Ikea

Morrn!


Igår åkte vi till IKEA med Maarit och Ella vid 09.00 :) Fick med oss lite småsaker hem, bl.a påslakanset och en sovpåse till Gina, klädhängare, handdukar och lite annat.


Var hemma runt 12.30 igen. Då hade jag så ont i huvudet så vi gick och la oss i sängen och somnade en stund :) På kvällen skjutsade jag Kristian och hans kompis till stan och så hade jag en myskväll hemma med cheezeballs, choklad och pizza ;) Kristian kom hem lite halvdragen vid 00.30 och pratade för fulla muggar :P Vi somnade runt 01.30 ungefär :)


Nu på morgonen vaknade Gina 06.30 och ville ha mat och efter det kunde jag inte somna om så jag gick upp och duschade och fixade mig :) Ska väcka Gina om ca en halvtimma och sen knatar vi till kyrkans öppnaförskola :) Efter det åker vi till mamma. Ev tar vi en sväng till babyproffsen också och köper en ny bilstol åt Gina, de har några stolar som de har massor av rabatt på just nu så om ekonomin tillåter köper vi den idag, vi får se :)


Nu ska jag packa skötväskan!


Tisdag

Blev ingen dopbloggning igår, dåligt av mig! Jag har nog en liten blogg svacka just nu men jag kan berätta lite kort om vad Gina fick i doppresent :)


En badbalja
Matset med tallrikar, bestick och en pipmugg med Mumin på
Pengar
Blommor som kusin Maja hade gjort på 6-års :)
Fler bestick (det går åt)
Kläder
En sångpåse
En spargris

Hoppas jag inte har glömt något nu :P


Matstolen vi köpte häromdagen och gåstolen vi köpte för några veckor sedan var tidiga doppresenter från mamma, pappa, Daniella, mormor och morfar :)

Jag fick lite födelsedagspresenter, bl.a:
En ring
Ett armband
Pengar
En oljelykta
Ett jättefint halsband som det står Gina på :)


Vi tackar så hjärtligt för alla fina saker :)


Här kommer två dopbilder. Många av våra bilder är suddiga så om någon har bilder från dopet, maila gärna över dem :)







En liten update!

Halloj!


Igår hade vi lite att pyssla med så det blev dåligt med inlägg då.. Dopet gick iallafall toppen och Gina var så snäll och glad hela tiden :) Fick jättefina presenter också! Kanon nöjd med hela dagen :)


Jag lägger ut bilder och skriver mer om dopet senare idag, har lite att pyssla med för tillfället :)


Hemma

Idag har vi hämtat doptårtorna, 560 spänn fattigare :O Men det är inte varje dag vår lilla tös ska döpas :) Ikväll tänkte jag gå på Pines fest men det blir inte så, har fortfarande lite att greja med inför morgondagen och så vill jag gärna vara pigg :) Så det blir en hemmakväll med chips och ett glas vin :)


Far och fläng, slit och släng

Det är dåligt med bloggande som ni säkert märker.. Jag har iallafall kommit loss från limtuben ;) Berättar lite kort om gårdagen:


Kyrkans öppna förskola
En sväng till mormor
Körde mormor till mamma
Körde hem svärmor från stan
Körde hem mormor igen
Hämtade upp pappa
Köpte matstol åt Gina
Åkte till affären
Hade moffarkväll i soffan


Det var några av gårdagens händelser.. Hektiskt!


Idag har jag bara plockat lite och packat skötväskan på förmiddagen. Om ca en timma åker vi till arlanda för att lämna Jennifer. Dumt nog var jag inte beredd på att det skulle komma snö så sommardäcken är fortfarande på.. Men vi får väl vara försiktiga. Bloggar nog inte när jag kommer hem för vi är nog trötta då.. Hörs imorgon :)


Jag sitter fast

Det här blir ett kort inlägg.. Har nämligen lyckats limma fast tummen och pekfingret i en limburk med sånt där superlim som inte går att lossa på.. Klant :) Så det är lite svårt att skriva..


Idag har jag, Gina, Jennifer och Daniella varit en sväng på barnens hus och på stan. Köpte nappar till Ginas flaskor och så köpte vi träbokstäver med Gina och Jennifers namn så nu på kvällen har vi målat dem: Jennifer fick välja färg och det blev rosa :) Kommer en bild på det imorgon.


