Länge sedan!

Hallå där! Jag har varit alldeles för trött för att ens orka sätta igång datorn de senaste dagarna.. Men nu är jag tillbaka :) Har mest jobbat faktiskt. Och sovit. Hade även körlektion imorse.

Ikväll ska jag och älskling ut och äta och efter det blir det bio :) Ska bli myspys :) Skriver kanske mer imorgon :) Hejdå


Godmorgon

Har varit vaken en stund nu, har hunnit med att äta frukost och skriva sms till baby :) Idag ska jag ha en lugn förmiddag och sen börjar jag jobba 16.00. Trevligt att göra lite nytta om dagarna :) Har inte så mycket mer att skriva just nu, ha en bra dag!

Vecka 9

Du
Livmodern har nu blivit dubbelt så stor som innan du blev befruktad. Du ser inte gravid ut än men kanske märker du att byxorna sitter tajtare i midjan. Nu kan en del tecken på hormonella förändringar synas i hyn. Rynkor syns mindre, vissa kvinnor får finnar, tandköttet mjuknar och det är mycket viktigt att sköta dentalhygienen under resten av graviditeten. Vidare kan sköldkörteln vara mer framträdande. Kring bröstvårtorna kan det dyka upp små upphöjda knutor som kallas Montgomerys körtlar.

Barnet
Ditt barn är 22-30mm långt från huvud till stjärt. Embryot börjar nu mer och mer se ut som en baby med fingrar och tår på händer och fötter. Armar och ben växer fort, ögonlocken täcker nästan hela ögonen och en näsa sticker ut. Barnet rör sig nu försiktigt och tränar sina muskler, men eftersom fostret är stort som en vindruva kan modern inte känna rörelserna än. Under denna vecka utvecklas diafragman och det är tack vare denna muskel som barnet kan andas efter födseln. Inälvorna som började bildas från navelsträngen, transporteras till bukhålan som blir större allt eftersom fostret växer.

En hektisk dag!

Hej och goddag! Idag gick jag upp och åt frukost 07.30. Efter det fixade jag mig lite och vid 09.00 tog jag mig en promenad ner till stan. Tog bussen därifrån till morfar och mormor. Mormor skulle åka med morfar till Navigatören så jag lovade att vara där med Ingeborg sålänge ;) När mormor kom tillbaka drack vi lite kaffe sen gick jag ut till bussen som skulle ta mig till Slagsta. 12.00 träffade jag baby där och vi gick på en lägenhetsvisning så den 1/1 2010 flyttar vi dit :P En trea, vilket behövs när det blir tillökning ;) Så nu blir det att börja rensa och slänga saker här hemma. Nej nu ska jag glo efter lite saker på internet, hejdå :)


Då var helgen snart slut..

Igår tog vi vårt pick och pack och vandrade till stan, jag, J och K. Vi köpte mat på ming palace och sen gick vi upp och lånade mor och fars lägenhet. Vi åt, kollade på film och sen sov vi lite :) Vaknade vid 7.00 undefär idag.. Vi har ätit lite frulle och duschat så snart ska J till stallet på tävling. Har ingenting mer vettigt att skriva just nu. Hejdå

Jag lever!!

Har varit lite trött så jag har inte orkat skriva men nu är jag tillbaka ;) I torsdags jobbade jag ju som sagt 6.45-16.00. Det gick fina fisken. Blev även jobb igår 6.45-16.00. Har faktiskt inte gjort så mycket mer, igår handlade vi lite mat och sen blev det fredagsmyyyys :)

Idag har vi varit i västerås en sväng. Baby köpte kalsonger och en kanontrevlig skjorta ;) Det blev också lite sängkläder som behövs :) Just nu sitter jag och dricker juice bara. Blir kanske att åka till mor och far en sväng men det visar sig, de är ju i Israel nu :P Nej nu ska jag göra något :) Hejdå


Godmorgon!

Här sitter jag och ugglar.. Ska till jobbet snart vilket är lagom kul men man ska väl vara tacksam för det lilla ;) Trött är jag också men det hör väl morgnarna till! Ha en bra dag!

Fullt upp!

