoppas att någon på listan har rätt för så långt över tiden vill jag inte gå :P

Pappa 23/5
Camilla 1/6
Mamma 2/6
Rebecca 3/6
Milla 4/6
Kristian 5/6
Maarit 6/6 flicka
Pine 7/6
Elinore 8/6
Ulrika 9/6
Emma 10/6
Jag 12/6 flicka


Värme

Gick och la mig en stund efter förra inlägget och så vaknade jag till 10.30 :O Det var inte igår jag sov så länge! Men det var skönt :) Som vanligt vaknade jag i en stor pöl av svett, det börjar bli lite tröttsamt nu.. Jag är ju inte speciellt sjuk längre, bara näsan som spökar, så det värsta svettandet borde ge sig. Men icke!

Skulle vilja lägga mig på balkongen men då har vi återigen svettproblemet :P Och jag måste ju försöka hinka i mig vatten så jag inte får huvudvärk.. Får se hur det blir med den saken. Först en kalldusch!


Blogga om coolstuff och få ett paket!




Nu har vi färdigställt vårt taggsystem som består av ca 120 st smala kategorier. Taggarna finns på lite olika ställen på CoolStuff, bla kan du när du befinner dig på en produktsida se vilka taggar produkten tillhör och därmed enkelt klicka dig vidare för att se fler liknande produkter.

Nu vill vi pusha för våra taggar och erbjuder dig som har en blogg eller hemsida att länka till en valfri tagg och få ett prylpaket, en länk tillbaka samt ha chans att vinna ett fint pris!

Detta ligger i potten:

  • ALLA som lägger upp en länk får prylpaketet på bilden ovan bestående av 1 st lysdiodsficklampa med solceller, 1 st Kylmugg, 1 st Värmehjärta, 1 st Massagegubben och 1 st Ice Shooters 4-pack! Totalt värde 215 kr! Självklart skickar vi prylpaketet fraktfritt.
  • ALLA som lägger upp en länk (och pingar sin blogg hos Twingly) får automatiskt en länk tillbaka till sin blogg längst ner på taggsidan du länkade till. (detta gäller alltid - inte bara nu)
  • 1 person vinner en Vooni Internetradio värd 1195 kr

 

Detta ska du göra för att få prylpaketet och chansen att vinna Internetradion:

  • Tipsa och länka till valfri tagg från din blogg/hemsida!
  • Skicka ett mejl till [email protected] med dina adressuppgifter samt adress till blogginlägget där du har länkat till oss!

 

Du hittar alla taggar här: http://www.coolstuff.se/tag. Vi har taggar inom alla möjliga områden och även ett antal säsongsrelaterade taggar, så vi är säkra på att du kommer hitta någon som passar din blogg bra!


Torsdag

Godmorgon :)

Igår åkte vi hemifrån vid 17.00. Jag körde ner Kristian och hans jobbarkompis till Time Out. Efter det åkte jag till mamma en stund. Vid 19.00 var jag nere på stan och då gick jag och massa flickor till Grappa. Pizza blev det ;) De har för rackarns goda pizzor där! Pratade lite skit och det var väldigt kul att träffa alla, det var inte igår :) Karro kom också förbi med fina blommor och en chokladask, tack! :)

Vid 21.00 skulle de andra ut så jag gick till Royal Oak där Kristian satt och sen bar det av hemåt. Var hemma vid 22.00 och då somnade jag ganska snabbt :)

Imorse var jag trött och hade ångest när jag vaknade! Drömde att jag skulle jobba och det kände jag inte alls för när jag vaknade men sen kom jag på att det bara var en dröm :) Körde Kristian till jobbet och snart ska jag stoppa något i magen!



Blommorna från Karro :)


Lite lunch

Nu har jag varit till affären och postat mina paket. Passade även på att köpa lite bröd, smör, mjölk och sånt :) Köpte också schampo och balsam från Just Glow, de luktar så sablans gott :) Mitt luktsinne är inte det bästa för tillfället så det var ju tur att jag har luktat på dem tidigare ;)

Har precis ätit två rostade mackor och te till lunch.. Kände att jag behöver få i mig något annat än glass :P Ikväll blir det grappa med flickorna så det kanske är bra att ha ätit något innan det annars lär magen explodera!