Nu ska jag kolla på simpsons och försöka få loss limburken från fingrarna :)


Usch ja

Jag är sååå gräsligt trött så det blir ett kort inlägg!


Idag har vi varit hos Milla och Johan en stund på förmiddagen. Fick presentkort på massage av Milla i födelsedagspresent :D Det behövs verkligen! Tack :) När vi var klara där gick vi till barnens hus med mamma och köpte några bitringar åt Gina.


Kristian hämtade oss när han hade slutat jobba och nu har jag tvättat som en dåre i tre timmar för att hinna få allt rent och jag lyckades precis ;P


Nu ska jag glo tv en stund! Natti :)


Förlossningsberättelse

Jag hade inte tänkt skriva någon förlossningberättelse men nu på kvällen satt och jag och funderade kring förlossningen och bestämde mig för att skriva en ändå :) Så här kommer den!


Förlossningsberättelse


Det började den 5/6 med lite småvärkar på kvällen men ingenting extremt så jag somnade. Vid 04.00 den 6/6 vaknade jag och av värkarna som gjorde väldigt ont. Jag tog två alvedon och en dusch för det säger de ju iallafall att man ska göra om man ringer till förlossningen. Det verkade inte hjälpa så vid 08.00 ringde jag till förlossningen och pratade med dem. Värkarna var fortfarande väldigt oregelbundna men jag ville ändå ringa och höra med dem. Hon sa att jag fick komma in om jag ville men jag tyckte det kändes onödigt så vi bestämde att jag skulle vänta en timma och ringa tillbaka då.


Vid 09.00 ringde jag igen men jag ville fortfarande inte åka in. Jag trampade runt hemma och hade ont och slemproppen lossnade sakta med säkert så vid 15.00 åkte vi tillslut in, mest för att kolla om det hände något och det gjorde det. Var öppen två cm så det var skönt att veta att värkarna hade någon effekt iallafall.


Vi åkte hem igen och värkarna fortsatte göra ont. Jag sov illa på natten och på förmiddagen den 7/7 åkte vi in till förlossningen igen. Då var jag öppen fyra cm och jag fick två citodon och så fick jag välja själv om jag ville stanna kvar eller åka hem igen så vi bestämde oss för att åka hem eftersom det kunde bli en lång väntan på sjukhuset.


På kvällen åkte vi in en tredje gång och då blev vi tillslut inskrivna. Jag var fortfarande bara öppen fyra cm men eftersom jag sov så dåligt hemma så gav de mig bricanyl för att avstanna värkarna och så fick jag citodon och en sömntablett. Jag somnade gott men vaknade nästan hela tiden så det blev inte mycket sömn då heller.


8/6 satte de värkstimulerande dropp för att värkarna skulle bli starkare så jag skulle öppna mig mer. Gick runt med droppet ett bra tag men det gjorde bara att värkarna kom alldeles för ofta och jag fick ingen paus emellan. När de hade tagit bort droppet undersökte de mig igen och jag var fortfarande bara öppen fyra cm. Det var inte roligt att höra för med de värkarna trodde jag att det skulle ha hänt något iallafall men icke! Jag fick samma ”sömndos” som natten innan så att jag skulle få vila ut ordentligt. Det gick väl sådär..


9/6 Undersökte de mig för att se om det hade hänt något under natten. Eftersom Gina låg för högt upp i bäckenet sa de åt mig att gå så mycket jag orkade. Jag gick och gick och gick flera varv inne på förlossningen under morgonen. På förmiddagen bestämde de sig för att ta hål på fosterhinnorna för att få vattnet att gå och efter det skulle jag få en epidural. Kristian och barnmorskorna fick hålla i mig så att jag låg böjd i sängen. Det är inte det lättaste med stor mage och värkar men det gick. Första gången satte läkaren fel så han fick sätta en ny. Märkte inte av det speciellt mycket eftersom jag koncentrerade mig mer på att ligga still under värkarna.


Jag försökte gå så mycket som möjligt men det gjorde gräsligt ont och vid lunch undersökte de mig igen, då var jag plötsligt öppen 9 cm och de sa åt mig att flytta mig till förlossningssängen som stod brevid. Jag började med att stå på knä för att få bebisen längre ner i bäckenet. Jag fick också testa att sitta på en pilatesboll men det gjorde alldeles för ont.