Igår var som sagt lilla Carro här :) Vi drack kaffe och spelade mariocart. Efter en stund blev vi hungriga så vi gick och handlade på hemköp. Carro köpte riskakor och kräftstjärtar ;) Jag köpte riskakor och pasta med skinksås (färdig). Handlade även lite annat som behövdes. Vi åt och kollade på film sen gick kvinnan hem :) Jag och baby hade lite mys då och sen glodde vi bara på tv :)


Idag ska jag och Carro på någon arbetsförmedlingsgrej på munktell.. Vet inte alls vad det handlar om men det blir säkert bra :D Men innan vi går dit ska vi äta på SUBWAY! Åhhhhh vad jag längtar :D haha! Nu ska jag in i duschen och fixa mig lite sen blir det att gå till mamma och dricka kaffe :) Hejdå


Sitter

Nu sitter jag här och väntar på att Carro ska komma hit :) Ska bli kul med lite annat sällskap än mamma för en gångs skull, även om jag älskar min mamma ;) Vet inte vad vi ska göra men jag vet iallafall att jag är galet sugen på kaffe.


Vad har jag gjort sen senaste inlägget då? Jag har dammsugit, vikt en jäkla massa tvätt, gjort rent hos fiskarna, duschat och plockat lite :) Nej vet ni vad, jag ska försöka ta tag i bloggdesignen nu, jag har tjatat och tjatat på milla och hon säger att hon kan hjälpa mig men jag är ju så galet slö så jag skickar aldrig några bilder till henne! Ska faktiskt ta och kolla lite nu ;) Hejdå

Vecka 8

Du
Ett av symptomen som du kanske känner vid den här tiden är kramper och smärta i nedre delen av buken eller sidan. Detta beror sannolikt på att din livmoder växer. Var dock inte orolig om du inte känner av detta, eftersom det varierar från kvinna till kvinna. Om värkarna och kramperna åtföljs av blödningar bör du söka läkarvård omedelbart.

Många gravida kvinnor upplever också smärta som börjar i sätesmuskulaturen och strålar ned i benen. Detta kan vara mycket smärtsamt och beror på att några nerver kommer i kläm och den bästa åtgärden är att försöka ligga ned på andra sidan för att lätta på trycket på nerverna.

Barnet
Bebisen fortsätter att utvecklas i rasande hastighet. Hudveck som ska bilda ögonlock och små örongroddar anläggs. Fostrets ögon sitter fortfarande brett isär men kommer att flytta sig till framsidan av ansiktet så småningom. Nästippen är redan bildad. Med ultraljud kan man se att hjärtklaffarna är utvecklade och luftrör från strupe till lungor är på plats i den nu allt längre överkroppen som samtidigt rätas ut.

För bara ett par veckor sedan var din bebis armar bara små stumpar, men nu har den redan armbågar samtidigt som armar och ben växer allt längre. Antydan till fingar och tår kan också urskiljas.


I slutet av den andra månaden är din bebis ungefär lika stor som en böna, eller 16-22 mm. Om det är din första graviditet så märks det förmodligen inga förändringar ännu, men om det inte är din första så kanske du märker att kläderna sitter lite tightare än vad dom brukar. Vid en undersökning skulle man notera att din livmoder som tidigare var stor som din knytnäve nu har vuxit till en grapefrukts storlek!

Tisdag

Orkade inte skriva något inlägg igår. Vaknade iallafall vid 11.00 då och fixade mig lite. Sen gick jag till munktell arenan och träffade en jobb coach. Det tror jag kommer bli bra :) Efter det gick jag hem till mamma och pappa och åt kycklinggryta sen blev det att fara till jobbet. Slutade 21.00 så då åkte jag hem och gjorde ingenting.

 

Idag har jag planerat att träffa Carro :)  Vet inte alls vad vi ska göra men det visar sig. Nej nu måste jag äta frulle, hejdå


Söndag

Igår var vi hos Pine och firade henne. Det var trevligt :) Jag snapsade fanta exotic medan jag tvingade i de andra sprit :D Haha, jag har en känsla av att jag mår bättre än vissa av flickorna idag, FANTA LÖNAR SIG! Mohaha! Idag har jag bara legat i sängen och glott, det är ju för jäkla myspys! Hade lite planer idag egentligen men de ringde och frågade om jag kunde jobba så det blir så istället.. Är alldeles för trött egentligen men man behöver pengarna så det är väl bara att ställa upp. Blir att jobba 14-21.30. Baby håller på och gör mat nu :) Ska jobba 7-12 imorgon och sen ska jag på möte så det är fullt upp :) Skriver mer en annan gång :) Hejdå


Bra och dåliga nyheter!

