Nu är vi äntligen hemma :) Gina däckade di...

Nu är vi äntligen hemma :) Gina däckade direkt och jag ligger brevid henne, ska nog passa på att bara slappa och glo på tv, städningen får vänta tills ikväll!


Såhär goda är madrasserna i kuddrummet på ...

mms_img21671 (MMS)

Såhär goda är madrasserna i kuddrummet på öppna förskolan :)


Det blir öppna idag.. Som vanligt ;) Skull...

Det blir öppna idag.. Som vanligt ;) Skulle egentligen ha besiktat bilen idag vid 10.00 men när Kristian kollade på lappen var det visst igår besiktningen var, klantigt av oss :)


Hoho, funkar det? Vissa av mina inlägg ver...

Hoho, funkar det? Vissa av mina inlägg verkar inte hamna på bloggen :(


Morrn! Nu är städkläderna på och vi är red...

Morrn! Nu är städkläderna på och vi är redo att dra till farsgubben och städa :) Får se hur det går med Gina men det löser sig nog!


Nu på kvällskvisten har jag tvättat lite, ...

Nu på kvällskvisten har jag tvättat lite, det fanns lite grann ;) Dock är det tråkigaste jobbet kvar, att vika allt! That's life.. Nu blir det Pluras kök och sen lite sömn.


Idag har vi haft fullt upp! Har varit hos ...

Idag har vi haft fullt upp! Har varit hos farmor, mormor och så har vi hälsat på Jessica och lilla Jamie, sötnos :) På kvällen har vi varit på lägenhetsvisning i Torshälla :) Fick en kommentar om jag har en mailadress och den är [email protected]


Vår tös gillar att riva ut saker från våra...

mms_img31432 (MMS)

Vår tös gillar att riva ut saker från våra skåp och lådor! Att städa efter sig är hon inte lika intresserad av ;)


Det blev ingen vagnförsäljning :( Synd för...

Det blev ingen vagnförsäljning :( Synd för jag är riktigt sugen på den nya vagnen! Vi ska köpa Maarits gamla vagn :) Kanoners! Om någon behöver en svart Babytravel Amsterdam så hojta till! :)


Jaha, då var det sommartid då! Vem har hit...

Jaha, då var det sommartid då! Vem har hittat på att man ska ändra klockan? Tycker mest det är krångligt, särskilt när man måste "ställa om" Gina efter de nya tiderna.. Aja! Om en stund ska jag ev. träffa en kille som ville kika på vår vagn. Ska nämligen sälja den och köpa en annan :) Mer om det senare! Nu ska jag klä på mig, tjing!


Hemresan gick bra den med :) Gina sov hela...

Hemresan gick bra den med :) Gina sov hela hemvägen också och min systeryster slumrade till en stund hon med :) Kom hem vid 17.00 så nu har vi ätit och Gina och jag har tagit oss ett bad.. Nu blir det körslaget och sen sova :)


Ny är vi framme i pappas nya hus i Kristin...

Ny är vi framme i pappas nya hus i Kristinehamn :) Bilresan gick bra och Gina sig hela vägen! Om en stund ska vi äta pizza sen bär det av hemåt igen :)


Morrnmorrn! Frukosten är intagen och idag ...

Morrnmorrn! Frukosten är intagen och idag blir det till att agera flyttgubbe :) Sen bär det av till Kristinehamn!


Morrnmorrn! Frukosten är intagen och idag ...

Morrnmorrn! Frukosten är intagen och idag blir det till att agera flyttgubbe :) Sen bär det av till Kristinehamn!


Igår var vi på öppna och sen åt vi på stan...

Igår var vi på öppna och sen åt vi på stan med Cattis, mys :) Dagen har vi spenderat hos Camilla. Jag var barnvakt åt Melissa och Ellen när Camilla var hos tandläkaren :) Jag satte småtjejerna i syskonvagnen och sen tog vi en liten promenix eftersom Ellen är stor nog att gå själv :) Det gick finfint! Vi blev bjudna på lunch när Camilla kom tillbaka och sen knatade Gina och jag hemåt. Har passat på att handla idag på eftermiddagen (tillsammans med alla andra som fick pengar idag). Nu på kvällen ska vi bara slöa framför tvn! Imorgonbitti ska vi hjälpa pappa att flytta och sen följer vi nog med och kikar in hans nya hem i Kristinehamn.


