Byssanlull

På kvällskvisten har vi inte gjort så mycket. Jag sorterade lite bland hennes kläder och det är massor som redan är för litet :P Lilltösen sov i två timmar, det är inte likt henne. Oftast sover hon inte mer än en halvtimma åt gången under dagarna. Vi badade lite när hon vaknade och nu på kvällen tog jag tempen på henne eftersom hon var så varm, 38.5 hade hon så det var lite feber men inte så farligt :)


Imorgon åker vi nog till skiftinge igen och leker och efter det måste vi till stan och uträtta några ärenden. Om inte Gina är sämre förstås men det hoppas jag inte :)


När Gina skulle somna för en stund sedan låg jag och sjöng för henne och då somnade Kristian också :O Så jag sitter här ensam och hostar :P Men min stackars man går upp vid 04.00 på morgnarna så han får sova nu :)


En kall dag

Hej hopp i solskenet :)


Imorse tog vi bilen till Camilla. Därifrån gick vi till Skiftinge.. Dum som jag är hade jag slängt på mig de tunnaste byxorna jag kunde hitta så jag tappade snabbt känseln i benen :P När vi gick hem stannade vi till på Ica maxi så jag köpte mig ett par leggings som jag slängde på mig under byxorna, välbehövligt! Det tar nästan 50 minuter att gå så jag tycker att vi är duktiga som knatar! :)


Vi gick in till Camilla en sväng när vi kom tillbaka och sen åkte vi hemåt :) Gina sitter i sin gåstol och äter majskrokar :P


Pyssel

Hejhopp! Trevlig första advent.. Eller hur man nu säger :)


Igår morse gick Gina och jag till kyrkan och åt frukost med Camilla och hennes familj. Det var riktigt mysigt :P När vi hade gått därifrån åkte vi och hämtade mamma och så bar det av till ÖB. Köpte lite julsaker och andra nödvändigheter! Därefter åkte vi till Jysk, köpte julgardiner! Finfint :) När vi kom hem gjorde vi lite mat och så hade vi tvättstugan resten av kvällen!


Idag började vi dagen med att pyssla lite. Jag har satt upp lite julgardiner och "julat" till det lite hemma.. Vid 12.00 åkte vi och hälsade på Kristians pappa och efter det åkte Gina och jag till pappa och drack lite glögg! Nu har vi varit hemma ett tag och jag har fortsatt med mitt pysslande ;) Har också gjort en sänggavel som jag har tjatat om länge nu.. Äntligen är den gjord! Nu ska den bara upp :P Men det får vänta.


Just nu sitter vi och har familjemys med glögg, pepparkakor, julgodis och adventsljus, mys!


Jag har inte varit överförtjust i julen de tidigare åren nu är det helt plötsligt jättemysigt när man har barn :) Inte för att Gina bryr sig om ifall vi har julpyntat eller inte men man får lite mer "familjekänsla" när man har barn, det tycker jag om :)


Ut i kylan igen

Morrn! Jag har sovit som en liten prinsessa inatt ;) Inte helt fel!


Idag ska vi möta Camilla och barnen vid 11.00 och sen tänkte vi gå till ÖB och köpa lite julsaker :) Ska ev till pappa också under dagen, visar sig :)


Nu hör jag att Gina ligger och pratar i sängen så jag ska gå och pussa min lilla tös godmorgon! :)


Åh, vad vi hinner med mycket ;)

Dagen har varit ganska fullspäckat! Imorse åkte vi till Skiftinges öppna förskola (igen). Barnen fick klä granen och så var det lek, precis som vanligt :) Vid 12.00 åkte vi och hämtade upp mormor och då bar det av till Röda korset där hon ville kika lite ;P Efter det hälsade vi på morfar en stund :)


Efter att jag hade skjutsat hem mormor vid 14.30 tiden så åkte Gina och jag till Coop och storhandlade, behövligt! Jag brukar scanna varorna själv när jag handlar och den här gången lyckades jag såklart få en kontroll, jobbigt! Dumt nog hade jag glömt att scanna både bananerna och baconen :O Pinsamt värre! Som tur var var han i kassan snäll och sa att det var så obetydliga saker så det gjorde ingenting :) Det tackar vi för såhär i juletider!!