Orkade inte skriva igår. Vid ett gick jag iallafall ner till stan och mötte Carro :) Vi åt på bamboo city och sen gick vi på stan en sväng :) Jag kom hem vid tre och då tog baby en dusch sen åkte vi och köpte lite gott till kvällen ;) Vi åt mat och sen hade vi bara myspys hela kvällen. 


Idag har jag inte gjort så mycket, sovit, glott på tv och suttit här vid datorn. Baby kom nyss hem från jobbet så nu har vi rensat i fiskskålen. En fisk har tyvärr dött! Vila i frid firren! Men en glad nyhet är att det har blivit en stor tillökning i fiskfamiljen. Japp, det simmar runt små minimala firrar där inne och jag vill inte ens tänka på vilket kaos det kommer bli när de växer upp och skaffar egna fiskbarn :S Aja, den dagen den sorgen..


Hej Torsdag

Gårdagen var som sagt gräslig. Mot kvällen började illamåendet lugna ner sig så jag och baby åkte till willys och handlade lite :) Sen åkte vi hem och gjorde kebabgryta med ris, gott ;)


Idag då? Ja det undrar jag också.. Har mest glott på tv. Baby kom hem på lunchen så jag fick pussa lite på honom :) Hihi! Har även sökt lite jobb :) Skulle vara kanon med ett jobb :) Nej nu ska jag dricka äppeljuice, hejdå.

16.42

Japp det är precis vad klockan är när jag påbörjar det är inlägget. Vad har jag gjort sen mitt senaste inlägg då? Spelat på datorn, diskat och pussat på min älskling. Har även ägnat en stund åt mina små firrar :) Ska försöka trycka i mig lite köttbullar och potatismos om en stund, får se hur mycket man får i sig.

Onsdag

Halloj! Igår kväll fick jag besök av fem fina flickor :) Bo, Cattis, Milla, Pine och Jenny kom hit och överraskade mig :) De gav mig tre fiskar i present ;D Två av dem är dessutom på smällen så det kommer väl några till snart :P Jag bjöd flickorna på bullar och saft och sen hade vi cheeseballstävling :) Pine och Jenny vann, jag satte i halsen :) Sen åkte de hem. Då köpte jag och baby födelsedagsmat, McDonalds ;) Sen hade vi bara mys resten av kvällen.


Idag kan jag berätta för er att jag mår som en rutten bäver. Har legat i sängen och glott till 12.00. Har även duscat lite men mat får jag inte i mig för jag har en känsla av att den kommer upp lika snabbt som den åker ner, så det får vara. Ska bara ta det lugnt nu och hoppas att det går över. Hejdå

Grattis på fördelsdagen

Höhö tack :D Yes, just nu är jag 166560 timmar.. Trevlig för mig. Inte! Tråkigt att sitta helt ensam och uggla på sin födelsedag :( Men sånt är livet. Mamma och jag var ute och åt på thai classic förut :) Och så har jag övningskört lite. Känns riktigt trist att jag inte fixade uppkörningen igår för jag vet verkligen att jag kan köra bil.. menmen, jag får bevisa det nästa gång, jag har ju hela livet på mig :) Ska kanske ta en promenad ikväll.. Baby ska kanske till västerås och fixa det sista med skivan så då blir jag ensam ikväll med.. får se hur det blir :) Hejdå

Vecka 7

Du
Många kvinnor upplever yrsel efter att ha stått upp länge, vilket ofta beror på lågt blodtryck. Kvinnor med små bröst märker nu tydligare att brösten är större, även om alla förstoras. Bröstvårtorna kan redan nu vara mer framträdande och vårtgårdarna dvs den mörka huden kring bröstvårtorna mörknar ytterligare. Venerna i brösten framträder ofta tydligare, då blodflödet till brösten ökar. Din hjärtfrekvens ökar kraftigt och ämnesomsättningen ökar med upp till 25 %. Normalt sett kan en läkare nu fastställa graviditet genom vaginalundersökning.