Krystvärkarna började komma runt 13.00 men barnmorskorna sa åt mig att inte krysta om det gick för det skulle ändå inte komma någon bebis förrän den hade sjunkit ner och jag skulle bara trötta ut mig. Men jag krystade ändå, svårt att låta bli! Vi höll på så ett bra tag och krystvärkarna var inte tillräckligt långa så jag fick värkstimulerande dropp igen. Återigen gjorde droppet att jag inte fick någon paus och det hela blev en låååång värk istället. Jag fick ha dragkamp med en barnmorskestuderande så att jag skulle ta i ordentligt och en annan barnmorska hängde på min mage för att trycka ner bebisen. Runt 14.40 var jag så slut att jag inte ville vara med längre. Bebisens hjärtljud började också sjunka så de kallade på en läkare och tillslut var det säkert tio personer i rummet. De gav mig ett försök till att få ut bebisen annars var hon tvungen att använda sugklocka. Jag tog i av kung och fosterland och 14.51 föddes vår lilla Gina. Hon var helt slut och hade bajsat på vägen ut. Eftersom hon inte skrek sprang de iväg med henne och jag förstod ingenting men efter en stund kom de tillbaka och meddelade att det var en flicka och att hon mådde bra.


Bajs och stress

Husch vilken dag!


Imorse vaknade Gina vid 07.15 och sjöng för mig :P Då la vi oss i sängen och gosade en stund och sen somnade hon om. Då passade jag på att träna, duscha, klä på mig och diska lite flaskor. När hon vaknade igen hade hon lagt av den största bajsen jag någonsin sett!!! Det rann bajs längst benen på henne :P Icke mysigt!


Vid 11.00 åkte vi till mamma för att se om det fanns ledig tvättid där men det fanns det inte :/ Hon kom hem 12.45 och då åkte jag i ilfart till mitt möte och efter det åkte jag i ilfart till kyrkan och träffade prästen. Vi gick igenom dopet och lite psalmer och sånt :) Trevlig präst iallafall, tror han hette Bosse :P


Nu har vi nyligen ätit och jag är trött som attan! Tror Gina börjar få tänder eller något för hon är vaken och gnäller halva nätterna och stoppar händerna i munnen hela tiden.. Vi får väl se om det tittar fram en liten tandsing snart :)


TV nästa!


Lilla galning

Har en liten galning här hemma :) Just nu sitter/står/hänger hon i hoppgungan och studsar :) Bra köp det där :) Inte speciellt dyr heller som vissa barnsaker brukar kunna vara :)


Vi ska till Kristians farfar och hälsa på om en stund och sen vet jag inte om vi gör så mycket mer under dagen.. Kanske tar och bakar något till dopet? Får se vad tiden blir :)


Bilder

Imorse åkte jag och hämtade Daniella och Madde i Malmköping.. Trevlig liten håla det där :P Har inte hänt mycket mer under dagen. Här kommer en drös med bilder :)





För en gångs skull är jag med på bild :P








Knubbiga ben ;)





Första gången i hoppgungan :P





Trött tjej :)





Och som avslutning tänkte jag visa upp lampan mamma och jag gjorde :) Ska ta ett till foto sen när den hänger i taket och lyser men det tar nog en stund till :)


Nu blir det pizza!


Old music

Satt och lyssnade på musik förut som man lyssnade på som liten :P Bland annat Peaches, E.M.M.A, Poppis och Bubbles :P Haha, svinroligt att höra :P



 


Kristian och jag sitter för tillfället och gluttar på dansbandskampen :)


Hoppgunga

Igårkväll hade vi mys med tacos, chips och kladdkaka, riktigt moffande! :)


Idag har vi varit till affären och hämtat ut mina paket, ett par byxor, en hoppgunga åt Gina och en H2O ultra mop ;) Haha! En sån från tv shop ;P Har hört många som är nöjda med sina så jag ville testa och jag är faktiskt också nöjd! Funkade kanonbra :)


Efter affären fikade vi lite hos Kristians farmor och när vi kom hem igen blev det lite städning. Nu har vi ett rent hem igen :P Gina fick testa sin hoppgunga och hon såg helt galen ut när hon studsade upp och ner i den :P Lägger ut bilder imorgon :) Nu har vi nyligen ätit fläskfilé och potatisgratäng, mumma!!


