Hos pappa!

Igår var vi som sagt på öppna förskolan :) Därefter gick vi hem och åt och sen åkte vi och plockade upp mormor vid 13.00. Det bar av till plantagen där hon köpte blommor och sen åkte vi till morfar och hälsade på :) Åkte därifrån vid 15.15 och då åkte jag till babyproffsen och fick Ginas nya bilstol ditmonterad :) Blev nog kvar där en timma och pratade :P Sen åkte vi hem och myspyste med Kristian :)


Imorse vaknade tösen 06.00.. Lagom skojigt men hon var glad iallafall :P Haha :) Det blev de dagliga rutinerna och klockan 09.00 gick vi till bvc. Skulle på första föräldragruppen där vi fick lära oss lite babymassage! Spännande och mysigt men Gina hade annat för sig :P Vi får nog prova någon annan gång när hon är med intresserad :) Hon fick också sin 5 månaders vaccination. Skulle egentligen ha fått den på måndag men eftersom vi ändå var där idag frågade hon om vi ville ta det då :) Gick finfint!!


När vi kom hem igen packade vi vårt pick och pack och åkte hem till pappa. De är ju i egypten så vi passar på att låna hans lägenhet så vi får komma bort lite hemifrån.. Dessutom har ju pappa bubbelbad, bastu och solarium ;)


Nu ska jag gosa med min lilla familj :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0