Barnet
Ditt barn börjar se mer mänskligt ut och svansen är nästan borta. Huvudformen är fortfarande ojämnt och framåtböjt. Mörka fläckar på vardera sidan om huvudet skall bli ögon, två hål är början på näsborrarna och det går att urskilja läppar och tunga. Ryggraden och hjärnan är nästan färdigbildad. De små knopparna som ska bli ben och armar växer snabbt. En tendens till fingrar och tår börjar växa fram. Hjärtat har nu en höger och vänster kammare och slår med ca 150 slag per minut. Det är ungefär dubbelt så fort som hos en vuxen. Lungor, inälvor, njurar, lever och inre könsorgan är nästan färdigutvecklade. Fostret är nu 7-13mm långt (mäts hjässa till stjärt).

Det här är ett känsligt skede då alla inre organ utvecklas, så det är viktigt att du inte utsätter fostret för något som kan påverka dess utveckling negativt.

Blääääääääääääää

Uppkörningen gick åt helvete :/ Nervositetens fel! Menmen.. finns fler chanser och jorden har ju inte gått under för det :) Just nu mår jag mest illa, nervositeten har fortfarande inte släppt :P Men jag ska snart försöka få i mig lite mat och sen ska jag ta mig bort mot munktell där jag ska träffa någon jopbbcoach :P Får se hur det blir :) Hejdå


Söndag

Hejsan! Idag vaknade jag ca 08.00. Eller någonting sånt :) Har precis ätit lite frukost och sedan tänkte jag fixa lite här hemma och ta en dusch. Idag kommer släkten hit och firar mig, fyller ju år på tisdag ;) Haha! 19 hela år, det är inte dåligt ;) Nu ska jag ta ut Ingeborg på en kisspromenad ;) Hejdå


Lördag

Vaknade 08.20 imorse av att en flicka och en hund la sig brevid mig :P Gick upp och fixade frukost, baby jobbar idag :P Vi har varit ute med ingeborg en sväng och jag har diskat och dammsugit. På eftermiddagen blir det att städa och köpa tårta inför imorgon :)

Kväll

Hej! Jag är trött.. Ingeborg sover.. Hon ska sova här inatt :P Mohaha! Vi har handlat, i kvicksund av alla ställen :P Ja nej kanske hejdå

Vecka 6

Du kan vara illamående på morgonen, vid matlagning eller vid andra syn eller luktintryck. Att börja komplettera din kost med kosttillskott kan vara en bra idé. Livmodern är nu stor som en clementin. Slidan har fått en blåaktig eller violett ton. Brösten förändras, vilket beror på att de körtlar som ska producera mjölk stimuleras av hormoner.

Barnet du bär på är nu fyra veckor gammalt och har huvud och bål. Från huvud till stjärt mäter det ca 4-7mm långt och växer häpnadsväckande fort. Ett anlag till hjärnan börjar växa fram. Hjärtat är inte större än ett vallmofrö, men slår starkt av egen kraft. Andra organ som lever och njurar fortsätter att utvecklas. Nervröret som förbinder ryggmärgen och hjärnan sluter sig.

Bukhåla, brösthåla, ryggrad och matsmältningssystem börjar bildas. Det som så småningom ska bli äggstockar eller testiklar ses bara som ett cellknippe. Små arm och benanlag börjar växa fram. I slutet av den sjätte veckan börjar blodomloppet att fungera. Käken och munnen utvecklas och det finns 10 tandanlag i båda käkarna.

Fredag 9/10

Halloj! Idag har jag inte gjort någonting, sov nästan till elva :P Sen dess har jag bara glott på tv och suttit vid datorn. Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska vakna så vi kan gå och simma. Ska nog ringa och väcka henne ;) Om 4 dagar fyller jag år förresten, glöm inte det ;) Hejdå


Körlektion=BLÄÄÄ

Ja satan i gatan vad illa det gick idag!! Nerverna var uppe hos gud någonstans och mina tankar var.. någonstans men vet icke var. Svetten rann som en flod och ingenting funkade, hoppas det går bättre på måndag annars får jag vänta läääänge på mitt körkort :P Skulle egentligen ha haft lektion 16.00 men de ringde från bilskolan och frågade om jag hade möjlighet att komma dit vid 14.10 istället och det hade jag :) Blev ingen simning men mor och jag tar det imorgon istället :)


Jaha vad händer resten av dagen då? Inte den blekaste men hoppas på någonting iallafall. Kanske en promenad? Eller handla någonting någonstans? ;) Haha!