Kan bli dåligt med inlägg den här veckan men det får ni leva med :)


Early morning

Morrn! Har varit vaken sen 05.30.. Då ville Gina ha mat och så skulle mitt alarm ändå ringa 06.00 så det var ingen idé att somna om :) Har fixat färdigt mig och snart ska jag väcka min lilla tös. Jag ska vara hos läkaren klockan 09.00 så jag lämnar Gina hos Maarit under tiden. Det är så krångligt att ha med Gina när man ska sitta still och prata länge, hon vill gärna att det rör sig :P


Kristian åkte till arlanda 04.00 imorse för att plocka upp Jennifer så de kommer nog om ett tag. Vet inte vad som händer mer idag, det visar sig :)


Välkommen till systembolaget!

Jahaja.. 20 år! Min födelsedag blev iallafall trevlig :) Jag, Kristian, Gina, mamma, pappa, mormor och Daniella var och åt på Akropolis på kvällen, smaskens ;) Jag fick pengar av mormor och så fick jag hudkräm, nagellack och presentkort på panduro (favoritaffär) av Daniella :) Av mamma och pappa fick jag pengar att handla för på t.ex Ellos eller liknande :) När notan på akropolis var betald berättade de att jag skulle få handla för lika mycket som vi hade ätit  för under kvällen :P Då ångrade jag lite att vi inte åt efterrätt ;) Haha! Men det blev iallafall 1742 kronor och det är inte illa pinkat!


Idag kände jag för en slappardag så Gina och jag låg i sängen på morgonen och glodde på tv.. Efter en halvtimma tröttnade jag och fixade iordning mig och sen åkte vi till stan :P Jag köpte en ny mössa åt Gina, det behövs en varm nu till hösten! Och så handlade jag lite prylar på panduro så jag ska göra mig ett halsband :) På hemvägen var jag ju tvungen att handla på systembolaget bara för att ;) Det blev vin åt mig och öl åt Kristian! Mannen i kassan hälsade mig välkommen till systembolaget :P


Om en stund ska vi göra mat, friterad kyckling blir det ;)


Bullbakande.. or not

Matleveransen kom vid 11.00 prick :D 8 kassar med mat fick den stackars leverantören släpa upp.. men han får ju lön för det så det kanske inte är så synd om honom ändå :P


Åkte och hämtade upp mormor direkt och sen for vi till mamma. Hon var redan färdig med allt bullbakande så det var skönt för mig ;) Vi har fikat lite och nu sitter vi bara och slöar. Gina sover så rart och jag ska nog gå och kissa nu :P


Tjugo barre

Jaha, 20 år.. och jag kan meddela att det känns precis som igår, ingen skillnad :P Min kära man hade gjort iordning smörgåsar åt mig i kylen och så hade han laddat kaffebryggaren innan han åkte, riktigt skönt att slippa göra det :) Tack baby!


Gina har ätit tre gånger inatt.. Tur att hon somnar om fort iallafall :) Hon äter upp maten på ca tio minuter (glupsk som hon är) och sen somnar hon om direkt igen :) Så jag är utviland ändå! Nu på förmiddagen ska jag vänta på matleveransen från Ica ekängen :) De skulle komma mellan 11.00 och 13.00. Direkt när vi har fått maten ska jag till mamma och baka bullar inför dopet. Det är ju inte långt kvar nu :)


Min lilla älskling är påväg att somna här brevid mig nu så jag ska ta och hoppa in i duschen :)


Hur man får en bebis att bli nöjd!

Man lägger henne i sängen och sätter på sängmobilen :P Hon börjar genast sprattla så det ser ut som hon ska sparka av sig benen ;) Haha, vet inte hur många gånger jag har hört den där j*kla låtern. "You are my sunshine, my only sunshine" plingar det dagarna i ända.. I början var det riktigt gulligt men nu när man har hört den hundrafemtionelva gånger är den inte ett dugg gullig längre :P Men jag lyssnar gärna på den, sålänge min lilla tös blir nöjd :)


Håller på och frostar av frysen, behövligt. Sitter också och handlar på Ica Ekängens hemkörning :) Kostar bara 95 kronor och då får man allt ända fram till dörren :) Smidigt och bra för oss som har många trappor och en liten bebbe att släpa på. Rekommenderas!!


