Fredag igen..

Jag veeet att ja uppdaterar hemskt illa men ja har inte alltid tid och ork till bloggen så ni får ta de som de är :) De senaste dagarna har de hänt lite saker.. Ja har jobbat lite och så har vi åkt runt en hel del..

Igår hade ja min första körlektion på bilskolan och de gick finfint :) Har fått en väldigt bra lärare också.. Igår kväll åkte ja och K till expert och onoff, ja skulle kika på en telefon :) Sen åkte vi och käkade och hämtade mina skor som va hos carro och sen åkte vi hem :)

Har haft körlektion idag me, körde 9.25-11.30 så de blev lite långt men de är bra, då lär man sej mer :D Läraren tycker iallafall att ja är duktig så ja hoppas de kommer gå bra ;) Nu ska ja diska lite innan K och hans dotter kommer hem :)


Söndag

Hej! Va hände igår? Inte mycke, vi va hos K:s farmor och farfar och hjälpte dom att handla lite, söta typer de där ;) Sen jobbade ja 16-21 så de hände inte mycket mer..

Idag har ja jobbat 7-12.. Efter de åkte vi till och hämtade upp K:s farmor och sen åkte vi till hennes stuga och när vi kom dit verkade hela finland va där.. eller iallafall K:s föräldrar och hans ena syster med familj :P Den andra systern kom också efter en stund :P Vi fikade, åt hamburgare och bara såg glada ut :)

Nu har vi nyligen duschat och ska kanske gå ut en sväng sen, får se :)


Freitag

Jaha ni idag är de fredag och va ska ni göra åt saken vavava? :)

Igår blev de en sväng till stockholm, trevligt :) Sen hände de inte så mycke mer, ja sov största delen av dagen :P haha..

Va händer idag då? Inte mycke, vi har bestämt oss för att bara ha en myskväll me film och allt som hör till ;) Nu ska ja diska lite, hejdå!


God Onsdag

Hejhopp.. Vaknade vid tio idag. Har mest legat och glott tills nu :P Ska snart träna lite sen ska ja hoppa in i duschen och sen bege mej ner till stan och möta Cattis för vi ska fortsätta me våran bilskola ;) Ska hem och träffa K sen för han ska till stockholm ikväll på releaseparty.. Kommer sakna karln men ja överlever nog, ja har ju mina flickor som ja tänkte parta me ikväll :) Nehe nu blir de upp på träningscykeln, ha en bra dag! Adios

Mohaha

Tillåt mej flina :) Såg precis en väldigt patetisk kommentar i mitt förra inlägg från två alkoholister/pundare :P

Idag har ja iallafall varit på körskolan me cattis.. Har precis diskat lite och väntar nu på att K ska komma hem, vi tänkte ta oss en liten promenad :)

I helgen har de inte hänt så mycke, har jobbat och mest haft mys :)


Fredag

Hallå där! Idag vaknade ja runt halv tio av att K ringde :P Ja gick upp och åt frukost och sen tog ja mej en dusch :) Har även duschat lite och druckit en kopp kaffe.. Nu sitter ja här och bara glor och har inget att göra.. När håret har torkat ska ja platta de tänkte ja ;) Ikväll blir de å-festen på hög nivå! Ska kika när K spelar sen ska vi gå upp till mej så han får duscha av sej lite ;) Efter de traskar vi nog ner och kollar på fler band :D Vi ses gott folk!

Dalarna

Som sagt så åkte vi till dalarna imorse.. seg ditresa måste ja säga :/ Hemresan va roligare, ja och mor stannade och åt lite och shoppade i den enda affären som fanns ;) Haha.. Vi åkte också till säter och skulle gå på nått mentalvårdar muséum eller va de va men vi hade inga kontanter på oss och dom tog inte kort där så vi åkte hemåt. Ja övningskörde ett tag och de gick bra men ja va rädd som en fisk!! Nu sitter ja här och har ätit lite korv, duschat och väntar på att K ska komma hem.. Han är och repar eftersom dom ska spela på å-festen imorgon :P Ja har även försökt att slinga mitt hår alldeles själv så vi får se hur de blir när ja har sköljt ur de :P Blir de illa så får ja göra om de imorgon, de är ingen big deal som man säger :) Nu ska ja göra.. nått.. vet inte vad men de löser sej :) Skriver inget mer idag så ja säger godnatt :)

Roadtrip

Hello folk! Nu ska ja snart åka till Rättvik me mor min :) Va ska skjutsa Daniella och hennes kompis Jonna till nått dansläger :P De lär väl bli lite övningskörning och musiklyssning på vägen :) Skriver kanske ikväll igen, hejs