Vaknade 07.30 idag :) Lite sovmorgon! Min ...

Vaknade 07.30 idag :) Lite sovmorgon! Min bebbe sover fortfarande så jag har passat på att fixa mig..


Hejhopp! Vi var på öppna idag ändå. Kom un...

Hejhopp! Vi var på öppna idag ändå. Kom underfund med att diarrén beror på tandsingarna :) Tösen har nämligen fått både sin femte och sjätte tand idag, båda framtänderna :) På eftermiddagen var vi hos mamma och hon klippte mitt hår. Sen åkte vi till pappa och hälsade på. Han hade köpt två jättesöta klänningar och massor av trosor åt Gina när han var i Thailand :) Perfekt till sommaren! Vi fick också fina ljus och en tröja åt Kristian :) Fina fisken! Nu har min bebbe precis somnat. Hon har bara sovit en halvtimma på hela dagen så jag förstår att hon var trött :) Nu blir det tv!


Godmorgon! Idag blev jag väckt 06.00 av vä...

Godmorgon! Idag blev jag väckt 06.00 av världens gladaste tjej :) Tråkigt nog har hon haft bajs-maraton på morgonen men hon verkar inte bry sig om det.. Vi skippar öppna idag iallafall om det nu är magsjuka. Istället åker vi till lilla mor en sväng :)


Min bebis har somnat på min arm. Hon har h...

mms_img21764 (MMS)

Min bebis har somnat på min arm. Hon har haft diarré hela dagen så jag hoppas inte att det är någon magsjuka :( men hon verkar må bra annars så vi får väl se om det ger sig, hoppas!!


Till Cattis

Hittade en kul grej till Cattis som hon kan roa sig med ;)


Norrlandskontakten.se

Morrn! Jag vaknade 07.00! Man är som en vä...

Morrn! Jag vaknade 07.00! Man är som en väckarklocka nu för tiden :) Gina sover fortfarande och jag har precis duschat. När han vaknar ska vi äta frukost ihop och sen får vi se hur dagen slutar!


Mötet idag gick bra :) Det handlade om ett...

Mötet idag gick bra :) Det handlade om ett litet extrajobb jag ska ha :) När vi var klara där åkte vi och lekte en stund hos Camilla och sen bar det av hemåt.. Pappa ringde nyss också och berättade att han hade kommit hem från Thailand nu :) Det tråkiga är att han flyttar redan i helgen :( Inte alls kul men det är väl bara att gilla läget.


Underbara måndag!

Idag känns som att det kommer att bli en bra dag! Vi ska först åka till öppna förskolan i Skiftinge där det bjuds på våfflor heeeela veckan :) Och klockan 13.00 idag ska jag på ett spännande möte som jag hoppas kommer gå bra! Tyvärr hittade jag ingen som kunde vara barnvakt så jag får så fint ta med mig Gina men det brukar inte vara några större problem, hon är väldigt snäll när jag är på möten :)


Jag berättar senare idag om mötet!

Jag ligger i sängen.. Med min tös brevid m...

Jag ligger i sängen.. Med min tös brevid mig :P det där med att hon ska sova i egen säng sket sig ganska snabbt! Försökte igår men efter en evighets skrikande gav vi upp och idag var det ingen av oss som hade orken ;) så här ligger vi alla tre! Om någon har tips på hur vi kan göra "överföringen" till Ginas egna säng lite enklare så vill jag mer än gärna höra dem :) Nu säger vi godnatt här ifrån familjen Huotari/Wahlbom :)


Bilder


Ginas rum















Ska fixa lite nya gardiner och tavlor på väggarna innan det är helt klart men det får nog vänta lite :)


Vårt sovrum (obäddat) ;)








Söndag

Hejhallå!