Jag tävlar!

Jag är med och tävlar om ett skönhetskit på Iamsthlm.


Detta ligger i potten





Cuccios body butter lyte- honung och soyamjölk.
Läppstift från gloMinerals.
China glaze- Shocking pink
BiOliv (nytt märke på I am)- handkräm med olivolja.
Litet badpaket med creamer och badkulor
Doftljus med Strawberry Daiquiri doft.


Var med du också :)


Sista dagen..

Morrn! Vaknade 07.00 idag. Det blev en dusch och frulle och nu har min lilla älsklingsbebis precis vaknat :) Det finns inget mysigare att ta upp henne ur sängen på morgnarna och få ett enormt léende :) Underbart! Natten har iallafall varit kanon! Hon somnade 17.30 igårkväll och sov till 05.00 idag innan hon ville ha mat :) Sen somnade hon om direkt igen!


Idag har vi inga större planer, Maarit skulle komma hit vid 09.00 en liten sväng.. Mer än så händer inte :) Har nämligen tvingat mig själv att vara hemma hela dagen, vagnen står hos mamma och bilbarnstolen är i bilen som Kristian har till jobbet ;) Så idag blir det att vara hemma och pyssla i Jennifers rum tills hon kommer på fredag :)


Idag är det också min sista dag som tonåring.. försöker känna efter hur det känns för alla undrar alltid hur det känns när man fyller år :P Hihi.. Vi får se om det kommer någon känsla under dagen.


Har fortfarande gräsligt ont i magen efter spiralinsättningen.. eller egentligen är jag nog bara gnällig för det känns förmodligen som vanlig mensvärk :P Min mensvärk har försvunnit efter förlossningen så jag minns knappt hur det känns.. om ni ville veta :D Nu ska jag pussa på mitt lilla hjärtegull som ligger och kollar på tv!


Efterlyses!

En mammaledig människa som vill gå promenader!!! Usch vad man känner sig ensam när man är mammaledig, speciellt när man inte känner någon annan som trampar runt hemma med barn hela dagarna :/ På torsdag ska jag iallafall försöka ta mig till öppna förskolan så man får se lite annat folk :)


Äntligen insatt

Åkte till sjukhuset 09.15 imorse. Det tar sin lilla tid när man ska ha med sig bebis, barnvagn, skötväska och sig själv :P Fick äntligen sätta in min spiral iallafall.. Det gjorde lite ont men det gör ännu ondare nu :O Men vad kan man vänta sig när de massakerar livmodern på en? :P Jag får helt enkelt gå på alvedon tills smärtan är över :)


Vi åkte till mamma sen. Hon jobbade men jag försåg mig med lite kaffe och korv. Hon kom hem 12.30 så hon fick passa Gina medans jag var på möte.


Vid 15.00 var vi hemma igen och nu på eftermiddagen har vi fixat lite i Jennifers rum och fått upp en hylla över vår säng :) Nu ska jag kika efter lite roliga saker att handla på nätet ;D


Måndag

Goodmorgon! Vaknade 07.00 idag.. Har duschat och fixat mig, de gamla vanliga morgonsysslorna helt enkelt ;) Ska väcka Gina om ca en halvtimma.. om hon inte har vaknat av sig själv förstås, ganska logiskt! Klockan 10.00 har jag sjukhustid och sen går vi nog till mamma så slipper vi åka hem.


Gina har börjat vakna på kvällarna och gallskriker.. Vet inte vad som är felet och det enda som verkar lugna henne är att man går runt med henne i famnen eller ger henne mat (matvrak). Mardrömmar kanske? Kan så små bebisar ens drömma mardrömmar? Vad vet jag :)


Söndag.. eller?

