Stockholmshelgen :)

I lördags åkte vi ju som sagt till våran kära huvudstad :) Vi drog vid halv tolv och efter en stunds letande bland gatorna kom vi fram till vårat hotell vid halv två ungefär :) Vi slängde in grejorna och gick ner mot drottninggatan och shoppade.. Jag köpte en klänning, strumpbyxor, skor, bikini och ett nagellack :) Kommer inte ihåg om det blev något mer :P K köpte jeans och en t-shirt :) Vi åt lite och på vägen tillbaka till hotellet tog vi en öl :)

När vi kom fram så duschade vi och fixade oss inför kvällen sen gick vi och satte och på hard rock café och drack lite :) Kvällen fortsatte mot pub Anchor där vi satt och glodde och lyssnade på nått band en stund. Vid 1 gick vi till hotellet och la oss :)

Igår gick vi från hotellet vid 12 och åkte hemåt. På vägen stannade vi på Heron city (Vårt andra hem, haha) och köpte present till Ks pappa och hans systers son. Vi åt lunch där och sen åkte vi hemåt. Resten av dagen/kvällen blev lugn, låg och glodde på film och bara myste! Vi hade även äran att få ett antal telefonsamtal av ett visst pucko inatt men vi orkade inte ens lägga energi på att svara för antagligen skulle vi bara få lyssna på massa patetiskt fyllesnack :P

Nehe ni, K har åkt iväg en sväng och grejat me sin musik :) Själv ska ja väl göra lite mat snart, är hungrig efter 2 timmar körlektion :)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad kul ni verkade ha det iaf =o)

2009-09-07 @ 18:37:36
URL: http://camillaklassons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0