Det blåser åt vänster

Hej! Idag är ja munter :) Har inte gjort så mycket idag.. Gick upp me K vid 6.30 och hämtade tvätten.. När han hade åkt till jobbet gjorde ja mej lite frukost och kollade på tv, mycket roande ;) Efter de diskade ja och slängde igång en film och sen blev de lite mat.. PASTA MED CARBONARASÅS, GOTT!!!!!!!!!! ;D

Har inte gjort så mycket mer, duschat och mest sett dum ut :) Ja har även bestämt mej för att lära mej spela gitarr :P  Haha ja anmälde mej till nån gitarrkurs på internet så man får ett mail varje vecka där man får nya saker att öva på ;) Ibland är man bra trög men nått måste ja ju sysselsätta mej me när ja inte jobbar :P Nu ska ja fortsätta me gitarrspelandet, Hejdå alla söta och fula :D

Godmorgon alla glada!

Hejhopp! Nu kanska ni undrar va ja gör uppe nu? Då kan ja meddela er om att ja tvättar :) K åkte till jobbet vid 6.40 så då slängde ja in en maskin och åt lite frukost :) Va gjorde ja igår då? Jo ja va hemma en sväng och övningskörde lite me mamma, vi åkte till jobbet När vi kom hem gick ja till körskolan och skrev in mej och bokade en intensivkurs så om allt går som de ska så har ja körkort i slutet av september :D inte illa!!! Efter de gick ja hem och mor bjöd på köttbullar sen drog ja till K och diskade och dammsög.. På kvällen va ja och badade me bo och cattis i vilsta.. Cattis fotade oss och de va riktigt skönt i vattnet ;)

Nu ska ja kolla på tv eller nått, bye!

Hej livet!

Ja har varit lite off på sista tiden både här och me folk men ja är helt enkelt nykär och upptagen ;) Haha.. Ska snart ta tag i livet igen men just nu vill ja bara sväva runt på mina rosa små moln :)

I helgen har de inte hänt nått alls, har mest mått illa :S men de är väl sånt livet är nu när de är rötmånad och skit.. Nu ska ja kolla på tv och kramas, bye :)

Onsdag

Jaha då va de onsdag igen och ja ska dra ivääääääg :) MYS! Kameran följer såklart me så de kanske läggs ut lite bilder sen ;)

Vet ni vad? Ja har börjat gnissla tänder igen, vet icke varför men sånt är livet och ont har käkarna :) Hej då hårbollar!

Long time ago!

Hello motherf*ckers ;) Längesen ja skrev som vanligt.. har blivit lite dålig på att skriva här men de blir väl bättre sen när man blir arbetslös vilket ja blir på söndag :P Ja ska ringa till tanten i stockholm och se va hon hade att erbjuda.. De visare sej väl :) Idag har ja jobbat till 16 sen har ja varit ute och ätit me familjen, har inte varit hemma på flera dagar nu :P Gick på stan sen me Daniella och köpte trosor och lånade även en bok på biblioteket :P Imorgon ska ja och herr baby fara iväg till örebro och mysa! Blir kvar där över natten så vi tänkte grilla, bada och bara vara :) NICE!!!

Vet ni va ja gjorde i fredags? Nej de vet ni såklart inte men då ska ja berätta de för er! Jag va på fest me lite trevligt och översexuellt folk.. Fick väl lite förmycke drickbart i mej och skulle ringa en taxi och medans ja ringde taxin tänkte ja luta mej lite mot nånting men dessvärre va de där "nånting" en barnpoolskant så ja ramlade såklart i.. De tog mej ett bra tag att fatta att ja låg i vatten och ja låg kvar där en bra stund och pratade me taxin i telefon.. fråga mej inte hur allt gick till för de minns ja inte men ja blev iallafall blöt :) Ja tänkte passa på att be om ursäkt för min dåliga förmåga att förklara saker men de får ni leva me ;) Nu ska ja packa inför morgondagen och sen åka iväg tänkte ja.. Ha det bra folket!!

hjklksjdjklasdkj

Do you know what's worth fighting for
When it's not worth dying for?
Does it take you breath away
And you feel yourself suffocating?
Does the pain weight out the pride?
And you look for a place to hide?
Does someone break your heart inside?
You're in ruins


One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky
You and i


When you're at the end of the road
And you lost all sense of control
And your thoughts have taken their toll
When your mind breaks the spirit of your soul
Your faith walks on broken glass
And the hangover doesn't pass
Nothing's ever built to last
You're in ruins


One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky
You and i


Did you try to live on your own
When you burned down the house and home?
Did you stand too close to the fire?
Like a liar looking for forgiveness from a stone


When it's time to live and let die
And you can't get another try
Something inside this heart has died
You're in ruins


One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky
You and i


RSS 2.0