Känns som måndag idag.. Kristian har jobbat så det blir lite virrigt i systemet ;)


Iallafall har vi varit hos pappa och hämtat lite filmer idag. Har ÄNTLIGEN fått hem Greys anatomy säsong 6!! Har fortfarande inte sett den och nu har ju säsong 7 börjat på tv så jag måste skynda mig att se 6:an :D


Vi åkte iallafall till mamma när vi var klara där. Vi drack kaffe och hon bjöd på lax :) Mumma!! Så mycket mer har nog inte hänt.. Vi kom hem runt 15.30 och då började jag ganska direkt med maten, lasagne ;) Sen fick Gina mat och nu har hon slocknat :P Hon somnade  för ungefär en halvtimma sedan och nu sover hon för natten :P


Imorgon ska jag till gyn 10.00 och sätta in spiralen, hoppas det blir gjort den här gången!! Nu-TV!


Lördag

Halloj!


Idag blir vårt lilla hjärta 4 månader! Vad tiden går fort! Tycker det känns som igår jag låg och klämmde ut henne :P Men det var det inte.. så kan det vara!


Idag har vi varit hos Kristians föräldrar en sväng och fikat! Nu när vi kom hem fanns tvättstugan ledig hela kvällen så jag passar på att tvätta (som vanligt). Känns som jag inte gör annat..


Här kommer bilder på vår fyramånaders bebis :)













Trötter

Godmorgon.. eller god förmiddag skulle jag vilja säga :) Igår kväll hade vi lite fredagkvällsmys! Dock var inte Gina med eftersom hon somnar vid 18.00 varje kväll :P Men hon var ju med i rummet iallafall :D Jag och Kristian åt friterade strips och en supergod skinksteksröra som han gjorde, SUPERGOTT!!! Rekommenderar att köpa en fritös! Ska prova att fritera kyckling någon gång, kan bli smaskens :)


Idag har jag målat utsidan av Kristians studiovägg på morgonen och så har jag tagit mig en dusch.. Vet inte riktigt vad som händer idag, det återstår att se!


Nu vaknade min lilla tös från sin tupplur så vi ska gosa lite :)


Vill du ha bambino nappar? :)

Jag är med i buzzador och har fått 15 nappar från bambino som jag ska dela ut. Napparna är anatomiskt utformade och är anpassat för det lilla barnets ansikte. Napparna är från 0-6 månader och finns i olika mönster och färger :) Hojta till om du vill ha en :)





Fredag

Godmorgon.. eller trött morgon kanske jag ska säga! Det är så rackarna segt att gå upp tidigt nu när det fortfarande mörkt på morgnarna. Men det gör ingenting för jag är ett stort fan av hösten ;) Den är så mysig!


Jag gick upp klockan 05.00 med Kristian idag. Har hunnit äta frukost, duschat, klätt på mig och fixat iordning mig :) Skönt att ha det klart så man kan koppla av vid datorn en stund. Snart ska jag packa iordning skötväskan så den är färdig och efter det väcker jag min lilla tös :) Klockan 08.00 åker vi mot mormor!


Detta är min sista helg som tonåring också.. Hur ska vi spendera den då? Jo, med supergod mat och en jäkla massa mys med min lilla familj :)


Ha en bra dag!


Släktbesök

Hejhopp!


Inatt sov Gina tolv timmar i sträck igen :) Hoppas att det är slut med nattätandet nu! Det var väl någon tillväxtperiod hon hade :)


Idag åkte vi till stan vid 11.00. Mötte Linn, Johanna och Emma och tog en lunch på Wayne's. Smaskens! Åkte därifrån 13.00 och då bar det av till mormor :) Därefter åkte vi till farmor och farfar en sväng, det var längesen vi var där nu.


15.00 åkte vi hemåt igen :) Fick då två tidiga födelsedagspresenter av min kära man :) En fritös och ett Wii spel :) Spelet kikade vi efter i somras utan att hitta det så det var kul :) Och en fritös satt jag konstigt nog och tänkte att jag ville ha häromdagen :D Undrar om min man kan läsa tankar?! Jag är iallafall väldigt nöjd och båda presenterna kommer att invigas imorgon :)


När paket öppnandet var klar så satte jag igång och fixade med Ginas vagn. Skulle göra om den till sittvagn eftersom hon har vuxit ur liggdelen. Tur att sittdelen har fullt liggläge :) Den blev mer lättkörd nu och jag är väldigt nöjd! Enda omställningen är väl att jag inte kommer att se henne längre när vi är ute och går.. Men jag antar att man vänjer sig :)


Från detta:




Till dethär:




Personligen tycker jag att sittdelen är snyggare, det är väl en smaksak!