Nu är min man iväg och grejar med sin musik :P Gina har precis somnat men hon vaknar nog snart igen och är pigg som en lärka, precis som vanligt vid den här tiden :P Hon smakade förresten riktig burkmat för första gången idag, ris, kyckling och grönsaker. Minen hon gjorde var nog den skojigaste jag har sett :P Det var ingen vidare till en början men efter några skedar tror jag hon gillade det :) Vi testar imorgon igen! Nu ska jag glutta på Simpsons :)


Ute i kylan

Imorse sov jag till 08.00. Då fick vi skynda oss med dusch, påklädning och packning för 09.00 skulle vi möta Camilla och barnen vid Valhallarondellen :) Vi hann!


Vi tog oss en promenad i kylan till Skiftinges öppna förskola. Det var riktigt kallt att gå när det blåste men när det blev lä så var det skönare. Lekte lite där, hade sångstund och fikade som vanligt :) Vid 12.00 gick vi hemåt igen.


Nu är vi hemma och bara gosar, jag bev riktigt frusen av att vara ute så vi har burrat ner oss i soffan med täcket framför tvn :)


Tisdag

Halloj! Idag tog vi sovmorgon till 07.30 ;) Inte illa :P Vi har fixat oss lite på morgonen bara, ungefär som vanligt..


Idag skulle vi ev ha gått till öppna förskolan i skiftinge igen men så blir det inte :) Istället stannar vi hemma nu på förmiddagen och så åker vi och äter lunch med mamma sen :) Ska också passa på att byta till vinterdäck på peugeon, åker fortfarande runt med sommardäck, inte så smart :P


Nu försöker jag få min lilla tös att sova en stund men hon verkar inte så intresserad av det..


Far och släng

Imorse åkte vi och hämtade Camilla, Melissa och Ellen vid 09.45. Vi fick stuva in oss i bilen men med lita våld går allt ;) Det bar av till skiftinges öppna förskola, det var riktigt mysigt där :) Vi fikade, lekte och hade sångstund. Vid 12.00 skjutsade jag hem dem igen och sen åkte jag på möte. Därefter åkte vi hemåt.. Linn och Emma kom hit en stund och fikade, trevligt! Vid 17.00 åkte de hem och nu har vi precis ätit här.


Hoppas Gina somnar skapligt idag, igår ville hon inte sova förrän 22.00 :P Hon är jättetrött nu men hon lär somna en stund och sen vara vaken resten av kvällen.. så kan det vara ;)


Tack förresten till Cattis som har gjort om min bloggdesign, den är jättefin! :)


Vår helg

Fredagkvällen var väldigt mysig! God mat, god dricka och trevligt sällskap :) Vi gick till hotellet straxt efter 01.00 så det blev inte jättesent.


På lördagen åkte vi hemåt vid 12.00. Stannade till och åt pizza på vägen :) När vi kom hem åt vi gott och bara myste.. Mamma ville låna Gina en natt till så det fick hon göra, vi passade på att vila ut här hemma :)


Imorse åkte jag straxt efter 09.00 och hämtade vår lilla tös :) Hon var glad när jag kom :P Därefter åkte vi och handlade lite och nu har vi ganska nyligen kommit hem! Ikväll ska vi ha en slökväll innan vi börjar på den nya veckan! Imorgon ska vi hämta upp Camilla och hennes döttrar Ellen och Melissa vid 09.45. Sen bär det av till skiftingen öppna förskola, kul att kolla in något annat ställe :) Resten av dagen är också fullspäckad så det blir nog bra! Hejsvejs!