MVC och bullbakande :)

Hej hopp! Idag mår jag betydligt bättre och jag är väldigt glad.. just nu iallafall, sånt kan ju ändra sig ;) haha! Jag och baby var på mvc klockan 09.00 :) Vi fick lite information om rökning, alkohol, motion och kostvanor. Det mesta visste man redan men lite nytt lärde man sig :) Fick även lite böcker och papper att läsa och fylla i. Tydligen är jag i v.6+3 :) Det känns så på riktigt nu! Även fast det inte har gått lång tid så älskar jag den lilla filuren i magen och jag hoppas att allt kommer att gå bra!


Efter mvc gick jag hem till mor och far. Vi har fikat lite och mammsen bakar bullar :) Jag ska få med mig några påsar hem ;) SMARR!! Ska ner och simma sen och ska även försöka få med mig mamma :P Klockan 16.00 har jag körlektion också. Det blir den sista innan uppkörningen :) Nej nu ska jag dricka kaffe, hejdå!

Torsdag

Godmorgon! Kan meddela er om att gårdagen var en helvetesdag! Har aldrig mått så illa i hela mitt liv som jag gjorde då! Var dessutom väldigt yr och hade en galen huvudvärk. Nu mår jag bättre och jag har nyss fått i mig en banan och en risifrutti :) Ska snart gå upp och duscha och fixa mig lite sen blir det att kila ner till stan och MVC :) Kanske skriver mer ikväll :) Ha en bra dag! Hejdå

Kinamat?

Jag fick en konstigt sug efter kinamat.. Vill inte alls äta men blev ändå sugen.. konstigt

Äckeldag

Måste börja med att tacka er som har gratulerat mig, TACK! :)

 

Kan meddela att jag mår som en rutten bajskorv idag. Är inte ett dugg hungrig, mår bara illa och vill sova.. Men eftersom jag måste äte regelbundet så är det väl bara att trycka i sig maten. Skönt att vi ska till mvc imorgon, barnmorskan kanske har några tips. Funderar på att åka och simma en sväng, det brukar vara skönt. Vi får se hur dagen slutar, nu ska jag.. göra nått. Hejdå


Pappa dag!

Imorse åkte jag ju som sagt till vägverket och hade teoriprov. Fixade mig lite innan men när jag kom fram efter min lilla cykeltur så hade håret krullat sig och ögonen var röda och rann pågrund av kylan så fotot blev åt helvete men skit samma ;) Klarade iallafall provet med 57 poäng av 65 möjliga :) Godkänt var 52. Så Jag är nöjd :) Bara uppkörningen på måndag kvar så jag hoppas att den gå lika bra ;)


När jag var påväg hem därifrån ringde jag till pappa och pratade lite och han frågade om jag ville komma och fika med honom så det gjorde jag. Följde även med honom till frisören, forex (de åker till israel snart) och till banken :) På banken var det en frän gubbe med raggsockor upp till knäna som började fråga mig om varför hans nummerlapp såg ut som den gjorde. Jag svarade att jag tyvärr inte vet. Efter en stunds tystnad frågade han om jag ville åka till Kina med honom. Jag tackade nej :P

När vi var klara åkte vi till Willys och handlade. Det blev lite kyckling, kött, wok, ris och en massa annat ätbart :D Efter handlingen bjöd pappsen på en tunnbrödsrulle och sen skjutsade han hem mig :) Jag hade en trevlig dag med min pappa :)

Teoriprov!

Ojoj! Har sovit illa som satan inatt. Bad även baby att göra macka till mig på morgonen innan jag gick upp för det ska tydligen hjälpa att äta innan man går upp ur sängen. Snäll som han är gjorde han det och hittills har det hjälpt så jag ska nog göra mig en macka eller två på kvällen och ställa i kylen så kan K ge den till mig på morgonen :) Vore underbart att minska illamåendet lite iallafall :)


Jaha ni, om cirka 23 minuter ska jag trampa iväg på rosa cykeln till vägverket och skriva teoriprov. Måste även fixa mig lite inför fotot ;) Haha! Nej nu ska jag bortsa tänderna :) Hejdå

En röra..