Igår åkte vi och handlade runt 10.00 :) For hemåt och började fixa, jag gjorde iordning lite i sovrummet eftersom det blev så tomt när inte spjälsängen står där. Blev nöjd! Bilder kommer snart :) Ska lägga upp bilderna på Ginas rum också :)


På eftermiddagen kom mamma och Daniella förbi och på kvällskvisten var vi och firade Emma och fick god mat. :)


Idag har jag fått vara själv en stund.. Snart blir det pizza ;)

Här är vi vakna! Har sovit helt ok här hos...

Här är vi vakna! Har sovit helt ok här hos pappa men nu längtar jag efter att komma hem och börja fixa lite :)


Vi hamnade hemma hos pappa ikväll :) Han ä...

mms_img10428 (MMS)

Vi hamnade hemma hos pappa ikväll :) Han är ju i Thailand så vi passar på att låna hans lägenhet med bubbelbad, bastu och solarium :) Kristian är i bastun just nu ich Gina ligger brevid mig och dricker välling :)


Finfint!

Nu har mamma varit här och vi har gjort iordning Ginas rum, det blev såå fint :) Är riktigt nöjd! Lite småsaker kvar t.ex tavlor och sånt men det får vänta lite :) Kommer bilder senare under dagen för just nu sover Gina i sitt rum, I SIN SÄNG :D Det är andra gången idag som hon somnar där inne så förhoppningsvis får vi vår säng för oss själva snart :) Första nätterna lär bli krångliga men det får vi ta :)


Någon som har tips på var man kan köpa rullgardiner/mörkläggningsgardiner på nätet? :)

Morrn! Sovmorgon ända till 8.15 :) skönt! ...

Morrn! Sovmorgon ända till 8.15 :) skönt! Gina hade 39.5 när vi vaknade :( hon fick en alvedon och nu äter hon välling. Hoppas hon blir piggare under dagen!


Gina och Kristian sover för natten och jag...

Gina och Kristian sover för natten och jag glor på Sveriges värsta bilförare. Imorgon kommer lilla mamma hit och hjälper mig göra iordning i Ginas rum :) Det kommer såklart bilder när det är klart :)


Min lilla sjukling har somnat sittande/hän...

mms_img65733 (MMS)

Min lilla sjukling har somnat sittande/hängande på mitt ben.


Nu är vi hemma från öppna förskolan. Tyckt...

Nu är vi hemma från öppna förskolan. Tyckte att Gina var lite varm och gnällig där borta och när bf tog tempen nyss hade hon 39.8 :( Hon har haft mycket feber sista tiden, vet inte varför :(


Här sitter jag och snorar.. Skojigt värre!...

Här sitter jag och snorar.. Skojigt värre! Idag gick vi upp 06.30. Det är faktist helt ok att gå upp tidigt nu när det är ljust på morgnarna :) Gina fick frukost då och sen somnade hon om.. Hon måste varit väldigt trött för i vanliga fall sover hon inte förrän runt 12.00.. Jag har iallafall duschat, klätt på mig och slängt på lite smink :) Skönt att göra det medan hon sussar. Idag är det öppna här i Slagsta som gäller ;)


Jag som hade planerat att se Off the Map s...

Jag som hade planerat att se Off the Map som har samma skapare som Greys anatomy men jag håller mig nog inte vaken så länge.. Natti


Mina kärlekar har somnat och jag ligger oc...

Mina kärlekar har somnat och jag ligger och är ledsen över att jag inte kan se greys anatomy, har ju fortfarande inte sett säsong 6 :( Får försöka ordna det..


Imorse plockade vi upp Camilla + barn och ...

Imorse plockade vi upp Camilla + barn och åkte till Skiftinge :) När vi hade lämnat dem hemma igen hämtade vi upp Cattis och for till Hållsta för att hälsa p hennes lilla farmor :) Vi fick gott fika där och en hel del prat :)


Som vanligt åkte vi till Camilla imorse :)...

Som vanligt åkte vi till Camilla imorse :) Vi satt på deras inglasade veranda och fikade, supermysigt! Vid lunch åt Gina och jag McDonalds med mamma och sen åkte vi tillbaka till Camilla :) Vid 15.00 fick vi för oss att åka till IKEA så då gjorde vi det :) jag är luspank men Camilla handlade lite.. Nu är vi hemma och Gina ska precis sova :)


Idag åkte vi till Camilla på morgonkvisten...