Äntligen fredag

Morrn! Nu ska vi alldeles strax bege oss iväg, vi skulle möta Camilla och hennes döttrar 09.40 och det tar en stund att gå dit :)


Har mycket att pyssla med idag, först ska vi till munktell. Det är slut klockan 12.00 så då går vi nog hemåt. När vi kommer hem måste jag packa Ginas väska och köra henne till sin mormor eftersom hon ska sova där inatt :) Kristian och jag ska nämligen till Västerås och se Lynch Mob :) Vi sover kvar på hotell där och kommer inte hem förrän på Lördag :) Ska bli kul! Vi försöker hitta på något lite då och då så man inte blir alldeles fast i vardagen och glömmer bort varandra :)


Nej nu ska vi kila! Får se om jag skriver något mer, beror på om jag hinner!


Natti

Nu ska jag sova lite, har haft så gräsligt ont i ryggen både igår och idag så jag behöver ligga ner och vila mig :P Vi har mycket framför oss imorgon!


Natti natti!


En mysig dag

Öppna förskolan var jättemysig, som vanligt :) Vi lekte, tittade på film, fikade och åt lunch. Vid 12.30 gick jag och en till tjej därifrån men eftersom alla barnen behövde sova tog vi en promenad :) Skönt att röra på sig och så är det kul att lära känna lite nytt folk! Vi ska sällskapa till munktell imorgon där de har en "lekdag". Ska bli mysigt :)


Nu har Gina precis somnat, trött var hon allt :P Så jag passar på att kolla runt lite på datorn :)


Öppna förskolan

Godmorgon! Detta är ett tidsinställt inlägg och det verkar ju funka :)


Om ca en timma ska vi knata iväg till öppna förskolan och leka lite. Jag tycker det är kul att träffa andra mammor att prata med och Gina verkar ganska nöjd hon också när vi är där :) Vi stannar nog kvar där och äter lunch också, skönt att behöva laga mat hemma :)


Vet inte vad som händer mer under dagen, det visar sig :)


Hej igen

Nu är det ett tag sen jag skrev igen men de senaste dagarna har jag spenderat hemma framför tvn och sjätte säsongen av Greys Anatomy ;) Spännande som attan! Jag har såklart gjort lite annat men när jag har haft tid över så har jag valt tvn framför datorn.. Men nu är jag tillbaka :)


Har inte så mycket att skriva nu så jag bjuder på lite bilder istället!














Puss puss

Idag är det farsdag :) Jag trodde att det var förra helgen så Kristian fick sin present från Gina då :) Det blev en bok som han ville ha :)


Idag har vi fullt upp! Först börjar vi hos Kristians pappa. Därefter åker vi hem till min pappa. Vid 16.00 åker vi till farfar och hälsar på och så avslutar vi hos morfar :) Trevligt måste jag säga!


Gina har börjat pussas, mysigt! Hon slemmar ner hela ansiktet på en när hon pussas men mysigt är det :)


Helg igen :)

Morrn! Imorse klockan 04.00 hade jag en tös som låg och ylade i sängen.. lagom skoj :P Som tur var somnade hon om.. för att sedan vakna klockan 05.30 igen! Då gick man inte upp med ett gapskratt :P Hon fick ligga mellan oss och så sov vi en liten stund till :)


Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Ska kanske till stan, får se :) Och så ska vi kanske till Sabina och fira hennes son som fyller år :) Beror på hur lilltösen är frammåt kvällskvisten :)


Har förresten glömt att skiva grattis till min lilla Gina som blev fem månader i tisdags :) Bild kommer senare!


Färdtjänst

Jag har agerat färdtjänst både igår och idag åt stackars Cattis som har brutit benet.. Hon har gjort lite ärenden och så har vi hunnit prata massa goja, trevligt! Det var längesen :)


Vi har inte gjort så mycket mer här hemma.. Bara myst ;) I eftermiddag/kväll kommer far och syster hit :) Och så ska jag tvätta också.. Det är ju lagom kul men det blir en hel del tvätt när man har bebis hemma :)


Nu ska jag sätta mig och se dum ut! Hejsvejs


*fniss*

Jag har precis beställt en kappa från Ellos, hoppas den passar :) Beställde en från H&M förra veckan men den var för liten när jag fick den så jag skickade tillbaka den och hittade en nästan likadan från Ellos fast billigare, bra tyckte jag :P


Gina verkar inte alls vilja sova nu, hon brukar sova vid den här tiden :P För tillfället ligger tösen och skrattar åt Kristian, sötnötter.. Eller hur man nu säger :)


Imorgon ska vi till öppna förskolan och så får vi se om jag åker till mamma, de kommer ju äntligen hem från Egypten ikväll :P


Bloggtorka..

