Idag var det lite tufft på praktiken.. Doc...

Idag var det lite tufft på praktiken.. Dock fick det mig att öppna ögonen och se vilken fantastiskt underbar liten tös jag har <3 Det har jag såklart alltid vetat men dum som man är tar man mycket för givet


Friskt

Nu är vi friska och idag ska jag äntligen tillbaka till praktiken :)
Sitter för tillfället och letar lägenheter och jobb.. Hoppas på att hitta något vettigt innan jag ska åka!

Idag har jag varit på vårdcentralen pga fe...

Idag har jag varit på vårdcentralen pga febern som aldrig verkar ge sig! Läkaren begrep inte många ord av vad jag sa och jag blev hemskickad med hostmedicin.. Suck! Samma läkare skickade hem mig i somras med ipren när jag hade borrelia! Skrattretande! Det känns iallafall som att febern äntligen börjar sjunka så snart hoppas jag på att kunna fortsätta min praktik :)


Dag nummer tre med feber :( Imorgon måste ...

Dag nummer tre med feber :( Imorgon måste jag verkligen vara frisk för jag vill inte missa mer av praktiken!


Feber, kul! Har legat i sängen hela dagen..

Feber, kul! Har legat i sängen hela dagen..


Hej! Jag har feber på min namnsdag.. Inte ...

Hej! Jag har feber på min namnsdag.. Inte för att en namnsdag är något speciellt men ändå ;) Trots feber och elände har vi haft en bra dag! Ikväll blir det bara tv och ostbågar.. Och förmodligen en hel del hosta :(


Gina mår bättre idag, skönt det! Jag har v...

Gina mår bättre idag, skönt det! Jag har varit hos tandläkaren idag, inga hål! Cattis var snäll och passade Gina under tiden :) Nu är jag trött! Blir nog lite film innan sovdags.


Såhär har vi legat och gosat större delen ...

mms_img266926450 (MMS)

Såhär har vi legat och gosat större delen av dagen. Gina har sovit mellan 10.30 och 12.00 och nu har hon somnat igen, lilla snuttan <3 Jag har aldrig sett henne såhär hängig! Hon brukar alltid leka och hålla humöret uppe trots att hon är sjuk. Nu ska jag mysa brevid barnet mitt!


Sitter i soffan och myser med min febriga ...

mms_img606003334 (MMS)

Sitter i soffan och myser med min febriga dotter! Jag blir hemma från praktiken både idag och imorgon, förhoppningsvis kan jag gå dit på fredag igen


Det blev fest i helgen, jag hade superkul!...

Det blev fest i helgen, jag hade superkul! :) Söndagen spenderade jag med att sova och spy! Har förmodligen aldrig varit så bakis i mitt liv! Nu är jag återställd iallafall ;)


Sjukstuga, hej! Jag åkte hem från praktike...

Sjukstuga, hej! Jag åkte hem från praktiken på eftermiddagen pga en gräslig migrän. Strax efter det ringer dagis och säger att Gina är hostig och har feber.. Jag känner också att en förkylning är påväg, suck! Imorgon ska jag iallafall hålla mig frisk för då ska jag ut!! Det var väldigt längesen nu så det ska bli kul :)


Sovmorgon till 9.00 idag, det tackar vi fö...

Sovmorgon till 9.00 idag, det tackar vi för ;) Snart ska Gina ner till dagis och jag hade tänkt åka till gymmet men mina träningskläder är inte torra efter gårdagens tvätt så jag trampar väl på crosstrainern här hemma någon timme istället. 14.00 är det praktikdags igen :)


Haft praktik idag :) Det blir bara roligar...

Haft praktik idag :) Det blir bara roligare och roligare för varje dag som går! Jag lär mig nya saker hela tiden och kan fixa en hel del själv redan :) När jag hade slutat gick jag och tog ett blodprov för att se om jag har något graviditetshormon kvar i kroppen, hoppas inte :) Får förhoppningsvis reda på svaret imorgon! Efteråt hämtade jag min lilla tös från dagis och så fick vi finbesök av Cattis och Bea! Nu ska jag snart blunda, är trött som få ;)


Long time no see!

Har varit dåligt på bloggfronten, har helt enkelt inte haft något spännande att blogga om. Eller jo det har jag ju egentligen haft men orken har inte funnits! Jag har ju (som de flesta redan vet) fått ett missfall nyligen som inte ville "komma ut" av sig själv. Det har blivit operationer, inläggningar och en jäkla massa smärta! Nu är det förhoppningsvis bra iallafall. Ska iväg och ta ett blodprov imorgon för att se om jag fortfarande har graviditetshormon kvar i kroppen.
Vad har mer hänt under min lilla bloggpaus då? Jag har börjat min praktik på förlossningen! Det är helt fantastiskt kul, intressant och spännande! Självklart blir det väldigt otäckt emellanåt men att se lyckan hos alla nyblivna föräldrar när de får se sitt lilla barn slår allt :) Jag har redan hunnit lära mig mycket och att jobba på förlossningen innebär att man aldrig är fullärd så mer kommer jag hinna lära mig :D
Om en stund ska Gina iväg till dagis och jag tänkte passa på att träna innan jag ska jobba 14-21.30!

RSS 2.0