Idag åkte vi till Camilla på morgonkvisten :) Vi lekte, pratade och åt lunch.. Vid 13.00 åkte vi till Skiftinge och lekte där.. Här hemma har det inte hänt så mycket, jag har tvättat, städat och bytt gardiner i vardagsrummet :)


Vid 19.00 var vi hemma från vc igen.. Läka...

Vid 19.00 var vi hemma från vc igen.. Läkaren vi träffade var utlänning och muttrade "mhm" i varje mening.. Jag förstog inte många ord men tydligen har Gina en vaxpropp i örat så han kunde inte se om det var öroninflammation eller inte. Om det var det så läker den tydligen ut av sig själv så det är väl bara att vänta. Vi får se vad vi hittar på imorgon, beror på hur tösen mår.


Hela dagen har gått åt till att slöa, skön...

Hela dagen har gått åt till att slöa, skönt :) Åkte och hämtade hem min lilla tös vid 13.00. Hon hade feber och det verkar vara örat som spökar igen :( stackars liten! Ringde 1177 och vi fick en tid till vc klockan 18.00. Hoppas det ger sig den här gången, tycker så synd om mitt lilla hjärta när hon har ont :(


Idag känns livet muntrare än igår. Vi tog ...

Idag känns livet muntrare än igår. Vi tog en liten promenad med Maarit, Ella och Maja på förmiddagen och sen åkte vi till mamma. Hon erbjöd sig att ta Gina över natten så jag fick koppla av lite :) Tänker inte göra ett smack ikväll, bara moffa ostbågar framför tvn :)


J*vla skitfredag! Ingenting har varit kul ...

J*vla skitfredag! Ingenting har varit kul idag. Har bara tvungen att gnälla!


Var iväg och hämtade växasängen vi fick av...

Var iväg och hämtade växasängen vi fick av Camilla för en stund sen.. Nu ligger jag och glor i sängen. Gina sover.. Jag vill göra så mycket idag men jag har ingen ork till nått. Usch!


Idag har jag en jobbig dag! Jag är trött, ...

Idag har jag en jobbig dag! Jag är trött, irriterad på allt och vill bara Gina :( Jag behöver vara ifred då men det är svårt med en bebis.. Som tur är är Kristian hemma idag.


Haha jag ligger och glor på Stepbrothers p...

Haha jag ligger och glor på Stepbrothers på 6:an, helt underbar film :D Snart ska jag sova!


Min lillsnutt har ÄNTLIGEN somnat! Hon har...

Min lillsnutt har ÄNTLIGEN somnat! Hon har härjat runt här i sängen i över en timma.. Det blev tröttsamt tillslut :P Kristian sover också så jag passar på att njuta av min "ensamtid".


Efter öppna förskolan idag tog vi oss en p...

Efter öppna förskolan idag tog vi oss en promenad och sen la vi oss och sov. Begriper inte varför jag är så trött hela tiden! Nu har våra varor från Ica Ekängen precis kommit så jag håller på och lagar korvstroganoff :) Håller dessutom på och kokar ris åt halva Sverige :)


Natten har varit behaglig! Gina somnade 18...

Natten har varit behaglig! Gina somnade 18.30 igår, vilket är tidigt för henne. Strax efter 20.00 hade Kristian och jag också somnat ;)


Dagen har bjudit på bredbandsinstallering ...

Dagen har bjudit på bredbandsinstallering här hemma, en sväng hos mamma och en fika hos Jessica med Milla :) Är mycket nöjd med dagen! Fick har Gina varit tjurig men det beror nog på att vi knappt sov något inatt. Hoppas att natten blir bättre :) Imorgon är det öppna förskolan här i Slagsta igen :)


Trött tjej! Hon har hostat och kastat ut n...

mms_img35416 (MMS)

Trött tjej! Hon har hostat och kastat ut nappen halva natten då det har inte blivit många minuters sömn :(


Och nu har hon ätit klart ;)

mms_img73413 (MMS)

Och nu har hon ätit klart ;)


Gina ville äta själv och då ser det ut såh...

mms_img69100 (MMS)

Gina ville äta själv och då ser det ut såhär :)


Idag har tösen varit mycket piggare :) vi ...