Är usel på att blogga just nu men jag har inte så mycket att skriva om, annat än att berätta om vad vi gör på dagarna :P Så det får fortsätta så :P


Idag begav vi oss ut i snön och halkan hem till Camilla och Alexander. Fikade lite och pratade goja :) Vi åkte därifrån vid 12.30 och hämtade Kristian och sen bar det av till pappa en sväng :) Nu har vi precis ätit och jag ska kolla efter en ny vinterjacka, hellst vill jag ha en kappa men vi får se vad vi hittar ;)


Det snöar!

Tänkte bara meddela om ni inte hade märkt det ;)


Imorse fick jag sova ända till 10.30! Kristian tog Gina när hon vaknade och jag fick sova ut, det var välbehövligt :) När jag hade fixat mig färdigt åkte vi och fixade lite, bland annat soptippen och affären :P


Nu på eftermiddagen har Kristian fixat lite med internet och jag har stekt pannkakor, gott! Så ikväll ska vi mysa med film och pannkakor om vår lilla tös behagar att sova :)


Imorgon åker vi till Camilla och fikar! Hejsvejs :)


Ny vecka igen :)

Morrn!


Gårdagen blev lugn.. Vi åkte från pappa runt lunch och då  stannade vi till hos Kristians farfar och hälsade på. När vi kom hem packade vi upp och sen hade vi söndagsmys resten av dagen :) Kvällen var gräslig med en skittjurig Gina som bara skrek hela tiden.. Hoppas att de där tänderna tittar upp snart så hon slipper det här (och vi också). Hon somnade hela tiden i vår säng och när vi lyfte över henne till sin egen säng började hon skrika igen. Tillslut orkade vi inte hålla på längre utan hon fick ligga kvar mellan oss :P Finns det inget sätt att "påskynda" tandsprickningen?


Idag hade jag en glad och pigg tös brevid mig när vi vaknade :P 07.00 hade hon sovit färdigt, sovmorgon ;) Hon fick gröt och sen låg hon och sprattlade på golvet en bra stund :) Nu sover hon och jag har fixat mig lite :) Vid 12.30 åker vi och hämtar upp mormor och sen bär det av till morfar en stund :) Mer planer än så har vi inte för tillfället :)


Fröken gnäll

Imorse åkte vi till tuna park till 10.00. Skulle köpa en rauter (stavning?). Efter det åkte vi till Kristians farmor som fyllde 82 år igår, inte illa ;) Maarit med familj var också där så vi fikade och hade trevligt! På hemvägen köpte vi med oss thaimat och nu har vi precis moffat i oss ;)


Gina var jättegnällig när vi kom hem och när vi tog tempen hade hon 38.1 i temp. Gav henne lite alvedon så nu verkar det bättre :) Det är väl kanske biverkning av vaccinationen igår.


Skittråkigt inlägg men jag har lite dåligt med inspiration fär tillfället :P Kände bara för att skriva lite ;) Ha en fin kväll! Hejsvejs


Hos pappa!

Igår var vi som sagt på öppna förskolan :) Därefter gick vi hem och åt och sen åkte vi och plockade upp mormor vid 13.00. Det bar av till plantagen där hon köpte blommor och sen åkte vi till morfar och hälsade på :) Åkte därifrån vid 15.15 och då åkte jag till babyproffsen och fick Ginas nya bilstol ditmonterad :) Blev nog kvar där en timma och pratade :P Sen åkte vi hem och myspyste med Kristian :)


Imorse vaknade tösen 06.00.. Lagom skojigt men hon var glad iallafall :P Haha :) Det blev de dagliga rutinerna och klockan 09.00 gick vi till bvc. Skulle på första föräldragruppen där vi fick lära oss lite babymassage! Spännande och mysigt men Gina hade annat för sig :P Vi får nog prova någon annan gång när hon är med intresserad :) Hon fick också sin 5 månaders vaccination. Skulle egentligen ha fått den på måndag men eftersom vi ändå var där idag frågade hon om vi ville ta det då :) Gick finfint!!