Hej hopp! Idag vaknade jag ca 06.30. Då var ja tvungen att pussa lite på min babe innan han åkte till jobbet. Passade även på att kissa några liter ;) När jag var färdig med det gick jag och la mig igen tills klockan ringde 08.30. Då gick jag upp, åt frukost och duschade :) Vid 09.30 tog jag min rosa cykel ner till stan och mötte Milla. Jag skulle till körskolan men de hade ändrat öppettider så de öppnade inte förrän 10.30. Vi gick runt en stund och sen mötte vi Cattis och då blev det körskolan. Där satt vi och pluggade till 12.00. Då gick vi och åt på American pizza ;) SMARR! Vid 12.50 gick jag tillbaka till körskolan och pluggade. Klarade repetionsfaserna och slutprovet :) Vid 15.30 gick jag hem till mor och pratade lite. Jag fick hennes schema och hon hade även tvättat min vinterjacka så det tackar jag för. 16.15 fick jag ett sms av Emma att hon var på stan så vi gick till badhuset och simmade lite. Sen lekte vi i äventyrsbadet ;) Var klara vid 18.00 och då cyklade jag hem. Har ätit lite nudlar bara och nu glor jag mest på tv.


Känns som att det är lite rörig i mitt huvud just nu. Mycket att tänka på och många stora förändringar. Hoppas att allt löser sig iallafall. Nu måste jag kissa som vanligt :) Hejdå


Söndag

Hej hopp! Idag vaknade jag ca 07.00. Vet inte vad jag skulle upp och göra då men så blev det :) Jag la mig en stund i sängen igen och kollade på tv och sen kom min baby in med frukost på sängen ;) Han är ju för jäkla go den karln :) Efter det hade vi mys en stund och nu har jag precis duschat. Baby åkte nyligen till västerås idag igen och grejade med nya skivan :) Själv ska jag snart klä på mig och sen blir det en promenad till Håkan och Camilla och hälsa på nya lilla kusinen Alexander. Ska såklart hälsa på storasyster Tindra också ;) Blir myspys tror jag :) Nu ska jag klä på mig, hejdå :)

Lördag

Hej. Jag mår illa. Det är självförvållat och värt varenda sekund :)

 

Vaknade 07.55 idag. Då hade min älskling gjort frukost till mig, rostat bröd, kokt ägg, juice och te :D Sen skulle han åka till västerås och greja med bandet :P Han åkte vid 09.30 ungefär och sedan dess har jag ENBART glott på tv och kollat datorn ;) Haha slödag! När han kommer hem ska vi iväg och handla lite roliga saker :P En filt bland annat. Nu ska jag duscha, hejdå


Fredag :)

Hej på er! Igår åkte ju jag och mamma som sagt och köpte en micro :) Fick även en soda stream av henne, TACK MAMMA!! :) Efter det åkte vi hem och lämnade sakerna och sen åkte vi till coop forum och handlade lite baksaker. Vi 15.40 kom Daniella hit :) Vi spelade lite rock band och sen gick vi och köpte pizza :) När vi hade smält maten började vi baka. Vi gjorde kolakakor, cornflakeskakor och muffins med chokladbitar i, det var galet gott. När vi var färdiga med det spelade vi lite kort och sen tog vi en sväng med Ingeborg som också var här ;) Kollade lite tv sen gick vi och la oss :)


Imorse vaknade jag vid 07.00 ungefär. Åt lite frukost och sen tog jag och Ingeborg en sväng med Daniella till skolan :) När vi kom hem la jag mig och kollade på tv. Har inte gjort så mycket annat idag förrutom att tvätta och diska lite. Skönt med en lugn dag, det har varit lite att göra de senaste dagarna. Nu ska jag plugga lite teorifrågor ;) Hejdå

Gravid och paintball

Hej.. Som de flesta redan vet så är jag gravid :P För er som inte visste något fick ni en liten nyhet :) Är förmodligen bara i vecka 6 men ska till BM nästa vecka :)


Igår firade vi lilla Jenny som nu har blivit 19 år!! Gratulerar ;) Vi åkte ut i skogen någonstans och spelade paintball :P Jag var inte med men det såg riktigt kul ut :P Jag var fotograf så bilder kommer nog snart :) Idag ska mor och jag åka och köpa en ny micro :) Och ikväll kommer Daniella hit och ska hjälpa mig att baka och sen ska hon sova här :) Trevligt med en liten systerkväll :)

RSS 2.0