Idag har tösen varit mycket piggare :) vi har varit på apoteket och hämtat ut hennes penicillin, lunchat på Tuna park med Emma och fikat hos mamma :)


Det var öroninflammation Gina hade, precis...

Det var öroninflammation Gina hade, precis som vi misstänkte. Hon fick penicillin som ska ätas i fem dagar så efter det hoppas vi att hon mår bra igen :) Vi kom hem 00.00 inatt så 4 timmar på akuten blev det.. Helt ok ändå med tanke på att hon inte hade något akut :) Lite febrigt är det idag med men det ger sig nog :)


Vi sitter fortfarande här och glor! Gina h...

Vi sitter fortfarande här och glor! Gina har precis somnat efter några timmars gnällande och jag pimplar kaffe för att hålla mig vaken. Det här kan ta sin lilla tid..


Sitter på akuten med min lilltös :( Det är...

Sitter på akuten med min lilltös :( Det är lång kö så vi lär får vara här ett par timmar.. Sjukvårdsupplysningen trodde att hon kunde ha öroninflammation så de sa att vi skulle hit. Hoppas hon blir bra snart!


Fisktacosen var supergod! Det rekommendera...

Fisktacosen var supergod! Det rekommenderas verkligen :) Vår lilla tös hat varit grinig hela dagen nu.. Vi sov en timma förut och när vi vaknade fick hon ipren, hoppas det hjälper en stund iallafall.


Gina har skrikit hela morgonen :( Jag förs...

Gina har skrikit hela morgonen :( Jag försökte med ett bad för att svalka henne men hon bara skrek.. Hon fick alvedon och sen somnade hon i min famn. När hon vaknade var hon pigg och glad :) Men nu börjar det vända igen.. Jag har nyss varit i affären. Håller på att laga fisktacos, låter helskumt men folk säger att det är gott så det är väl värt att testa :) Jag fick 10 påsar fisk tacomix för ett tag sen från buzzador så de ska väl användas :


Här är vi vakna :) Kristian skulle precis ...

Här är vi vakna :) Kristian skulle precis göra kaffe åt oss men han glömde hälla kaffe i kaffefiltret? Smart man :) Gina har fortfarande feber :( Vi får ta en lugn hemmadag idag!


Gina är jätteslö och hängig :( Hon är skol...

Gina är jätteslö och hängig :( Hon är skollhet och vaknar och gråter hela tiden, stackars prinsessan! Hon fick nyligen lite extra välling så hon får i sig vätska och så fick jag i henne lite alvedon så jag hoppas mitt hjärta får sova nu. Jag ligger och kollar på I am Sam som går på fyran, jag älskar den filmen :)


Min man sover brevid mig och vår dotter so...

Min man sover brevid mig och vår dotter sover på hans bröst, det ser så mysigt ut :)


Melodifestivalen, ostbågar och äppeljuice!...

Melodifestivalen, ostbågar och äppeljuice! Myslördag :)


Det gick bra hos morfar :) Vi fikade där o...

Det gick bra hos morfar :) Vi fikade där och sen åkte vi till pappa och fikade där också. Ginas feber kom tillbaka på eftermiddagen så hon har varit lite hängig och tjurig :( Stackars liten! Hon har precis somnat nu så vi får hoppas hon blir bättre snart!


Helt underbart!

Såg ni "Äntligen fredag" igår på 3:an? Jag skrattade så jag nästan kissade på mig :D


http://www.youtube.com/watch?v=DW7Fn10a37Q



Varför funkar det inte?

Det går inte att lägga in YouTube klipp i bloggen.. Varför?

Gina är arg på sin tandborste :P

mms_img71384 (MMS)

Gina är arg på sin tandborste :P


Haha, ni skulle se vad jag precis lyckades...

Haha, ni skulle se vad jag precis lyckades med! Jag åt en smörgås som jag på något konstigt vis satte i halsen och när jag hostade flög en liten bit ut genom näsan, skitskoj! :D


Mitt lilla hjärtegull har feber, 39,1 :( H...