När vi kom hem igen packade vi vårt pick och pack och åkte hem till pappa. De är ju i egypten så vi passar på att låna hans lägenhet så vi får komma bort lite hemifrån.. Dessutom har ju pappa bubbelbad, bastu och solarium ;)


Nu ska jag gosa med min lilla familj :)


Min lilla skrutta!

Vi åkte till sjukgymnasten idag vid 11.00. Gick finfint, fick nya övningar att göra :) När vi var klara runt 12.00 somnade Gina i bilen så vi åkte runt en stund så hon fick sova färdigt :) Korvgrillningen i vilsta struntade vi i eftersom det var så tråkigt väder..


När vi kom hem åt jag lite lunch och sen har vi mest gosat :) Gina är riktigt kinkig nu så jag hoppas verkligen att den där lilla tandsingen vill komma upp så hon slipper dethär :/ Hon vill vara uppe i famnen HELA tiden när vi är här hemma och så har hon lite feber.. så kan det vara!


Imorgon har vi mycket planer. Öppna förskolan mellan 09.00 och 10.30. Efter det åker vi nog till babyproffsen och får nya bilstolen ditmonterad.. Därefter åker vi och hämtar upp mormor. Hon ville till plantagen och köpa lite blommor och så skulle vi till morfar och hälsa på. Blir bra :)


Klädparty

Igår hade vi fullt upp! Vi köpte farsdagpresent med Daniella och sen åt vi på Max :) Efter det åkte vi och hälsade på jobbet och kollade in morfars nya lya på lagersbergsgården :)


Vid 18.00 gick Daniella och jag till dansstudion. Vi var nämligen bjudna på me&i klädparty av dansläraren Maria :) Det bjöds på fika och de hade en kollektion med mopsar! Självklart köpte jag byxor, tröja och en scarf åt Gina med mopsar på ;) Vi var inte hemma förrän 20.00 ungefär..


Nu på morgonen har vi bara haft våra morgonrutiner.. Ska åka till sjukgymnasten om ca en halvtimma och efter det åker vi till Vilsta där öppna förskolan har lite korvgrillning och mys :) Om vädret tillåter såklart, regnar det åker vi hemåt istället :)


Farsdag present

Morsning! Imorse vaknade tösen min 06.45.. Vet inte om jag är jätteförtjust i att hon har blivit så morgonpigg :P Men det är bara att gå upp :) Vi åt lite frukost och efter en stund försökte jag få henne att somna om men det gick inte.. Hon är skitgrinig nu när lilla tandsingen är påväg upp :P Tillslut somnade hon iallafall i min famn och när jag väl hade lyckats få ner henne i sängen utan att väcka henne gick jag in och duschade :)


Nu är bruden vaken och ligger i sitt babygym och busar :P Från rygg till mage, tillbaka till ryggläge, tillbaka till mage igen, bita lite i allt möjligt, vila en stund, tillbaka till rygg igen.. sådär håller hon på :P


Idag ska vi åka med syster min och köpa en farsdag present åt pappa eftersom de åker till Egypten inatt :) Lika bra att köpa något nu! Får se om det blir tuna park eller stan.. Det visar sig :)


Hoppsan!

Här var det bloggtorka minsann.. så kan det vara :)


Senaste dagarna har vi:
Varit på IKEA (igen)
Köpt ny bilstol åt Gina (Britax Hi-way)
Blivit bjudna på mat hos Emma
Gosat MASSOR
Gnuggat tandkött (en tand är påväg upp)


Har säkert hänt lite mer också men jag har dåligt minne :) Har inte haft någon lust alls med datorn de senaste dagarna men nu är jag tillbaka :) Ses!


RSS 2.0