Nu ska jag läsa bloggar och sen blir det en dusch! Imorgon åker vi med mormor till sjukhuset :)


Runtfläng

Åkte till Kristians jobb vid 11.00 och hämtade barnvagnen eftersom den låg i bilen som han hade :P Därefter åkte vi till Camilla och hälsade på henne, Tindra och Alexander :) Drack lite kaffe och pratade. 13.00 åkte vi vidare till vårdcentralen. Läkaren där klämde lite på ryggen och sen sa han att jag nog hade en inflammation i ryggen. Fick några tabletter utskrivna och så tyckte han att jag skulle gå till en sjukgymnast..


Vi har ganska nyligen kommit hem och Gina har precis somnat. Hon har inte sovit mycket alls idag så hon var lite övertrött och bråkade en stund med sömnen men tillslut blev det tyst därinne ;) Jag passar på att sitta här en stund :)


Onsdag

Godmorgon!


Igår hade vi bara en hemmadag.. Jag kokade lite potatispuré åt Gina och samtidigt gjorde jag potatismos till kvällsmaten, två flugor i en smäll :) Jag passade också på att unna mig en hel del tid vid datorn :) Och så gosade jag såklart massor med min lilla älskling! På kvällen åkte vi till Kristians farfar och sen åkte Gina och jag till pappa en stund och hälsade på.


Idag ska vi iväg till Camilla runt 12.00 och sen ska jag till vårdcentralen 13.30, den här gången är det pga ryggen.. Knepigt att de inte kan kolla alla "problem" man har när man väl är där :O Men tydligen måste man boka nya tider för varje "problem".. Underligt!


Nu ska jag klä på mig och fixa lite innan Gina vaknar :)


Grötprovsmakning

Morrn! Gina vaknade vid 07.30 idag. Då fick hon några skedar gröt och sen sin vanliga mat :) Tänlte börja med lite gröt nu på morgnarna så vi får in lite rutiner på ätandet :P


Idag ska jag koka potatis och broccoli åt lilltösen och frysa in så det finns. Vi börjar inte med det riktigt ännu men det är skönt att ha klart :) Ska också rensa ut lite skåp om jag hinner.


Just nu sover mitt lilla hjärta igen så jag ska passa på att äta lite frukost, men först lägger jag ut lite bilder från provsmakningen igår :)




Lite förvånad :)




Sen blev det bättre :)




Gullefjun :)




Smaskens :)


Det var det..

Mamma tog Gina vid 13.00 idag. Då åkte jag till Coop och handlade lite.. Var inte färdig där förrän 14.30 och då åkte jag hemåt och lämnade maten och sen satte jag igång med tvätten. Mer än så hann jag inte med av min "ensamtid" förrän Kristian kom hem och det var dags att börja med maten.


Nu har vi hämtat Gina för en stund sedan och när vi kom hem fick hon provsmaka lite gröt för första gången :) Hon tyckte om det, haha :) Bilder på provsmakningen kommer imorgon :)


Måndag

Morrn! Vi har varit vakna en stund här.. Jag gick upp och duschade vid 07.20 och när jag var klar hade Gina vaknat :) Vi har legat i sängen och kollat på tv en stund och nu har skruttan somnat om :)


Idag ska vi ta en promenad till stan. Mamma ska ta Gina en stund på eftermiddagen så jag hinner fixa lite här hemma. Behöver måla en vägg, städa lite och tvätta om tvättstugan är ledig.. Visar sig :)


Nu ska jag lägga mig brevid min tös :)


Ojsan

Nu är det sådär längesedan jag skrev IGEN! Men det får ni stå ut med, jag är helt enkelt inte på topp just nu..


I fredags var vi ute och åt och lyssnade på något knepigt band på House och blues. Det blev tidig hemgång runt 23.00.


Igår gjorde vi inte så mycket, hämtade Gina hos Kristians föräldrar, gick till affären och sen hade vi hem moffardag! Jag åkte också till mamma och hämtade Ingeborg så hon slapp vara själv hemma hela dagen ;P


Idag har vi inte heller gjort så mycket, det har blivit att slöa och plocka lite..

Imorgon ska jag nog ta en promenad, säg till om någon ska med :)
Ska glo runt på bloggar nu, hejdå!


RSS 2.0