Mitt lilla hjärtegull har feber, 39,1 :( Hon har precis ätit välling och nu sover hon i min famn. Hoppas hon är bättre imorgon för vi har fullt upp hela dagen! Först ska vi till morfar som fyller år och fira honom, därefter ska vi till pappa och hämta nycklar och tillsist ska vi till Camilla och hämta en växa-säng åt Gina som vi har fått av dem. Men vi får se hur tösen mår :)


Här ligger vi i sängen och gosar :) Gina s...

mms_img51250 (MMS)

Här ligger vi i sängen och gosar :) Gina sov i över en timma förut så nu är hon pigg! Snart ska bi äta popcorn och kolla på tv :)


Nu har vi varit på möte och så har vi häls...

mms_img55890 (MMS)

Nu har vi varit på möte och så har vi hälsat på mormor (gammelmormor). Nu har vi precis kommit hem och Gina har sammanlagt sovit en halvtimma på hela dagen då vi får se hur rolig kvällen blir...


Somnade 20.30 igår :O Trött tjej! Idag gic...

Somnade 20.30 igår :O Trött tjej! Idag gick vi upp 07.00 :) Ska snart iväg på möte och efter det åker vi till lilla mormor och hälsar på :)


Eftermiddagen har varit ganska lugn :) Vi ...

Eftermiddagen har varit ganska lugn :) Vi har städat, tvättat och busat! Jag har gjort iordning köttfärssås som jag frös in och nu gör jag lasagne. Skönt att ha färdig mat till de dagar man inte vill laga mat :)


Leker i kuddrummet på öppna förskolan :)

mms_img43339 (MMS)

Leker i kuddrummet på öppna förskolan :)


Här sitter vi och äter frulle :) Gina fick...

mms_img43337 (MMS)

Här sitter vi och äter frulle :) Gina fick gröt som vanligt och jag tog mig en skål flingor med mjölk :) Idag blir det öppna här i slagsta!


Nu har Gina vaknat och hon tackade nej til...

Nu har Gina vaknat och hon tackade nej till att tillbringa natten i sin egen säng så nu ligger hon på min mage och sover i stället, myspys :) Min man ligger brevid mig och snarkar och det är nog snart dags för mig med att ta mig till drömmarnas värld. Sov gott :)


Gina sover fortfarande i sin egen säng! De...

Gina sover fortfarande i sin egen säng! Det var längesen det hände, men jag är nöjd :) Jag har passat på att tråna efter fina gardiner, mattor och lampor på Jotex. Tyvärr får det nog vänta.. Dock kan det ju hända att jag inte kan hålla fingrarna i styr och beställer hem sakerna ändå ;) Hihi, visar sig! Vi har iallafall beställt hem mat från Ica Ekängen, det är så skönt att få allt hemkört :) De skulle komma med varorna mellan 16 och 18 imorgon. Nu blir det fuskbyggarna!


Min tös sover, i sin egen säng! Inget gnäl...

Min tös sover, i sin egen säng! Inget gnäll, bara välling lchd somnade hon! Nöjd mamma :) Får se hur länge hon sover där.. Visar sig


Jag håller på och plockar lite här hemma :...

Jag håller på och plockar lite här hemma :) Har städat köket och bytt plats på lite saker, inget märkvärdigt ;) Jag är sååå sugen på att köpa massa saker bla. köksbord, skåp, gardiner, mattor och tusen andra saker ;) Synd att man inte är miljonär! Nu tror jag min tjej sitter och gör en överraskning åt mig i blöjan som jag ska ta hand om ;)


Träningen igår var jobbig och svår men det...

Träningen igår var jobbig och svår men det var riktigt kul :) Idag har jag varit på vc med mina stackars fötter igen.. Fick rådet att smörja dem, precis som vanligt! Nu sitter vi hos mamma och fikar. Snart blir det lax!


Vi har lekt med Melissa, Ellen och Camilla...

Vi har lekt med Melissa, Ellen och Camilla idag, precis som vanligt :) Vi tog en promenad till Skiftinge. Nu är vi hemma och har precis ätit lite. Jag ska iväg och träna Zumba fitness ikväll med babyproffsgänget :) Kan bli kul!


RSS 2.0