Gissa bebis

Nu kan jag stryka ännu ett datum på gissa bebis listan :P

Pappa 23/5
Camilla 1/6

Mamma 2/6
Rebecca 3/6
Milla 4/6
Kristian 5/6
Pine 7/6
Elinore 8/6
Ulrika 9/6
Emma 10/6
Jag 12/6

Om någon mer vill gissa vore det kul :)


Svett, svett och åter svett!

Ja nu har jag sovit några timmar, det behövdes! Vaknade till några gånger av att sängen var dyngsur :P Hade svettats en aning.. Då la jag mig på ett torrt ställe på sängen och somnade om ;) Men det är ju bra att svetten kommer ut, det är väl ett tecken på att febern ger sig av :) Får nog ta och byta sängkläder sen men det är ingen idé att göra förrän ikväll när jag förhoppningsvis har svettats färdigt :)

Ska ta mig en dusch om en stund och sen måste jag kila iväg till affären och skicka iväg några paket.. Tur att det inte är så långt!


Godmorgon Onsdagen

Hejhallå! Inatt har jag sovit bättre, skönt det!

Hade 38,4 i feber igår men efter två alvedon sjönk den och jag började istället svettas som en gris! Då blev det en kalldusch men svetten var envist tillbaka lika snabbt igen. Somnade iallafall tillslut och natten gick fint.

Känner mig piggare idag men det kommer grönt slem från både näsa och hals så frisk är jag inte än, stanna kvar i magen några dagar till bebis!!!

Nu ska jag äta lite glass för min stackars hals och sen kryper jag tillbaka ner i sängen :)


Seeegt

Usch vad seg jag är! Har legat i sängen och glott på tv men lyckas inte somna.. Näsan och ögonen rinner, jag är varm och mitt bröst har ont.. Tycker inte om det här! Måste iallafall vila upp mig tills imorgon för då ska jag ut med flickorna och äta :) Ska bli kul, det var inte igår!

Tror inte jag skriver mer idag, tänkte bosätta mig i sängen igen och gnälla lite för min kära man över hur dåligt jag mår ;)


Morbesök

Nu har mamma varit här en sväng! Hon kom med glass och halstabletter, tack snälla! Så nu har jag iallafall fått i mig glass. Ingeborg var också glassugen ;) Och sockerkaka slank också ner :)

Vår lilla busbebis i magen ligger och trycker neråt och bråkar med sin mor, vet inte riktigt om jag tycker att det är så skönt :P Men så kan det vara :) Nu ska jag nog krypa ner i sängen och vila en stund!


Något ätbart

Här sitter jag och tycker riktigt synd om mig själv! Det känns lite lättare då ;)

Jag har iallafall tagit mig en dusch så nu är jag inte svettigt längre :P Har också pinat i mig en macka med ägg.. Det gör alldeles förskräckligt ont att äta men något måste man väl få i sig.. Lilla mamma skulle komma om en stund så jag bad henne köpa med lite glass till mig.

Nu ska jag glutta lite på tradera om det finns något roligt ;)


Dunderförkylning

Godmorgon.. eller svettig morgon måste jag säga.

Natten har varit alldeles gräslig. Fick ont i halsen igår men det brukar jag få ibland så det är ingenting mer med det men igår kväll började det göra ännu ondare och nu är snorandet igång också.. Har vaknat miljoner gånger inatt och vid 04.00 bestämde jag mig för att gå upp, det gick inte att somna om.

Har glott på tv och vid 07.00 lyckades jag somna en timma. När jag vaknade rann det svett om hela mig och sängen var alldeles blöt, äckligt. Så nu hoppas jag verkligen inte att det kommer någon bebis förrän jag är frisk för jag orkar inte just nu.. Men kommer den så kommer den :P

Kommer leva på glass idag för det slinker iallafall ner lätt, känns som en taggtråd har bosatt sig i min hals!


RSS 2.0